Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já si myslím, že v pořádku rozhodně není, jinak už by jednoznačných vyjádření bylo plno. Mlží, protože ví, že je to špatné a na plnou hubu to z marketingových důvodu říct nemohou a lhát, že je v naprostém pořádnku taky ne. Jinak mi to jejich chování nedává žádnou logiku, protože v případě dobrého stavu by zaručená pozitivní informace finačně velmi pomohla. Tohle podle mě naní ani tak spekulace, jako souhr faktů vycházejících z předpokladu, že manageři pens nejsou padlí na hlavu...
neis píše:Já si myslím, že v pořádku rozhodně není, jinak už by jednoznačných vyjádření bylo plno. Mlží, protože ví, že je to špatné a na plnou hubu to z marketingových důvodu říct nemohou a lhát, že je v naprostém pořádnku taky ne. Jinak mi to jejich chování nedává žádnou logiku, protože v případě dobrého stavu by zaručená pozitivní informace finačně velmi pomohla. Tohle podle mě naní ani tak spekulace, jako souhr faktů vycházejících z předpokladu, že manageři pens nejsou padlí na hlavu...
presne, keby bol v poriadku, tak sú správy o jeho pokrokoch v tréningu na titulných stránkach všetkých hokejových portálov, vrátane nhl.com

Tak ako tomu bolo v prípade Malkina :sarcasm:
je pravda,ze sa na to treba pozerat aj tak,ze je to otras mozgu,v porovnani s Malkinom je to o niecom inom,a tak namiesto videi z treningov su na portaloch clanky o tom,ako je blizka buducnost stale nejasna...
Prečo by média zhoršovali stav Crosbyho? Skôr si myslím opak a média trochu zahmlievajú. Predsalen, veľké média nikdy nerozoberali jeho diving, jehi neustále sťažovanie u rozhodcov (našťastIe vlani už od toho trochu upustil). Istým spôsobom, Crosby je v médiach nedotknuteľný a podľa mňa nikto ani len nechce povedať skutočnú realitu u Crosbyho a čaká sa oen na jeho vyjadrenie, ktoré jaksi stále neprichádza (veď ani len nevieme či Sidney aj toto leto trávil u babičky a či zmužnel z tých jej buchiet :cry:)
ThrashersFan píše:veď ani len nevieme či Sidney aj toto leto trávil u babičky a či zmužnel z tých jej buchiet :cry:
:lol2: :cool:
chudák martin, ten musí byť smutný, že nemá takéto info tento rok
ThrashersFan píše:Ďalší bandwagoner Pens :scare:. Sacrebleu
za "bandwagoner" sa rozhodne nepovazujem,neviem preco ta to napadlo :thumbsdown:
hockeygirl píše:
za "bandwagoner" sa rozhodne nepovazujem,neviem preco ta to napadlo :thumbsdown:
žiadny bandwagoner nepovie, že sa za neho považuje :lol2:
Joe S. píše:
hockeygirl píše:
žiadny bandwagoner nepovie, že sa za neho považuje :lol2:
nie je to nemozne,ale zaujimalo by ma preco ma za neho povazujete vy :hmm:
Tak zase ich neber az tak vazne, tu je peknym zvykom podpichovat fanusikov Pens... :D
fanúšika pens tu nikto nepodpichuje, však komu by sa chcelo hádať s atlantikom :giggle:
no vsimla som si,ludia vacsinou nemaju radi tych najlepsich :frajer2:
Pens budu dominovat divizii
Že by koalice dvou extremistů na foru Mara a Martina?? :-O :-O :-O bože chraň !!!!!!!!!! :lol:
hockeygirl píše:no vsimla som si,ludia vacsinou nemaju radi tych najlepsich :frajer2:
Ale bandwagoneri ich zbožnujú. :sarcasm:
Ohlund píše:
hockeygirl píše:no vsimla som si,ludia vacsinou nemaju radi tych najlepsich :frajer2:
Ale bandwagoneri ich zbožnujú. :sarcasm:
presne,a preto menia oblubene tymy ako ponozky :good:
Ja používam pojem "ovce".
hockeygirl píše:presne,a preto menia oblubene tymy ako ponozky :good:
Ak je "potreba"... u Pens žiadna potreba nie je...zatiaľ...
Getzo5 píše:
Ja používam pojem "ovce".
hockeygirl píše:presne,a preto menia oblubene tymy ako ponozky :good:
Ak je "potreba"... u Pens žiadna potreba nie je...zatiaľ...
myslim,ze ja ju ani mat nebudem :D
neis píše:Že by koalice dvou extremistů na foru Mara a Martina?? :-O :-O :-O bože chraň !!!!!!!!!! :lol:
Mam Martina rada, vsak je jasne, ze sa provokovanim bavi... ale ty si to tak chutne napisal :D
Sid mel dnes v Pittsburghu tiskovku. Porad neni 100% OK a dokud to tak nebude, tak hrat nebude... Sid rekl, ze je pravdepodobne ze se vrati nekdy behem nejblizsi sezony. Na otazku jestli je sance ze ukonci karieru (byly o tom spekulace) odpovedel, ze "velmi miziva a ja bych na to nesazel".

Specialni doktori Collins s Carrickem rekli, ze je to vsechno na dobre ceste a ze maji pro fanousky Crosbyho dobrou zpravu. Podle nich neni kariera Crosbyho ohrozena a jsou presvedceni, ze jakmile se Crosby vrati do kolotoce, tak bude 100% zdravy. Podle nich ma pred sebou dlouhou hokejovou karieru. Jednoduse nechteji pripustit ani jen nejmensi riziko v jeho pripade. Takze navrat na led je porad celkem v nedohlednu, ale dikybohu i za tohle castecne uklidneni.

“The prognosis is excellent that Sid will not have any long-term problems from this injury. I’m supremely confident of that issue. The return to play issue, I’m equally confident. I think we’ll get there. We’re not there yet and we have work to do before we get there.

“Recently Sid has made exceptional progress toward improving and becoming normal. In order for him to go back to play, he needs to be reconditioned 100 percent without having symptoms. … There is no timeline on this. We cannot predict when that will occur.”

“It’s Christmas for Sidney Crosby and the people who care for him,” Carrick said. “It’s Christmas because it’s a celebration. Our greatest direction is to ensure that Sid has a very fruitful and positive life, that he can anything he wishes to do in hockey and after hockey. … This is going to have a very good outcome. Sid shouldn’t have any problems in the future.”
A to jako doktoři vědí, že ho znova někdo nesrazí a nebude se to opakovat znova?? Náchylný na to bude už navždy, to ať mi nikdo netvrdí, že bude 100%, protože prognozy jsou exceletní už půl roku a pořád není ok...Ale chápu, že v rámci marketingu je tohle potřeba, ale o ukončení kariery snad nikdo neuvažoval....
Neviem ako ostatní, ale myslím si, že tú tlačovku mal v svetle včerajších udalostí zrušiť, predsa koho zaujíma nejaký sopliak s otrasom mozgu, keď celý hokejový svet je v šoku z toho, čo sa stalo v Jaroslavli :?

U mňa si teda Crosby moc nešplhol :thumbsdown:
Joe S. píše:Neviem ako ostatní, ale myslím si, že tú tlačovku mal v svetle včerajších udalostí zrušiť, predsa koho zaujíma nejaký sopliak s otrasom mozgu, keď celý hokejový svet je v šoku z toho, čo sa stalo v Jaroslavli :?

napodobne, mala to urcite byt bombasticka marketingova vec pred zaciatkom pripravnych kempov, ale po tej tragedii to uz mohlo zaujimat naozaj iba nejakych pens zaslepencov... este mozno keby oznamil ze je OK a pripraveny hrat uz od zaciatku kempu tak budiz, to by bolo aspon trosku newsworthy, ale nepovedali dokopy nic nove... useless charade :thumbsdown:
petrik píše: napodobne, mala to urcite byt bombasticka marketingova vec pred zaciatkom pripravnych kempov, ale po tej tragedii to uz mohlo zaujimat naozaj iba nejakych pens zaslepencov
asi poklesol predaj dresov s číslom 87, tak sa museli pripomenúť :grc:
Joe S. píše:Neviem ako ostatní, ale myslím si, že tú tlačovku mal v svetle včerajších udalostí zrušiť, predsa koho zaujíma nejaký sopliak s otrasom mozgu, keď celý hokejový svet je v šoku z toho, čo sa stalo v Jaroslavli :?

Přesně tak... Nechápu proč neřekl aspoň pár pitomejch slov... :thumbsdown: :grc:
Bylo by to sice pěkné gesto kdyby to zdůvodu tragedie odvolal, ale nechápu proč tu na něj nadáváte. On si to určitě neplánoval na den tragedie a taky už to třeba ani nemohl ovlinit, když vše bylo domluvené.

Jinak souhlas, čistě marketingová záležitost................
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG