Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

montreal píše::-(Za dva roky dvě operace kolena,halda peněz za žádnou práci.Místo aby to Gauthier kompenzoval nižší smlouvou na další období,znovu Markova přeplatí. :? Šílenství. :evil:
A to jsem si myslel po rozumných smlouvách Desharnaise,Darche a Jemelina,že začíná GM nabízet rozumné smlouvy.Kdepak,ti jsou nepoučitelní.Teď spolkne Gorghes s Hamrlíkem další balík peněz a budeme se ještě strachovat,aby Gauthier podepsal ten zbytek základní sestavy Weber,White,Pyatt.A taky končí smlouvy některým hráčům na farmě,které si bude chtít Gauthier udržet a půjdou z rozpočtu Canadiens.
Je jasný,že kvů-li Markovově smlouvě Wisniewskiho nepodepíšeme.A to Martin prohlašoval,že chce omladit obranu.Přitom GM obnoví smlouvy starším,navíc s nejistou formou a problematickým zdravím.Nechápu. :eek2:
Se smlouvou se můžou rozloučit Halpern,Mara,Picard,Sopel a taky Pouiliot.A to ještě neni podepsaný druhý golman.Možná,že ani Auld se smlouvy nedočká a zaplatěj někoho z farmy.
Jsem vážně naštvanej.Stále oslabujeme,místo abychom posilovali.Od stoletého výročí vzniku klubu to jde s námi z kopce.
A neni ani šance na draftu. Tam posilujeme až ze zadních pozic.Čísla pozic jsou 17,78,113,138,168,198.Tak co můžeme vybrat?Zase jen odpad,nebo jen to co zbyde :-(
O omlazování obrany mi ani nemluv, tohle je hnus! Asi tím mysleli podpisy Jemelina a Diaze, možná Webera, ale pak to zazdí takovým průserem se jménem Markov... :hroza: . Wisniewski byl mým zbožným přáním, čekal jsem, že Markova dají určitě do 5 mil. a pak zkusí i Wizze, ale byl jsem hodně naivní... Přitom zrovna Wisniewski je hráč, co přesně pasuje do mozaiky úspěšného mužstva - asi proto ho chtějí v Detroitu, tamní management je kvalitativně na hony vzdálený tomu našemu, bohužel :-( .
Jinak ale o ostatní podpisy bych neměl strach - momentálně nám zbývá asi něco kolem 16 mil. . Druhý gólman bude kolem 1 mil., Weber určitě do 1 mil., Gorges tak 3,5 mil. . Na Pouliota by taky v pohodě bylo, ale toho zřejmě v Montrealu nechtějí, opět nechápu proč...? Je to jeden z mála našich hráčů, kteří jsou dobří ve hře jeden na jednoho, nebojí se, má solidní střelu a hlavně mu to náramně šlapalo s Desharnaisem - jenom to play-off mu nějak nejde. Ale kvůli tomu odepisovat takového hráče??? To Martin podělal! Pyatt je solidní bruslař a bojovník, kterého bych u nás viděl rád i nadále a hlavně nebude drahý - pokud však odejde, myslím, že máme dost náhrady z Hamiltonu. No a to jsou tak zhruba všichni důležitější hráči, takže na případnou posilu do útoku nám zbývá peněz dost. Navíc pořád tajně doufám, že se podaří něco udělat se Špačkem... :wink: .
Neviem, ale v tejto sezóne riadi v niektorých tímoch vírus Milbury. :D A tým nemyslím phillu, tam sú tie trejdy nie zlé, aj keď sa teraz tak javia... :D
MTL nevypadá zle, ale chybí tomu koření, bez kterého je to dohromady docela jalové... MTL by potřeboval doplnit tým o 2 powerforvardy a nějakého elitního beka (tím se asi teda zase stane Markov) a tým by byl výborný a dostal by se na úplně jinou úroveň. Podepsat Markova takto vysoko je větší madness něž Ilja ve Phille, tam to bylo aspoň vynucené, ale vás do Markova nic netlačilo..nechápu
:-( Vyměnit sedmatřicetiletého Špačka s platem 3,833 milonu dolarů se rovná sci-fi. Musíme jen doufat,že se v NHL najde zase nějaký šílenec,který ustřelí.To platí i pro Gomeze.Toho se snad nikdy nezbavíme.
Nevim.To je tak těžké sejít se s trenérem a namalovat si na tabuli sestavu týmu?Vepsat do ní hráče které mám pod smlouvou za kolik peněz a co mi po objasnění priorit na každé okénko ještě zbývá peněz?Vypsat si částlku,kterou změnim jen v zcela mimořádném případě,pokud to bude hráč takových kvalit,aby to mělo smysl.Řici si koho v týmu chci a koho nechci a koho vyměním,případně koho doplnim z Hamiltonu?
Podle mě to tak složité není,pokud by nad tím uvažovali už v průběhu roku podle aktuální výkonnosti hráčů a nenechávali vše na poslední chvíli,kdy se jim navíc do toho plete draft.Jenže to by vedení muselo makat průběžně a to v Canadiens není jaksi zvykem.
Ano,nevěděli výši platového stropu na budoucí sezonu.Přesto určitě oproti nám signály z vedení NHL měli a přibližně věděli o kolik se to bude zvedat.Mohli si tak dopředu přibližně spočítat jak s agenty hráčů budou o nových smlouvách jednat aza kolik.Takhle je to zase šito horkou jehlou a přirozeně na houby.
Stojí za houby ten náš managment.A pustit Wisniewskiho?To může opravdu hokejový neználek a ne profesionál.Opravdu jsem naštvanej. :evil:
neis píše:MTL nevypadá zle, ale chybí tomu koření, bez kterého je to dohromady docela jalové... MTL by potřeboval doplnit tým o 2 powerforvardy a nějakého elitního beka (tím se asi teda zase stane Markov) a tým by byl výborný a dostal by se na úplně jinou úroveň. Podepsat Markova takto vysoko je větší madness něž Ilja ve Phille, tam to bylo aspoň vynucené, ale vás do Markova nic netlačilo..nechápu
Souhlas, 1-2 powerforvardi by se určitě hodili a myslím, že něco podobného budou mít v merku i pánové z vedení - peníze na to pořád jsou, byť v současnosti za cenu obětování Wisniewskiho, což je pro mě moc špatné :-( .
Podle mě jsou oba podpisy úplně stejné, v případě Bryzgalova určitě byla jiná možnost než kontrakt na 9 let... Jinak mně by Markov vůbec nevadil, pokud by podepsal za 4,5-5 mil na 2 roky - pak by byla reálná šance na Wisniewskiho i jednoho powerforvarda. Jenomže tím hovadským kontraktem tohle všechno nejspíš padlo :hroza: .
Ako môže dať niekto hentakú zmluvu hráčovi, ktorý bol za posledné 2 roky viac PN ako hral ? :hroza:
BTW : Teším sa na 1.júl, James Wisniewski will sign with Red Wings :) Zmluva by mala byť asi na 5 rokov s ročným platom 4-5 miliónov :clap:
OndroNR píše:Ako môže dať niekto hentakú zmluvu hráčovi, ktorý bol za posledné 2 roky viac PN ako hral ? :hroza:
BTW : Teším sa na 1.júl, James Wisniewski will sign with Red Wings :) Zmluva by mala byť asi na 5 rokov s ročným platom 4-5 miliónov :clap:
To se ti nedivím, že se těšíš na takového obránce - to jen naši manažeři jsou takoví idioti, že ho nechají utéct na úkor věčně zraněného Markova... :hroza: . Tohle už fakt není normální!
habs píše:
OndroNR píše:Ako môže dať niekto hentakú zmluvu hráčovi, ktorý bol za posledné 2 roky viac PN ako hral ? :hroza:
To se ti nedivím, že se těšíš na takového obránce - to jen naši manažeři jsou takoví idioti, že ho nechají utéct na úkor věčně zraněného Markova... :hroza: . Tohle už fakt není normální!
Môže byť miesto Briana Rafalskeho lepšia náhrada ako Wisniewski ? Myslím ,že nie :cinka: Ja som myslel, že Markova podpíšete za max 3,5 milióna a prípadne sa pokúsite aj o re-sign Wisniewskeho
s chromym Markovom si delate prdel? omg podpis
:evil: Tak jsme zase zvolili obránce - Nathan Beaulieu
Nic proti němu,ale nechápu proč se neodhodlají v prním kole vybrat nějakýho kvalitního centra nebo křídlo.Vázne nám hra dopředu ,chybí nám góly jako sůl a my zase posilujeme obranu.Přitom obránců jsme za poslední léta draftovali haldu.A připravit solidního obránce trvá řadu let s nejistým výsledkem.Viz Fischer,který je naštval a vyhodili ho.Donagha zase hloupě vyměnili za Gomeze a mohl bych jmenovat osudy dalších.

Jen tak pro zajímavost náš draft obránců od roku 2004

2004 Jemelin,Gleed,Streit,Lemelin
2005 Paquet
2006 Fischer,Carle,Valentěnko Cepek
2007 Donagh,Subban,Weber,Stejskal,Torp,Kisel
2008 nic
2009 Mac Bennett
2010 Tinnordi,Ellis

A kdo hraje stabilně v současnosti za Canadiens?Pouze Subban.Šanci na stálé místo má možná Weber a snad Jemelin.Ostatní jsou buď z Canadiens pryč/ Donagh,Valentěnko,Streit/nebo se plácaj léta někde v AHL či jinejch juniorských týmech.Kde jsou ti očekávaní obránci?Nikde.A my jen čekáme a čekáme a draze nakonec podepisujeme do obrany hráče kteří mají zenit výkonnosti zasebou.

Přitom byli k dispozici na draftu slušní forwardi jako Mark McNeill, Matt Puempel,Brandon Saad,Boone Jenner nebo Tomáš Jurčo.Ale my nic,Bereme obránce,kterého budeme piplat dlouhá léta,aby nakonec odešel jinam.Já to vážně nechápu.

Mám dojem,že vedení Canadiens nesledovalo naše zápasy, jinak by obránce v prvním kole nemohli letos volit.
Na číslech draftu,které máme ještě k dispozici už nic pořádnýho neulovíme.To jsou vysoká čísla.To už by opravdu byla jen náhoda.
:cry: Náš draft 2011.Oproti původnímu pořadí jsme ještě s Winipegem svoji,ještě slušnou volbu 78 vyměnili za pozdější 108.Bravo vedení. :evil:

pořadí 17 obránce Nathan Beaulieu (St.John)
103. obránce Josiah Didier Olivier (Cedar Rapids)
108.levé křído Olivier Archambault (Val d'Or)
113.obránce Magnus Nygren (Farjestad)
138.obránce Darren Dietz (Saskatoon)
168.centr Daniel Pribyl (Sparta jr.)
198.obránce Colin Sullivan (Avon Old Farms)

Asi budeme útočit obránci.Měl jsem zato,že nás tlačí bota v málo produktivním útoku,ale vedení je jiného názoru .Nemám nic proti těm klukům taženým na draftu.Vůbec je neznám,ale byl by to opravdu zázrak, kdyby se tu našel v těch vysokých číslech skrytej talent.Stejně na to budeme zase čekat několik let a bůhví jestli je do té doby nevymění.
http://hokej.sport.cz/clanek/188233-rom ... jinam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale jo, letos si své rozhodně odehrál, i když někdy jsou jeho námazy skvostný... :D . Jinak však proti nemůžu říct nic špatného, tedy co se Montrealu týče - o repre už je to něco jiného. Gauthier opravdu prohlásil, že mu předloží nabídku, tak jsem zvědavý...
:)Také bych Romana za přiměřený peníz,uvítal zpátky.Hraje srdcem,jen škoda,že tak rychle stárne. :wink:
:good: Kvalifikační nabídku obdrželi Josh Gorges, Yannick Weber, Ryan White, Mathieu Carle, Kyle Klubertanz, Ryan Russel a Frederic Saint-Denis.Prima.Proti tomu se nedá celkem nic namítat,snad jen,že Klubertanz chce hrát příští rok ve Švédsku a stejně jako golman Ramo" nebude k použití.Nevím jaký to má smysl držet si pod smlouvou hráče v Evropě.To nechápu co je to zase za novinku :eek2:
Benoit Pouliot, Alexandre Picard ,Tom Pyatt kvalifikační nabídku nedostali a pravděpodobně nás opustí.Celkem u Pyatta se tomu divim, o osudu ostatních jsem tak nějak tušil,že nepodepíšou.Benoita Pouliota Míro nemá Martin rád a ukrajoval mu neustále ice team.Něco mezi sebou mají.Buď nedodržoval jeho pokyny a nebo odflakoval trening.To nevim.Něco v tom ale je.Tady se dalo čekat,že Gauthier na radu Martina nebude mít zájem.
Stejně jako nepodepíšou Paul Maru,Brenta Sopela a k mýmu vzteku také Jamese Wisniewskiho.Zbavovat se teprve 27 letého srdcaře obránce při síle je opravdu švejkovina :evil:
:-( Nějak jim z těch kvalikačních nabídek vypadli golmani .Auld je UFA a také Sanfordovi s MacIntyre končí smlouvy.Přitom oba zmiňovaní golmani v AHL perlili a oba mohu z fleku dělat náhradního golmana.Sanford perlil v základní části a MacIntyre v play off.
:-O Ty doufám Gauthier nepustí.Nestojim o to aby se zase na trhu hledal náhradní brankář!
:) No jsem zvědavý na ty fandy tolik diskutované posily,ale vidim to dost bledě.Už podle toho posledního Gauthierova prohlášení, že chce tým udržet především pohromadě.O posilách ale vůbec nemluvil,ani zmínka :?
montreal píše: :)Také bych Romana za přiměřený peníz,uvítal zpátky.Hraje srdcem,jen škoda,že tak rychle stárne. :wink:
:-( Nějak jim z těch kvalikačních nabídek vypadli golmani .Auld je UFA a také Sanfordovi s MacIntyre končí smlouvy.Přitom oba zmiňovaní golmani v AHL perlili a oba mohu z fleku dělat náhradního golmana.Sanford perlil v základní části a MacIntyre v play off.
:-O Ty doufám Gauthier nepustí.Nestojim o to aby se zase na trhu hledal náhradní brankáři.
Za kolik Roman prodloužil?? AHL je jiná liga. U Canucks Sanford a MacIntyre nic nedokázali, ale jako výjimečnej záskok dobry :D
:) Roman Hamrlík zatim neprodloužil,ale Gauthier slíbil,že mu učiní nabídku.Pokud se týká obou golmanů ,nám se loni osvědčili.V AHL chytali výborně,konečně čísla mluví jasně.Průměr o procentuální úspěšnost měli skvělé

Curtis Sanford/odchytal jen ZČ,pak se zranil/
ZČ HAM 40 2273 73 1,93 963 93,0 5

Drew MacIntyre
ZČ HAM 21 1241 39 1,89 588 93,8 1
PO HAM 20 1289 42 1,95 561 93,0 1
Ja sa len modlím, aby ste nechali ísť Wisniewskeho :yes:
OndroNR píše:Ja sa len modlím, aby ste nechali ísť Wisniewskeho :yes:
To už ani nemusíš, pokud je pravda, že Hamrlík už podepsal, jak jsem tu včera četl na chatu, tak je to celkem jistá věc - bohužel... :-( . Jen blbci ve vedení Habs si můžou nechat uniknout takového obránce :hroza: .
Tak hlavně že máte Markova ne? O něm jste pořád mluvili, tak ho máte aspoň zpět ;)
neis píše:Tak hlavně že máte Markova ne? O něm jste pořád mluvili, tak ho máte aspoň zpět ;)
Samozrejme, že ho chceli, ale za takú sumu ? :hroza: Toto je neschopnosť manažmentu, ale totálna :hroza:
Hamrlik dostal ponuku - 1rok/2,5mil...
Roman ale vaha, chcel by totiz dvoj-troj rocnu znluvu, avsak pri jeho veku je to nerealne.
*
O zaujme detrotu priviest do timu wisnewskeho sa vie uz dlhsie. Teraz sa vynorili na povrch spekulacie, ze o tohto americkeho ofensivneho beka prejavila zaujem Minesota. Po odchodu burnsa potrebuju nekoho na modru pri PP. Navic zajem o Wisn. potvrdili i na Floride.
*
Pens dali nabidku Jagrovi v utorok popoludni, stym ze sa ma rozhodnut v stredu. Financne zrejme nie je lakava o com hovoria i slova GM Shera - „Urobili sme našu ponuku. Je to ponuka, ktorá sa už skutočne nebude meniť. Máme na míňanie len toľko.“
Zial Jaromir nad ponukou vaha, co by znamenalo ze v hre su i ine timy. podla serveru hockeybuzz je situacia zamotana... -
... The Penguins are getting frustrated and really want to get this deal done. Jagr's camp is being very "sketchy" according to some...leading me to ask again..."Is Montreal his choice, and is everyone else being used for the money?"
*
Kvalifikacne nabidky v MTL obdrzali podla ocakavania Josh Gorges, Yannick Weber a Ryan White. Z klubu sa budu porucat Brent Sopel, Paul Mara, Alexandre Picard, Tom Pyatt, Benoit pouliot. Nejasna situacia je kolem Jeffa Halperna a Alexa Aulda, avsak vseobecne sa predpoklada ze takisto z klubu odidu.
guillaume píše: Pens dali nabidku Jagrovi v utorok popoludni, stym ze sa ma rozhodnut v stredu. Financne zrejme nie je lakava o com hovoria i slova GM Shera - „Urobili sme našu ponuku. Je to ponuka, ktorá sa už skutočne nebude meniť. Máme na míňanie len toľko.“
Zial Jaromir nad ponukou vaha, co by znamenalo ze v hre su i ine timy. podla serveru hockeybuzz je situacia zamotana... -
... The Penguins are getting frustrated and really want to get this deal done. Jagr's camp is being very "sketchy" according to some...leading me to ask again..."Is Montreal his choice, and is everyone else being used for the money?"
Detroit mu ponúkol 2 milióny na 1 rok :)
CBJ trade for rights to D James Wisniewski. Give up a 7th rounder to montreal. Becomes a 5th round pick if they sign him.
:shock: Nó,tedy ta protihodnota za Wisniewskiho je opravdu skvělá.Sedmé kolo draftu v roce 2012 :hroza: .Chápu,že po 1.7 by nedostali nic,ale přesto.....Pustit takového obránce za takovou protihodnotu.To je neprofesionalita.
:modlenie: Bobe prosim tě vrať se!Už si dám pusu na zámek.
montreal píše: :modlenie: Bobe prosim tě vrať se!Už si dám pusu na zámek.
Všechno uděláme...jen mě musíte volit :D :lol2:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS