Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

SlovakNHL
Mladý útočník Edmontonu Nail Jakupov poprel informácie ruského denníka Sport-Express, podľa ktorého požiadal pred prestupovou uzávierkou vedenie Oilers o výmenu

Yakupov
„Môj agent (Igor Larionov) a tím o tom diskutovali, ale nepoznám podrobnosti. To je všetko. Stále som tu, stále hrám za Edmonton Oilers a som koncentrovaný len na moju hru. Nešiel som za vedením a nežiadal som o výmenu. Do konca nám zostávajú štyri zápasy a ja chcem sezónu ukončiť dobre a pokračovať v práci profesionálneho hokejistu....Ja o tom nerozprávam, máme na to ľudí. Som tu na to, aby som hral hokej bez ohľadu na to, či je to tu alebo niekde inde. Teraz som tu, hrám s týmito skvelými chlapcami a stále chcem byť toho súčasťou.“
Marman píše:...
Za predpokladu, že ti centrum myšlienkových pochodov pracuje aspoň na základných výkonoch a dokážeš chápať čítaný text, potom ti musí byť jasné, že tebou citované veci zo slovenského serveru nič nevyvracajú, resp. ak nie on, tak Larionov jednal. Na druhej strane celý rozhovor je TU a verím, že Eronkov kolega nahrávku zo San Jose má, pričom by to nebolo prvýkrát, kedy hráč chcel z niečoho "citlivo" vycúvať.
Ohlund píše:Eberle si uhraje aspoň tých svojich 50-60b, Yak mal najlepšiu sezonu nováčikovskú a miesto toho aby sa rok čo rok zlepšoval vyzerá že stagnuje a robí 20-30b ročne, už to trvá 3-4 roky tak pomaly prestávam veriť že sa zo dňa na deň z neho stane nejaká mašina na body a tie prirovnania že nový Bure a pod sú smiešne.. Oilers ale nesledujem, tak možno to v sebe "má" , čísla má ale dosť biedne :neviem:
Yakupov nebol pripravený na prechod z juniorského hokeja (systému) do NHL, potreboval čas na svoj development resp. postupné pridávanie zodpovednosti a získavanie skúseností. K tomu absencia skúsených hráčov v top six a zmeny trénerov (Kruger, Eakins, Nelson, McLellan). Nail je sympatická osoba, ktorá robí všetky tie správne veci ako napr. keď vidí bezdomovca, kúpi mu jedlo a zaplatí hotel. V žiadnom prípade by som ho nevinil z toho, že nenaplnil potenciál. Možno nemal byť draftová jednotka – v Sarnii ľudia považovali za lepšieho hokejistu Galchenyuka – ale potenciál na top produktívneho wingera rozhodne mal.

Už počas minulého roka sa hovorilo o tom, že by CMD odmietol hrať za Oilers. Tento rok podobné špekulácie sprevádzali aj meno Austona Matthewsa. Samozrejme, všetky podobné informácie sú zväčša do momentu vyvrátené buď samotným hráčom, jeho rodičom alebo agentom. Viem si však predstaviť, že ak Chiarelli nedokáže zmeniť smerovanie organizácie skôr či neskôr k tomu môže dôjsť. Ak by mal byť môj syn draftovaný ako no1 práve Oilers, asi by som sa začal pýtať, z akého dôvodu by mal byť súčasťou ich systému. Argument o tom, že je to výborný hokejista, ktorý im pomôže zlepšiť sa by neobstál. Nie po tom, čo Taylor Hall premárnil 6 rokov svojej hokejovej kariéry alebo Ryan Nugent-Hopkins 5 rokov. Draft McDavida Edmontonu nijako neberiem (som rád, že nie je v Buffale), ale výraz hráča, pre ktorého to má byť najlepší deň v živote, akoby dostal 10 rokov na tvrdo hovorí za všetko. Snáď Chia vie aké správne kroky podniknúť a nezbaví sa hráčov ako RNH za smaller pieces v trade typu one-for-three.
Naaah.. zajímalo by mě, jak se lidi (jako jsi ty a plno dalších tady na fóru) mohou takhle povyšovat nad někoho jinýho :neviem: Bylo to u vrajbelky, už mockrát i u mě, ale i u dalších mladších nebo nějakým způsobem míň zkušených týpků, projevuje se to asi nejvíc na chatu, při KD nebo i občas takhle v topicu. Chápu, že máš určitej přehled, zvládáš pokročilé statistky a neříkám, že mě nebaví číst tvoje, častokrát fakt zajímavý, příspěvky. Ale JAK JE K*RVA MOŽNÝ, že mi tu píšeš věci jako "Za predpokladu, že ti centrum myšlienkových pochodov pracuje aspoň na základných výkonoch a dokážeš chápať čítaný text"? To ti fakt připadám jak úplnej debil? Jasný, je mi 17 a mam v textu občas nějaké hrubky nebo napíšu něco, co nemusí bejt ověřený etc. Jako teď s tím Yakem.. Prostě sleduju to, co se okolo něj děje a hned to sem píšu. Navíc.. já do cizích topiců nějak extra nelezu, maximálně si občas ze srandy rejpnu nebo něco pochválím, ale většinou si prostě hledím jen Oliářů a snažím se sem psát určité info pro lidi, co Oilers sledujou a zajímaj se o ně. Jako všichni sem píšu ve svém volném čase a nikoho neurážím, kdežto ty tu do mě úplně nesmyslně reješ a chováš se ke mě jak k retardovi, tak kde je problém? Nechápu to a totálně mě to s*re.
To, čo ty definuješ ako povýšenectvo je u mňa len forma sarkazmu. Ak to berieš osobne, je to tvoj problém. Nevodím ľudí za ručičku a keby som ťa cieľavedome chcel zhodiť, poznal by si to. V tej prvej vete je povedané len to, že to, čo si skopíroval si svojim spôsobom podtextu samo odporuje a to, keď priznal, že agent s tímom o tom jednali. Nehovoriac o tom, čo Yakupov povedal v rozhovore. Ak by si to nebral tak citlivo, mohol by si to zobrať úplne s humorom a napísať mi niečo na spôsob, že nevieš po rusky a keď som taký génius, tak nech ti to sem preložím. Páč čítam po rusky ako 8-ročný prívrženec neonacistického režimu mohli sme o tom viesť ďalej normálnu uvoľnenú diskusiu. Neurážaj sa len za to, že v príspevkoch nepoužívam emotikony alebo že ty si berieš niečo osobne. Hlavu hore, ty si pripadáš ako debil a ja viem, že všetci aj tak sme. Miesto vysvetlovania blúdnych príspevkov sme mohli viesť diskusiu napr. koho vezmú ostatné tímy, až z prvého miesta vyberiete Matthewsa.
Nepřijde mi, že když chceš s někým vést rozumnou diskuzi na jakékoliv téma, tak se s ním budeš bavit takhle. To si říkej co chceš, možná to bylo myšleno jako sarkasmus, ale mě to spíš přišlo jako forma povýšeného chování a zatím si stojím. Navíc na emotikony nějak extra nehraju, sám je nějak zvlášť nepoužívám (tady teda zrovna jo, hlavně dřív). Mě prostě a zkrátka štve když se někdo nad někoho povyšuje a nesnesu to nikde.. ve škole, doma nebo v práci.. Je to prostě věc, která je pro mě tabu a mívám s tím často problémy, ale pryč od tohohle.. Radši bych se vrátil k tomu Yakovi.. S tím špatným developmentem taky nemůžu úplně souhlasit, protože když nastoupil do NHL tak byl famózní (dokonce měl nejvíce gólů v Edmontonu), ale pak přišel úpadek.. Nevím jestli to zapříčínilo střídání trenéru, nebo cokoliv jiného, ale prostě to přišlo. Já si myslím že mu změna prostředi jen prospěje, ale co dostanem jako protihodnotu za něj, když je to takhle, je otázka. Ideální by bylo, kdyby jsme ho vyměnili za Hamonica, kterej chce bejt taky vytrejdovanej.. Navíc do Kanady.

Yak vyzerá jak pohodový chalan. Na Rusa má veľmi dobrú angličtinu. Ja osobne by som ho k nám bral hneď. Verím, že potenciál ešte ani zďaleka nenaplnil.
Pasha píše:Yak vyzerá jak pohodový chalan. Na Rusa má veľmi dobrú angličtinu. Ja osobne by som ho k nám bral hneď. Verím, že potenciál ešte ani zďaleka nenaplnil.
To říkám celou dobu sefe, Yak je fakt super člověk, ale prostě u nás už nemá budoucnost. Detroit by nemusel být špatnej obchodní partner, ale pochybuju že by Holland dělal nějakej risky trade. :giggle:
Tak dnes nás čeká poslední zápas v hokejovém svatostánku Rexall Place! Nehledě na poslední výkony očekávám kvalitní výkon a nasazení od všech hráčů, protože tato hala si zaslouží víc než důstojné rozloučení.
Obrázek

#farewellrexall
Musím kamarádovi zavolat, ten mi zvěstoval novou halu v Edmontonu ještě za Sathera někdy v roce 95. Tak se konečně dočkal.
Škoda, škoda, škoda. Zatím to vypadá, že si zas jdeme pro first overall a já ho tak moc nechci :hroza:
Nejhorší na tom je, že jsme letos netankovali, ale stejně se to zase celý po*ralo a dopadlo to takhle. Kdyby celej tým hrál každej zápas celejch 60 minut a McD se nezranil, tak jsme IMO v Playoff.. No, co se dá dělat? Každopádně doufám v trade toho picku za top2 obránce (Shatte,Faulk?). Uvidíme, až skončí celá sezóna, tak udělám nějaký review :giggle:
Marman píše:McD se nezranil, tak jsme IMO v Playoff.
Vážně si tohle myslíš? Jako určitě byste na tom byli lépe, než nakonec jste, ale vážně nemyslím, že by to bylo na PO.
Marman píše:Zatím to vypadá, že si zas jdeme pro first overall a já ho tak moc nechci.
Nie, vôbec to tak nevypadá. Za predpokladu, že sa nebavíme v duchu satiry, tak Toronto by muselo zo záverečných 2 zápasov spraviť minimálne 3 pts, a vy by ste museli prehrať v riadnom hracom čase v odvete s Canucks. Inak aj pri rovnosti bodov ostáva 20% lottery odds v prospech Maple Leafs.
Už jsem měl zas napsanej post, ve kterém jsem se zas nasr*l jak sv*ně.. Takže to udělám trošku jinak a snad vám to kluci dojde, jak to je z pohledu Oilera.

Edmonton Oilers 2015/16 season

Big changes
Všechno začlo už v létě, kdy přišly ty "big changes". MacT, Eakins, Lowe etc. out and Chia, McLellan and Nicholson in. Myslím, že tohle má na celkovej vývoj organizace vetší dopad, než příchod Connora, ale o tom až pozdějí. Hned co Chia nastoupil, tak začal "čistit". Změny v coach and draft staff byly strašně moc potřeba a konečně to vypadalo, že se začíná blýskat na lepší časy.

Draft 2015
K loterii se vyjadřovat nebudu, protože asi všichni ví, jak ostatní týmy tankovali a my bojovali do posledního zápasu a stejně jsme jim McJesuse vyfoukli. Tak či onak jsme si jako first overall pick vybrali Connora.
Po picku přišlo pár trejdů:

PIT's first round pick and our second round pick za Grifinna Reinharta (těžko říct, co si o tomhle trejdu myslet, v Edmontonu ho většina fans přijala pozitivně, jelikož Grifinn dovedl Oil Kings k Memorial Cupu, ale jeho vývoj u Islander poněkud zpomalil. Nakonec to ale přecijen vypadá, že se mu v Edmontonu daří a roste z něj solidní obránce, který by mohl, ale nemusel, být součastí Oliářské defenzívy pro dalších XX let)

MTL's 2nd-round pick, OTT's 3rd-round and 7th-round pick za Cama Talbota (z tohohle trejdu mám velikou radost, Cam se ukázal jako solid goaltender no. 1)

(prakticky) Marinčin za Erica Grybu (Marinčin je solidní obránce, který bohužel nepřináší žádnou fyzickou hru a neměl zájem o pokračování v Edmontonu, takže Eric je IMO solidní protihodnota)

Boyd Gordon za Lauriho Korpikoskiho

Coughlin za Anderse Nilssona (Anders se jevil během preseason jako solidní brankář, což párkrát potvrdil i během roku, ale nakonec ho forma opustila a byl vytrejdován do St. Louis)

Free Agents

Andrej Sekera
Mark Letestu

Oba dva hráči se stali platnými a zkušenými členy týmu. Letestu jako nadprůměrný čtvrtý centr a Sekera jako top 4 obránce.

Preseason
Během preseason se ukázali v dobrém světle hlavně Anders Nilsson a Anton Lander.

Season 2015/16
Nebudu se hrabat v týmových číslech, ani ve winning nebo loosing streaks, prostě sezonu popíšu očima obyčejného fanouška.
Sezona nezačla nijak oslivě, vyfasovali jsme z kraje samé silné týmy. Ovšem po "rozehřátí" přišla vyrovnaná hra a oproti minulým sezónám příjemná změna, v Prosinci jsme byli "pořád" ve hře o PO. Pak ale přišli zranění klíčových hráčů jako : Connor McDavid, Ryan Nugent-Hopkins, Benoit Pouliot, Nail Yakupov, Darnell Nurse nebo Brandon Davidson (ke kterému se za chvilku dostaneme). Tahle zranění patřila k jednomu (z pár) důvodů, kvůli kterým sezona dopadla tak, jak dopadla. Ale všechno, nevyjímaje právě tato zranění, má svoji druhou stranu mince. Během této doby se ve skvělém světle ukázal Brandon Davidson. Ano, je to ten kluk, kterému říkali, že se nikdy nedostane do NHL. Ano, je to ten kluk, který byl draftován v 6. kole. Ano, je to ten kluk, který prodělal rakovinu a vrátil se zpět k profesionálnímu hokeji. A ano, je to ten kluk, který během zranění Oscara Klefboma ukázal, že je top4 defensman. A troufnu si říct, že by mohl být ve většině týmů NHL. Má úžasný přehled ve hře, nestanete se, že by bezhlavě vyhazoval puky, nebo dělal zbytečné turnovery. Navíc má solid speed, hraje dobře fyzicky a má jedovatou střelu. Vede týmové bodování plus mínus (7) a během 51 zápasů nasbíral 11 bodů (4 a 7). Další hráči, kteří se ukázali jako NHL- ready jsou Pakarinen a Khaira. Další bod neúspěchu je "lenost" klíčových hráčů (např. Yakupov, RNH nebo Pouliot a možná i Eberle, u kterého to je komplikovanější), kteří prostě nenechali během svého pobytu na ledě 100%, ale kolikrát ani půlku ne. Nevím, jestli za to může loosing culture, nebo jejich platy, které si ani nestihli zasloužit.. Každopádně to tak je a musí se s tím něco dělat. Na druhou stranu jsou hráči, kteří ukázali, že v Edmontonu chtějí hrát a hráli pro tým celou sezonu. Jmenovitě to jsou : Connor McDavid, Taylor Hall, Leon Draisaitl, Nurse, Klefbom nebo Davidson či Sekera neměl bych zapomenout ani na Matta Hendrickse. Schválně jsem vynechal Maroona, který do týmu přinesl svěží vánek a skvěle si sedl s McDavidem a Eberlem. Během 15 zápasů nasázel 7 branek a připsal si 5 asistencí. Do toho hituje vše,
co se hýbe nebo se zastává spoluhráčů. Takového hráče jsme v Edmontonu bohužel dlouho neměli (když nebudu počítat Kassiana, který je solidní, ale nemá takový vliv na tým). Ale zpět k bodům neúspěchu. Poslední a asi i nejdůležitější bod jsou prohry zápasů "o gól". V NHL snad není (a někde jsem četl, že to fakt tak je) tým, který by prohrál víc zápasů, které byli o jeden gól, v prodloužení etc. Nevím čím to je, ale je to až žalostné, kolik takových zápasů přišlo. Každopádně je nutnost během léta udělat razantní změny v jádru týmu, protože od first overall picků se čekalo víc, než že se budou jentak "klouzat", posbírají méně než 50 bodů za sezónu a bude hotovo. Věřím, že ve většině těchto kluků ten talent pořád dřímá, ale jsem si jistej, že velká část z nich už v Rogers place působit nebude. Tímto jsem se pomalu dostal ke konci sezony, kdy Oliáři odehráli poslední zápas v Rexall Place a přesouvají se do supermoderní arény Rogers Place. Rozloučení s Rexall bylo krásné a věřím, že jsem nebyl jediný, kdo během nočního streamu uronil slzu. To by asi bylo všechno k téhle sezoně, snad jsem na nic nezapomněl, ale jak se znam, tak toho bude víc než dost. :giggle:

Trades

Ben Scrivens za Zacha Kassiana

Anders Nilsson za Niklase Lundstroma a 3rd round pick

Gernat and 4th round pick za Patrica Maroona (uzasny trade, viz. co jsem psal)

Schultz a Purcell, oba za 3rd roundery

Offseason
Tohle bude asi nejzajímavější období celého roku, ale nedovolím si spekulovat co přijde a co ne. Věřím Chiovi :klobuk:

Takže asi tak kluci, vím že vytrhovat z kontextu a urážet Oilers vám fakt jde, ale zkuste se na to občas podívat i z jiného pohledu, peace
Btw. je zajímavý, že všechny ty antiOilers a antiMarman posty lajkujou pořád ti samí lide. Nu což, majte sa :fucker2:
Marman píše:Takže asi tak kluci, vím že vytrhovat z kontextu a urážet Oilers vám fakt jde, ale zkuste se na to občas podívat i z jiného pohledu, peace
Marman píše:Btw. je zajímavý, že všechny ty antiOilers a antiMarman posty lajkujou pořád ti samí lide. Nu což, majte sa
Sedlo, nevytváraj problém tam, kde nie je. Tieto príspevky sú ako od zakomplexovanej, otravnej ženskej, ktorá pozerá reality show zatiaľ čo si lakuje nechty. V momente, keď tomashino napísal, že playoff by ste nedali ani s McDavidom, si miesto tvojej úvahy nad tým, kto "lajkuje" aké príspevky, mohol napísať, prečo podľa teba Oilers s CMD by playoff spravili. Pravdepodobne by na to nadväzovala totálna patológia tvojho príspevku, pretože veškeré fyzikálne veličiny, vrátane gravitácie, sú u "protistrany", ale od toho tu je tá diskusia, nie? Urážať sa a písať od veci nie je práve najlepší spôsob ako ľuďom povedať, že sa mýlia. Potenciál máš, tak si neber príklad od vašich draftových jednotiek a pokračuj v developmente. :giggle:

PS: Najkľúčovejší prvok vašej defenzívy bol Klefbom. Jednoducho sa pohybuje s pukom, skvelý defenzívne. Síce začal sezónu slabšie ale rýchlo sa stal najdôležitejším bekom. O to viac mrzelo jeho zranenie.
S Klefbomem souhlasím, byl to jeden z našich tří legit NHL obránců a troufnu si i říct, že z nich byl nejlepší (další dva jsou Sekera a Davidson). Ale jak jsem říkal, kdyby se nezranil, tak by Davidson nedostal takovej prostor a nenašli by jsme takovej klenot, jakej v něm máme. Letos z obrany udělal největší dojem, protože u Klefa vím už dlouho co z něj roste, ale Brandon mě fakt překvapil a udělal ohromnou radost. Obzvlášť po té jeho lifestory.

Btw. Podrážděné reaguju proto, že jsem uz prostě hrozně moc haklivej na většinu posměšků etc. na Oilers.. Tak to tak neberte, většinu postů píšu ještě s horkou hlavou
Tak nakonec jsem si řekl, že bych se ještě mohl rozepsat k následujícímu létu, resp. draftu. Ale ještě předtím je důležitý si připomenout pár hodně důležitých faktů od kterých by se celá offseason měla odvíjet:

1. Tým se po dobu deseti let nedostal do play off.
Bohužel to tak je a golden boys (Hall,Nuuge,Yakupov,Eberle) to nijak nezměnili a všichni (až na Taylora, toho si při čtení dalších řádků odmyslete) mi většinu sezony připadali, že hrajou stylem: "Já jsem hvězda, beru 6 míču ročně, tak proč bych se snažil?". Ale to je špatně a hlavně to je rakovina celého týmu. To je nám potom effort McDavida nebo Hendrickse úplně k ničemu. Hlavně, jak to většinou bývá, tímto přístupem "strhnou" i zbytek týmu = McDavid může taky takhle dopadnout a to by už byl zločin proti hokeji. Je jasné, že za to můžou bývalí generální manažeři. A je už vcelku jednou, jestli proto, že nedokázali sehnat kvalitního veterána, který by jim šel příkladem, nebo to, že jim všem dal prakticky za nic smlouvu na 6 let za 36 milionů (6/season), nebo prostě to, že jsme měli konkurence neschopný tým, který postrádal nějakej smysl, koncept. Asi všechno na tom má svůj podíl, ale hlavní je, že všichni tito hráči stále patří mezi hráče se statusem potencionální hvězdy. A právě proto je nejlepší čas na jejich vytrjedování. RNH je legit second line center all around the league a má potenciál se ještě zlepšit, ale zkrátka a prostě pro něj není místo. Navíc nezapadá do konceptu a není na něm vidět nějaký zápal, nebo chtíč hrát. Ebs má sice dobrou chemistry s McDavidem, ale upřímně si povězme, kdo ne? (Třeba takovej Maroon :jn:) Je to sice kvalitní střelec, ale u něj je ten "nezájem" vidět nejvíc, ale o tom jsem psal už dost. Yak, o něm jsem tu už mockrát.

2. Obrana
Situace je taková, že máme jen jednoho obránce do first pairu a (možná) dva do second. Řeč je o Klefovi, Sekerovi a Davidsonovi. A bohužel každej z nich je levák. Větší průser je to, že tenhle problém se týka i budoucnosti. Klefbom,Sekera,Nurse,Reinhart,Davidson,Oesterle.. to jsou ti obránci, se kterýma se všeobecně počítá do budoucnosti. A bum, ani jeden z nich není pravák. Jediný pravák, který se možná v příštích sezonách bude prohánět po ledě Rogers Place je Eric Gryba. Co s tímhle chce Chia dělat? :neviem:
Každopádně potřebujem dva praváky a dva obránce, kteří jsou schopní řídit přesilovku. Jestli to bude Shattenkirk, Vatanen, Hamonic, Demers, Faulk, nebo kdokoliv jinej se asi musíme nechat překvapit, ale s obranou má Peter co dělat.

3. Výška, váha a fyzická hra
Z momentální sestavy hraje fyzický hokej jen 5 hráčů (Maroon,Kassian,Hendricks,Pakarinen a Gryba) a to je v naší divizi, a celkově konferenci, setsakra málo. Například, to je jeden z důvodů, proč zůstane Draisaitl a ne Nugent-Hopkins. Chia přivedl Maroona, čímž tým "přibral" a bude v tom pokračovat.

Takhle bych to nějak shrnul. Po "výbuchu" McLellana a dalším roku bez PO musí přijít (a také přijdou) změny. Je jasný, že obrana dostane novou tvář, útok trochu přibere a tým se "vyléčí z rakoviny". Let's wait and see
Jelikož jsme Oilers letos sledoval po Floridě nejvíce, vyjádřím se k pár věcem.

Bod 1: Yakupov rozhodně není typ hráče, co se jen tak producíruje po ledu. Co jsem viděl zápasy, tak po ledě doslova lítal a snažil se seč to dalo. U něj je problém jinde jak v přístupu. Ten má velice kvalitní. Eberleho bych také neodsuzoval. Těch 6 mega nedostal jen tak, protože první sezóny se pohyboval s ppg na vysokém čísle a měl být jednou z ofenzivních hvězd ligy. Ten podpis mohl být strašnej steal, kdyby si tu výkonost udržel. Navíc věřím tomu, že kdekoli jinde by atakoval 80 bodů na sezónu. Pravdou ale je, že směrem dozadu je to bída no..Hall je OK a Nugent? Byl zraněný. To je jeho největší problém, protože tomu tak je skoro každou sezónu a pak nemůže zahrát svůj nejlepší hokej.

Bod 2: Považovat Kleffa za hotového obránce do prvního páru.. To chce odvahu. Na první pár stále ještě nemá, ale letos hrál poměrně stabilně. Určitě to byl váš nejlepší bek. Sekera je standart. Druhej pár si dává. Tady se shodneme. Ale Davidson? Tady tě nechápu. Ty odsuzuješ Eberleho a spol za to, že dostanou 6 mega za nic a ty Davidsona hodnotíš jako beka do druhého páru po 60 zápasech v NHL? C'mon. Jeho příběh je pěkný, ale tohle jsi přehnal. Jo s ten pravák, kdo že si to nechal pláchnout Petryho? Jak by se vám teď hodil.. Uvidíme v létě, ale dle mého názoru je potřeba sehnat celý první pár.

Bod 3: :thumbsup: + věřím, že Edmonton půjde nahoru. Jen musí mít Chia koule a nebát se výměn. Toho talentu je tam už příliš a k ničemu to nevede..
S prvním bodem si dovolím ne tak úplně souhlasit.. Yakupov měl sice zápasy, během kterých byl všude, ale na druhou stranu jich bylo dost, kdy nebyl absolutně vidět. Ale jak si určitě četl, tak jsem se k němu už párkrát vyjadřoval a rozhodně jsem ho jenom nekáral. Má svoje plusy i mínusy, ale když zůstane v Edmontonu, tak ty plusy budou pomalu ubývat a mínusy přibývat.. Prostě nejlepší řešení je (bohužel) trade. Já Eberleho nijak nehaním, s McDavidem mu tam padalo, je šikovnej, ale dozadu a fyzicky je slabej. Podobný věci by se dali napsat i o RNH. Všechny tři ale spojuje to, že bude lepší když odejdou. Je fakt, že to nejsou ani náhodou špatní hráči, ale jak můžeme dostat to, co potřebujem aniž by sme nabídli něco, co potřebujou ostatní týmy? To prostě nejde a tihle hráči mají na trhu velkou hodnotu a nás jejich ztráta nijak moc nezasáhne, protože máme úplně jiné leadery.
Ke druhému bodu můžu dodat snad jen toto:

Třetí bod souhlas, tam nemám problém :yes:
Já ale neříkal, že je Davidson špatný. Jenom říkám, že je hodně neprověřený. :nono:
Jako já sám jsme zvědav, jak si dále povede. Ale byl bych hodně opatrný. Takových no name hráčů, co jednu sezónu zazářili a pak upadli v zapomnění je známo. Ale uvidíme! :thumbsup:
Jako chápu tvoje "obavy", ale u něj právě nejde o nějaké zazáření (což jde vidět na statistikách, ty jsou průměrný), ale spíš o celkovej dojem ze hry, s jakým klidem a přehledem vyhodnocuje situace a hraje prostě strašně dospěle. Takže u něj se nějak extra nebojím, ale na druhou stranu to asi nikdy nebude hvězda, ale předpokládám, že si status solidního obránce získá i u širší veřejnosti.
Obrázek

:respect:

dalsia nudna sezona za nami. Som zvedavy, ci sa v lete uz konecne udeje aj nieco klucove, alebo zas len kozmeticke zmeny.
arek píše:dalsia nudna sezona za nami.
nudna??? ved ste takmer vyhrali nervydrasajuci boj o najvecsiu sancu na drafte (tam ten boj predsa len ubojujete)
arek píše:Som zvedavy, ci sa v lete uz konecne udeje aj nieco klucove
vyhráte draft lotery, to je dosť kľúčové :neviem:
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING