Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ale tak no, mozno ste sa uz poucili :ja_neviem: :D podla mna to uz horsie byt nemôze... :frajer2:
Tak já myslím , že základ týmu je vcelku slušný . Momentálně máme 11 zraněných hráčů , většina z nich jsou nefarmáři . Brankoviště máme pojištěné několik let dopředu Smithem a Ramem . Na šanci čekají mladíci Helenius s Tokarskim . Obranu tvoří momentálně zranění Ranger , Meszároš a Lashoff . Dále tam máme Krajíčka . Navíc je dost velká šance že ulovíme Hedmana . Přijdou - li 2 zkušení beci , obrana bude ( snad ) vypadat jinak než letos . Jen nechápu , proč Lawton zmínil Smabyho , ten mě teda nějak nezaujal , pro příští rok ho vidím max jako 7.beka . No , takový Mihalík se mi zdá lepší , do těla hraje stejně dobře a hlavně chodí méně na trestnou . A má lepší rozehrávku . Ještě tam je Quick , ten se mi zdá taky lepší jak Smaby . Lundina považuji za uzavřenou kapitolu , mám pocit že v Tampě skončil :thumbsdown:

Útok potřebuje pročistit , hráči jako Craig , Artyukhin , Pettinger a asi i Hall musí jít pryč . Jinak se nehnem z místa . Potřebujeme 2 kvalitní křídla a hráče do 3. a 4.řady , kteří jsou na ledě schopní udělat maximum ve prospěch týmu . Ve prospěch týmu , že pane Artyukhin ? A samozřejmě musí dělat nějaký ty body .
cepi: no právě že ne, ten vůl si ještě myslí, jaké neudělal super trejdy a jak na každém nevydělal. To je na tom nejhorší!
Tak Mountain to vidí jako vždy negativně , ono se asi není moc co divit . Pokud to Lawton po sezoně nezvládne , mělo by se to okamžitě řešit . Já osobně mu dávám poslední šanci , nezbývá než jen doufat že se poučil a na nějakých výměnách či lovu po volných hráčích i vyděláme !!!

BTW , Lawton zklamal i coby jednička draftu , ono to asi zas taková náhoda nebyla ... on už to tady zminoval Mountain . No nic , jedeme dál .
:arrow: http://lightning.nhl.tv/team/console.js ... 1&id=39364

Konečně vyšlo nějaké video o Lashoffovi :yes: velmi sympatický kluk :thumbsup:
Tak sem rád že sme z Caps prohráli :D 29. místo je hned jistější. A ted si vzpomínám, jak po loňské sezoně, jak Tampa neskutečně "posilovala" tým, bylo interview s Lawtonem a padla na něj otázka: ,,Jak myslíte, že s tímto skoro novým týmem v nádcházející sezoně postoupíte?" a jeho odpověd: ,,Budem se snažit. Budem alespon 29.(smích)". Takže to docela i předpověděl :lol2:
No tento poslední zápas značí průběh celé sezony ... po 2.třetině 1:5 , bolí mě z toho oči . Alespon , že přenos je kvalitní . Na Adthe :good:
Nakonec zápas dopadl jak dopadl , sice jsme byli střelecky aktivnější , ale Atlanta byla daleko nebezpečnější . Respektive své šance dokázala proměnit ...

Sezona je tedy za náma , to nám to ale uteklo , ještě nedávno jsme koukali na tu bídu v Praze ... :roll:

Doufám , že tento zápas byl pro řadu hráčů poslední . Ted'ka máme na programu los , tuším 14.4. , snad tedy tu 2.volbu ''uhrajem'' . Uvidíme co se bude dít v létě ....
Tak je to za náma, moje hodnocení sezony je velmi jednoduché - toto byla bezkonkurenčně nejhorší sezona za těch x-let, co Tampě fandím. Loni jsme sice byli poslední, taky to stálo za prd, ale i tam to bylo o třídu lepší.
Loni jsme byli poslední, a teďka je to krásný příklad, jak špatní lidi se špatným přístupem můžou udělat z klubu - který se trápil a skončil poslední - ještě horší klub. To je fakt kumšt.
Původně jsem chtěl napsat něco ke každému hráči, ale jelikož se jich u nás vystřídalo tolik, že psát hodnocení i na celý Norfolk se mi nechce. Snad pozdějc jenom k těm výraznějším.
K zápasu: za prohru jsem rád, sice nemusela být ta vysoká ale nevadí. Stamkos si ještě v posledním zápase připsal svůj 23 gol a v čele produktivity v Tampě mu náleží třetí místo.

K sezoně: horší sezonu sem opravdu neviděl. Snad všichni čekali, jak bude Tampa úspěšným týmem po letní přestavbě, a hned na začátku sezony prohráli všech 5 úvodních zápasů. Tampa sbírala body opravdu pouze za prohry v prodloužení, jinak by možná byli i letos 30tí. Co ale sezonu podělalo nejvíc, byli podle mě zranění snad všech borců v Tampě: Meszaros (rameno), Ranger (rameno), Smith (otřes mozku), Lecavalier (zápěstí), Malone (ruka), a mohl bych započítat i Kolziga se zlomenou rukou. Docela mě mrzí, že Lecyvalier měl opravdu nejhorší sezonu za posledních 6 let, že letos nasbíral pouhých 67 bodů.

Další sezona: já pevně doufám, že demen* Lawton v létě nakoupí opravdu kvalitní obránce, a slovem kvalitní myslim opravdu kvalitní a né nějakýho obránce z farmy. Když už by řádně vystužil obranu, nebylo by ani špatný vyměnit přebytečný hráče z 3. a 4. řady za trochu lepší, aby dokázali protihráče alespon trochu ohrozit a nebyli to opravdu jenom lajny na sbírání golů.
mountain píše:Původně jsem chtěl napsat něco ke každému hráči, ale jelikož se jich u nás vystřídalo tolik, že psát hodnocení i na celý Norfolk se mi nechce. Snad pozdějc jenom k těm výraznějším.
Docela by mě zajímal tvůj pohled na jednotlivé hráče , jestli se ti bude chtít teda ... :wink:
Tak na kisinův podnět sem napíšu mojí statistiku hráčů, ale jen těch, kteří zůstali v sestavě, až na některý vyjímky.

Martin St. Louis: Marty měl dobrou sezonu. Sice nenastřílel tolik golů jako jindy, ale za to každý jeho gol by opravdu nádherný, letos Marty měl formu, bohužel jí neměl s kým sdílet.

Vincent Lecavalier: Letos jeho nejhorší sezona, což mě hodně mrzí, 67 bodů je na kapitána týmu opravdu málo a každý ví, že Vinny má na to, dávat 90 bodů za sezonu.

Steven Stamkos: Začátek sezony byl doslova na prd, všichni říkali že na NHL ještě nemá. Jenže hned po Vánoční pauze naběhl na led jako nový člověk a začal pravidelně bodovat v každém zápase. Nakonec se mu podařilo zastavit na velice dobrý 46 bodech.

Vaclav Prospal: Venca opět prostřídal sezonu, tak jak to dělá odjakživa. Na příští rok by mu tedy měla přát dobrá forma a místo letošních bídných 45 bodů nasbírat minimálně 70.

Ryan Malone: Hrál stejně tak, jako v Pittsburghu. Ryan je hráč který udělá kolem 50 bodů za sezonu, ale víme že letošních 45 bodů není jeho maximum.

Lukas Krajicek: V polovině sezony ukázal, že dokáže být kvalitním obráncem, a také se v Tampě stal nejproduktivnějším obráncem.

Andrej Meszaros: Vypadá to, že mu nesvědčí, když je hodně vytěžován. Tampa si ho opravdu přeplatila a čekala od něj letos opravdu hodně. Meszarosovi se lae opravdu nedařilo a do toho všeho si ještě zranil rameno.

Jeff Halpern: Kvůli zraněnému kolenu neodehrál úvodních 30 zápasů, ale hned po návratu se uvedl golem. Halpern letos také neměl nejlepší sezonu.

Evgeny Artyukhin: Hráč který je opravdu do počtu a jen zbytečně oslabuje mužstvo. Osobně doufám, že ted po sezoně půjde pryč.

Cory Murphy: Nepatří mezi naší obranou elitu, ale letos nastřílel z obránců nejvíce golů.

Matt Pettinger: Měl průměrnou sezonu, a můžeme očekávat že po sezoně bude vyměněn.

Paul Ranger: Sezonu začal dobře, nějaký čas se držel v produktvitě obránců u nás, nakonec ho ale vyřadilo stejné zranění jako Meszarose.

Adam Hall: Letos zklamal. Hráč který dokáže udělat těch 20 bodů za sezonu ve čtvrté lajně. Dokázal jen slabých 10 bodů v lajně třetí.

Josef Melichar: Takzvaná náhrada za Jokinena. Hned po příchodu byl ale poslán na farmu a my všichni víme asi proč.

Paul Szczechura: Centr který vyníká i v obranných aspektech hry, a myslím si že by se mohl objevit v soupisce i příští rok, jako centr čtvrté lajny.

Matt Lashoff: Přišel z Bostonu společně s Karsumsem. V Bostonu toho nic moc neodehrál, ale po příchodu do Tampy dostal prostor a to mu prospělo, když sbíral po asistenci na zápas.

Gary Roberts: Začalo se mu dařit až ke konci sezony, kdy ukončil kariéru.

Radim Vrbata: Zklamání letošní sezony v Tampě. Hráč který má na to, udělat 50 bodů za sezonu letos po 18 zápasech odešel do Čech s bilancí 6 bodů. Většina z nás, očekává jeho návrat.

Steve Downie: Přišel společně s Emingerem za Carla. Downie letos spíše nasbíral několik dištanců, takže si opravdu moc nezahrál.

Ryan Craig: Kdysi býval platným hráčem Tampy, letos to ale vůbec neplatilo a byl v sestavě do počtu.

Martins Karsums: Dá se očekávat, že by příští rok, mohl ve čtvrté lajně hrát. Víc nemám co říct.

Marek Malik: Musím říct, že po příchodu z Rangers sem od něj čekal víc. Doufám že bude vyměněn.

Matt Smaby: I přesto že si ho trenér vychvaluje, u mě se neosvědčil a byl bych raději kdyby působil dál na farmě.

Janne Niskala: Měl docela dobrý start do sezony, v 6 zápasech nasbíral 1+2, což na obránce je víc než dobrý. Pak ale nepochopitelně odešel zpět do Švédska.

Richard Petiot: Tady nevím co bych napsal.

Mike Lundin: Myslím si, že je lepší jak Smaby, ale svůj prostor v hlavním týmu nedostane, i když nevím proč.

David Koci: Jeho nejlepší sezona vůbec. Když po 66 zápasech kariéry letos střelil svůj první jubilejní gol.

Noah Welch: Prý náhrada za Emingera. Pro mě jen zahřívač lavičky na farmě.

Mike Smith: Skvělý vstup do sezony, kdy se dokonce prvních 10 zápasů držel v čele brankářů NHL. Mike podával opravdu excelentní výkony, bohužel ho ale po zbytek sezony vyřadilo ze hry zranění hlavy.
Velmi pěkně shrnuto :thumbsup: i já se tedy přidám :

Brankáři:
Mike Smith -
prokázal , že je velmi kvalitním brankářem . Dokonce se může brzy dostat mezi elitu ligy . Snad se ale poučil z toho , že tajit jakkékoliv zranění se nevyplácí .

Kari Ramo - talentovaný brankář , příští rok by měl být dvojka za Smithem a v budoucnosti se může poprat i pozici jedničky . Občasné výpadky formy jsou do jisté míry způsobeny věkem . Po sezoně je Kari RFA , nabídl bych mu 3 letou smlouvu , v celkově hodnotě 3 miliony dolarů .

Mike McKenna - vyloženě špatný golman to není , ale v konkurenci Smithe , Rama , Heleniuse , Tokarskiho pro něj není místo . Las Vegas určitě bude mít zájem :yes:

Riku Helenius - náš 1.pick v roce 2006 , celková 15.draftu . Talent tam určitě bude , zatím se představil pouze na 6 minut v utkání proti Flyers

Obrana :evil: :
Paul Ranger - určitě jsme od něj očekávali něco víc , snad bude příští sezona tím rokem , kde výrazně prorazí . Umí zahrát dopředu i dozadu , má ale celkem časté výpadky formy . Poslední dobou ho brzdí zranění . Určitě má na to uhrát 40 bodů za sezonu .

Cory Murphy - začal u nás velkým stylem , prokázal , že je velmi dobrým hráčem na modrou čáru . Po příchodu Lashoffa se ovšem stal ''nepotřebným'' . Kromě hře v přesilovkách jinak v ničem jiném nevyniká , po sezoně bychom se s ním měli rozloučit .

Lukáš Krajíček - můj oblíbenec . Nikdy to nebude ofenzivní démon , nýbrž spolehlivý obránce se slušnou rozehrávkou , který si své odehraje . Ve 2.polovině sezony začal i bodovat , v budoucnosti by mohl atakovat i hranici 30 bodů . Po sezoně bude RFA , Krajíčka snad podepíšem . Momentálně bere 1,1 mega za rok , nějakej rapidní nárust bych neviděl . Slušná by byla smlouva na 3 roky za 4,2 mega .

Andrej Meszároš - podle mě Meszároš na top beka nemá , rozhodně je přeplacenej a hraje pod velkým tlakem . Momentálně máme v záloze lepšího Lashoffa , Mezz to bude mít příští rok hodně těžké .

Noah Welch - tak tohle byl od Lawtona krok k ušetření nějakých peněz . Všem je jasné , že tento obránce na NHL nemá . Po sezoně bychom se s ním měli rozloučit .

Richard Petiot - pro mě docela překvapení , za 11 zápasů si připsal 3 asistence a do tabulky pravdy +5 . Nabídl bych mu novou smlouvu s tím , že stráví sezonu v Norfolku , at' náš 2.tým taky něco hraje

Josef Melichar - předpokládám , že po sezoně zamíří do Evropy

Matt Smaby - důrazný obránce , vyniká ve hře do těla . Naopak mezi nedostatky patří rozehrávka , rychlost . Příští rok pro něj vidím místo v Norfolku . Svěřil bych mu funkci kapitána . Pro případ zranění může kdykoliv naskočit do hlavního týmu .

Mike Lundin - můj další oblíbenec , letos odehrál pouze 25 zápasů , pak byl poslán na waiver a následně na farmu , odkud se již nevrátil . Nevím , do této kauzy nevidím , jestli si nepadl do oka s Tocchetem ... těžko říct . Po sezoně mu taktéž končí smlouva , netroufám si oddhadovat jeho budoucnost v Tampě . Jinak je to defenzivní bek , vyniká hlavně ve hře v oslabení . V Norfolku se mu dařilo i bodově , za 51 zápasů si připsal 29 bodů , za 4 branky a 25 asistencí .

Vladimír Mihalík - osobně ho mám raději než Mezze , je to náš 1.pick z roku 2005 . Letos dostal konečně šanci , odehrál 11 zápasů ( 0+3 ) a rozhodně nezklamal . Vzhledem ke své výšce a váze , nepřekvapí že si libuje ve fyzické hře . Zdobí jej i slušná rozehrávka a poziční hra . Lepší a mladší verze Smabyho . Příští rok to bude mít ale hodně těžké prosadit se do hlavního týmu na trvalo .

Matt Lashoff - stačil jeden zápas a zamiloval jsem si ho . Toto bude příští rok náš klíčový obránce , žádnej Mezz , žádnej Ranger . Popřípadě Hedman . Věřím , že k němu najdeme zkušeného beka s nímž vytvoří silnou dvojici . Místo na první přesilovce má jisté . Netroufám si odhadovat kam až spadá jeho potenciál , ovšem na top beka rozhodně má . Příští rok překvapí celou NHL .

Ty Wishart - objevil se asi jen v 5 zápasech a musím říct , že mě zklamal . Je ještě sice dost mladý , ale od celkové 16.draftu bych čekal asi něco víc . I v Norfolku nějak nezáří .

Kevin Quick - přesný opak Wisharta . Rychlý obránce s přehledem o hře a dobrou rozehrávkou . Pro mě milé překvapení . Příští rok ještě stráví na farmě , do A týmu se může vypracovat . V dnešním zápase proti Atlantě si přispal 1.bod v NHL

Marek Malík - toho beru již jako bývalého hráče Bolts . Myslím , že o něj všichni vímě své

Útok
Vinny Lecavalier - že by mu v týmu chyběl nejlepší kamarád Brad Richards ? Letos to bylo slabé , už od samého začátku ligy . Věřím , že příští sezonu to bude starý dobrý Vinny , kerý nasbírá 100 bodů :oslava:

Marty St.Louis - jednoznačně náš nejlepší hráč letošní sezony . Malý postavou , velký výkony . Náš vůdce . Jedno z nejlepších křídel v lize , troufám si tvrdit že na něj má jen trio Ovečkin , Parise , Zetterberg . Márty má Tampě stále co nabídnout , ve 2.polovině sezony si skvěle sedl se Stamkosem . Otázka tedy je , s kým začne sezonu 09-10 ? Se Stamkosem nebo s Lecavalierem ? Já osobně jsem pro první variantu , přeci jenom s Vinnym už to bylo dost okoukané ...

Vinny Prospal - jak už psal Painkiller , Vecna měl opět svoji ''ob sezonu'' . Jeho 45 bodů je velkým zklamáním , bojím se že na 1. a 2.lajnu už nemá . Snad mě Venca vyvede z omylu a nasbírá takových 60 bodů . S tím bych byl spokojenej .

Steven Stamkos - tak jeho ''story'' všichni dobře známe . První půlka sezony na prd , na úrovni AHL ( nevím , myslím si , že na tom svůj podíl měl i ten ma*or Melrose ) a druhá půlka skvělá , hodně mu pomohlo že hrál v lajně s Mártym . Pokud nebude mít výpadky formy , mohl by příští rok nasbírat 70 - 80 bodů .

Ryan Malone - za ty prachy to je pramálo . To jsme si mohli klidně nechat Brada :roll: ovšem na druhou stranu , až na úvodních 20 zápasů , kde si připsal snad jen 4 body , to zas tak špatné nebylo . Příští rok snad nastřílí něco kolem 35 branek .

Paul Szczechura - nástupce Halperna . Vynikající defenzivní útočník , poslední dobou sbíral i body . Buly má ovšem poměrně slabé , po sezoně by mu měl Halpern říct nějaké triky :roll: podle mě by bylo škoda nechat ho hrát ve 4.řadě , 15 minut za zápas si určitě zaslouží . Je tady možnost , že vytvoří údernou dvojku s Halpernem :thumbsup: jinak přiznám se , že to jméno furt neumím správně napsat :D

Jeff Halpern - vynikající defenzivní útočník , pořád jeden z nejlepších v lize . Letos jej hodně poznamenalo zranění kolene , ani on už tým nespasil . Vynikající na buly a oslabení , příští rok je jeho místo jasné - centr 3.řady . Pokud zůstane zdravý , věřím , že 35 bodů zvládne .

Evgeny Artyukhin - příští rok bych jej do 4.řady bral , jenomže když je někdo demen* a ani po nějakých 70 zápasů se nepoučí , že faulovat se nevyplácí .... děkuji , nashledanou !!!

Matt Pettinger - dělal relativně dost bodů ( srovnám - li jeho stats např.s Craigem ) alarmující je ale statistika +/- . Asi po sezoně odejde

Ryan Craig - kdysi to býval hráč s potenciálem na 20 branek za sezonu , letos se trefil jen 2 x do prázdné brány !!! Opravdu nevím co se sním stalo , možná to souvisí se zraněním , díky kterému odehrál loni jen 7 zápasů , i tak je to ale hluboké zklamání . Craiga mám rád jako člověka , bohužel letošní sezonu bych viděl jako poslední v Tampě

Steve Downie - škoda , že je to takovej ma*or , jinak hokejista to je vynikající . Měl by mu někdo promluvit do duše , obávám se , že ani to by nepomohlo ... i tak bych mu dal šanci , byla by škoda nevyužít jeho potenciál .

Adam Hall - defenzivní útočník , nevěděl jsem , že je to ale takové kopyto .... na jeho místo máme daleko lepší hráče , Halperna s Szczechurou . Po lonském PO jsem od něj čekal víc , měli bychom se poohlédnout po někom kvalitnějším

David Kočí - jsem rád , že dal gola - omylem :D co se týče hokejových schopností , tam víme všichni jak na tom je . A ani jako bitkař zrovna nepatří do špičky ligy . Po sezoně bych zkusil oslovit takového Laraqua , v Montrealu moc nehraje , do 4.řady dost dobrý hráč , navíc jeden z nejlepších bitkařů v lize ...

Martins Karsums - bojovník , na něm je vidět , že se pere o místo . Mě přesvědčil , dal bych mu šanci ve 4.lince

Zenon Konopka - vůdce Norfolku , jako záplata do 4.linky OK

Radek Smolenák - dostal šanci v 6 utkáních , ve kterých vyloženě nezklamal ale nepředvedl také nic mimořádného ... na Kladně hrál v lajně s Krejčím , snad se brzy dostane na podobnou úroven :-P příští rok asi ještě stráví většiny sezony v Norfolku , šanci si ale určitě zaslouží.

Trenéři :
Rick Tocchet - mladý trenér , někdy mi přijde docela arogantní , ale pevně doufám , že pod jeho vládou jdeme správným směrem

Mike Sullivan - můj oblíbenec . Má na starosti speciální formace , sice nechápu , jak mohl posílat na přesilovky Malíka , ale jinak se většinou shodneme

Wes Walz - nevím , jeho úlohu v týmu neznám :D
U většiny souhlasím. Ted mě ale napadl problém. Jak to valstně bude, když se Marty sehrál se Stamkosem a pokud by tedy Vinny s nima nehrál v lajně, tak jak se to sestaví vubec. Jestli byb byl MArty se Stamkosem v první lajně, tak musim říct že dávat Vinnyho do lajný druhý, je docela luxus. Sem zvědav jak se to nakonec poskládá. Ze začátku sezony byla lajna St.Louis - Lecavalier - Stamkos jenže v té době se Stamkosovi ještě nedařilo, proto by od další sezony mohli hrát všici tři v jedné lajně.
Tak všichni tři v jedné lajně určitě nebudou ... ideální by bylo , kdyby přišla 2 kvalitní křídla . Jinak to vypadá nějak takhle :

1. ? / Prospal - Lecavalier - ?
2. Malone - Stamkos - St.Louis
kisin píše: 1. ? / Prospal - Lecavalier - ?
2. Malone - Stamkos - St.Louis
Když na to tak koukám tak to chce rozhodně kvalitní křídlo, který by dokázalo dát za sezonu kolem 70 bodů. Tim by nám vznikly dvě hodně silný formace. Ted mi připadá v úvahu Phil Kessel, který bude po sezoně volným hráčem nebo Zherdev.
Paradni hodnoceni panove, mate moji uctu a obdiv zejmenza za to ze se vam s tim chtelo psat. jeste jste BTW zapomneli na par hracu co odesli v prubehu sezony (Recci, Carle atd.). Jinak pro mne nejvetsim zklamanim byl Craigers, kteryho podobne jako Kisin mam v oblibe jako cloveka ale uz od lonskejch vyhrezlejch plotynek na bezmala celou sezonu mi prijde jako zcela zbytecnej hrac do poctu. Nejvic je mi lito Vrbaty, doufam, ze se na nasledujici sezonu lepe pripravi (ani v extraligove Boleslavi IMHO nehral nijak excelentne) a stane se v pristi sezone platnym forwardem TBL.

Obrancu mladych a nadejnych mame dost, ocekavam prichod aspon jednoho ci dvou zadaku-mazaku aby tu defenzivu stmelili svymi zkusenostmi.

McKenna jak rikate asi neni spatny golman, ale v NHL "neni spatny" nestaci. IMHO pro nej v prvnim tymu zatim neni misto. Napresrok bych videl rad tandem Smithy - Ramo ... a kdyby Olie chtel ukoncit karieru tak bych klidne ozelel zkusenosti Capa Raedera a dal to misto Oliemu (beztak se na floride uz zabydlel).

Pak by me taky zajimalo jak dlouho bude Toc oznacovan jako "interim" nebo zda do pristi sezony lze ocekavat nejakou zmenu na postu hlavniho trenera. Mmno, cas ukaze, tedka drzme place v loterii.
„Věděl jsem, že se musím dostat na střídačku, protože mi nebylo jasné, kolik krve jsem ztratil. Krvácelo to. Byl jsem vyděšený. Potřeboval jsem pomoc…Nevěděl jsem, jestli můj mozek nevytéká ven.“
Martina St. Louise v prosincovém utkání čárový rozhodčí Derek Amell řízl do čela.

http://www.nhlpro.cz/clanek/14626-top-1 ... sni-sezony
Dle mě, nejzábavnější výrok letošní sezony :D
No, tak to já už ty hráče rozepisovat nebudu, víceméně se vším se dá souhlasit.
Smith má u mě dva malé vroubky - to zatajení zranění, ikdyž to asi myslel dobře, se moc nevyplatilo a pak to jeho hraní hokejkou za každou cenu, dostali jsme z toho pěkných pár golů. To musí omezit.
Pak Malone jenom potvrdil to, co sem si o něm myslel. Pokud má u sebe top centra, dokáže zahrát. Ale sám neumí nic a je to hráč na prd. Za 4.5mil velký luxus. Kdyby ho tak někdo chtěl, za cokoliv, jen uvolnit tu jeho smlouvu....Rangers jsou známí skupováním "vyhaslých hvězd" ....
Tocchet se mi jako trenér vůbec nelíbí, resp. nelíbí se mi styl, jaký nám teď vtlouká. Ten samý styl, jakým sám hrával - tvrdě do těla a silový hokej. To z nás dělá druhé Flyers nebo co, takhle sme nikdy nehráli. Proto si taky oblíbil hráče jako Downie, Artuykhin, Smaby, Malík....
K Vinnyho slabší sezoně jen to, že se neví, do jaké míry ho limitovalo to zranění, se kterým hrál a taky nedohrál sezonu, ale jisté je, že už ke konci sezony hrál bez motivace a s určitým znechucením.
Nejlepší hráč sezony jasně Marty, to je asi bez debat, druhý asi Smith a třetí nevím. Tam bych dal hybrida - za první půlku sezony Vinnyho, za druhou Stammera.
Nejhorší Lawton a celé vedení, tam je to taky bez diskuze.

Teď jak říká safa, držet palce v loterii.
V létě čekám spíš výměny, bo díky super smlouvám jako má Malone nebo Prospal, máme volno asi 5 mega a potřebujem podepsat Rama, Lashoffa, Krajíčka a možná Murphyho. To nám z toho na nákupy moc nezbude.
hoši krásně ste se rozepsali o sezoně a o hráčích je dobré si přečíst nazory na hráče od vice lidí do další sezony to snad bude lepší ale já osobně nějaky velký skok nečekam no uvidíme
Tak Stammer nakonec pozvánku na MS dostal, takže pojede s Martym. Snad dovezou nějakou placku, hlavně pro Martyho by to byla náplast na špatnou sezonu (z pohledu týmu).
:good: pěkně jste se tady rozepsali, bohužel v posledních dnech nemám tolik času přispívat, ale všechny příspěvky sleduju a musím s váma asi ve všem souhlasit...
Marty se Stammerem na MS...takže po Česku a Slovensku pak budu asi nejvíce přát práv tomuto týmu :thumbsup:
jinak zdá se mi, že jsem někde na HF četl, že losování pořadí draftu má být dneska...je to tak?
jj, 14.4 v 02:00 na TSN tuším.
Tak Kanada letos sestaví zase silný tým :good: Pokud půjde hrát i Heatley jako minulý rok. Jeidná škod pro ně, že jim letos nebude hrát Rick Nash :|
No dnes máme tu loterii, doufám že to Tampě vyjde a budou vybírat Hedmana :modlenie:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS