Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Caps to host Flyers in 2015 Winter Classic
Takže dneska proti Kačerům takhle:

CAPITALS

Marcus Johansson - Nicklas Backstrom - Alex Ovechkin
Eric Fehr - Mikhail Grabovski - Troy Brouwer
Jason Chimera - Martin Erat - Joel Ward
Brooks Laich - Jay Beagle - Tom Wilson

Karl Alzner - John Carlson
Dmitry Orlov - Mike Green
John Erskine - Steve Oleksy

Philipp Grubauer
Braden Holtby

Scratched: Aaron Volpatti, Alexander Urbom, Michal Neuvirth

Injured: Michael Latta (lower body), Jack Hillen (fractured tibial platea)

Návrat Laicha po 11 zápasech a Grubi začíná v bráně... :thumbsup:
Doufám že dneska získáme alespoň 1 bod... :wink: :wink:
Ja sa vždy tak teším na zápasy proti dobrým klubom :clap: :hop: . Aj keď podľa výkonov Caps v posledných pár zápasoch by ich mali dať Ducks v pohode dole, tiež verím aspoň v 1 bod.

Laich v 4. útoku by mal byť o dosť lepší ako Volpatti. Pokiaľ mu to pôjde, tak dúfam, že ho tam Oates nechá namiesto toho, aby ho posúval naspäť do top 6. 3-4 útok + PK je pozícia, v ktorej by podľa mňa bol užitočným hráčom. :yes:
4 milionovy hrac vo stvrtom utoku no :-D
tak prijemne sviatky vsetkym Caps fans a nech sa vam dari v novom roku a aby sme sa konecne aj my cim skor dockali nejakeho uspechu :)
Here we go a again: after missing a month with a groin injury before returning Monday night, Brooks Laich is once again out....tak to je neuveritelne :x
Pali_Caps píše:Here we go a again: after missing a month with a groin injury before returning Monday night, Brooks Laich is once again out....tak to je neuveritelne :x
Teraz pochybujem, že Erat alebo Laich vôbec majú nejakú hodnotu pre iné tímy. Eratove výkony sú striedavé, niekedy vyzerá, že mu to ide (a aj tak nedáva góly) a raz zase hrá katastrofálne. Laich je stále zranený a ako som napísal, keď je zdravý, tak sa hodí do 3.(4.) lajny+ PK. Pritom obidvaja majú cap hit 4.5M. Pokiaľ sa to nezlepší alebo aspoň jedného z nich nevymenia, tak to je 9M mŕtveho cap space :cry: :cry: .

Dnes im proti Rangers verím, aj napriek prehre sa mi aspoň z časti výkon proti Ducks páčil. Prvá tretina bola podľa mňa jedna z najlepších tretín v tejto sezóne :) .

...zase Grubauer v bráne :hmm: .
Obrázek ...Wilsoooon :)
tak, idealne zbavit sa Neuvyho, Grubauer proste chyta dobre a nedivim sa Oatesovi, ze ho stale drzi hore...Orlov ukazuje, ze ma velku perspektivu a mam pocit, ze taha hore aj Greena, ktory v poslednych dvoch zapasoch normalne posobil ako obranca...Backstrom je genialny, tu netreba nic dodavat, celkovo sa mi nasa hra zacina pacit, aj ked stale su pasaze, kedy uplne vypne cele muzstvo...Graba by som hodil spät ku Chimerovi a Wardovi, islo im to spolu na zaciatku, teraz sa len trapia trosku..
to Holtby nejde chytať ani dnes? To čo je za manévre :nervy:
Boze moj, taky supacky gol :hroza: Miller musi padnut, Sabres bieda, chce to spresnit strelbu a nieco tam padne.

Moulson :lol:

Strateny bod. Miller a chaba efektivita nas zabila, od takychto superov musime brat dva body.Ovca 12 striel, sezonne maximum, co z toho...
no to je katastrofa, z 50 striel dame 1 gol a Sabres kolko mali 17 striel? a my dotiahneme taky zapas az do najazdov a aj to mozme byt radi..ale Miller neskutocny vykon
Michal Neuvirth's agent Patrik Stefan says he's hoping for a change of scenery out of Washington for his client. A fresh start... a je to tu, snad ho niekam vytrejduju...inak Stefan je agent :-O :-D
Pali_Caps píše:no to je katastrofa, z 50 striel dame 1 gol a Sabres kolko mali 17 striel? a my dotiahneme taky zapas az do najazdov a aj to mozme byt radi..ale Miller neskutocny vykon
Vím, jak se cítíš! Věř mi, my měli 45 střel a taky prohráli. Ten Miller občas předvede opravdu pozoruhodný výkon. :x
Obrázek..Wilsooon zase, zalozime rubriky Wilsonove hity, po kazdom zapase, ten chlapec je uzasny :)
Po tomto zápase si určite zapamätám Johna Scotta :-O . Postavou mi príde pomaly ešte hrôzostrašnejši ako Chára. Cez zápas do neho vrazil Mojo, sa odrazil ako pingpongová loptička :-D . V zápase s Torontom dal po 165 zápasoch gól a celá striedačka Buffala úplne nadšená :-D .

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11774" onclick="window.open(this.href);return false;
aj dnes má byť v bránke Grubauer, čo to má byť? Je Braden zranený, alebo čo sa deje?
Joe S. píše:aj dnes má byť v bránke Grubauer, čo to má byť? Je Braden zranený, alebo čo sa deje?
Sám neviem, Holtby by mal byť 100% v poriadku :neviem: . Túto sezónu mal trochu horší štart a posledné 2-3 zápasy, no som s ním spokojný.

Najviac by mi vyhovovalo, keby v najbližšej dobe vymenili Neuvritha a do konca sezóny by to bol jednotka Holtby a dvojka Grubauer.
ale aby jednotka tímu chytala v 3 zápasoch z posledných 11 (vrátane dnešného nočného s Ottawou), to je dosť divné :neviem:
Oates robil už v zostave dosť veľa divných rozhodnutí, viď. Erat bol v 4. lajne, Orlov az do nedávna na farme, Fehr hral chvílu centra, 1. lajna stále pokope aj keď 5v5 im to viditeľne spolu až tak nejde...
Pri tom je dosť opatrný so zmenami.

Myslím, že až bude mať Grubauer jeden slabší zápas, tak dostane už šancu Holtby a všetko bude po starom (pokiaľ sa teda Holtby chytí).
Although Philipp Grubauer has been excelling lately, the Capitals still view Braden Holtby as their number one goaltender.
"Holts is the man," Capitals coach Adam Oates said. "He's been our man. Groobs is playing good right now. That allows Holts to work on his game."....je fakt, ze dnes uz Holtby chytat mal podla mna..za tym nebude len dobra forma Grubauera
Pali_Caps » Pon Dec 30, 2013 8:07 pm píše:Although Philipp Grubauer has been excelling lately, the Capitals still view Braden Holtby as their number one goaltender.
"Holts is the man," Capitals coach Adam Oates said. "He's been our man. Groobs is playing good right now. That allows Holts to work on his game."....je fakt, ze dnes uz Holtby chytat mal podla mna..za tym nebude len dobra forma Grubauera
Veď práve, po tomto včerajšom výroku som čakal, že dnes už bude v bránke Holtby a furt nič [img]takto%20sa%20mi%20to%20sere%20v%20yahoo[/img]
neviem preco tak riesite ze Holtby nechyta. Chyta ten co ma lepsiu formu, s Grubauerom mame momentalne vyssiu sancu na vyhru a niesme v pozicii aby sme zbytocne stracali body.

Neuvirth ask for trade? :hroza:
ked da Erat gol, budem zazivat asi nieco podobne, ako keby sme vyhrali SC..bohuzial, mam taky neprijemny pocit, ze nebude ani ten SC, ani Eratov gol
NO ono to nieje len o Eratovi, my mame asi najhorsie utopenych 12,6 M z celej ligy a s takymi hracmi ten SC nedame ani keby sme sa pojebali..treba sa pozriet na chicago ci boston ako sa u nich investuje. Kazdopadne dost sledujem MS 20 a ked vidim Forsberga, je mi do placu :bitka:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS