od
Getzo5 » ned 02. led 2011 17:22
Martin #27 píše:No já si stejně pořád myslím že Langse se určitě někdo veme o to strach fakt nemám. Na PO ho někdo bude chtít. Co se týče Clarksona fakt nevím čím to je že tak hraje jak hraje. Asi tím zraněním protože po něm se nedostal do formy v jaké jsme ho znali ( Clarksona chtěli i do repre na MS před 2 rokama a to není výmysl ! ) CO bych za to dal kdyby hrál jak tehdy :ja_neviem: Takže když se zbavíme Rolstona a Langse podle mě to bude stačit. Arnotta bych narozdíl od tebe podepsal určitě ještě na jednu sezonu za menší peníz. Vždyt je to s Elim náš nejlepší hráč!! odvádí spoustu černe práce. Vybojuje neskutečně mnoho soubojů v rohách a při back-chackingu je taky solidní. Se Zubrusem to nevím jak to řešit to se nechám překvapit. PS: napíšu Louovi mail že se stavíme na kafe a proberem to ok?

Kedykoľvek...

Čo sa týka Langsa, to dúfam. Čo sa týka Clarksona, on je proste hráč ktorý sa zvezie...oboma smermi, nanešťastie. Korčuľovať nevedel ale nikdy

("hokejista" čo nevie stáť na nohách, to už ja môžem isť hrať NHL, však brániť viem, bitku raz za čas prečo nie a pichnúť puk do pásma či občas zaparkovať prdel pred brankárom...

nie zlá myšlienka) Za tú cenu je useless a ja by som ho najradšej vydealoval, ale asi predsalen až o rok. Arnotta mám rád, je užitočný, ale je to najtrejdabilnejšie zboží a to treba brať do úvahy. Jasné, ísť s centrami vo veku 25-21-20-27 nie je práve ideál a je to risk, ale...keby Caps boli ochotní pustiť Orlova napr., či 2012, ktorý bude skvelý a plný nádejných bekov, je to na zváženie, veď dlhšie než sezónu ho už tiež hrať veľmi nevidím. Dosť to závisí aj od toho, či zostane univerzál Zubrus. Nuž a Rolston je jasný... matko drahá, toto Louovi proste ťažko nevyšlo.
Dnes som si dokonca uvedomil, že ten tým je tak hrozne poskladaný, že nedokážem zostaviť tri lajny zo štyroch, ktoré by sa mi pozdávali.

Buď je problém Kovy, hra smerom dozadu, Clarkson, prílišná neskúsenosť, pomalosť, nekvalita (4th) a to ešte nehovorím o obrane... potom sa už aj Marty zvezie. Achjo.
This needs ****ing storm out there