Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

painkiller píše:Takže si myslim že po dnešnim zápase, můžem na Hedmana rovnou zapomenout, páč toho už mají jistýho Avalanche :( takže po obránci se musíme podívat jinde...
Nemáš pravdu.Jistého není vůbec nic...I když se stane že po základní části bude Tampa třetí od konce,tak při losu nás může předběhnout...je to sice menší šance ale los je los...ten je nevyzpytatelný...na to nezapomeň... :wink:
Já zase než Hedmana bych měl v týmu raději Tavarese...jenže toho bude na 99% vybírat poslední mužstvo po základní části...Avs pokud skončí na 29.místě tak budou mít 19 % šanci vybírat z prvního místa...kdežto Islanders budou mít 48 % šanci vybírat z prvního místa...ale tak šance je vždycky že?Nechme se překvapit...
OK uvidíme :smile03: k dnešnímu zápasu jinak :arrow: Stamkos zase gol, a už jich má 21. A Karsums první gol :frajer2:
co sa tyka losu tak ten je fakt nevyspitatelny..povedal by som to tak ze este 3 team ma viac nez realnu sancu na prve miesto, 4-5 uz max to druhe, ale aj tam moze motyka vystrelit. Nechajme sa prekvapit..
ten Kari Rammo je z farmy?? dost se mi líbí
Ramo letos začínal na farmě , jelikož jsme měli tandem Smith - Kolzig . Jinak loni byl dvojka za Holmqvistem , jednu dobu byl i jednička . On rozhodně chytat umí , je ještě dost mladý , do budoucna by se s ním mělo počítat :yes: příští rok ho vidím jako dvojku za Smithem .
jj taky si myslím že je to velký příšlib do vaší organizace :)
Tampa má teď všeobecně dost nadějných gólmanů. Ramo patří mezi ně, nedávno jste draftovali Tokarskiho, McKenna si už v NHL zachytal a ještě tam máte heleniuse jako první výběr v draftu 2006
No Ramo má jednu velkou nevýhodu - strašně nestálé výkony. Jednou je schopný zachytat jako jasná jednička klubu NHL, ale podruhé zase zachytá jak druhý gólman na farmě. Což je hodně nevýhodné, protože se s ním počítá na místo dvojky, a ta jak známo, musí být schopna podat 100% výkon když je potřeba, a ne když se zrovna zadaří.
A když by to s ním nevyšlo, tak golmani jsou, Tokarski, McKenna, Helenius - aspoň jeden by se měl časem chytit.
Tak ta nestálost výkonů je určitě podmíněna věkem , přeci jen je dost mladý a na jedničku nemá . Ale rozhodně má na to zvládnout příští rok nějakých 25 zápasů coby dvojka týmu a v budoucnu se může klidně poprat o pozici jedničky :thumbsup:
jj do budoucna je to v brance vyřešené, Rama taky vidím na dvojku do příští sezony a v záloze McKenna. A na Heleniuse s Tokarskim jsem hodně zvědavý, jde na ně totiž slyšet hodně chvály :thumbsup:
Tak dnes jsme prohráli s Isles, to je dobře :D akorát neskoroval žádný z favorutů (Marty, Stamkos) :| další zápas hrajem proti Pens, tak doufám že to taky prohrajem :cool:
Obdivuju Martyho, že přislíbil účast na MS. Hlavně po téhle sezoně, která se vůbec nevyvedla(jako týmu) a ještě během ní měl tolik nepříjemných zranění v obličeji - tuším 3. Palec nahoru za tohle. Pak za Lotyšsko by měl jet Karsums, za Finsko Ramo, za USA Malone. U Stamkose se ještě neví, prý mluvil s trenérem, ale žádné oficiální pozvání zatím nemá. Snad ho vemou, určitě by mu to jenom pomohlo(pokud se nezraní). Krajíček pozvánku dostal, ale prý je celkem potlučený, tak možná odmítne.
Tak snad bude od nás ta výprava co nejpočetnější :)
Hele a už se ví kdo koho oslovil na MS?I z jiných týmů?Dají se už sehnat nějaké informace o hráčích kteří by měli reprezentovat svoje země?Nebo to víš jen o hráčích z Tampy?
Jinak dnes je škoda že jste neuhráli alespon bodík... :roll:
My dnes a pozítří hrajem na ledě Vancouveru a následně v San Jose,tak doufám že i po těch dvou zápasech budem stále na 64 bodech... :thumbsup: .
JJ, St.Louisovi se společně s Heatleym minulý mistrovstí dařilo :yes: škoda přál sem zlato Kanadě, ale Rusáci jim to vytrhli :( sem ale zvědav na český posili, mohl by přijít Prospal, Kubina, Hemský, Kuba, Kaberle a Vrbata :)
primaprema: vím to jenom o našich hráčích, vyčetl jsem to na jednom blogu, takže o hráčích z jiných týmu nevím bohužel nic.
Vrbata určitě nepřijede, říkal to hned po skončení sezony, ostatní nevím.
Škoda, ted jsem četl, že i Kaberle na to radši prdí :|
Tak já doufám , že Krajíček na MS pojede , at' je aspon nějaký důvod to sledovat . A jak je to s Vinnym Prospalem ? Ten už v repre asi skončil co ...
Chlapci z Colorada dnes vyhráli :clap: Milan Hejduk je bůh :thumbsup: :yes:
Paráda, ted je to 66 - 66 na body :D takže Tampa at už se nesnaží, a Colorado at maká :lol2:
Super, snad to dáme, máme dobrou sérii - lost6, takže snad z toho bude lost9. Avs ještě mají zápas k dobru.
Beztak si to zasloužíme my. Nejmíň výher v celé NHL, a těch statistik, kde jsem nejhorší, by se našlo daleko víc. Kdyby neměli Isles celou sezonu zraněného DiPietra, tak jsme poslední my(zase).
Nám ty body nahnali jenom prohry v prodloužení, to máme myslim že 18 bodů :D jestli bude i příští sezona stejná jako minulá a tahle, tak to ž bude opravdu na pováženou :lol2:
Tak Krajíček samozřejmě nechybí v Růžičkově ''nominaci'' , ve které figuruje 53 hráčů , čili je jasné že se postupně bude řada hráčů omlouvat . Luke toho má asi dost , ale věřím že najde zbytky sil a na MS pojede :thumbsup: je tam i Melichar , ten by se v nominaci udržet neměl , předpokládám
Hurá prohráli sme v základní hrací době :yahoo: a Colorado prohrálo na nájezdy, takže mají jeden bod a o ten jeden bod sou před námi :cool: takže Hedman je už o hodně jistější :) Jinak mě překvapil Halpern, který celou sezonu nic moc nehrál a ted 2+0. Ještě mi tam chyběl gol od Stamkose :|
painkiller píše:Hurá prohráli sme v základní hrací době :yahoo: a Colorado prohrálo na nájezdy, takže mají jeden bod a o ten jeden bod sou před námi :cool: takže Hedman je už o hodně jistější :)
Colorado má 1 zápas v dobru :wink:

Rozpis Colorada na posledných 5 hracích dní Základnej časti:

9. apríla 2009 Colorado - Dallas
11. apríla 2009 Colorado - Vancouver
12. apríla 2009 Colorado - St.Louis

Rozpis Tampy Bay na posledných 5 hracích dní Základnej časti:

9. apríla 2009 Tampa Bay - Washington
11. apríla 2009 Atlanta - Tampa Bay

P.S. Čo ak si BOLTS nevyberú Hedmana :?: :)
no já si myslim že skončíme 29. :D no jestli si nevezmou Hedmana tak to nepochopim, páč Tampa prostě potřebuje obránce, a byli by to docela postihové kdyby si vzali útočníka navíc :eek2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS