Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:“Scuttlebutt continues that Zach Parise, a restricted free agent as of July 1, has no aspirations to remain in New Jersey. If that’s the case, he might force the Devils to deal him as an RFA, a situation similar to Phil Kessel’s move to Toronto in September 2009. Lamoriello might be able to land three first round picks, a roster player; and a propsoedt for Parise, who remains shelved after early season kne surgery.”
Nič zas tak nečakané, zatiaľ ale len výkrik do tmy...
Getzo5 píše:
megaton píše:“Scuttlebutt continues that Zach Parise, a restricted free agent as of July 1, has no aspirations to remain in New Jersey. If that’s the case, he might force the Devils to deal him as an RFA, a situation similar to Phil Kessel’s move to Toronto in September 2009. Lamoriello might be able to land three first round picks, a roster player; and a propsoedt for Parise, who remains shelved after early season kne surgery.”
Nič zas tak nečakané, zatiaľ ale len výkrik do tmy...
Getzo (a hlavne kisin), ohledem Zacha vam pak jeste jednou, az na tohle skutecne dojde, pripomenu me predchozi prognozy, kterym jste moc nechteli verit. Ja tomu davam uz dlouhou dobu vic nez 50%, ze k tomuhle skutecne dojde. Zatim je to ale zbytecne resit a vim ze je to pro vas citlive tema... Hlavne musite najit zpusob jak Parisemu dokazat, ze to v NJD ma realny smysl...
mozny je vsechno. a ani nahrada by nebyla spatna. Myslim ze po jedne nepovedene sezone nelze rict ze to v NJ smeruje spatnym smerem. Predchozich 15 jich bylo vice ci mene povedenych ale nemyslim ze Zach odejde. Lou se o nem uz dlouho vyjadruje jako o pristim kapitanovi, tak verim tomu ze ho podepise podobne jako se upsal Carter phile
Atlantik píše:Getzo (a hlavne kisin), ohledem Zacha vam pak jeste jednou, az na tohle skutecne dojde, pripomenu me predchozi prognozy, kterym jste moc nechteli verit. Ja tomu davam uz dlouhou dobu vic nez 50%, ze k tomuhle skutecne dojde. Zatim je to ale zbytecne resit a vim ze je to pro vas citlive tema... Hlavne musite najit zpusob jak Parisemu dokazat, ze to v NJD ma realny smysl...
Čomu som ja nechcel veriť? :| Kisin sa s tebou sporil, ja som len rezervovane dodával, že viac je opačných prípadov.
po novorocnej pauze od hokeja som sa sem pripojil a parada..nevidel som posledne 2 zapasy ani necital ziadne info ohladne tímu. skvela praca chalani,dobre sa to citalo :good:

kedze som nevidel posledne 2 zap tak sa k nim nevyjadrujem, ale svojou trochou k spomenutym veciam sa vyjadrim..
Clarkson- nemyslel som ze to niekedy napisem,ale fakt ak bude vyhodna moznost nech ide prec. proti rangers sa stihol strepat za jedno striedanie 4x!! co som mu naratal..ale zaroven si myslim ze buduci rok bude lepsi.proste po zraneni sa nedal do kopy. toto je typ hraca co to tvrdo vydrie,co nema talent.prave to zranenie bude dovod jeho momentalnych ne-schopnosti.. minuly rok bol paradny a predpovedali sme mu 20 golovu sezonu..za tie vykony si tu zmluvu zasluzil, osobne som cakal vacsi cap hit. len teraz je to bieda..snad v lete zamaka a dako to zlomi a bude uzitocny(momentalne nie je). len to nie je iste ci sa da dakedy dokopy. chcem tomu verit.. ono tazko bude prihravat a vybojovavat puk v rohoch ked pri spracovavani puku riesi miesto pozretia sa na spoluhracov to aby sa mu puk nezaplietol medzi nohy a v subojoch s takou stabilitou nikoho nepretlaci.. to je to taky problem ist na trenazer s odbornikom co mu ukaze spravnu techniku, alebo po treningoch hodinu makat na korculovani?? chapem ze sa zhorsil-nechapem ze sa to nezlepsuje..

Arnott-tiez by som ho o rok v time rad videl..to uz som sem pisal ze do 2mil by bol paradny.. Martin ho popisal presne, hlavne ten backchecking ma skvely..a tolko prace co porobi vo vlastnej tretine...som s nim spokojny a do buducna by sa zmieril aj s mensou ulohou v time za menej penazi..idealne by bolo ho vymenit a nasledne znovu podpisat :)

a este k 4. utoku..podla mna hraju dobre od prichodu lemaira..dokonca je nebezpecny a pridava uz aj body(okrem toho ze dokazu supera zatlacit)to sme minuly rok nemali a takto nejak si ich hru predstavujem.. hlavne pelley je vyborny a mair je mair. sam pelley sa vyjadril pocas sezony ze hokej sa prenho spomalil..zamakal prave na korculovani a rychlosti a je to vidiet..na vsetko ma viac casu a viac toho stihne(opak clarksona).oslabovky hra tiez dobre.. madden z neho ako lou hovoril nikdy nebude,ale ako PK hrac 4 lajny je fajn. kto by to bol povedal po minulej sezone. takze po kritikach na loua ma plus za to ze ho podpisal na 2 dalsie roky.osobne by som sa nanho po minulej sezone vykaslal :D

to co urobil lemaire tedenbymu-no uf..co uz..nadavali sme nanho za toto minuly rok ked to robil bergforsovi, fraserovi.. taky proste je a getzo..-pochybujem ze to ma nieco spolocne s tym ze je trenersky dinosaurus :ja_neviem:
chceme proste dobreho trenera..a mne je fuk aky ma vek, kolko skusenosti, styl hry, hlavne ze bude odvadzat dobru a uspesnu robotu.. mali sme tu mladeho maca-stareho lemaira tento rok.. lemaire za 2 tyzdne urobil viac ako Mac za 3 mesiace..to ze je niekto mlady,novatorsky, s napadmi neznamena ze je aj dobry..zatial u nas dinosaury-nova krv 1:0 :roll:
Neviem či je to práve 1-0, ale je samozrejme nespochybniteľné, že konečne je vidno nejaké systematické zloženie útokov i hra. Pridávam pikošku: povedali by ste, že s 18 zápasmi menej je Corrente (okrem bodov) štatisticky najlepším obrancom tímu? :eek2: :good:
1:0 bolo obrazne,hlavne ze je tam ocividne zlepsenie..kiez by lou nedaval macovi tak dlho sancu..
od correnteho to prekvapenie samozrejme je..v prvom rade je dobre ze hrava.. mal dobre ale aj zufale zapasy.. myslim ze po dvoch za sebou nevydarenych si getzo prave ty pisal ze to je najvacsie sklamanie a oddrbany pick.. predpokladam ze v navale frustracie z jeho vykonu :D uz minuly rok mal na farme necakane dobre ofenzivne cisla( pol bodu na zapas sa mi mari a klesol mu pocet pim)..vsetci vieme akou hrou sa vyznacuje..preto bolo pre mna prekvapenie uz v priprave ze sa snazil rozohravat aj vyvazat puk..a snazi sa stale..nikdy nebude ofenzivna masina,ale na taku uroven trebars coburna by sa podla mna ak by vsetko slo dobre mohol dostat :roll:
parkrat ma uz prekvapil vyvezenim puku alebo nahravkou na pokus o brejk cez cele ihrisko :thumbsup: hlavne nech ale zapracuje na pozicnej hre a lepsom odhade..pri hitoch sa pravidelne dostava mimo poziciu a hru(to sa v minulosti stavalo whiteovi a aj teraz sa mu to stava- a nie obcas). ved ma len 22 rokov, potencial tam je,talent ma, uvidime ako zamaka na sebe(vo funkcnom systeme mu zlepsovanie pozicnej hry pojde urcite lepsie). kludne to moze byt nas 3-4 obranca do buducna. a ak nie, prinajhorsom to stale bude vyborne 4 line kridlo :D (to ale dufam ze sa nestane)
Ani skoršia šanca by sezónu nezachránila, problémy sú omnoho hlbšie než len coaching. Veď aj sám vidíš/vidíme/vidíte, že príchod Lemairea nie je druhý príchod Krista (v tom pozitívnom ohľade, nemyslím exitus :D) a ani on sám nedokáže zabrániť prehrám, pod ktoré sa podpisuje stárnuca/neskúsená a z polovice tak polomŕtvo korčuľujúca zostava.

Áno, bolo to výhradne v návale emócií :bitka3: :D Mne sa jeho hra páči (konečne niekto buldočí) ale positioning má hrozný. Korčuliarsky je na tom fakt výborne, takže len musí zamakať. Má 22 a toto je vec, ktorá príde s vekom. Každopádne zatiaľ potenciál nenaplnil. Škoda je, že sezóna, teda vlastne nie sezóna ale tím vyzerá ako vyzerá. Tak sa vezie na jednej vlne viac či menej každý okrem Hedberga a Eliáša + Tedenbyho + Pelleyho a je ťažké hodnotiť individuálne výkony, najmä mladíkov, pre ktorých je to nová skúsenosť a navyše tak záludná a náročná...

Dnes nehráme, tak: USA :groupwave:
tak lemaire povedal ze nieco take v zivote nevidel, na to ako bol na tom psychicky tím.. ono to trva kym sa vyhrabe a zacnu normalne hrat(nie vyhravat) plus novy system(vdaka bohu zan,aspon sa da na ten hokej pozerat) :) o tom co by bolo keby lou vyhodil Maca skor je zbytocne spekulovat, podla mna trebars ak by ho vyhodil po 12 zapase, tak teraz mame,,mozno,, viac bodov a mozno by strata na PO nebola taka priepastna a ,,mozno,,..to je bezpredmetne, kedze je to ako je.. takze uz som k tomu ticho :D

prave ten system moze correntemu len pomoct.. za Maca to bol cisty chaos a nikto nevedel co kde ma hrat a kde byt, nieto este neskuseny novacik, ktoreho je prave pozicna hra slabinou.. tak snad teda zamaka.. niekto hra solidne a dobre hned,niekomu to trva..hlavna vec ze sa k naplneniu potencialu dopracuje.. bergforsa si devils piplali na farme 3 roky, nemal zazracne cisla ale ked prisiel do timu tak nahradil(minimalne v produktivite) takeho hraca ako gionta.. kazdy hrac je iny, vsetko chce cas. corrente ho ma tuto sezonu habadej..len nech hra..

hmm usa.. ako hra merrill? videl som ho len proti slovensku a podla troho nemozem velmi sudit..
Jak silný je letos draft ? Už sledujete nováčky??
dunim píše:hmm usa.. ako hra merrill? videl som ho len proti slovensku a podla troho nemozem velmi sudit..
2 väčšie chyby, inak by som povedal, že najlepší bek a to nehovorím preto, že je náš, dával som tu aj pochvalný článok z NHL.com. Vo vlastnej tretine to síce nie je Carlson, je to skôr taký Chára, veľa toho nenakorčuľuje, skôr hrá pozične a s rozumom. :good: Na PP je výborný QB. Hrá ju s Faulkom (menší, kanón), ktorému skvele nabíja, ale vystreliť vie aj sám a to ako zápästím, tak príklepom. Zatiaľ sa len potvrdzuje, že to bol steal. (vďaka ti neznáma -násťročná, vďaka :lol2: )
neis píše:Jak silný je letos draft ? Už sledujete nováčky??
Samozrejme. Sila draftu? Slabšia než 2008 a 2009 i než 2010, najmä ale hĺbkou, čo nás Devils zaujímať nemusí, nakoľko 2nd ani 3rd tento rok nemáme a z prvého kola berieme top5 pick vlastne s istotou.

Prvá päťka je:
1. Couturier - center, fyzický, two-way, pomalší (concern), výborne vytvára priestor krídlam, vie nahrať aj vystreliť, podobný Staalovi
2. Landeskog - Mike Richards na krídle, čo viac dodať...môj najobľúbenejší hráč na drafte
3. Nugent-Hopkins - center, technickejší, nefyzický, skôr rýchlostne vyniká...taký Seguin približne
4. Larsson - bek, údajne lepší než Hedman, hrá s rozumom, vie silovo, nebojí sa dopredu, výborný je i vzadu, mal by to byť náš pick, mohol by byť aj jednička, ale má slabšiu sezónu tak klesol/klesne
5. Murphy - Dan Boyle type, nemusím písať viac, či? obava je veľkosť, ale je to inteligentný typ hráča ako Višňovský

Druhá päťka:
6. Armia - dosť technické rýchle a dobre stavané krídlo, Fín
7. Strome - 5`11, 160lbs, technický center, CAN
8. Saad - PF krídlo, USA
9. Hamilton - bek, CAN, veľký a mobilný takých potrebujeme každopádne brať ho nebudeme určite

Toto sú hráči, ktorých sa oplatí draftovať, s určitosťou.

Od 10. miesta nižšie už istotu nemáš, je tam Jurčo, Rask (veľký C, SWE), Namestnikov (C, RUS ale už hrá v Kanade), Rattie (6 ft tall, technické krídlo, dobrý na PP taký Bergfors2), Musil a Huberdeau (spoluhráč Jurča, veľký center, korčuliarsky mi príde lepší než Couturier ale nemá také čísla).

Keď idem podľa kvalít, pre mňa má stále vyššie šance fakt čohosi dosiahnuť trojica Larsson, Murphy, Landeskog. Zvýraznení hráči sú tí, ktorých som videl osobne, podčiarknutí tí, na ktorých mám veľa pozitívnych referencií, najmä na Murphyho.

Inak 2012 má byť silnejší a v prvom kole by mohlo byť až 20 :!: obrancov...len tak pre zaujímavosť.
tak Fayne je v AHL a namisto nej Fraser. utoky opet zcela promichane (koho to prekvapuje?) a v brane Moose. jsem na to zvedav, bohuzel jsem totalne nevyspalej a tak se divat nebudu. kdyby nekdo jo, budu rad za report.
megaton píše:tak Fayne je v AHL a namisto nej Fraser. utoky opet zcela promichane (koho to prekvapuje?) a v brane Moose. jsem na to zvedav, bohuzel jsem totalne nevyspalej a tak se divat nebudu. kdyby nekdo jo, budu rad za report.
Ja tiež, ale čuduj sa svete nejak ma únava prechádza, tak možno budem pozerať. Report hodím ako EDIT do tejto reakcie. :smile03: Alebo zalomím a spoľahneme sa na Martina.
Getzo5 píše:
megaton píše:tak Fayne je v AHL a namisto nej Fraser. utoky opet zcela promichane (koho to prekvapuje?) a v brane Moose. jsem na to zvedav, bohuzel jsem totalne nevyspalej a tak se divat nebudu. kdyby nekdo jo, budu rad za report.
Ja tiež, ale čuduj sa svete nejak ma únava prechádza, tak možno budem pozerať. Report hodím ako EDIT do tejto reakcie. :smile03: Alebo zalomím a spoľahneme sa na Martina.
Já jsem byl v práci takže jsem bohužel sledoval jenom průběžné stavy. Teď jsem si shlédl sestřih a musím říct že jsme asi měl kurevskou smůlu. Šancí tam bylo dost ale nic tam nepadlo navíc druhý gol byla strašná smůla :-( . Kovalčuk dělal hodně hrubek při vyvážení puku, Moose tam měl pár dobrých zákroků. Co k tomu říct, další rána pro nás :verysad:
Martin #27 píše:Já jsem byl v práci takže jsem bohužel sledoval jenom průběžné stavy. Teď jsem si shlédl sestřih a musím říct že jsme asi měl kurevskou smůlu. Šancí tam bylo dost ale nic tam nepadlo navíc druhý gol byla strašná smůla :-( . Kovalčuk dělal hodně hrubek při vyvážení puku, Moose tam měl pár dobrých zákroků. Co k tomu říct, další rána pro nás :verysad:
Keby bolo čo komentovať, aj to megatonovi okomentujem, ale takto? Prvá tretina najhoršia v histórii hokeja, des bes. Kovalchuk pri kľučke j*bol o zem tak, že som sa šúľal od smiechu ešte asi 10 minút aj napriek tomu, že po ďalšom hneď naslednujúcom pošmyknutí sa Salmelu (:hroza:) dal Clutterbuck prvý gól zápasu. V druhej sme boli na nepoznanie, parádny nátlakový hokej, až nás človek nespoznával. Palmieri screen, Kovalchuk wrister, 1-1. Nuž a čo sa stalo v tretej je skôr na video ako na opis. Theodore chytal dobre a hlavny úder si musí megaton nájsť sám, lebo inak tomu asi neuverí.

Posraná sezóna na šmerc (smrt) ako sa u nás na východe hovorí.
Tohle je už fakt těžká deka a Lemaire bude mít co dělat, aby tým z těchto sra*ek vytáhl. Ale již brzy by měly pomalu přijít výsledky, jen si to ještě nechejte až po Phillce ;)
If anyone is interested, the below is the mathematical odds of winning the #1

30) 48.2% (Devils Currently)
29) 18.8% (Islanders)
28) 14.2% (Oilers)
27) 10.7% (Leafs)
26) 8.1% (Senators)
Máme priemer striel against najnižší v lige - 27.5, čo však z toho, keď sa z 3-4 zosypeme ako domino? :cry: Toto by ste si fakt mali prečítať. Marty :poklona2:
Thursday morning, the NHL's all-time leader in wins Marty Brodeur said that earlier this week he informed goalie coach Chris Terreri that right now Johan Hedberg is New Jersey's best option in net.

"If that message was relayed (to coach Jacques Lemaire) I don't know, but I wanted to make sure they know I'm comfortable with it," Brodeur said of his conversation with Terreri. "Sometimes they don't react a certain way because of who I am, or for whatever reason I don't know why, but I wanted to make sure they made their own decision and not think about me. I'll be fine. Heddy has been playing really well.

"I got pulled three times in (my) last six games. Any other goalie wouldn't be able to get back in the net, but I've got the luxury that they make me play. I told them if I take a little break it wouldn't be that big of a deal. I'm working hard and I'll get back in there soon."

"When you play a lot and you don't win it plays mind games a little bit. I wanted to refocus on the right things and that's what I've been doing this week," Brodeur said. "People have bigger egos than I do. For me it's important to play well, feel good and have fun doing it. It's been really tough so I wanted to take a step back and work."

"I've been working hard, talking to Chris and I'll feel better when I get back in the net."
akurat som to chcel postnut, bol si rychlejsi :D

som presvedceny ze marty este vsetkym ukaze coho je schopny..najlepsie buducu sezonu :wave:

pre mna neskutocny profik
Prehra už snáď ani nebolí, všetky sú čakané. Znova nešťastný odraz od mantinelu pre nepozorného Hedberga :hroza: Zato krásny gól Clarksona :shock: Na také sme boli zvyknutí, kiež by sa vrátili späť všetky podobné momenty.

Mimo to, veľmi zaujímavá bola aj tlačovka:
“In the second, the way we’re playing, we changed it,” Lemaire said. “When the forwards are on the move, they have to get the puck. You can’t go D to D. back to D and back to the other D and back to the D.
:lol2: To mi znie ako Gašparovič bez nacvičeného prejavu. Pridávam aj video:

Teší ale iné...Langenbrunner nenastúpil na zápas, bol požiadaný o waive NTC a momentálne spí :giggle: Asi sníva o tom, kde bude už v najbližšom čase hrať. Špekulácií je mnoho, opakujú sa tri: LA, Dallas a prekvapivo Philadelphia prejavila eminentný záujem. :-O Údajne ponúkla 3rd a 5th, uvidíme ale, čo sa z Grumpsyho dá vytrieskať. Hádam Lou odvedie dobrú robotu a Langs nebude trucovať (čomu by som sa nečudoval).

Viete si predstaviť, že by ich potopil v PO podobným turnoverom ako keď namazal Armstrongovi? :lol2: Neznášam divízne trejdy, tobôž s PHI, ale toto by bolo PRICELESS! :twisted:

Obrázek Sa hodí... :D

EDIT: 1:22 PM ZULU - Case Langenbrunner - už sa objavili i špekulácie o San José či St.Louis. Konkrétne ponuky budem priebežne dopisovať. Stay tuned.

EDIT2: 3:12 PM ZULU - Podľa McKenzieho Dallas, nothing confirmed yet. Stay tuned. :D

EDIT3: 3:54 PM ZULU - Tlačovka o 10:30 ET/16:30 CET, predbežné info, trejd s Dallasom klapol :clap: Na return sa čaká.

Obrázek

EDIT4: 4:14 PM ZULU - Langenbrunner traded to Dallas for conditional 3rd round pick :!:

Presser not rescheduled, coming in 15 minutes...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak a teraz diskutujte...
pod tohle se podepisu

Cmon Devils fans, enough of the negativity. The guy gave us 8 solid seasons and easily could have won the Conn Smyth in 2003. The guy scored more than a few OT winners for us in the playoffs, always played hard (until recently) and even came back from knee surgery after only 7 days back in the 2009 layoffs. The guy was a warrior who gave a lot to this organization.
He was a great Devil and I’ll miss him.

jen dodam ze stale s hrdosti budu nosit jeho dres. Dallas je muj team no. 2. tedy v PO je opravdu komu fandit

a jen 3rd round? nevim jak vam ale me se to zda malo
Samozrejme ďakujem Langsovi za všetky tie krásne roky a dúfam, že Dallasu pomôže.

Práve som sa dozvedel prvú podmienku: Ak Stars spravia druhé kolo PO (na to v pohode tento rok majú, sledujem ich s kisinom pomaly viac než vlastný tím), máme 2nd. :smile03: :!:

Práve som sa dozvedel druhú: Aj keď re-signe v Dallase pred 1.júlom, berieme 2nd. :smile03: :!:

Práve som sa dozvedel tretiu:
If Stars re-sign Langenbrunner after July 1, Devils get Stars' second-rounder and Devils trade them 2012 3rd rounder :!:
Takže possibly 2x 2nd v 2012, ktorý má byť veľmi dobrým, hlbokým draftom. :yes:

Dobré podmienky.
Getzo5 píše:Samozrejme ďakujem Langsovi za všetky tie krásne roky a dúfam, že Dallasu pomôže.

Práve som sa dozvedel prvú podmienku: Ak Stars spravia druhé kolo PO (na to v pohode tento rok majú, sledujem ich s kisinom pomaly viac než vlastný tím), máme 2nd. :smile03: :!:

Práve som sa dozvedel druhú: Aj keď re-signe v Dallase pred 1.júlom, berieme 2nd. :smile03: :!:

Práve som sa dozvedel tretiu:
If Stars re-sign Langenbrunner after July 1, Devils get Stars' second-rounder and Devils trade them 2012 3rd rounder :!:
Dobré podmienky.
nevim, me to prijde malo a rozhodne me tato zprava vubec nepotesila. i pres vsechnu negaci ktere se mu dostavalo s medii a hlavne od fans si myslim ze byl uzitecnej. umel hrat cokoliv a byl vemi levny.
Bol levný, ale zlá sezóna-nesezóna, čísla už nemal na plat. Po sezóne je UFA, waivoval NTC, hral kulové (snahu neupieram...v niektorých zápasoch) už ROK! Pravdepodobne naozaj bol problémom, hádam si nebudeme nahovárať, že väčšiu cenu by nemal pri TD a už vôbec, že bežne sa trejduje kapitán (WSH to s Clarkom spravil len kvôli Ovechkinovi). Ty si naivne mysli, že všetko s ním bolo košer a my vlastne nič nevieme, ale rozhovory, články a pocity fanúšikov nasvedčujú opaku. Ak chceš veriť, že ty máš pravdu a ďalšie desaťtisíce žijú v omyle, pokojne, ja ti to neberiem.

Za takýchto podmienok, cca 75% šanca na 2nd rounder v dobrom drafte a to za trejd rok stagnujúceho 35ročného veterána, to vôbec nie je zlá protihodnota, naopak. Férová a primeraná a tak by to pri trejdoch aj malo byť. Konštatuje to každý.

Jamie thx and good luck back in Texas. :yes:
Langenbrunner doesn't get a say, but said that Zach Parise should be named Devils' next captain.
:yes:

Zahráme aj megatonovi na nôtu :D (pozri on nebol zlý chalan, ale bol svojský a ako so spoluhráčmi, tak s trénerom mal rozpory a nebol to ten správny kapitán, čo dokáže vyhecovať tím k lepším výkonom, na ľade i mimo neho, to je všetko) (ako typ hráča ho mám stále rád, ale bol čas ísť)...
Got off the phone with Jamie Langenbrunner, who said he had "mixed emotions" about trade because considers NJ home.
nemyslim si ze vsechno bylo koser, jen rikam ze jsme vytrejdovali kapitana za (snad) 2rd (to byl loni Moore taky a to je hrac s extra spatnou povesti) a taky jsem rikal ze vic verim kabine, trenerovi a Louovi nez kazdy kravine co se kde napise.myslim ze tys me tu jednou odkazoval ze verim kazdy hovadine v blesku apod takze napodobne, never vsemu co se kde napise . Navic Langs byl stale užitečnej na PK i jako checker co bodoval a s ZZ tvoril skvelou lajnu (ktera uz od dob od Suttera nedostala poradnou sanci). Vzdyt Pando bral p 300 000 min a vsichni vime kdo byl kvalitnejsi.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING