On uz je de facto UFA... Pittsburgh si ho nechtel zajistovat k arbitrazi a proto je to tak. Jinak se porad rokuje, Kennedy i klub maji zajem na spolupraci, sance tam jeste je, ale do hry vstupuje krome konkretni sumy asi i faktor Jagr. Je to vsechno otevrene...OndroNR píše:Podpis takého bojovníka ako Aaron Asham vždy poteší, ale čo bude s Kennedym ? Definitívne otestuje trh ? Ak sa nemýlim, bude RFA
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takze Tyler Kennedy podepsal na 2 roky za 2M per
Tyler ukazal srdce pro Pittsburgh, Shero priznal ze mel Tyler i nabidky kolem 3M... Jak jsem psal i predtim, pro nas je hodne dulezity jako schopne mlade RW.
Sullivana pozna Shero jeste z NSH. Chlapik byval hvezdou, ale porad jeste ma neco do sebe, za 1.5M to rozhodne neni spatny podpis, i kdyz riziko zdravotnich problemu tam je. Momentalne je Sullivan v pohode a ma potencial hrat solidne. Kdyz vidim ty nektere silene smlouvy, tak tohle je OK, navic je to smlouva na 1 rok, takze riziko je limitovano.
V podstate jsme udrzeli team pohromade, pod stropem jeste mame neco pres 2M, odesli jen nepotrebni hraci a pak Talbot s Ruppem. Prisel Sullivan. Prodlouzil Asham za skvely peniz... Rupper ma v NYR 1.5M, stejne jako Sullivan u nas. Takze solidni prace Shera, zadne zazraky sice nedelal, ale neni ani prilis co vytykat. Proste nechtel nic zkazit. Kdyby jsme meli kvuli smlouve Jagrovi na 1 sezonu prijit o kmenoveho hrace Kennedyho, ktery presne zna nas styl a system a sedi mu to u nas, asi by to prece jen nestalo za to... I kdyz Jagra jsme chteli za 2M, holt on pod 3M nechtel jit a to by jsme pak nemohli podepsat Tylera. Neda se nic delat, nejlepsi by bylo ted Jagra poslat na golf o rok, tak podobne jak jsme to udelali Hossovi.
Hlavne zustat bez vaznych zraneni a budeme v pohode. Crosby s Malkinem jsou dikybohu uz OK. Go Pens!
Sullivana pozna Shero jeste z NSH. Chlapik byval hvezdou, ale porad jeste ma neco do sebe, za 1.5M to rozhodne neni spatny podpis, i kdyz riziko zdravotnich problemu tam je. Momentalne je Sullivan v pohode a ma potencial hrat solidne. Kdyz vidim ty nektere silene smlouvy, tak tohle je OK, navic je to smlouva na 1 rok, takze riziko je limitovano.
V podstate jsme udrzeli team pohromade, pod stropem jeste mame neco pres 2M, odesli jen nepotrebni hraci a pak Talbot s Ruppem. Prisel Sullivan. Prodlouzil Asham za skvely peniz... Rupper ma v NYR 1.5M, stejne jako Sullivan u nas. Takze solidni prace Shera, zadne zazraky sice nedelal, ale neni ani prilis co vytykat. Proste nechtel nic zkazit. Kdyby jsme meli kvuli smlouve Jagrovi na 1 sezonu prijit o kmenoveho hrace Kennedyho, ktery presne zna nas styl a system a sedi mu to u nas, asi by to prece jen nestalo za to... I kdyz Jagra jsme chteli za 2M, holt on pod 3M nechtel jit a to by jsme pak nemohli podepsat Tylera. Neda se nic delat, nejlepsi by bylo ted Jagra poslat na golf o rok, tak podobne jak jsme to udelali Hossovi.
Hlavne zustat bez vaznych zraneni a budeme v pohode. Crosby s Malkinem jsou dikybohu uz OK. Go Pens!
FORWARDS
Chris Kunitz ($3.725m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Tyler Kennedy ($2.000m)
James Neal ($2.875m) / Evgeni Malkin ($8.700m) / Steve Sullivan ($1.500m)
Matt Cooke ($1.800m) / Jordan Staal ($4.000m) / Pascal Dupuis ($1.500m)
Craig Adams ($0.675m) / Mark Letestu ($0.625m) / Arron Asham ($0.775m)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dustin Jeffrey, kdyz bude 100%, mohl by nahradit Letesta (ktery byl btw. v playoffs centrem nasi 1.formace). Jeffrey je lepsi ale kvuli tomu, ze bude po operaci, tak tezko rict jak to bude... Pak jeste Tangradi, ten si zahraje jen az se nekdo zrani.
DEFENSEMEN
Paul Martin ($5.000m) / Zbynek Michalek ($4.000m)
Brooks Orpik ($3.750m) / Kristopher Letang ($3.500m)
Matt Niskanen ($1.500m) / Ben Lovejoy ($0.525m)
---------------------------------------------------------------
Deryk Engelland ($0.566m), Simon Despres
GOALTENDERS
Marc-Andre Fleury ($5.000m) / Brent Johnson ($0.600m)
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled using the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $61,866,667; BONUSES: $0
CAP SPACE (22-man roster): $2,433,333
Chris Kunitz ($3.725m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Tyler Kennedy ($2.000m)
James Neal ($2.875m) / Evgeni Malkin ($8.700m) / Steve Sullivan ($1.500m)
Matt Cooke ($1.800m) / Jordan Staal ($4.000m) / Pascal Dupuis ($1.500m)
Craig Adams ($0.675m) / Mark Letestu ($0.625m) / Arron Asham ($0.775m)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dustin Jeffrey, kdyz bude 100%, mohl by nahradit Letesta (ktery byl btw. v playoffs centrem nasi 1.formace). Jeffrey je lepsi ale kvuli tomu, ze bude po operaci, tak tezko rict jak to bude... Pak jeste Tangradi, ten si zahraje jen az se nekdo zrani.
DEFENSEMEN
Paul Martin ($5.000m) / Zbynek Michalek ($4.000m)
Brooks Orpik ($3.750m) / Kristopher Letang ($3.500m)
Matt Niskanen ($1.500m) / Ben Lovejoy ($0.525m)
---------------------------------------------------------------
Deryk Engelland ($0.566m), Simon Despres
GOALTENDERS
Marc-Andre Fleury ($5.000m) / Brent Johnson ($0.600m)
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled using the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $61,866,667; BONUSES: $0
CAP SPACE (22-man roster): $2,433,333
GM by sa mali hodnotit nielen podla toho, co spravili, ale aj nespravili. A tu Shero zabodoval. Nepodpisal Jagra, Ruppa ci Talbota za premrstene ceny (Talbot, Rupp), alebo uprednostil mladsieho hraca na ukor byvalej Pens hviezdy.
Ku Sullivanovi... toto je tip kridla, ktore sa vam bude hodit, vy nepotrebujete hviezdy, ale citlivo vyberat vhodne kridla k vasim centrom co aj Shero robi.
Ku Sullivanovi... toto je tip kridla, ktore sa vam bude hodit, vy nepotrebujete hviezdy, ale citlivo vyberat vhodne kridla k vasim centrom co aj Shero robi.
Ja jsem s odstupem casu vazne celkem spokojeny, jak na tom jsme. Ted jeste aby Sullivan(je to porad dynamicky hrac, ktery nema problem s kombinaci, pouzitelny i na PP. Za 1.5M na jeden rok je to v pohode) a hlavne Crosby zdravotne vydrzeli a je to totalni pohoda... Po vyjasneni nekterych souvislosti, zaverecna rekapitulace:mt-svk píše:GM by sa mali hodnotit nielen podla toho, co spravili, ale aj nespravili. A tu Shero zabodoval. Nepodpisal Jagra, Ruppa ci Talbota za premrstene ceny (Talbot, Rupp), alebo uprednostil mladsieho hraca na ukor byvalej Pens hviezdy.
1. Kennedy ma perspektivu a kvuli kratkodobemu Jagrovi by jsme o neho uplne zbytecne prisli... Byla by to o to vetsi skoda, ze Tyler mel zajem o Pittsburgh a nakonec prijal mensi plat nez by dostal jinde(jinde mohl jit na 3M).
2. Talbot mel od Shera nabidku na 1.3M, to uz bylo maximum co mu Shero nabizel, a i to jen kvuli tomu ze to byl oblibenec. To, ze jinde dostal vic, s tim nenadelame nic, to je sila trhu...
3. Ruppovi neni co vytykat. Rangers ho brutalne preplatili. Shero si s Ruppem na zaver podal ruku, Rupp dokonce byl ochoten hrat za nas za cca. 1.2M, tedy za mensi peniz nez v NYR. Ale nabidka Shera byla maximalne 1M, jestli vubec...
4. Asham podepsany za takovy miniplat, ani nemluvim. Takze dolar po dolaru jsme neco posetrili a zustal nam jeste solidni prostor na manevry na TDL. Je to OK.
Zmeni ? OK, ale k cemu se ma jako Sullivan u nas menit? Je to provereny a zkuseny hrac prece... Hlavne at mu sedne styl a vydrzi zdravi. Hrac je to porad sikovny a za 1.5M, to je stejna cena jako ma napr. Rupp v NYR. My jsme skill potrebovali a to Sullivan ma. Nerikam, ze jsem ze Sullivana nadseny, ale neni duvod byt z toho kaufu nespokojeny. Samozrejme vsechno ukaze az cas, riziko je vzdycky, ale jine moznosti nebyly prilis prijatelne. Letos se totiz brutalne preplacelo, takze tohle se jevi fakt OK...neis píše:Zrovna ze Sullivana bych nadšený moc nebyl...nevěřím že se nějak výrazněji chytne. Ale v Pens se dost hráčů změní,takže uvidíme
http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/zno ... bika/34378" onclick="window.open(this.href);return false; ty jo som nevedel, ze Boris mal 2x rieseny predny skrizeny
Valabik vypada byt celkem sympatak, ale u nas ma asi nejmensi sanci odehrat neco za prvni team, takze zklamany asi bude... Vcera jsme jeste podepsali 2-way kontrakt s Alexandre Picardem, coz je dalsi bek ktery bude pred Valabikem v hierarchii. Az se nekdy divim ze proc je tohle vsechno nutne...
Letang - Orpik
Martin - Michalek
Niskanen - Lovejoy
Engelland, Despres, Picard, Bortuzzo, Strait, Valabik, Potter + jeste jsme draftovali mladeho Morrowa. Neskutecny depth... Alespon si Boris zahraje v solidni organizaci, ve Wilkes-Barre je jedna z nejlepsich obran AHL, s hracskym materialem se tam pracuje kvalitne.
Letang - Orpik
Martin - Michalek
Niskanen - Lovejoy
Engelland, Despres, Picard, Bortuzzo, Strait, Valabik, Potter + jeste jsme draftovali mladeho Morrowa. Neskutecny depth... Alespon si Boris zahraje v solidni organizaci, ve Wilkes-Barre je jedna z nejlepsich obran AHL, s hracskym materialem se tam pracuje kvalitne.
http://hokej.sport.cz/clanek/188650-cro ... ifaxu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosím , prestaňte už s tými trápnymi poznámkami o tom, že Sidney je dieťa a podobne, plačko a iné hlúposti. Kedysi som tvrdil, že Ovečkin je lepší od Crosbyho (iste kvôli tomu, lebo dával viac gólov), no potom som začal viac a pozorne sledovať NHL a zistil som, že je to presný opak. To Crosby je ten, čo sa zodpovedne vracia dozadu, čo je väčším lídrom na ľade a kto ide viac príkladom.Azizek píše:Děti dětemMilé
Nechcem to tu moc rozoberať, ale Ovečkin okrem toho, že strelil 300 gólov tak ešte NIČ, opakujem, NIČ nedokázal, narozdiel od Sida, ktorý je vo svojom veku členom Triple Gold Clubu. Ten hráč má u mňa obrovský rešpekt a úctu
Takřka dokonale řečeno, jen s opravičkou, že Sid není členem Triple Gold club. To není on ma zlato, ale z MS dvacítek, mnohem cennějšího MS, než Ms seniorů. Na MS seniorů startoval pouze v první sezoně v roce 2006 v Rize, kde ale Kanada skončila čtvrtá. On těžko někdy bude hrát na MS, za prvé je to hvězda první velikosti a ty zámořské se zase po náročné sezoně na tento turnaj často nehrnou, zvlášt třeba po vyřazení v play off, kdy je zklamání velké. A taky hlavně proto, že v Severní Americe tento turnaj má váhu asi tak jako nějaký šipkový turnaj kdesi v Alabamě.OndroNR píše:Prosím , prestaňte už s tými trápnymi poznámkami o tom, že Sidney je dieťa a podobne, plačko a iné hlúposti. Kedysi som tvrdil, že Ovečkin je lepší od Crosbyho (iste kvôli tomu, lebo dával viac gólov), no potom som začal viac a pozorne sledovať NHL a zistil som, že je to presný opak. To Crosby je ten, čo sa zodpovedne vracia dozadu, čo je väčším lídrom na ľade a kto ide viac príkladom.Azizek píše:Děti dětemMilé
![]()
Nechcem to tu moc rozoberať, ale Ovečkin okrem toho, že strelil 300 gólov tak ešte NIČ, opakujem, NIČ nedokázal, narozdiel od Sida, ktorý je vo svojom veku členom Triple Gold Clubu. Ten hráč má u mňa obrovský rešpekt a úctu
Nash, Heatley, St. Louis, Green, Keith, E. Staal, Toews, Weber, Phaneuf, Shanahan, S. Niedermayer, Thornton
Tak jsem vypsal jen ty největší hvězdy, které hráli na MS za posledních 10 let. Rok 2005 jsem kvůli výluce nepoužil. Než mi někdo bude argumentovat, že tam hráli jen jako mladíci, co ještě nic nedokázali, tak odpovím, že jsem vybral hráče, kteří už v tý době byli v NHL hvězdy a týmy na nich stavěli. Např. Lecavaliera jsem nebral, protože byl ještě mladík, co v NHL zatím nic nedokázal.
Chtěl jsem to napsat jen proto, aby byl Martin trochu objektivní co se týče Crosbyho a Kanady. Ale to dřív uvidíme finále konference Islanders - Panthers, než by se to stalo.
Tak jsem vypsal jen ty největší hvězdy, které hráli na MS za posledních 10 let. Rok 2005 jsem kvůli výluce nepoužil. Než mi někdo bude argumentovat, že tam hráli jen jako mladíci, co ještě nic nedokázali, tak odpovím, že jsem vybral hráče, kteří už v tý době byli v NHL hvězdy a týmy na nich stavěli. Např. Lecavaliera jsem nebral, protože byl ještě mladík, co v NHL zatím nic nedokázal.
Chtěl jsem to napsat jen proto, aby byl Martin trochu objektivní co se týče Crosbyho a Kanady. Ale to dřív uvidíme finále konference Islanders - Panthers, než by se to stalo.
Este jsi zapoměl na Roba Blaka tuším v 1998 tam hrál, ale nevim jestli mám presny rok. Dobře, ale nejezdí tam pravidelně jen prostě někdy. Ne jako Ovečkin nebo třeba Ilja Kovalčuk, kteří, jakmile jsou volní hned přijedou. A to jsem tu napsal jen kanadské hráče, už ani nezminuji hvězdné Američany....
Já jsem neřekl že Cindy je špatný hráč, ale jak jsem psal v chatu, nikdy by u mě neměl úctu ani ten, kdo by jen vstoupil na led a už by vyhrál, kdyby to byl uplakánek jako je on, nebo zákeřný prase jako Ovečkin. Takže může být dobrý, podle někoho třeba i nejlepší, ale úctu si nezaslouží
Navíc to co jsem napsal nebylo myšleno nijak špatně, to co udělal je hezké gesto. Teď jde o to na kolik se chce zviditelnit ještě víc, a na kolik chce pomoci.
Navíc to co jsem napsal nebylo myšleno nijak špatně, to co udělal je hezké gesto. Teď jde o to na kolik se chce zviditelnit ještě víc, a na kolik chce pomoci.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé