Nevim proc ten smutek, ted uz mate problemy s platovym stropem, fakt nechapu Skorpi kam by jsi toho Hossu chtel narvatSkorpion píše:Marian Hossa: "Ponuka z Bostonu došla, ale Chicago vyhralo."
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hossa -) neriesim, uz to nema zmysel, bude na zapade, takze pohodka
Sabourin -)
odsledoval som match, ked Dany zaskocil za Fleuryho a pocinal si na vybornu..tohto golmanika sme poriesili z dôvodu, ktory tu uz skorpy spomenul, no najmä ak by sa nam Timmy ci Tuukka zranil, pripadne by jeden z nich bol total mimo formy, takto Dany môze kedykolvek zaskocit a jeho prichodu som sa potesil
Hunwick -) k arbitrazi poputuje 24.7.
Sabourin -)
Hunwick -) k arbitrazi poputuje 24.7.
ja som myslel, ze ten zapas pod holym nebom v Bostone s Philadelphiou je hotova vec
minuly tyzden uz bolo znova pisane, ze Philadelphia alebo Washington
a dnes, ze mozno ziadny zapas v Bostone nebude
a stretnu sa v Montreale, domaci s Washingtonom
som zvedavy, mozno uz dnes bude rozpis buducej sezony
minuly tyzden uz bolo znova pisane, ze Philadelphia alebo Washington
a dnes, ze mozno ziadny zapas v Bostone nebude
som zvedavy, mozno uz dnes bude rozpis buducej sezony
Tak už to zkoušej, tak by to mělo být jasný, nebo ne?
http://twitpic.com/agbh5
Uz ano, je to v rozpise sezony: Fri Jan 1, 2010 - PHILADELPHIA vs. BOSTON (Fenway Park) - 1:00 PM ETdejf píše:Tak už to zkoušej, tak by to mělo být jasný, nebo ne?
co to pre nas v platovom strope znamena..kanter píše:Matt Hunwick podpísal 2-ročný kontrakt za 2,9 milióna amerických dolárov.cepi píše: s Mattom sme sa dohodli na predlzeni kontraktu o dalsie 2 roky..na sumu si este pockame
je tu sice este alternativa, ze sa da ist pred zaciatkom sezony o nejake to % nad platovy strop, ale to je dost riskantna cesta, tak neviem
a to som este zvedavy ako to poriesiem s obranou, mame istych 6 zadakov..docela malo..z farmy by sa dalo co to vytiahnut, ale tento napad, resp. mozne riesenie sa mi nie celkom pozdava..staci 1- 2 zranenie top zadacikov a je vymalovane...v priebehu dead line urcite dôjde k nejakej tej vymene, ale dovtedy je este daleko..v prvom rade treba zriesit Kessyho
Mna podstatne viac ako nepodpisany Kessel trapi zlozenie obrany. Ak chceme pomyslat na lepsi vysledok v play off ako minuly rok tak surne potrebujeme niekoho zo skusenostami lebo v zlozeni Zdeno Chara, Dennis Wideman, Aaron Ward, Matt Hunwick, Andrew Ference, Mark Stuart, Johnny Boychuk podstatne zlepsenie necakam.... a to nechcem privolavat certa ze ak sa zrani niekto z trojice Chara, Ward, Wideman tak budeme uplne nahrati.
Zlozenie utoku bez Kessela by mohlo vyzerat takto
Lucic-Savard-Wheeler/ Ryder
Recchi-Bergeron-Kobasew
Sturm-Krejci-Ryder / Wheeler
Begin-Bitz-Thornton
Zlozenie utoku bez Kessela by mohlo vyzerat takto
Lucic-Savard-Wheeler/ Ryder
Recchi-Bergeron-Kobasew
Sturm-Krejci-Ryder / Wheeler
Begin-Bitz-Thornton
cepi píše:a to som este zvedavy ako to poriesiem s obranou, mame istych 6 zadakov..docela malo..z farmy by sa dalo co to vytiahnut, ale tento napad, resp. mozne riesenie sa mi nie celkom pozdava..staci 1- 2 zranenie top zadacikov a je vymalovane...
bez debatky kowi, nemohol som to nespomenut...utocna sila v time je, mame z coho vyberat, ale na tej obrane sa musi bez podmienecne popracovat, ide hlavne o tie mozne zranenia s ktorymi treba skôr ci neskôr pocitat..ved nie nadarmo sme sa Kessyho pokusali vymenit za Kaberleho...Chia ma vsak moju absolutnu dôveru, on sam dobre vie, kde nas tlaci bota, takze uvidime, s cim na nas skôr ci neskôr vyrukujeKower píše:Mna podstatne viac ako nepodpisany Kessel trapi zlozenie obrany
Zaujimavu statistiku prininiesol The Boston Globe. Pri porovnani hracov co dali 36 a viac golov v sezone vysiel u Kessela najnizsi podiel strelenych golov proti timom co sa dostali do play off- len necelych 20% co je podla mna dost dolezity udaj.
1. Loui Eriksson, 63.9 percent
2. Dany Heatley, 61.5
3. Patrick Marleau, 55.3
4. Rick Nash, 55
5. Zach Parise, 51.1
6. Thomas Vanek, 50
7. Ilya Kovalchuk, 48.9
8. Mike Cammalleri, 48.7
9. Marian Hossa, 47.5
10. Alex Ovechkin, 42.9
11. Jeff Carter, 39.1
12. Eric Staal, 37.5
13. Kessel, 19.4
Na druhej strane v statistike podielu strelenych golov presilovkach je na tom celkom dobre- len 22% golov dal v presilovkach
1. Vanek, 50 percent (3:50)
2. Cammalleri, 48.7 (4:03)
3. Heatley, 38.5 (4:05)
4. Staal, 35 (4:15)
5. Ovechkin, 33.9 (5:24)
6. Parise, 31.1 (3:41)
7. Carter, 28.3 (2:43)
8. Marleau, 28.2 (3:54)
9. Kovalchuk, 27.9 (5:48)
10. Hossa, 25 (3:03)
11. Kessel, 22.2 (2:22)
12. Eriksson, 19.4 (3:00)
13. Nash, 15 (3:38)
1. Loui Eriksson, 63.9 percent
2. Dany Heatley, 61.5
3. Patrick Marleau, 55.3
4. Rick Nash, 55
5. Zach Parise, 51.1
6. Thomas Vanek, 50
7. Ilya Kovalchuk, 48.9
8. Mike Cammalleri, 48.7
9. Marian Hossa, 47.5
10. Alex Ovechkin, 42.9
11. Jeff Carter, 39.1
12. Eric Staal, 37.5
13. Kessel, 19.4
Na druhej strane v statistike podielu strelenych golov presilovkach je na tom celkom dobre- len 22% golov dal v presilovkach
1. Vanek, 50 percent (3:50)
2. Cammalleri, 48.7 (4:03)
3. Heatley, 38.5 (4:05)
4. Staal, 35 (4:15)
5. Ovechkin, 33.9 (5:24)
6. Parise, 31.1 (3:41)
7. Carter, 28.3 (2:43)
8. Marleau, 28.2 (3:54)
9. Kovalchuk, 27.9 (5:48)
10. Hossa, 25 (3:03)
11. Kessel, 22.2 (2:22)
12. Eriksson, 19.4 (3:00)
13. Nash, 15 (3:38)
Pre uvolnenie $ na podpisanie Kessela sa spominaju tito hraci Kobasew, Ryder, Sturm alebo Savard, s tym ze Sturm a Savard maju no-trade klauzulu v zmluve. Z tejto skupiny hracov by som sa pohral jedine s moznostou vymeny Ryder-a a aj jeho celkovy herny prejav je podla mna lepsi ako Kessel-a. O Savardovi netreba pisat a takeho bojovnika ako Chuck Kobasew vymenit aby sme udrzali Kessel-a by bola asi najvacsia chyba nasho GM. Marco Sturm ked bude fit tak urcite bude opat atakovat 30-golovu hranicu a netreba zabudnut ze je to nas spolahlivy hrac na oslabenia co pri vypadku P.J. a Yelle-a bude velmi dolezita uloha v time.
Tak s tymto trade-om absolutne nesuhlasim... Aaron bol jeden z mojich najoblubenejsich hracov, bol srdcom Bruin a bolo to stale na lade aj mimo neho vidno... ani zdaleka sa to o Kessel-ovi povedat neda a naozaj neviem aka je dalsia strategia lebo bez ziskania top 4 obrancu bude v tejto sezone uspech uz samotne postupenie do PO.WildCelt píše:Ward (2,5)CAR
Eaves (1,4)BOS
uz sa robi miesto v strope pre Kessela
A to este nie je koniec transakcie Eaves bol hned dany na waiver listinu s tym ze ak ho nikto nezoberie Bruins ho vykupia co bude stat $258,333 na rok pocas dalsich 3 sezon... na moj vkus az privela penazi z platov zaberaju "mrtve duse"- vykupeny hraci.
A este sa doplnim... odchodom Ward-a a predtym Hnidy-ho je nasa obrana totalne bez skusenosti- jedine Zdeno Chara ma odohratych viac sezon v role lidra... to sa vobec neda povedat o Widemanovi- jemu ako tak vysli 2 sezony, Ference- ma tiez kolisave vykony ale mozno to bolo sposobene zraneniami... a potom su tam mladici Stuart, Hunwick, Boychuck.
• Aug 24, 1978 - Edmonton, Alberta
• Draft: 1996 - 1st round (13th overall) by the Calgary Flames
hned otazka na fandov Rangers, z akeho dôvodu odohral za Vas len 18Z, logicky mi to vychadza na zranenie ale v ramci istoty
teraz vazne netusim co za plany to Chia kuje :ja_neviem: tak ako spomenul kowi, za Wardom mi bude luto a uprimne, jeho odchod ma dost rozladil
neviem ako to dopadne s Kessym, ale do sezony pôjdem s dost opatrnymi vyhliadkami..do tej obrany sa este musi zainvestovat a este raz velka skoda Tomiho Kaberleho...som vsak presvedceny o tom, ze pocas trade dead line o neho este zabojujeme
zaujimavy a trefny clanok co sa tyka nasej obrany
wow... tazko povedat ale z akehokolvek dovodu Kessel-ove srdce urcite nebije pre Boston, inak by davno podpisal podobnu zmluvu ako Krejci... ja osobne by som mu nedal ani cent viac ako ma Krejci takze ak by sme o neho prisli aj cez offer sheet za moznost draftu vobec nebudem GM obvinovat... stale mi je luto Aaron-a a len dufam ze Derek Morris prinesie zlepsenie nasej obrany a najma smerom k podpore utoku... GM ma isto este minimalne par veci rozpracovanych a ktovie ako sa kader upravi do zaciatku sezony... co sa tyka Kessel-a jeho operacia a fakt ze mozno az do novembra je mimo hru znamena extra cas na rokovania...cepi píše:![]()
Derrek Morris hracom Bruins - 3,3 mil. na 1 rok
• Aug 24, 1978 - Edmonton, Alberta
• Draft: 1996 - 1st round (13th overall) by the Calgary Flames
neviem ako to dopadne s Kessym, ale do sezony pôjdem s dost opatrnymi vyhliadkami..
ale Kessymu nezavidim...ak by som bol na jeho mieste a pocuval stale dookola, ze ma idu trejdnut tam a tam, neviem akoby som sa citil na jeho mieste..tazko Kowi dopredu Kessyho obvinovat z niecoho, kedze nemame tusenie co sa deje v zakulisi o akom plate ci dlzke kontraktu rokuju...ja osobne by som Kessyho za nejake drafty nevymenil, jedine ten Kaberle sa mi ratal, inak stale vnimam Kessyho viac ako pozitivne a pri jeho veku je napredovanie zarucene...ak by uz nebol ochotny pôsobit v Bostone, pochybujem, ze by mu Chia jeho odchod komplikoval..inak zachytil som suśkandy ohladom mozneho odchodu Kobasewa
kazdopadne, ta obrana prichodom Morrisa uz predsa len vyzera pozitivnejsie, spolahlivejsie
Chara - Wideman
Ference - Morris
Stuart - Hunwick
Boychuk
ale stale malo na to, aby sme sa s nou uspokojili
ja to uz radsej neriesim
Chia snad vie co robi
kazdopadne, ta obrana prichodom Morrisa uz predsa len vyzera pozitivnejsie, spolahlivejsie
Chara - Wideman
Ference - Morris
Stuart - Hunwick
Boychuk
ale stale malo na to, aby sme sa s nou uspokojili
ja to uz radsej neriesim
Derrek Morris je dobrej obránce, kterej dokáže hrát na obou koncích kluziště. Ve Phoenixu měl trochu smůlu, že byl až třetí bek na přesilovku, protože náš výbornej trenér ratši dával přednost Jovanovskimu a mladíčkovi Yandlovi, díky tomu neudělal žádný převratný čísla.... Ale co je důležitější v normalnim počtu lidí na ledě hrál ve dvojici s Jovocopem, za kterého často musel napravovat jeho zkraty, takže i když je to spíš offenzivní obránce, díky Jovoškole umí i výborně bránit a dělá to tak z něj skvělého univerzála...
Derrek by se jako TOP 4 obránce chytil snad v každém týmu NHL (snad vyjma Detroitu)... Neni to bek do 1. řady, ale do druhý je ideální.... Teď už všechno záleží jenom na tom, jakou dostane úlohu v týmu.... jeho offenzivní chuť se mu nedá zapřít, tak jsem zvědavej jak s jeho potenciálem váš trenér naloží
Derrek by se jako TOP 4 obránce chytil snad v každém týmu NHL (snad vyjma Detroitu)... Neni to bek do 1. řady, ale do druhý je ideální.... Teď už všechno záleží jenom na tom, jakou dostane úlohu v týmu.... jeho offenzivní chuť se mu nedá zapřít, tak jsem zvědavej jak s jeho potenciálem váš trenér naloží
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé