Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Po delsi dobe jsem se podival a byl jsem pomerne mile prekvapen hrou, prislo mi ze to ma system a i obranci se vice zapojoji do hry. Tallinder hral tak jak jsme asi ocekavali ze by mel hrat cely rok, docela prijemne prekvapil i Corrente ale kdo nezklamal byl Clarkson. myslim ze co stridani to pad na zadek. Zapas to byl hodne smolnej ale s jednim golem se vyhrat neda. Myslim ze na tomhle zapasu by se dalo stavet.
Opäť sa raz zahrám na Sibylu :angel: ...do okolo polovice januára očakávam Arnottov trejd, niekedy po 12tom najskôr. Uvidíme, či sa vyplní. :frajer2:

EDIT: :!:
NickMcGuireNYI Nick McGuire
Looks like the #Isles MAY claim Rolston off of re-entry waivers today.

Nick McGuire: Founder/Editor of Islanders411, Islanders analyst for SportsHaze and IslandersHockeyBlog
:yahoo: už len aby to bola pravda... (vraj druhý záujemnca stále Toronto, hm...)

Údajne si ho už niekto stiahol... :modlenie:

@TSNBobMcKenzie
NJD Brian Rolston clears re-entry waivers.
:lol2: Takže žiaden plán...Lou -1.

A: Now what?
B: Dunno man, probably Zharkov back down.
A: Great. Instead of "Lose for Larsson" it would be "Guaranteed Larsson". :hufi:

LoL a aká fotka z derby z tých hitov vznikla... Avery got ASS-kicked aj doslovne :lol2:

Obrázek
fotka nemá chybu :)
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... _by_d.html
Langenbrunner by se měl taky co nejdřív pakovat... v komentářích je vidět že je hodně lidí proti němu
viz : LOL "Jamie Langenbrunner took it personally." Well he should, he is next in line!! God I hate him and his stupid ways sometimes.

edit: tohle je pěkný článek http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... signs.html
Hlavně tady souhlasím s jednou podstatnou věcí co řekl Lemaire a to "When you score a goal or get scored on, the following shift is really important," Lemaire said. "I always tell the players, 'This is an important shift.' " - je to pravda stává se nám to často když už konečně dame gol tak dostanem za minutu, tohle se nesmí stávat každopádně s tím článkem souhlasím a jestli budeme takhle hrát dál není možné aby jsme už něco nevyhráli :hroza:
Martin #27 píše:fotka nemá chybu :)
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... _by_d.html
Langenbrunner by se měl taky co nejdřív pakovat... v komentářích je vidět že je hodně lidí proti němu
viz : LOL "Jamie Langenbrunner took it personally." Well he should, he is next in line!! God I hate him and his stupid ways sometimes.

edit: tohle je pěkný článek http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... signs.html
Hlavně tady souhlasím s jednou podstatnou věcí co řekl Lemaire a to "When you score a goal or get scored on, the following shift is really important," Lemaire said. "I always tell the players, 'This is an important shift.' " - je to pravda stává se nám to často když už konečně dame gol tak dostanem za minutu, tohle se nesmí stávat každopádně s tím článkem souhlasím a jestli budeme takhle hrát dál není možné aby jsme už něco nevyhráli :hroza:
Rozhodne, však sa na neho už aj bučí a píska. To čo včera predviedol pri PP on a Salmela na konci, to nemalo obdoby. Skoro som sa pozvracal. Hovorí sa dokonca, že Rolstonov claim je taktika dostať z Loua viac, čomu by som sa nečudoval. Keby tak Burke zobral jeho i Rolstona v balíčku hoc aj za prázdnu tašku na puky :roll: :lol2:

EDIT because of EDIT :D : Si ho viem živo predstaviť, tým jeho brblaním "this is an important ssshifft" :D ale efekt je zdá sa stále nulový. To sa musí zmeniť.
proti Trashers v bráně MOOOSE ! z Albany byl povolaný Palmieri ( co Lemaire zamýšlí- že by fakt posadil Clarksona :ja_neviem: ) White netrenoval ale na zápas by měl být.
Pořád se rozmýšlím jestli mám zítra jít pít nebo se podívat na kluky :hmm:
Jon Merrill včera gól :yahoo: To je hráč, ktorého ešte v budúcnosti budeme vzývať. Ale dobrý draft do obrany sa aj tak zíde.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=547918 :frajer2:
Tak místo kořalky jsem dal přednost dnešnímu zápasu a nelituju!!!
Místo White nastoupil Fayne který se uvedl golem! a předvedl super výkon, celkově jsem s dnešní obranou činností velmi spokojený. Zkrátka jde vidět že výkon proti Suckers nebyl výkřikem do tmy tak jak to bylo za MacLeana kde jsem jeden zápas něco zahrali a další 3 jsme byli hotoví. Práce Lemaire se začíná projevovat. Bylo jasné že zápas proti Isles to neukáže protože Lemaire neměl čas s týmem něco udělat ale z posledních zápasů mám velmi dobrý pocit z naší hry
No po inkasovaném golu od Byfugliena jsem proklínal Kovyho za jeho chybu ale naštěstí to potom napravil takže v pořádku. Jinak skvělý výkon předvedl MOOOOOOOSE !!! Dal bych mu šanci i zítra v Carolině
Martin #27 píše:Tak místo kořalky jsem dal přednost dnešnímu zápasu a nelituju!!!
Místo White nastoupil Fayne který se uvedl golem! a předvedl super výkon, celkově jsem s dnešní obranou činností velmi spokojený. Zkrátka jde vidět že výkon proti Suckers nebyl výkřikem do tmy tak jak to bylo za MacLeana kde jsem jeden zápas něco zahrali a další 3 jsme byli hotoví. Práce Lemaire se začíná projevovat. Bylo jasné že zápas proti Isles to neukáže protože Lemaire neměl čas s týmem něco udělat ale z posledních zápasů mám velmi dobrý pocit z naší hry
No po inkasovaném golu od Byfugliena jsem proklínal Kovyho za jeho chybu ale naštěstí to potom napravil takže v pořádku. Jinak skvělý výkon předvedl MOOOOOOOSE !!! Dal bych mu šanci i zítra v Carolině
Súhlasím a už len dodám, že proti silnejším a neunaveným súperom treba výkon ako proti Rags, nie ako ten dnešný, ktorý ale stačil. Všimol si ale niekto (určite áno), že Langsa vyhlásili za 2nd star of the game a ani len nevyšiel ukázať sa? :bitka2: Čo si o tom myslieť...asi to čo obvykle, už ho mám viac než plné zuby, to hádam každý. Tak či onak, toto je hanba aj keby vedel, že zajtra letí z tímu... Páčil sa mi ale jeden komentár na daný moment:
Jamie had to pee.
:lol2: asi tak, no...
j :D dobrá hláška ... máš pravdu Langs se opravdu neukázal při vyhlášení hvězd. K němu se nebudu raději už vyjadřovat :hroza: . Lemaire na pozápasové tiskovce řekl že je spokojeny s defensivní činností a s bráněním prostoru před brankou což je pravda. Atlanta neměla vyloženou šanci nebo nějake přečíslení za celý zápas co si pamatuju a k žádné dorážce se taky nedostala což je paráda. Jinak jestli jsem dobře rozuměl tak zítra by měl chytat Marty !
Devils have changed their mind on Nick Palmieri and decided not to send him down. He's going to Carolina with the team.
2 minutes ago via TweetDeck
Žeby trade, predsalen? :hmm: Kiež by...
Rolston necestoval, Palmieri hore, žeby sa naozaj ukuchtil trade? :roll: No a toto vás dostane do kolien páni... "variety of fans" :lol2:

Ou jeee, restekpa maaan :respect: :hufi:
Getzo5 píše:Rolston necestoval, Palmieri hore, žeby sa naozaj ukuchtil trade? :roll: No a toto vás dostane do kolien páni... "variety of fans" :lol2:

Ou jeee, restekpa maaan :respect: :hufi:
Přísní černoši :D :D :good:

jj Rolston dneska v Jersey bruslil s Josefsonem ( hlavně at jim nedávají na led puky bo Rolstonovi to při golfu aase sjede a ještě trefí Josefsona do hlavy :D )
Where`s Teddy?
- He's in Bergforsatory

Langs can make a cross-ice pass in his own zone right to the opponent for a walk in goal and still get a pass, but Teddy takes a phantom high stick penalty and gets benched.
- Nice job JL

:protest: Pravdaže, ešte si priveďme dinosaura aj v lete...to potom môžme rovno zabaliť. To je taká demencia až zastáva nedementným rozum stáť...

EDIT:
Lemaire via Chere admits benching Tedenby was a mistake
Ešte aby nie, somár :hroza:
yeah, Tedenby was benched because of the penalty. Lemaire saw a replay and said "that wasn't a penalty"
:hroza:
Ačkoliv si na rozhodří skoro vůbec nestěžuju tak po včerejšku udělám vyjímku. Co to ti pičusové pískali v 1 třetině za fauly??? Tedenby a Fayne to byly fauly?? Jsem se řádně vytočil včera.
V zápase jsme byli jasně lepším týmem, 2 a 3 periodu jsme měli nehorazny tlak ale chyběly tomu vyložené šance, spíš jsme stříeli z dálky. K Tedymu - je to škoda že ho Lemaire posadil myslím že místo Palmieriho (který nic neukázal) mohl hrát
PS: včera jsem se zamřil zvláště na Langse. Getzo v čem je podle tebe jeho přednost?? At přemýšlím tak nevím v čem je jeho přednost. Tvořit hru neumí, při střelách podle mě nemíří a všechno střílí zbytečně golfem, bruslař to taky není nijak excelentní prostě nevím v čem je pro nás přínosem podle mě absolutně v ničem a doufám že bude pakovat co nejdřív.
PS: Clarkson sice zase včera uplně jalovy ale Harrisona sestřelil luxusně :good:
Martin #27 píše:Ačkoliv si na rozhodří skoro vůbec nestěžuju tak po včerejšku udělám vyjímku. Co to ti pičusové pískali v 1 třetině za fauly??? Tedenby a Fayne to byly fauly?? Jsem se řádně vytočil včera.
Videl jsem 1.tretinu a absolutne musim dat za pravdu. Komedie a znama firma s nazvem Carolina Hurricanes :ja_neviem: Takhle to dlouhodobe chodi ve vetsi polovine domacich zapasu Canes, duvody jsou alespon pro me naprosto nezname. Ja mam carolinu i celkem rad, ten team je mi sympaticky, ale kdyz tohle vidim v kazdem zapase co se na nich podivam, tak me prechazi chut...

A ze Lemaire posadil Tedenbyho za vymysleny faul, to je fakt projev duvery... :hroza: To ze se ted omluvil, to neznamena nic, ono i kdyby ten faul byl skutecny, stejne nemuze posadit talentovaneho mladika, ktery jako jeden z mala patri ke svetlym momentum prosrane sezony Devils. To aby se ted pomalu Tedenby bal dotykat hracu soupere...
Atlantik píše:To aby se ted pomalu Tedenby bal dotykat hracu soupere...
To sa nestane. Zas na druhú stranu, ako som včera povedal, ak s ním Lemaire plánuje zametať a hrať ho vo 4th, tak to nech sa radšej prestane snažiť, nech ho pošlú do Albany, kde sa aspoň vyhrá. Lenže toho on nie je schopný, je to príkladný dríč :? :cool:
Martin #27 píše:PS: včera jsem se zamřil zvláště na Langse. Getzo v čem je podle tebe jeho přednost?? At přemýšlím tak nevím v čem je jeho přednost. Tvořit hru neumí, při střelách podle mě nemíří a všechno střílí zbytečně golfem, bruslař to taky není nijak excelentní prostě nevím v čem je pro nás přínosem podle mě absolutně v ničem a doufám že bude pakovat co nejdřív.
PS: Clarkson sice zase včera uplně jalovy ale Harrisona sestřelil luxusně :good:
1. Palmieri slabé, naozaj to, o čom sa hovorilo, že je proste pomalý, sa potvrdilo. Už ho vidím skôr na trade bait, škoda.
2. Práveže teraz už v ničom. Kedysi boli jeho prednosti zrejmé, dnes..
3. Zostrelil-nezostrelil, ako ten nad ním, obaja musia preč. Platiť 2.66 mio za 4th linera nie je luxus ale šialenstvo :eek2:
Lemaire is happy with the way captain Jamie Langenbrunner is playing. Langenbrunner had eight shots and a goal against the Thrashers.

"It's not only the shots," the coach said. "You saw him skate last night? He was skating. He was on the puck. That was probably the best game I saw him play."

:hroza: :hroza:
Martin #27 píše:Lemaire is happy with the way captain Jamie Langenbrunner is playing. Langenbrunner had eight shots and a goal against the Thrashers.

"It's not only the shots," the coach said. "You saw him skate last night? He was skating. He was on the puck. That was probably the best game I saw him play."

Trade value is rising :cool: Nie všetci GMs videli zápas... :D Inak ešte čo sa týka toho nášho nešťastníka Clarkieho...rok by som si ho možno nechal, horší už byť aj tak nemôže. Naopak Zubrusa mám veľmi rád, to je nezlomný bojovník, ale chlape,...3.4m a šanca že si ho niekto vezme...mometálne by sme to asi aj potrebovali. Rolstona na re-entry, Langsa za pick, Arnotta za prospect a Zubrusa za whatever, to by šlo. Bude to zaujímavé. Mňa osobne najviac štve, že nesedím s Louom na kávičke a nemám reálne poňatia o tom, kto by mohol mať záujem atď. Špekulácie ma ubíjajú, chcem serióznu žurnalistiku :?
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Lemaire is happy with the way captain Jamie Langenbrunner is playing. Langenbrunner had eight shots and a goal against the Thrashers.

Trade value is rising :cool: Nie všetci GMs videli zápas... :D Inak ešte čo sa týka toho nášho nešťastníka Clarkieho...rok by som si ho možno nechal, horší už byť aj tak nemôže. Naopak Zubrusa mám veľmi rád, to je nezlomný bojovník, ale chlape,...3.4m a šanca že si ho niekto vezme...mometálne by sme to asi aj potrebovali. Rolstona na re-entry, Langsa za pick, Arnotta za prospect a Zubrusa za whatever, to by šlo. Bude to zaujímavé. Mňa osobne najviac štve, že nesedím s Louom na kávičke a nemám reálne poňatia o tom, kto by mohol mať záujem atď. Špekulácie ma ubíjajú, chcem serióznu žurnalistiku :?
No já si stejně pořád myslím že Langse se určitě někdo veme o to strach fakt nemám. Na PO ho někdo bude chtít. Co se týče Clarksona fakt nevím čím to je že tak hraje jak hraje. Asi tím zraněním protože po něm se nedostal do formy v jaké jsme ho znali ( Clarksona chtěli i do repre na MS před 2 rokama a to není výmysl ! ) CO bych za to dal kdyby hrál jak tehdy :ja_neviem: Takže když se zbavíme Rolstona a Langse podle mě to bude stačit. Arnotta bych narozdíl od tebe podepsal určitě ještě na jednu sezonu za menší peníz. Vždyt je to s Elim náš nejlepší hráč!! odvádí spoustu černe práce. Vybojuje neskutečně mnoho soubojů v rohách a při back-chackingu je taky solidní. Se Zubrusem to nevím jak to řešit to se nechám překvapit. PS: napíšu Louovi mail že se stavíme na kafe a proberem to ok? :D
Martin #27 píše:No já si stejně pořád myslím že Langse se určitě někdo veme o to strach fakt nemám. Na PO ho někdo bude chtít. Co se týče Clarksona fakt nevím čím to je že tak hraje jak hraje. Asi tím zraněním protože po něm se nedostal do formy v jaké jsme ho znali ( Clarksona chtěli i do repre na MS před 2 rokama a to není výmysl ! ) CO bych za to dal kdyby hrál jak tehdy :ja_neviem: Takže když se zbavíme Rolstona a Langse podle mě to bude stačit. Arnotta bych narozdíl od tebe podepsal určitě ještě na jednu sezonu za menší peníz. Vždyt je to s Elim náš nejlepší hráč!! odvádí spoustu černe práce. Vybojuje neskutečně mnoho soubojů v rohách a při back-chackingu je taky solidní. Se Zubrusem to nevím jak to řešit to se nechám překvapit. PS: napíšu Louovi mail že se stavíme na kafe a proberem to ok? :D
Kedykoľvek... :D Čo sa týka Langsa, to dúfam. Čo sa týka Clarksona, on je proste hráč ktorý sa zvezie...oboma smermi, nanešťastie. Korčuľovať nevedel ale nikdy :hroza: ("hokejista" čo nevie stáť na nohách, to už ja môžem isť hrať NHL, však brániť viem, bitku raz za čas prečo nie a pichnúť puk do pásma či občas zaparkovať prdel pred brankárom...:hmm: nie zlá myšlienka) Za tú cenu je useless a ja by som ho najradšej vydealoval, ale asi predsalen až o rok. Arnotta mám rád, je užitočný, ale je to najtrejdabilnejšie zboží a to treba brať do úvahy. Jasné, ísť s centrami vo veku 25-21-20-27 nie je práve ideál a je to risk, ale...keby Caps boli ochotní pustiť Orlova napr., či 2012, ktorý bude skvelý a plný nádejných bekov, je to na zváženie, veď dlhšie než sezónu ho už tiež hrať veľmi nevidím. Dosť to závisí aj od toho, či zostane univerzál Zubrus. Nuž a Rolston je jasný... matko drahá, toto Louovi proste ťažko nevyšlo.

Dnes som si dokonca uvedomil, že ten tým je tak hrozne poskladaný, že nedokážem zostaviť tri lajny zo štyroch, ktoré by sa mi pozdávali. :hroza: Buď je problém Kovy, hra smerom dozadu, Clarkson, prílišná neskúsenosť, pomalosť, nekvalita (4th) a to ešte nehovorím o obrane... potom sa už aj Marty zvezie. Achjo.

This needs ****ing storm out there :!:
No Clarkson tak hraje až letos jinak máš s jeho popisem pravdu, on fakt letos jediné co umí je nahodit do pásma nebo to hrát po rohách ( taky mě štve že nedá nahrávku na hokejku všechno to hraje po buzeru a pak to je zpomalené protože se to hůř zpracovává) , já si ho pamatuju jako hráče který vyhrál dost soubojů, rozdával rány a uměl dát i gol. Uvidíme no jak to dopadne každopádně on je pro mě zatím jedno z největších zklamání u nás :ja_neviem: . Kámoš si ze mě dělal srandu že budem mít od něho klid až si narazí kostrč jak zase spadne :D . Orlov :yes: to je jiná káva ale pochybuju že ho Caps pustí . Jinak taky o tom přemýšlím co našemu týmu chybí že jsme tak mizerní, podle mě je to jednoznačně nějaký dobrý PMD to mi nikdo nevyvrátí. Byl jsem hned ze startu tahanice kolem Kovyho pro aby raději přišel takový Kabelka a ještě by peníze zbyly na nějakeho forwarda. Nekvalita 4th line??? Tak to já si zase myslím opak. Naše 4 brázda je podle mě dobrá. Každý zápas odmakají a nemužu nic proti ním říct. Umí dostat soupeře pod tlak a občas dát gol. Další věci jako hitování a hra dozadu je taky dobrá takže asi tak. Mair byla dobrá posila je to dříč jak cip jsem s nim spokojeny. Pelley - měl být nastupce MadDoga jako centr checking line. No určitě nedosahuje jeho kvalit ale jako 4th liner je skvělý
Myslim ze to neni o tom co nam chybi, ale ze toho hodne prebejva. Kopa preplacenejch starnoucich, nemotivovanejch utocniku a kopa novacku v obrane kteri nejsou na urovni NHL, je nas problem. Nemyslim si ze by PMD zachranil sezonu. Spousta muzstev nema zazracneho PMD (Dallas, Columbus, Tampa me napadaji) a presto hrajou min. o Play off. Chybejici system a tvrdohlavost nekterych hracu taky nepomaha. Pak nasazovani Martyho na ukor lepe chytajiciho Moose by se taky melo omezit a pak jak rikam uz dlouho je podle me nejvetsim problemem pnuti v kabine kolem nevyreseneho platoveho stropu. Btw pochopil nekdo proc byl Rolston umistnen na waiver?
megaton píše:. Pak nasazovani Martyho na ukor lepe chytajiciho Moose by se taky melo omezit a pak jak rikam uz dlouho je podle me nejvetsim problemem pnuti v kabine kolem nevyreseneho platoveho stropu. Btw pochopil nekdo proc byl Rolston umistnen na waiver?
To je taky pravda Marty je letos strašný, je pomalý,nejistý, někdy ztráci orientaci... rozhodně je momentálně na tom Moose lépe
asi už ani Lou se nemohl dívat na Rolstonovu hru...prostě i farmář tam zahraje víc než on tak to Lou riskl s tím waiverem. Co jiného s ním měl taky dělat?
Martin #27 píše:
megaton píše:. Pak nasazovani Martyho na ukor lepe chytajiciho Moose by se taky melo omezit a pak jak rikam uz dlouho je podle me nejvetsim problemem pnuti v kabine kolem nevyreseneho platoveho stropu. Btw pochopil nekdo proc byl Rolston umistnen na waiver?
To je taky pravda Marty je letos strašný, je pomalý,nejistý, někdy ztráci orientaci... rozhodně je momentálně na tom Moose lépe
asi už ani Lou se nemohl dívat na Rolstonovu hru...prostě i farmář tam zahraje víc než on tak to Lou riskl s tím waiverem. Co jiného s ním měl taky dělat?
tak myslel jsem ze mam jisteho nekoho, kdo ho vezme, tohle urcite na poode nikomu nepridalo. tohle byl takovej vykrik do tmy, nebo mozna vyhruzka jinym. jinak to nemelo smysl

ale toto? :shock:

“Scuttlebutt continues that Zach Parise, a restricted free agent as of July 1, has no aspirations to remain in New Jersey. If that’s the case, he might force the Devils to deal him as an RFA, a situation similar to Phil Kessel’s move to Toronto in September 2009. Lamoriello might be able to land three first round picks, a roster player; and a propsoedt for Parise, who remains shelved after early season kne surgery.”
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES