O omlazování obrany mi ani nemluv, tohle je hnus! Asi tím mysleli podpisy Jemelina a Diaze, možná Webera, ale pak to zazdí takovým průserem se jménem Markov...montreal píše::-(Za dva roky dvě operace kolena,halda peněz za žádnou práci.Místo aby to Gauthier kompenzoval nižší smlouvou na další období,znovu Markova přeplatí.Šílenství.
![]()
A to jsem si myslel po rozumných smlouvách Desharnaise,Darche a Jemelina,že začíná GM nabízet rozumné smlouvy.Kdepak,ti jsou nepoučitelní.Teď spolkne Gorghes s Hamrlíkem další balík peněz a budeme se ještě strachovat,aby Gauthier podepsal ten zbytek základní sestavy Weber,White,Pyatt.A taky končí smlouvy některým hráčům na farmě,které si bude chtít Gauthier udržet a půjdou z rozpočtu Canadiens.
Je jasný,že kvů-li Markovově smlouvě Wisniewskiho nepodepíšeme.A to Martin prohlašoval,že chce omladit obranu.Přitom GM obnoví smlouvy starším,navíc s nejistou formou a problematickým zdravím.Nechápu.![]()
Se smlouvou se můžou rozloučit Halpern,Mara,Picard,Sopel a taky Pouiliot.A to ještě neni podepsaný druhý golman.Možná,že ani Auld se smlouvy nedočká a zaplatěj někoho z farmy.
Jsem vážně naštvanej.Stále oslabujeme,místo abychom posilovali.Od stoletého výročí vzniku klubu to jde s námi z kopce.
A neni ani šance na draftu. Tam posilujeme až ze zadních pozic.Čísla pozic jsou 17,78,113,138,168,198.Tak co můžeme vybrat?Zase jen odpad,nebo jen to co zbyde
Jinak ale o ostatní podpisy bych neměl strach - momentálně nám zbývá asi něco kolem 16 mil. . Druhý gólman bude kolem 1 mil., Weber určitě do 1 mil., Gorges tak 3,5 mil. . Na Pouliota by taky v pohodě bylo, ale toho zřejmě v Montrealu nechtějí, opět nechápu proč...? Je to jeden z mála našich hráčů, kteří jsou dobří ve hře jeden na jednoho, nebojí se, má solidní střelu a hlavně mu to náramně šlapalo s Desharnaisem - jenom to play-off mu nějak nejde. Ale kvůli tomu odepisovat takového hráče??? To Martin podělal! Pyatt je solidní bruslař a bojovník, kterého bych u nás viděl rád i nadále a hlavně nebude drahý - pokud však odejde, myslím, že máme dost náhrady z Hamiltonu. No a to jsou tak zhruba všichni důležitější hráči, takže na případnou posilu do útoku nám zbývá peněz dost. Navíc pořád tajně doufám, že se podaří něco udělat se Špačkem...