Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Škoda pro nás že se nic v loterii nezměnilo směrem nahoru...Jedninná možnost jak získat první nebo druhý vyběr by byl trejd...ale nevím co by jsme Islanders nebo Tampě kromě 3. výběru mohli nabídnout...Ale Tavares s Hedmanem jsou tak velké esa, že je takřka 100% jasné že si Islanders i Lightnings výběry ponechají a tudíž nevymění...
.
Colorado si pravděpodobně vybere jednoho z trojice Duchene,Kane,Paajarvii.
Ale bylo by asi překvapením kdyby to nebyl Matt Duchene,kterého Scauti přirovnávají k Steven Stamkosovi,Sam Gagnerovi nebo Patricku Kaneovi...Což taky není vůbec špatný...
.
Ale tak uvidíme koho si nakonec kdo vybere...přece jen je to ještě dost daleko.
Colorado si pravděpodobně vybere jednoho z trojice Duchene,Kane,Paajarvii.
Ale bylo by asi překvapením kdyby to nebyl Matt Duchene,kterého Scauti přirovnávají k Steven Stamkosovi,Sam Gagnerovi nebo Patricku Kaneovi...Což taky není vůbec špatný...
Ale tak uvidíme koho si nakonec kdo vybere...přece jen je to ještě dost daleko.
Jinak jak vidíte Meszárošovu pozici v týmu příští rok ?
Já mám momentálně obranu na NHL 09 v tomhle složení :
1.Lashoff - Quick
2.Ranger - Krajíček
3.Hedman - Mihalík
Tohle je řek bych ideální sestava obrany na příští rok ( + 1 zkušený bek , možná 2 - Quick s Mihalíkem budou čekat na šanci ... ) Já bych Mezze po sezoně vyměnil , celkově ta výměna za Picarda a Kubu byla na velký H !!! Meszároš je máslo , top bekem nikdy nebude . Navíc to není bek do PO ... můj názor . Já mám radši Mihalíka teda
Navíc nyní máme v týmu Lashoffa , který působí mnohem lépe !!!
Pokud by byl Meszároš po sezoně vyměněn za nějakého slušného útočníka , vůbec bych se nezlobil ....
Já mám momentálně obranu na NHL 09 v tomhle složení :
1.Lashoff - Quick
2.Ranger - Krajíček
3.Hedman - Mihalík
Tohle je řek bych ideální sestava obrany na příští rok ( + 1 zkušený bek , možná 2 - Quick s Mihalíkem budou čekat na šanci ... ) Já bych Mezze po sezoně vyměnil , celkově ta výměna za Picarda a Kubu byla na velký H !!! Meszároš je máslo , top bekem nikdy nebude . Navíc to není bek do PO ... můj názor . Já mám radši Mihalíka teda
Pokud by byl Meszároš po sezoně vyměněn za nějakého slušného útočníka , vůbec bych se nezlobil ....
Popravdě, čekal jsem od Meszároše o hodně víc, čekal jsem, že dá za sezonu kolem 40 bodů, i když se nakonec zranil, těch 25 bodů místo 16 mít mohl, jednoduše mě zklamal. Já bych moc rád viděl v příští sezoně, příchod Matiase Ohlunda, kvalitní bek který už má hodně zkušeností, který by mohl být v obranné dvojici s Hedmanem (pro zaučení). Možná bych dal meszarošovi ještě jeden rok šanci, třeba vedle Lasshofa, jestli by i po dalším roce byl podprůměrným, hned bych ho vyměnil. Jinak, byla by to docela hezká obrana.
Ohlund - Hedman
Meszaros - Lashoff
Krajiček - Ranger
Ohlund - Hedman
Meszaros - Lashoff
Krajiček - Ranger
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé