Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Myslím že o 29.místě je rozhodnuto...Tampa už podle mě nezíská nic...No a my pravděpodobně ještě něco uhrajem...takže na Lepší pozici na draftu nás může posunout už asi jen štěstí při losu...Ale při našem štěstí si zychr ješte o jedno místo pohoršíme a budem vybírat ze 4.místa...
jj souhlasím s primapremou o tom umístění vypadá že je víceméně rozhodnuta , nicméně los se ještě může přiklonit na stranu Colorada ... uvidíme , stále je to otevřené ...

K zápasu ... jsem rád že dostává šanci Mihalík , alespon nyní na konci sezony . Odehrál téměř 20 minut :thumbsup: naopak Lashoff odehrál dnes jen 17 minut :shock: to vypadá nějak podezřele ... snad se nezranil . Poslední dobou začíná bodovat Karsums , s ním bych příští rok počítal do 4.linky . Překvapilo mě , že jsme ve 3.třetině dokázali vyprodukovat 21 střel , to je asi nějaký omyl ...
No prohru jsem čekal, ale když se mviděl 4 goly v poslední třetině a 2 goly Halpern :shock: to sem měl málem plný gatě :D
2 goly Halpern ? A co je na tom tak divnýho ? Jako někdy mě dost překvapují názory na něj , na netu jsem se dočetl že prý neumí bránit a že by měl jít po sezoně do Evropy ... a že je pomalý . To jediný beru . Co se týče bránění , tam stále patří mezi špičku v lize . Na oslabení je to hráč k nezaplacení , to samé platí o buly . Je to hecíř , bývalý kapitán Caps . Hodnotit letos jeho sezonu by bylo neobjektivní , vzhledem k tomu , že má za sebou těžkou operaci kolena . Já pevně doufám , že neudělá vedení nějakou blbost a Halpern zde zůstane . Jsem rád že zde roste i nástupce Halperna . Szczechura . Ten je hodně dobrý do obrany , v útoku má ale ještě rezervy ... jinak Halpernovi dost věřím , předpokládám že těch 35 bodů příští rok udělá .
Jo a jinak ... Crosbíček sice dal 2 branky ale byl -4 :biglol:
kisin píše:2 goly Halpern ? A co je na tom tak divnýho ?
No Halpern je dobrej :) akorát letošní sezona mu moc nevyšla, a za ty dva goly sem překvapen páč jinak dal v 49 zápasech 5 golů :D jinak Crosby teda na tom moc nevidělal, když byl u všech golů :-P
No ked si Tampa pri drafte nepohorsi a vytiahne Hedmana, tak za par rokov je vazny leader JV divizie. Ja tomu budem len rad, lebo uz ma nebavi pocuvat, ze JV divizia je najslabsia. Preto aj pevne verim, ze Florida to PO este uhra, mat 3 tymi v PO by bolo skvele. Len dufam, ze vasu celkom svetlu buducnost nepoondi to vase skrvene vedenie, lebo to by bolo uz vazne na hlavu v smutku.
No problém je, že my jsme schopni toho Hedmana vyměnit za Weighta a výběr ve třetím kole....
Bude záležet na přestupech, jestli z toho něco příští sezonu bude.
Ale Vrbata mě štve, ani u nás v extralize se moc nechytl. Takhle dojede maximálně do kempu, kde se pravděpodobně neprosadí. Hrát top6 forwarda, jak se s ním původně počítalo, na to při současně formě rozhodně nemá, na checking line nemá parametry ani herní styl a do 4 řady je hráč za 3mil trohu drahý....fakt nevím co s ním. KHL možná.
Vrbata byl opravdu když to přeženu marný viděl jsem ho ve Vítkovicích kde hrál s Libercem a hrál opravdu strašně nevím co se s nim stalo
Ryan Malone si v zápase proti Pens zlomil pravou ruku , přijde tak o zbytek sezony a zřejmě i o nominaci na MS . To je škoda .

Na ty 2 zbylé zápasy bych dal ještě šanci Kellerovi s Quickem , zejména Keller by mě zajímal . V Norfolku nehraje špatně .
XruC píše:No ked si Tampa pri drafte nepohorsi a vytiahne Hedmana, tak za par rokov je vazny leader JV divizie. Ja tomu budem len rad, lebo uz ma nebavi pocuvat, ze JV divizia je najslabsia. Preto aj pevne verim, ze Florida to PO este uhra, mat 3 tymi v PO by bolo skvele. Len dufam, ze vasu celkom svetlu buducnost nepoondi to vase skrvene vedenie, lebo to by bolo uz vazne na hlavu v smutku.
Jeden hráč nedělá mančaft...A k úspěchu samotný Hedman nebude stačit...
I kdyby nám Hedman vyšel, tak s jeho účastí v prvním týmu nevím. Jen ve vyjímečných případech hraje draftovaný hráč celou první sezonu v prvním týmu. Navíc u beků je ten vývoj delší. Ale kdyby se sehnal nějaký mentor-lídr obrany, tak by to šlo, když tak se může střídat třeba s Lashoffem, aspoň bude konkurence:
Mezsárož - Ranger - Krajíček - tady měl být Eminger, ale tak asi bude Murphy - nový bek - Hedman/Lashoff
To už by nebyla papírově tak špatná obrana. Dole bysmě měli Smabyho, Lundina.....no jenom je to furt o té posile do obrany :-/
primaprema píše:
XruC píše:No ked si Tampa pri drafte nepohorsi a vytiahne Hedmana, tak za par rokov je vazny leader JV divizie. Ja tomu budem len rad, lebo uz ma nebavi pocuvat, ze JV divizia je najslabsia. Preto aj pevne verim, ze Florida to PO este uhra, mat 3 tymi v PO by bolo skvele. Len dufam, ze vasu celkom svetlu buducnost nepoondi to vase skrvene vedenie, lebo to by bolo uz vazne na hlavu v smutku.
Jeden hráč nedělá mančaft...A k úspěchu samotný Hedman nebude stačit...
Nikde som nenapisal, ze jeden hrac robi team, ale vyrazne moze k tomu prispiet, trebars Ovechkin, Malkin, Chara, Lindstrom, Pronger, takyto hrac zvysi silu kazdemu tymu a to dost podstatne. A ked si uvazis Lecavalier, StLouis, Stamkos a ak by sa podaril Hedman + Smith by podaval take vykony ako doteraz a ten team sa trochu doplni tak JV diviziu moze s prehladom vyhravat.
teraz si pozeram zostavu Tampy na nas zapas a 10 zranenych. S tym sa neda tak lahko bojovat, aj kvoli tomu ste tak nizko..prilis vela zranenych cely rok.
Hedman s Tavaresem budou hrát v příští sezoně NHL!A o tom se nemá cenu bavit...Vždyt Hedman letos hraje za muže Modo celou sezonu...Kam by si ho chtěl dát?Na farmu? :D ...
To je hotový hráč...A Tavares?Ten kdyby nenastoupil od začatku příští sezony v NHL,tak by to bylo obrovské překvapení...Ale to se nestane...:wink:
Aha , Lashoff je zraněnej , proto hrál minule jen 17 minut . Snad bude dneska hrát ... :modlenie:

Dneska to zas bude plné farmářů , alespon se dá očekávat , že prohrajem . No ono máme Caps , s něma bychom dostali tak i tak . Uvidíme , kdo dostane šanci . Tipuji Kellera s Quickem
primaprema: tak tady bych si dovolil nesouhlasit :) Hedman může hrát za muže v Elitserien, může být skoro hotový hráč pro Elitserien, ale pro NHL v žádném případě. Hráč nemůže být plně připravený na NHL, pokud ji nikdy nehrál. Je sice možné, že by se do toho rychle dostal a přizpůsobil by se, ale tomu bych nevěřil. Bek není hotový v tak raném věku nikdy.
Šanci v A-týmu by samozřejmě dostal, ale pokud by to nebylo ono - jak Stamkos letos půlku sezony - tak bych ho okamžitě šoupnul dolů, ať se rozehraje a zbytečně se netrápí. Není kam spěchat.
Ono taky zrovna v našem případě hrát za A-tým vůbec neznamená, že na to ti hráči mají - teď ke konci sezony je ten tým z 3/4 AHL. Jenže teď je strašně moc zraněných, tak není žádná konkurence, tak se do A-týmu dostane každý, ale jak bude full strenght, tak to nebude ani zdaleka tak jednoduché jak teď.
Vem si případ Drew Doughtyho...ten byl draftovanej ze druhého místa loni a hned naskočil do zákaldní sestavy Kings a je pokud vím nejvytěžovanější obrance Králů...
Podle toho jak se o Hedmanovi píše a mluví je na tom lépe než byl loni Doghty...
ja si stojím za svým.Hedman Bude příští sezonu hrát NHL...At už to bude v Tampě nebo někde jinde... :wink:
Je to ale samozřejmě můj názor...
Tak jsem to tipnul celkem dobře , na dnešek byl povolán Kevin Quick . Ten se nejevil nějak špatně , ovšem v Norfolku nějak úchvatné stats nemá . Na dnešní zápas se asi podívám , hlavně kvůli Mihalíkovi :good: a snad nastoupí i Lashoff.

Já si taky myslím , že už je Hedman na NHL připraven , ovšem potřebuje vedle sebe zkušeného borce , pak by mohl zazářit ....

A s tím Murphym teda nesouhlasím , pryč s ním . Má tuším 30 roků , ovšem v NHL odehrál jen 50 zápasů nebo kolik . Takže o tom , že je zkušený bek se dá pochybovat ... navíc on je dobrý jen na přesilovku a tam má místo předplacené Lashoff , popřípadě Hedman . Jinak to u něj moc slavné není .
Já si taky myslím, že hrát NHL bude. Ale to neznamená, že je to hotový bek pro NHL. Stamkos taky hrál půlku sezony v prvním týmu jenom proto, že to byl mediálně zveličený velký #91, přitom hrál velké prd a v té době na NHL absolutně neměl a nebyl na to připravený :) Ono imho to není za každou cenu hrát za A-tým. Jestli hrát špatně a trápit se za A-tým, nebo hrát v pohodě a úspěšně na farmě, tak to vždycky zvolím radši tu farmu, NHL se (pravděpodobně) ještě nahraje dost, 30 zápasů nehraje roli.
Kings jsou podobný případ jak my, tzn. těch kvalitních hráčů zas tolik nemají, tak proto mají takoví hráčí v takových týmech větší šance. Stejně tak Bogosian v Atlantě. V takovém Detroitu např. by ani nedostal šanci v Ačku, leda po zranění někoho. Si vem Hudlera, jak dlouho trvalo, než se stal členem základní sestavy.
Po naší dnešní prohře s Caps se opět zvýšily naše šance na konečné 29.místo , jelikož Avs uhrálo s Dallasem bod :thumbsup:

Zápas si myslím , že jsme neodehráli špatnej . První třetinu jsme Caps valili , na střely to bylo ze začátku tuším 8:0 . Gol jsme dali hned ve 36 sekundě utkání , Konopka nádherně vyslal Stamkose a ten vsítil svůj 22.gol v sezoně , čímž překonal Richieho rekord :good:

Ovšem pak samozřejmě odešel demen* Artyukhin na trestnou , Caps srovnali krok . Pak nás demen* Artyukhin poslal do tří .... co na to říct , doufám že ten ko*ot po sezoně odletí do KHL !!! Já bych mu musel nakopat do prdele , to je furt dokola . Artyukhin 2 minutes for holding , high-sticking ... takový hráč je k ničemu :bitka3:

Nezklamal Vlado Mihalík, který si připsal asistenci a plusový bod do tabulky pravdy :good:

Obrázek

Špatně se nejevil ani Kevin Quick . Naopak kdo propadl je hráč jménem Geoff Kinrade ... toho jsem před dnešním zápasem vůbec neznal ... v Norfolku doposud odehrál jen 8 zápasů , pro něj to musel dost brutální skok , ani se nedivím , že to nezvládl .
kisin píše: Naopak kdo propadl je hráč jménem Geoff Kinrade ... toho jsem před dnešním zápasem vůbec neznal ... v Norfolku doposud odehrál jen 8 zápasů , pro něj to musel dost brutální skok , ani se nedivím , že to nezvládl .
tak toho taky neznám :sad2:

pokud Hedmana draftujem, tak za nás bude hrát myslím celou sezonu...i kdyby se trápil, nechají jej jako Stamkose hrát a hrát, i když to bude zbytečné...
http://www.nhlpro.cz/clanek/14616-dalsi ... t-nepojede

Hmm , takže nejede ani Vinny , ani Luke . Zlatý hřeb letošní sezony :cry:
Klub zo slnečnej Floridy Tampa Bay Lightning si v tejto sezóne nepripíše žiadny výrazný úspech, ktorý by si mohol uložiť do výstavnej skrinky. Tento klub ukončí túto sezónu na 29. mieste, čo je síce o stupienok lepšia priečka ako v tej predchádzajúcej sezóne, no od playoff to má poriadne ďaleko.
Generálny manažér Brian Lawton však na stretnutí s držiteľmi permanentiek vyhlásil, že počas leta plánuje jeho klub načrieť hlboko do vôd s voľnými hráčmi. Podstatné bude najmä vylepšenie obranných radov. „Realitou je, že naša modrá čiara bola od začiatku skutočne slabá,“ povedal Lawton. „Boli sme poznačený zranením Andreja Meszároša a Paula Rangera, no aj s nimi sme mali hrať lepšie. Počas tohto leta budeme agresívny. S Rangerom, Meszárošom, Mattom Lashoffom a Mattom Smabym cítime, že máme základ, na ktorom môžeme budovať. My nie sme v štádiu budovania. Nie sme ako Pittsburgh, ktorý prešiel 4, 5, dokonca 6 sezónami s prehrami. Taký luxus si nemôžeme dovoliť, to nie je naša situácia. Môžem vás uistiť, že o rok tu nebudem rozprávať to isté.“ (hokejportalsk)
Jo, Lawton bude agresivní jako doposud - vymění špičkového hráče za průměrného a draft (který pak samozřejmě taky bez náhrady vymění), dobrého hráče a draft za průměrného, a průměrného za farmáře, který bude hrát 20 minut v A-týmu. Takhle to u nás chodí....
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS