Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

habs, ja som v prvom rade myslel obrancu, lebo strata wisniewskeho a hamrlíka bude fest bolieť a keď sa k tomu pridajú ležiaci Markov so Špačkom, to Subban ( i ke´d ten musí popracovať ešte na psychike) s Gillom sami nezachránia. A uznáš, že Weber a Jemelin nie sú TOP4 obrancovia, najmä pre tím, ktorý má minimálne podľa fans bojovať o :cup:
Subbanova psychika je viac než ok.
Getzo5 píše:Subbanova psychika je viac než ok.
Mě příjde jako urvaný z řetězu, jestli je tohle ok tak potom jo ;)
neis píše:Mě příjde jako urvaný z řetězu, jestli je tohle ok tak potom jo ;)
Funguje to? Funguje. Až by robil chyby a na základe nich by sa dostal do problémov, potom hovorme niečo o psychike. Toto je len vyjadrenie osobnosti. :wink:

Tým samozrejme nehovorím, že je to bežné, ale takáto kontrolovaná hyperaktivita predsa nie je psychickým problémom, dokonca skôr naopak. Určite si nejaké jeho zápasy (mimo tých s Philly) videl ak o tom hovoríš ako o probléme. Ja s tým nesúhlasím.
Getzo5 píše:Subbanova psychika je viac než ok.
:) S tim absolutně souhlásim.Štvou mě ty kecy o psychice při nějakém Subbanově nezdaru,jako třeba bylo jeho zbytečné vyloučení nebo ztráta puku.Nechápu,ale co by jste chtěli.Aby byl průměrný?Pak mu pracujte na psychice.Jenomže to já nechci.Subban je nadprůměrný kreativní obránce s perfektním hokejovým, nápaditým myšlením,který udělá občas nějakou nečekanou klukovinu,která buď vyjde a nebo taky ne.Jemu teprve 22, co by jste chěli,má právo občas na chybičku.Určitě ještě vyzraje.Ještě má v živé paměti ten jeho strom Marchandovi z Bostonu. :lol2:
A tím nás fanoušky baví!!!To je supr.
Přitom je nutné podotknout,že obranné povinnosti si plnil víc než slušně a nelze napsat.že všechno za něj hasil Gill.Bránil před bránou dobře.Propadal minimálně, navíc jako střelec při přesilovkách si vedl víc než slušně.Jeho góly nám moc pomohly.
Radil bych,,nechte ho vymýšlet,lumpačit a jen se koukejte.Je to po létech náš největší talent!!!! :yes:
montreal píše: Radil bych,,nechte ho vymýšlet,lumpačit a jen se koukejte.Je to po létech náš největší talent!!!! :yes:
väčší ako Price? :sarcasm: :)
Ak by som chcel hovoriť o psychike, tak je to v prvom rade ten tzv. "bounce-back" po nejakej chybe. A čo viem, tak takú situáciu nezvládol len raz aj to v prvej tretine sezóny. Habs fans vedia, vtedy ho Martin posadil na dva zápasy myslím. Inak sa ale aj z chýb rýchlo otrepáva, takže by som naozaj o nejakej psychickej poruche nehovoril. A že je crazy ass black guy? No a? Veď to je pre nich typické. Aspoň mňa baví veľmi. :D
Subban je majster. Na toho kluka je prostě radost dívat. Jeho živočišný styl bruslení, hitování, prostě je to hráč na kterého se pokaždé rád podívám live když mám možnost. Jinak do budky souhlasím s tím co napsal Habs o Giontovi. Je to váš lídr, když je potřeba dá důležitý gol a já osobně mu přeju jenom to nejlepší ( což o zrádci Gomezovi říct nemůžu )
Joe S. píše: väčší ako Price? :sarcasm: :)
:) To jsou neporovnatelné kategorie a mám dojem ,že je to to úplně jedno kdo je větší talent.hlavně když budou pořádně hrát.Ale uznáš,že Subban je milý lotřík,který nás dovede pořádně pobavit :wink2:
V každém případě má ojedinělé bruslení v celém NHL.To mě přijde docela zajímavé,Někdy to dělá dojem,jako kdyby rychle chodil :wink:
Abych nezapoměl.Podpsali jsme na rok dvoucestně Brookse Trottera.Tak snad si taky občas NHL zahraje.. :)
Getzo5 píše:Ak by som chcel hovoriť o psychike, tak je to v prvom rade ten tzv. "bounce-back" po nejakej chybe. A čo viem, tak takú situáciu nezvládol len raz aj to v prvej tretine sezóny. Habs fans vedia, vtedy ho Martin posadil na dva zápasy myslím. Inak sa ale aj z chýb rýchlo otrepáva, takže by som naozaj o nejakej psychickej poruche nehovoril. A že je crazy ass black guy? No a? Veď to je pre nich typické. Aspoň mňa baví veľmi. :D
Je to trochu divné, ale vesměs s tebou souhlasím... :D . Sice by to možná někdy chtělo trochu zklidnění, někdy jsou ty jeho velké emoce možná na škodu, ale jinak mám z toho kluka po hokejové stránce fakt dobrý pocit a jen doufám, že v nadcházející sezóně předvede podobné výkony jako v té poslední. Má neskutečné bruslení, díky kterému dokáže zavézt puk do pásma lépe než lecjaký útočník a dokáže si perfektně krýt puk. A ty jeho rychlé otočky, to je fakt bonbónek :good: .
Pokud tedy bude on dále pokračovat ve své hře a pokud bude Markovovi držet zdraví, máme 4 velice dobré beky - Markov, Subban, Gorges a Gill. No a na zbylá dvě místa tu jsou Špaček, Weber, Jemelin a Diaz, když nepočítám nikoho z farmy. Takže na rozdíl od některých, já si nemyslím, že ztráta Hamrlíka bude pro nás nějak extrémně citelná - neříkám, že to nepocítíme vůbec, ale ruku na srdce, za ty peníze to prostě nebylo reálný. Stačilo to už s Markovem... :-( . U Wisniewskiho je to samozřejmě něco jiného, ale o tom už se toho napsalo spousty - Canadiens prostě vsadili na Markova a jen čas ukáže, zda to byla sázka dobrá, stejně jako loni v otázce gólmanů. Já osobně bych raději Wizze, ale to není podstatné...

Jinak Iron Maiden :cool: .
Markov dosť zabil systém :ja_neviem: a isto zdravý Hamrlík za trochu menej peňazí je platnejší ako Markov, ktorý je drahší a pravidelne vynechá 20-30 zápasov. A to že uprednostnili Markova pred Wisniewskim, to je asi ďalší fail vedenia.

Ale čo sa týka MTL, tak som zvedavý, ako si povedie Budaj, či dokáže aspoň sčasti to, čo Halák :giggle:
Joe S. píše:Markov dosť zabil systém :ja_neviem: a isto zdravý Hamrlík za trochu menej peňazí je platnejší ako Markov, ktorý je drahší a pravidelne vynechá 20-30 zápasov. A to že uprednostnili Markova pred Wisniewskim, to je asi ďalší fail vedenia.

Ale čo sa týka MTL, tak som zvedavý, ako si povedie Budaj, či dokáže aspoň sčasti to, čo Halák :giggle:
S tím tak úplně nesouhlasím - Hamrlík je sice pořád hodně platným obráncem, ale věk prostě nezastavíš a pokud bude Markov zdravý, je kvalita jasně na jeho straně. Podle mě jsou ale oba kontrakty přestřelené, samozřejmě ten Markovův asi víc... :-( . Bohužel, on se stal v Montrealu jakousi modlou vedení, takže se nic jiného ani nedalo čekat :hroza: . Snad mé obavy během sezóny rozptýlí...
Martin #27 píše:Subban je majster. Na toho kluka je prostě radost dívat. Jeho živočišný styl bruslení, hitování, prostě je to hráč
suhlas, Subban je ku*evsky hracik, doslova a dopismena, ked je on na lade, hned je to citit, poznat (nieco podobneho ako nas Marchand) timu dodava neskutocnu energiu, rovnaku aku ma on v sebe 120W :D
:) Tak,tak cepi.Subban je náš klenot.
K Hamrlíkovi bych napsal toto.Souhlasim s tim co psal Míra a dodávávám.
1)Canadiens nemohli Romanovi nabídnout delší smlouvu než jeden rok.Míst je jen šest A dorůstají nám na farmě obránci .Musí postupně hrát.Nastálo by v sestavě měl hrát Weber určitě se do sestavy budou chtít prosadit Jemelin ,Diaz.Další jako Carle,Nash,Stejskal nebudou chtít na farmě hrát věčně.I oni pošilhávaj po červeném dresu HABS. Výhledově/zhruba dva roky/čekám,že se prosadí také Tinordi,Bennett a později nově draftovaní Beaulieu,Nygren.
2)Taky šlo o to ušetřit peníze.A ty 4 milion,které se Roman vymodlil v Capitals na příští rok,by nám chyběli. .Příští rok totiž končí smlouvy Pricemu i Subanovi a to rozhodně nebude levná záležitost.Navíc oproti Romanovi to budou pro nás prioritní podpisy.Nepodepsat je by byla pro nás katastrofa.
3)Není podepsaný Gorges.Prý jde na arbitráž.To taky bude něco stát s ohledem na platový strop,protože není ještě podepsaný White a další s kterými se počítá

Některé kroky,ale vedení nechápu.Byli vyhozeni úspěšní golmani farmy Sanford a MacIntyre a nově dosazeni Delmas ,Lawson,kteří mají z loňska daleko horší statistiky.No,nevím co je to zase za tah :?
Taky Aulda jsme si mohli nechat i když angažování Budaje mi vcelku nevadí.Snad mu to u nás půjde.
Getzo5 píše:
neis píše:Mě příjde jako urvaný z řetězu, jestli je tohle ok tak potom jo ;)
Funguje to? Funguje. Až by robil chyby a na základe nich by sa dostal do problémov, potom hovorme niečo o psychike. Toto je len vyjadrenie osobnosti. :wink:

Tým samozrejme nehovorím, že je to bežné, ale takáto kontrolovaná hyperaktivita predsa nie je psychickým problémom, dokonca skôr naopak. Určite si nejaké jeho zápasy (mimo tých s Philly) videl ak o tom hovoríš ako o probléme. Ja s tým nesúhlasím.
Chyby rozhodně dělá a to dost nadstandartně, aspoň co jsem ho viděl. Ale to může taky vycházet z toho, že je ještě zelenáč a je zbrklý. Na druhou stranu má zase parádní momenty... Je to jistě velká budoucnost pro MTL, ale nesouhlasím stím, že jeho psychika je zcela ok, je to prostě trdlo a docela i nervák, což určitě není přednost elitních beků. Pokud by byl útočník, tak by to ani nevadilo, spíše naopak. Taky je to černoch a jejich natura je více živočišná než naše, takže to možná není problém, ale vlastnost ;) Ale je to sakra zábavný hráč, to se mu musí uznat ;)
Ja osobne Subbana v laske nemam, nie je mi totiz sympaticky, s takym Evanderom Kanem ani nejde porovnat, ale to je z mojho zenskeho pohladu... :D

Inak, Hamrlika podpisali Caps nie my. :)
:) Díky Evo za opravu,Měl jsem to popletené z Wisniewskim.
To si libujete co ?Ale rozumně.Když naše vedení se rozhodlo,jak se rozhodlo a podepsalo draze Markova ,tak to co jste nabídli Wisniewskému my bychom mu nabídnout už nemohli.Dva obránce dohromady přes 11 milionu by byla pro klub další finanční darda.A to ještě Špaček spolkne 3,833 milionu a není podepsaný Gorges.Ten si taky řekne hodně.Můj odhad okolo 4 milionu na sezonu a víceletý kontrakt.
Markov je předražený,až to hezké není.To uznám i já, že to byla od vedení volovina tak draze ho podepsat.Já jen doufám,že znají jeho zdravotní stav a byli se na něj podívat v treningu a v posilovně.Jeho forma je pro nás velký otazník a můžeme jen doufat,že se zase chytí a předvede to co v minulosti.Jinak to bude pro nás obrovská prohra,nechci domyslet. :?
Gauthier je pro mne také velká neznámá.Jeho některým krokům nerozumim.Zdají se mi být nepromyšlené.To byl Gainey pro mě daleko čitelnější. :yes:
montreal píše::) Díky Evo za opravu,Měl jsem to popletené z Wisniewskim.
To si libujete co ?Ale rozumně.Když naše vedení se rozhodlo,jak se rozhodlo a podepsalo draze Markova ,tak to co jste nabídli Wisniewskému my bychom mu nabídnout už nemohli.Dva obránce dohromady přes 11 milionu by byla pro klub další finanční darda.A to ještě Špaček spolkne 3,833 milionu a není podepsaný Gorges.Ten si taky řekne hodně.Můj odhad okolo 4 milionu na sezonu a víceletý kontrakt.
Markov je předražený,až to hezké není.To uznám i já, že to byla od vedení volovina tak draze ho podepsat.Já jen doufám,že znají jeho zdravotní stav a byli se na něj podívat v treningu a v posilovně.Jeho forma je pro nás velký otazník a můžeme jen doufat,že se zase chytí a předvede to co v minulosti.Jinak to bude pro nás obrovská prohra,nechci domyslet. :?
Gauthier je pro mne také velká neznámá.Jeho některým krokům nerozumim.Zdají se mi být nepromyšlené.To byl Gainey pro mě daleko čitelnější. :yes:
Gorges dostal kvalifikační nabídku na 1,3 mil. za rok, což mi přijde, slušně řečeno, úsměvné... :hroza: .
:) To se mi snad ani nechce věřit,že tak mizernou kvalifakční nabídku mu předložili.To se nedivim,že jde k arbitráži.
Ale tady vidíš,že ten náš Gauthier je opravdu amatér,který nemá přehled o ceně hráčů.Někoho přeplatí dvojnásobně viz. Markov a někoho nedocení vůbec.viz Gorges.Opravdu se divim,že majitelé Canadiens toto strpí.To je nedocennění peněz.Jsem zvědavej jak dlouho na svém fleku bude.Dlouho asi ne.Řekl bych do prvního většího neúspěchu HABS.Stačí pár porážek v řadě.
:) Zlatej Gainey a to jsem na Boba občas taky nadával. :eek2:
habs píše:
Gorges dostal kvalifikační nabídku na 1,3 mil. za rok, což mi přijde, slušně řečeno, úsměvné... :hroza: .[/quote]
Tak pôjde na arbitráž :ja_neviem: Toto neprijme určite
:-( Zdá se,že krom podpisů hráčů s kvalifikační nabídkou a Gorgesovi arbitráže se už do začátku základní části nic zásadního v Canadiens nestane.

Málá rekapitulace
:sarcasm: Po loňské průměrné sezóně jsem tedy čekal výraznější posílení mužstva.V podstatě jedinou výraznější posilou je Erik Cole a nově nás posílil na rok Brian Willsie z Washingtonu.Dost málo na tým,který vypadl v 1.kole PO.V mužstvu jsme udrželi Paciorettyho,A.Kosticyna,Darche,Webera,Desharnaise,Gilla a taky draze Markova.Z Evropy přicházejí Jemelin a Diaz.Modlíme se,aby Markov a Pacioretty do začátku sezony byli zdravotně vpořádku.Čekáme ,že podepíší hlavně Gorges a White.
Dále jsme pustili a následně nahradili druhého golmana/přišel Budaj/ a dobře chytající golmany na farmě /místo nich podepsal Delmas ,přišel Lawson/To jsou ovšem změny málo podstatné pro HABS a naší výkonnost a údernost nikterak nezvýší.Přání fanoušků vyměnit Gomeze se nepodařilo,ačko-li i tuto možnost Gauhier údajně zvažoval..

:? Opustili nás :
Drew MacIntyre (b, 0.5) - podesal jdnoletou smlouvu Buffalu
Alex Auld (b, 1) - podepsal jednoletou smlouvu s Ottawou (1)
Dustin Boyd (ú, 0.65) - podepsal smlouvu s Astanou (KHL)
Nigel Dawes (ú, 0.65*) - podepsal smlouvu s Astanou (KHL)
Jeff Halpern (ú, 0.6) - podepsal jednoletou smlouvu s Washingtonem (0.825)
Roman Hamrlík (o, 5.5) - podepsal dvouletou smlouvu s Washingtonem (7)
Alexandre Picard (o, 0.6*) - podepsal jednoletou smlouvu s Pittsburghem (0.6*)
Benoit Pouliot (ú, 1.35) - podepsal jednoletou smlouvu s Bostonem (1.1)
Tom Pyatt (ú, 0.5) - podepsal jednoletou smlouvu s Tampou Bay (0.525*)
Curtis Sanford (b, 0.55*) - podepsal jednoletou smlouvu s Columbusem (0.6*)
J.T. Wyman (ú, 0.55*) - podepsal jednoletou smlouvu s Tampou Bay (0.525*)
Marvin Degon (o) - poslední tři roky v Evropě
Alexandr Perežogin (ú) - poslední čtyři roky v Evropě

Zbyli dva hráči bez týmu o které již Canadiens nemají zájem
Paul Mara (o, 0.75)
Brent Sopel (o, 2)

Nevím co tomu řeknete,ale mě se zdá,že jsme spíš oslabili!!!! :? Hůř tím,že ostatní mužstva v našem okolí s kterými odehrajeme většinu zápasů, silně posílila.Namátkou Buffalo,Ottawa,Washington,Philadelphie,Florida,NY Rangers - ty budou mít úplně jiné týmy
montreal píše: Nevím co tomu řeknete,ale mě se zdá,že jsme spíš oslabili!!!! :? Hůř tím,že ostatní mužstva v našem okolí s kterými odehrajeme většinu zápasů, silně posílila.Namátkou Buffalo,Ottawa,Washington,Philadelphie,Florida,NY Rangers - ty budou mít úplně jiné týmy
Dovoľ, aby som niečo napísal k tomuto :)
1.Vedenie asi verí, že jadro mužstva (Pleky, Camma, Gionta, Gomez či Kostitsyn) netreba meniť a dúfa, že s ním dosiahne nejaký ten úspech.
Výborný defenzívny center, skvelý strelec hlavne do PO, Gionta je líder na ľade, ide prim ako vodca všetkým ostatným, no a Gomez, hoci má vysoký plat, tak niekedy naozaj "pracuje" tak, ako má. :wink2:
Tých odchodov je, ako vidím dosť. No nejaké citeľné straty by som tam ani nevidel. MacIntyre chytal na farme, za Aulda náhradu máte v podobe Budyho, Boyd a Dawes to vzdali, za čo majú u mňa palec :thumbsdown: Mohli sa veru porvať o miesto v zostave. Ak by som bol fanúšikom Habs, tak by ma jedine štval odchod Jeffa Halperna, ktorý podával naozaj solídne výkony vzhľadom na svoj vek a nato, aký plat dostával :wink2: .Hamrlík chcel silou mocou na 2 roky, žiaľ.... :ja_neviem: Vedenie malo nato iný názor, takže iná cesta nebola. Picard neodohral až tak veľa, Sanford, Wyman sú farmári. Navyše na farme sa snáď ukáže v nasledujúcom ročníku Robert Mayer. :thumbsup:
Ja Ti poviem, že to jadro mužstva, ktoré tvoria napr. v Detroite (Zetterberg, Datsyuk, Lidstrom, Franzen) či v Bostone (Krejčí, Bergeron, Chára, Thomas), ostalo aj v Montreale, spomínal som ich vyššie, Gauthier k nim pridal Erica Cola, ktorý myslím výborne zapadne, neviem, nejak mi do dresu Habs proste pasuje :wink2: Jediným otáznikom ostáva zdravie Andreia Markova. Ak bude podávať výkony hodné svojmu platu a bude zdravý...:) Tak prosím. Ale už to vidím, ako budú všetci Habs fans nadávať na vedenie, pokiaľ sa Andrei zraní alebo tie zranenia na ňom nechajú následky :giggle:
Takže, Habs by mali hrať dôstojnú rolu aj v budúcej sezóne, Price, Plekanec a ďaľší nato rozhodne majú :good: Toť vše
:) Výměna a příchod spíše pro naší farmu v Hamiltonu. Vysoký forward Mike Blunden z Columbusu za menšího forwarda Ryana Russell.
Do Canadiens prospect Ryan Russell ani nenakoukl - další naše zbytečná výchova hráče. :?
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5688 ... -headlines" onclick="window.open(this.href);return false;
montreal píše::) Výměna a příchod spíše pro naší farmu v Hamiltonu. Vysoký forward Mike Blunden z Columbusu za menšího forwarda Ryana Russell.
Do Canadiens prospect Ryan Russell ani nenakoukl - další naše zbytečná výchova hráče. :?
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5688 ... -headlines" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma na NHL a ak ano, na ktory utok?
OndroNR píše:
montreal píše: Nevím co tomu řeknete,ale mě se zdá,že jsme spíš oslabili!!!! :? Hůř tím,že ostatní mužstva v našem okolí s kterými odehrajeme většinu zápasů, silně posílila.Namátkou Buffalo,Ottawa,Washington,Philadelphie,Florida,NY Rangers - ty budou mít úplně jiné týmy
Dovoľ, aby som niečo napísal k tomuto :)
1.Vedenie asi verí, že jadro mužstva (Pleky, Camma, Gionta, Gomez či Kostitsyn) netreba meniť a dúfa, že s ním dosiahne nejaký ten úspech.
Výborný defenzívny center, skvelý strelec hlavne do PO, Gionta je líder na ľade, ide prim ako vodca všetkým ostatným, no a Gomez, hoci má vysoký plat, tak niekedy naozaj "pracuje" tak, ako má. :wink2:
Tých odchodov je, ako vidím dosť. No nejaké citeľné straty by som tam ani nevidel. MacIntyre chytal na farme, za Aulda náhradu máte v podobe Budyho, Boyd a Dawes to vzdali, za čo majú u mňa palec :thumbsdown: Mohli sa veru porvať o miesto v zostave. Ak by som bol fanúšikom Habs, tak by ma jedine štval odchod Jeffa Halperna, ktorý podával naozaj solídne výkony vzhľadom na svoj vek a nato, aký plat dostával :wink2: .Hamrlík chcel silou mocou na 2 roky, žiaľ.... :ja_neviem: Vedenie malo nato iný názor, takže iná cesta nebola. Picard neodohral až tak veľa, Sanford, Wyman sú farmári. Navyše na farme sa snáď ukáže v nasledujúcom ročníku Robert Mayer. :thumbsup:
Ja Ti poviem, že to jadro mužstva, ktoré tvoria napr. v Detroite (Zetterberg, Datsyuk, Lidstrom, Franzen) či v Bostone (Krejčí, Bergeron, Chára, Thomas), ostalo aj v Montreale, spomínal som ich vyššie, Gauthier k nim pridal Erica Cola, ktorý myslím výborne zapadne, neviem, nejak mi do dresu Habs proste pasuje :wink2: Jediným otáznikom ostáva zdravie Andreia Markova. Ak bude podávať výkony hodné svojmu platu a bude zdravý...:) Tak prosím. Ale už to vidím, ako budú všetci Habs fans nadávať na vedenie, pokiaľ sa Andrei zraní alebo tie zranenia na ňom nechajú následky :giggle:
Takže, Habs by mali hrať dôstojnú rolu aj v budúcej sezóne, Price, Plekanec a ďaľší nato rozhodne majú :good: Toť vše
Naprosto souhlasím s tímto hodnocením, jedinou naší výraznou ztrátou je Wisniewski, už drobnější pak Hamrlík a Pouliot. Halperna mi až tak líto není, sice nehrál špatně, ale žádný nadprůměr to taky nebyl... Mně osobně je ještě líto Pyatta - moc pracovitý a bruslařsky nadaný hráč, který měl dle mého dostat větší šanci :-( .
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS