Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo, jo... Je to bohužel tak:

CAPITALS

Marcus Johansson – Nicklas Backstrom – Alex Ovechkin
Eric Fehr – Mikhail Grabovski – Troy Brouwer
Jason Chimera – Martin Erat – Joel Ward
Aaron Volpatti – Jay Beagle – Tom Wilson

Karl Alzner – Mike Green
Dmitry Orlov – John Carlson
John Erskine – Steve Oleksy

Philipp Grubauer

Braden Holtby

Scratched: Nate Schmidt, Alexander Urbom

Injured: Brooks Laich (groin), Jack Hillen (fractured tibial plateau), Michal Neuvirth (lower body)

To jsem teda zvědavej, co Erskine předvede... :-(
Grabo ochorel, v 2. lajne zaňho Beagle a v 4. Latta, Schmidt poslaný do Hershey.
no jasne, kedy by sme asi tak mohli dostat gol, jedine ked tam bude Erskine
WOOOOOOOOOOOOOW, my sme sialene muzstvo fakt :-D milujem tieto emocie, ked dotahujeme naskok
Sakra, to byla zase divočina... :wink: :-D
9. minut před koncem 3. třetiny prohráváme 1:4 a naši borci to dotáhnou na plichtu a na nájezdy zvítězí... :)
Orlov je zápas od zápasu lepší a lepší... :good:
A naopak je horší a horší Brouwer... :thumbsdown:
Hmmm... :cry: :cry:
Takže dneska zase bez Graba a taky bez Latty a Holtby opět v bráně.... :cry:

Capitals recall Wellman as flu keeps Grabovski out..... :?

A naše předpokládaná dnešní sestava na ledě Philadelphie:

CAPITALS

Marcus Johansson - Nicklas Backstrom - Alex Ovechkin
Eric Fehr - Martin Erat - Troy Brouwer
Jason Chimera - Jay Beagle - Joel Ward
Aaron Volpatti - Casey Wellman - Tom Wilson

Karl Alzner - John Carlson
Dmitry Orlov - Mike Green
John Erskine - Steve Oleksy

Braden Holtby
Philipp Grubauer

Injured: Jack Hillen (leg), Michal Neuvirth (lower body), Brooks Laich (groin), Mikhail Grabovski (flu), Michael Latta (lower body)

To jsem teda hodně zvědavej, co s toho bude... :-O :shock:
Tak chyba nam jeden klucovy hrac..co oproti inym teamom nieje ziadna tragedia. A verim ze sa Holtby dnes chyti, je to velmi dobry brankar.
XruC píše:Tak chyba nam jeden klucovy hrac..co oproti inym teamom nieje ziadna tragedia. A verim ze sa Holtby dnes chyti, je to velmi dobry brankar.
Taky doufám, že se Holtby chytí... :yes:
Jen aby nešel po první třetině do brány zase Grubauer... :wink:

Něco málo o Casey Wellmanovi, který dneska poprvé nastoupí za Washington.. :)

Casey Wellman #48 RW
Birth Date: October 18, 1987 (26 years old)
Drafted: Signed by Minnesota in 2010
Acquired in a trade with Florida in 2013.(1/31/2013 Florida Panthers traded Casey Wellman to the Washington Capitals for Zach Hamill.)
Stats: NHL - 41 zápasů - 4 góly - 9 asistence - 13 bodů +/- -7 (všechny zápasy v NHL odehrál za Minnesotu Wild)... :yes:

Tak hodně štěstí Casey... :good: :good: :good:
WUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...WILSON..Are you fucking kidding me??? :clap: :klobuk:
ufff ...vidim,ze sa poriadne pritvrdilo :shock: .....som zvedavy kolko vyfasuje Wilson od Shanyho.
My sme inak fakt picovske druzstvo..Flyers nas tam drtili (uz som sa na to ozaj nemohol pozerat) nabehne tam Wilson, spravi pre nas to co spravi a oni aby sa snazili na tom postavit nejake momentum uplne sa zlozia. Od toho hitu sme boli uplne iny team, vsetci stiahli chvost a snazili sa to v klude dohrat (nehladiac na vysledok). Od tej chvile sme nespravili jediny solidny hit (ok Green tam mal jeden) ale 2x som musel refreshnut streem, lebo som mal pocit ze pozeram na verejne korculovanie pri oslave 100teho vyrocia zalozenia klubu dôchodcov :hroza:
vypustili vcera ten zapas, alebo boli posrati, ze od nich dostanu nakladacku, tak im to vypustili no..
30 Teams, 30 Surprises in the 2013-14 NHL Season
Washington Capitals: Martin Erat Has the Same Number of Goals as Barack Obama :lol3:
No tak ale dokopi to ma za 44 z (aj s PO) za 1 (slovom jeden) presny zasah :nono:
http://www.washingtonpost.com/blogs/cap ... om-wilson/" onclick="window.open(this.href);return false; :klobuk:
Holtby aj Neuvrith sú v poriadku, no aj tak Grubauer dneska v bráne :-O .

Grabo naspäť v zostave, 90-19-8; 16-84-20; 25-10-42; 24-83-43. 27-74; 81-52; 4-61.
Výhra 4:2 :jupi: .
Zase sa ukázala PP, dokázali skórovať 3x aj keď Canes celý čas hrali osobku na Oviho.
V hre 5 na 5 to však až také dobré nebolo :? .
Zase v obrane veľa chýb Carolina mala obrovské množstvo šancí.
Hráčmi zápasu za Caps pre mňa Grubauer a Backstrom :thumbsup: .

Gratulácia Ovimu ku gólu číslo 400. :clap: :hop: :yes:
Obrázek

Toto sú Backstromove štatistiky za posledných 5 zápasov.

Ide ako píla :good: .
5 z - 14b?
A uvidite ze nebude ani medzi 3 hviezdami tyzdna. Na wsh post je o tom velmi dobry clanok
http://www.washingtonpost.com/sports/ca ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Grubauer je neskutocny, on nam vcera vyhral zapas :klobuk:
a samozrejme, gratulacia Oviemu :klobuk:
Nicklas Bäckstrom v posledných 7zápasoch zaznamenal 16 bodov za 2góly a 14 asistenci
Ja neviem co s tym Holtbym je, ale trpnem pri kazdej strele co nanho ide
Tak stari pani z ciech to maju stale v sebe :klobuk:
Holtby :hroza:
momentalne najlepsia volba pre nas Grubauer, Holtby ma zase svoje obdobie klasicky..kym neustali vykonnost, tak nikdy nebude uplny top, pritom ma potencial patrit k najlepsim v lige...skoda toho naskoku, to sme uz mali udrzat, zbytocna strata proste..
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS