Já si myslím, že v pořádku rozhodně není, jinak už by jednoznačných vyjádření bylo plno. Mlží, protože ví, že je to špatné a na plnou hubu to z marketingových důvodu říct nemohou a lhát, že je v naprostém pořádnku taky ne. Jinak mi to jejich chování nedává žádnou logiku, protože v případě dobrého stavu by zaručená pozitivní informace finačně velmi pomohla. Tohle podle mě naní ani tak spekulace, jako souhr faktů vycházejících z předpokladu, že manageři pens nejsou padlí na hlavu...
presne, keby bol v poriadku, tak sú správy o jeho pokrokoch v tréningu na titulných stránkach všetkých hokejových portálov, vrátane nhl.comneis píše:Já si myslím, že v pořádku rozhodně není, jinak už by jednoznačných vyjádření bylo plno. Mlží, protože ví, že je to špatné a na plnou hubu to z marketingových důvodu říct nemohou a lhát, že je v naprostém pořádnku taky ne. Jinak mi to jejich chování nedává žádnou logiku, protože v případě dobrého stavu by zaručená pozitivní informace finačně velmi pomohla. Tohle podle mě naní ani tak spekulace, jako souhr faktů vycházejících z předpokladu, že manageři pens nejsou padlí na hlavu...
Tak ako tomu bolo v prípade Malkina