Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

painkiller píše:Jeidná škod pro ně, že jim letos nebude hrát Rick Nash :|
Všem hokejovým bohům za to děkuji
tak volíte jako druzí
Martin #27 píše:tak volíte jako druzí
Ano , naštěstí se nic nečekaného nepřihodilo a my můžeme být naprosto spokojení :yahoo:
¨jj vy chcete asi Hedmana co?? myslím že Isles by Tavarese potřebovali vic než vy
Martin #27 píše:¨jj vy chcete asi Hedmana co?? myslím že Isles by Tavarese potřebovali vic než vy
Tavares je dobrej fotbalista, škoda že ze slávie odcházel...ehm...já netrefil téma? :lol3: :lol3: :lol3:
hodně chatrný vtip :D
No paráda :yahoo: vyšlo nám to, takže Hedman je už na 99% náš :)
jj nakonec jsme si tu druhou volbu vymodlili...vypadá to teda na toho Hedmana, což by bylo super. Jen aby naše vedení nakonec draft nyvměnilo někam pryč :!:
Toho se taky obávám, ale Hedman je prostě nejlepší možný výběr :good:
jsem slyšel že Hedmana dáte pry za Cheliose :D
Martin #27 píše:jsem slyšel že Hedmana dáte pry za Cheliose :D
Popravdě, Lawton by toho byl schopný :lol2:
jj to bylo myšleno právě tímto směrem :D
až mi je toho Hedmana ľúto, ak skončí v Tampe teda... nejako neviem prísť na chuť súčasnej politike tohto klubu :ee:
Chtělo by to ještě vyhrát v loterii nového majitele :D
Mně by stačil zkušenější trenér a rozumnější GM ... potom bychom nějaký majitele vůbec nemuseli řešit
Škoda pro nás že se nic v loterii nezměnilo směrem nahoru...Jedninná možnost jak získat první nebo druhý vyběr by byl trejd...ale nevím co by jsme Islanders nebo Tampě kromě 3. výběru mohli nabídnout...Ale Tavares s Hedmanem jsou tak velké esa, že je takřka 100% jasné že si Islanders i Lightnings výběry ponechají a tudíž nevymění... :( .
Colorado si pravděpodobně vybere jednoho z trojice Duchene,Kane,Paajarvii.
Ale bylo by asi překvapením kdyby to nebyl Matt Duchene,kterého Scauti přirovnávají k Steven Stamkosovi,Sam Gagnerovi nebo Patricku Kaneovi...Což taky není vůbec špatný... :thumbsup: .
Ale tak uvidíme koho si nakonec kdo vybere...přece jen je to ještě dost daleko.
Jestli Duchene bude makat jako Stamkos v druhý poovně sezony, tak je to hodně dobrá volba :thumbsup:
painkiller píše:No paráda :yahoo: vyšlo nám to, takže Hedman je už na 99% náš :)
... mmno neraduj se, Lawton se dal slyset ze je bezva ze mame druhou volbu draftu, ze je to silnej nastroj pro obchod ;-\ . Mmno uvidime, kdyby to vymenil za 3 volbu + treba Zdeno Chara tak proc ne ;-DDDD
No to ad si zkusí matlák :lol2: Chára ji sice Chára, ale já typuju že z Hedmana bude top bek, proto bych ho draftoval :cool:
Jinak jak vidíte Meszárošovu pozici v týmu příští rok ?

Já mám momentálně obranu na NHL 09 v tomhle složení :

1.Lashoff - Quick
2.Ranger - Krajíček
3.Hedman - Mihalík

Tohle je řek bych ideální sestava obrany na příští rok ( + 1 zkušený bek , možná 2 - Quick s Mihalíkem budou čekat na šanci ... ) Já bych Mezze po sezoně vyměnil , celkově ta výměna za Picarda a Kubu byla na velký H !!! Meszároš je máslo , top bekem nikdy nebude . Navíc to není bek do PO ... můj názor . Já mám radši Mihalíka teda :yes: Navíc nyní máme v týmu Lashoffa , který působí mnohem lépe !!! :)

Pokud by byl Meszároš po sezoně vyměněn za nějakého slušného útočníka , vůbec bych se nezlobil ....
Popravdě, čekal jsem od Meszároše o hodně víc, čekal jsem, že dá za sezonu kolem 40 bodů, i když se nakonec zranil, těch 25 bodů místo 16 mít mohl, jednoduše mě zklamal. Já bych moc rád viděl v příští sezoně, příchod Matiase Ohlunda, kvalitní bek který už má hodně zkušeností, který by mohl být v obranné dvojici s Hedmanem (pro zaučení). Možná bych dal meszarošovi ještě jeden rok šanci, třeba vedle Lasshofa, jestli by i po dalším roce byl podprůměrným, hned bych ho vyměnil. Jinak, byla by to docela hezká obrana.

Ohlund - Hedman
Meszaros - Lashoff
Krajiček - Ranger
Až na toho Meszároše souhlas.Já bych se ho snažil vyměnit už letos,pokud by se mu nepovedla ani další sezona,jeho cena by výrazně klesla.Už ted' je dost nízká , srovnáme-li poměr výkon - peníze.
Je teda pravda že Tampa si Meszaroše hodně přeplatila, ale mohl by figurovat při výměně s Ohlundem :D
To by musel mít Vancouver za GM Lawtona :D
:D to jo no. Já pevně doufám, a chci aby se příští rok dostaal Tampa do Play-Off, nebo přinejhoršim si o Play-Off zabojovala, nechci aby si zase vymněnovali pozici mezi posledníma příčkama :evil:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE