Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak 1:4... :clap: :clap:
Grubi první výhra v NHL... :good:
Škoda, že mu nevyšlo to čisté konto... :? Chyběly necelé dvě minuty... :cry:
Ale on se určitě brzo dočká.. :yes:
Nate Schmidt - včera gól, dneska gól... :clap:

Vezeme důležité 2 body z New Yorku... :good:
woow, dve tretiny od nas skvely vykon, obrana nech ostane v takom zlozeni, v akom hrala vcera, to vyzeralo, ze mame fakt kvalitnu obranu :-D skoda, ze sa neudrzala nula....a Grabo je nas najlepsi hrac tuto sezonu, fakt je skvely, verim, ze ostane aj po sezone
Tak fakt neviem kde by sme boli dnes bez Graba..hl. ked si spomeniem ako McPhee vyhlasoval ze Laich bude nas 2C :scare: To by sme boli vazne hlboko v pi*i. Grabo sa musi podpisat..Ribs hral u nas fakt vyborne, ale bol psychicky labilny, robil hlupe vylucenia a v obrane nic moc. Grabo ani nieje nahrada, on je upgrade.. a priorita na buduci rok, on aj keby mal hrat 3C tak to nebude problem, on z Chimeru a Warda spravi 20+ strelcov a stoji za zmienku ze je jeden z najlepsich v teame v +/-

Obrana skvela..uz by to chcelo len trejdnut Greena za nejakeho fyzicky hrajuceho obojstranneho obrancu (ani nemusi byt nejak extra zdatny do predu, lebo Green toho v poslednej dobe tiez nic moc neukazuje) a bude to slusne. Orlov hra velmi solidne..bude potrebovat este par zapasov, ale ukazuje svoj potencial a to aj smerom dopredu.

Dobre to bolo hosi..ale teraz pride test s dobre hrajucou Tampou, tak som zvedavy
vitazstvo tesi,som rad ze Adamko dal prilezitost aj Grubauerovi ,no miestami sa mi zdalo ,ze vyrazal aj tie strely,kt. by Holtby pokryl a nedal sancu na dorazku.Dnes mu to tam ale obrancovia cistili,takze vo finale davam 1- .Spokojny som bol aj s Eratom,tvoril ,nahraval,obetavo sa vracal.Bol to jeden z tych lepsich zapasov .Zeby sa uz konecne adaptoval ? :-O Ale goliky stale nejako neprichadzaju :jn:
A ku Grabovi: no neviem kolko si zapyta .....momentalne hraje super a jeho cena stupa,ak k nam pribudne Kuznetsov a budeme chciet podpisat aj Orlova so Schmidtom,tak nam vela priestoru na vyjednavanie s nim fakt neostava.
Grabo sa s tym nemaznal :giggle:
NocnyVlcik píše:A ku Grabovi: no neviem kolko si zapyta .....momentalne hraje super a jeho cena stupa,ak k nam pribudne Kuznetsov a budeme chciet podpisat aj Orlova so Schmidtom,tak nam vela priestoru na vyjednavanie s nim fakt neostava.

Orlov aj Schmidt sú RFA s nováčikovskými zmlúvami a nedostatkom odohraného na to, aby si pýtali nejaké obrovské zmlúvy. Pokiaľ obidvaja budú hrať budúcu sezónu za Caps, tak môžme u nich čakať možno mierne vyšší plat, ale nie nejaké obrovské nárasty.
Pokiaľ Kuznetsov príde, tak musí podpísať nováčikovskú, asi dostane najvyššie bonusy, no aj tak ten plat nie je až taký vysoký.
http://www.capgeek.com/faq/how-do-entry ... racts-work" onclick="window.open(this.href);return false;

Taktiež sa veľká väčšina ľudí zhoduje, že strop pôjde po tejto sezóne dosť hore, Grabovski je jediný buducosezónny UFA v súčasnej zostave.

Preto podľa mňa pokiaľ Grabovski nepodpíše s Caps, tak to bude jedine preto, že bude mať vyššie požiadavky ako než bude GMGM ochotný zaplatiť. Pri výkonoch aké Grabo momentálne podáva sa o predĺženie určite minimálne pokúsia.

Myslím, že bude ešte asi 6 rokov dostávať od Toronta 1,6M ročne, vyzerá, že sa mu u Caps páči, mohol by podpísať. Nechcem aby pre pár stoviek tisíc dolárov menil klub :-( .
Tak k tomu Eratovi..bol to jeho lepsi zapas, ale co som videl, tak zrovna v tej obrane vcera nic moc..dost lajdacky sa tam vracal v 3 tr. a len so stastim to neskoncilo golom. Ako center ma vacsiu zodpovednost v obrane ako LW, ale zas na druhej strane on centra nikdy nehraval, takze to chapem.

Graba pojdpisat musime..a ak je McPhee co k comu bude mat nanho penazi dost. Momentalne mame 4 tragedov v utoku ktori za to co poberaju neodvadzaju ani 1/3 vykon

Laich 26z 4+2 -9 s cap hit 4,5M
Erat 27z 0+9 +1 cap hit 4,5M
Brouwer 30z 6+4 -3 cap hit 3,67M
Fehr 21z 4+7 -2 cap hit 1,5M

a potom tu mame Graba 30z 9+16 +5 s cap hit 3,0 M

aj keby si zapytal o 2,5M viac..staci sa nam zbavit Laicha, Erata a Brouwera..mame usetrene 12,7 mega..s tym co dame viac Grabovi sme stale +10M, staci presunut Fehra na RW a este nam zostane luxusne vela penazi na posilnenie.

Inak naozaj nechapem ako je mozne ze sa drzime stale tak vysoko ked vidim tu produktivitu od hracov co maju byt nasimi lidrami.

hmm..teraz pozeram ze Grabo ma tolko bodov co Laich, Erat a Brower dokopi :lol3: to je zleee, velmi zlee
Brouwer je problem no, minulu sezonu ukazal, ze moze mat velky prinos, ale dost tazil z Ribeira, uvidime, ked bude dlhsie s Grabom, ci ho to neprebudi...Laich je jeden velky zacarovany kruh, na jednej strane neuveritelne prehnany plat a caste zranenia, na druhej strane on je jeden z tych, pre ktorych Washington nieco znamena, vzdy som mal pocit, ze je to srdciar a vzdy necha za Caps na lade vsetko, asi preto je aj tak vnimany u McPheeho a dostal taku zmluvu....inak, pekne, staci nam vymenit Greena, Laicha, Brouwera, Erata, problem vidim v tom, ze realne vymenitelny je tak maximalne Erat :-D
realne vymenitelny je tak maximalne Green..za tie jeho predosle uspechy a aky-taky potencial (je este relativne mlady)
XruC píše:Laich 26z 4+2 -9 s cap hit 4,5M
Myslite pozitívne: David Clarkson 21z 2+4 -3; cap hit 5,25M. :smutok:
tak to by musel byt druhy McPhee, aby vzal niekto sucasneho Greena s jeho 6 milionmi, popravde si to ani neviem predstavit, ale tak snad mas pravdu :)
XruC píše:Momentalne mame 4 tragedov v utoku ktori za to co poberaju neodvadzaju ani 1/3 vykon

Laich 26z 4+2 -9 s cap hit 4,5M

Skôr troch, Fehrov cap hit/stats sú dosť dobré. Odkedy sa vrátil do zostavy, tak mu to ide. Brouwer mal v niektorých zápasoch sem-tam nejaké záblesky dobrej hry.
Aj tak som však veľmi zvedavý na ďaľšie zápasy v súčasnom zložení, Fehr-Grabo-Brouwer aj Chimera-Erat-Ward odohrali s Nashvillom aj Rangers dobré zápasy.
Však pri najhoršom tu je ešte stále jeden nevyužitý compliance buyout :-D .
PENALTY SUMMARY
1ST PERIOD
02:14 WSH Mike Green Hi-sticking - 2 min against Valtteri Filppula
09:07 WSH Mike Green Tripping - 2 min against Ondrej Palat
11:42 WSH Mike Green Hi-sticking - 2 min against Tyler Johnson

Akože k tomu netreba ani komentár :thumbsdown:
Zdenko píše: PENALTY SUMMARY
1st Period
09:07 WSH Mike Green Tripping - 2 min against Ondrej Palat
11:42 WSH Mike Green served by Thomas Wilson Hi-sticking - 2 min against Tyler Johnson
11:42 WSH Mike Green Misconduct (10 min) - 10 min
*jeste ti tam chybel ten misconduct :giggle:
no a ja este dodam,ze bol aj pri tretom gole na lade :neviem: co sa to s nim deje :?:
Green, Green..ty si taky strasny ko*ot. Za 12 min hry 4 dvojminutove tresty a misconduct (co je vlastne ale pre nas pozitivum) ako tie vylucenia a tie dva goly co sme dostali kvoli tebe v oslabeni..to si este siahnem na dno svojich sil a poviem si, ze sme mali lepsie zahrat oslabenie, ale to precislenie 2v1 si vyriesil ako retardovany mongol..tak to uz hej, si pravy lider nasej obrany :klobuk:

Ale nevadi..treba vidiet veci pozitivne a to, ze stihol odohrat len 12 min. Verim tomu ze rozhodca je asi nas fanusik, lebo to na misconduct nebolo ani len nahodou, ale kedze sa jedna o Greena, nebudem sa stazovat. Kazdopadne po jeho odchode isla hra celeho timu tak o 200% hore a ked mam byt uprimny, verim, ze nakoniec aspon bod si z tohto zapasu odnesieme.
A to keby rozhodca este velmi chcel, tak ten posledny Greenov faul mohol byt kludne za 2+2

Ovie ide na buly a striela na branku :lol:
Panik :slap: ak prideme o Alznera tak to bude velmi zle. Som zvedavy kto z utocnikov bude hrat obranu..zvykol to byt Laich, ale ten je zraneny, ak si mam typnut Erat al. Johanson. Ale fakt dufam ze sa Alzner vrati..strasne dolezity hrac pre nas

Alzner spat :tlap:
Dobré, že Alzner je v poriadku, pokiaľ by tam za neho mal byť niekto z Hershey, ani pomyslieť sa na to nedá. Po dlhej dobe Ovi gól na PP z jeho miesta, zdalo sa mi to ťažko uveriteľné, ale dlho už stamaď nedal gól.
Hat-trick :cool: .
Pokiaľ bude sezóna takto pokračovať ďalej, tak bude mať na konci niečo ako 65+25 :lol2: .

...zase diskutabilná obrana, výhra v SO, ale tak 50 sekúnd pred koncom to mohlo byť 0 bodov a Ovi so 4mi gólmi :rocker: . Asi najväčší nervák za dlhú dobu, naposledy bol taký asi zápas s Winnipegom.
Backstrom nenápadne 1+4. :-D
XruC píše:Kazdopadne po jeho odchode isla hra celeho timu tak o 200% hore a ked mam byt uprimny, verim, ze nakoniec aspon bod si z tohto zapasu odnesieme.
hosi dakujem.. :serus: dnes to bol zazitok..specialne ale pan kapitan :klobuk:

k zapasu..myslel som, ze Greena vylucili do konca zapasu, ono to bolo len na 10 min..potom dlhsie sedel a vratil sa az v 3 tr. Kazdopadne tu tretinu odohral bez akehokolvek zaujmu a robil chybu za chybou. By som ocakaval, ze sa to bude snazit napravit, ale on to mal hlboko v pi*i. :neviem: S nim do PO nemozeme, a to myslim uplne vazne, ak nepride z jeho strany zmena v pristupe, tak proste nikdy nic vyznamne nedosiahneme..on nas potapa zapas co zapas, dnes to bol naozaj extrem, ale dobre vykony som od neho nevidel uz hrozne davno. Druhy co mi dnes bil do oci je Erat..na jednej strane sa stazuje ze nedostava prilezitost a ziada o vymenu, ale to co predvadza hlavne v obrane je cele zle. Uz minuly zapas som pisal ze to v obrane z jeho strany nebolo dobre, ale tento zapas a najma 3 tr. sa vyrazne priblizoval Greenovi. K produktivite sa vyjadrovat uz nebudem, dostava prilezitost aj na presilovkach, hrava s Chimerom a Wardom co su podla mna lepsi hraci ako Fehr a Brower ale je to z jeho strany hrozna utopia. Ku cti mu sluzi ze bojuje (bohuzial ale iba smerom dopredu) a fakt ze musi hravat centra, co verim ze mu nieje uplne prijemne, ale uz je najvyssi cas skusit Lattu ako centra tretieho utoku.

Inak dnes to bola 2 men show..zopar hracov malo este bod za asistenciu, ale to co dnes predviedli Ovca s Nicom som nevidel uz velmi davno a realne to neviem ani opisat, to trebalo vidiet
to fakt mi nehovorte, ze tohto Greena si niekto zoberie :-D ale woooow, to bol zapas, ako za starych Boudreauovych cias...a suhlasim s XruCom, to co robil dnes Erat?? myslim, ze sa pod Oatesom definitivne odpisal..ale skvele vitazstvo, pre taketo zapasy sa oplati v noci ostavat hore :klobuk:
Fakt nechápem ako sa tak môžete tešiť. V hre 5na5 ste hrali podpriemerne a nebyť tej stupidity Panika tak odchádzate bez bodu :hroza:
D§M píše:Fakt nechápem ako sa tak môžete tešiť. V hre 5na5 ste hrali podpriemerne a nebyť tej stupidity Panika tak odchádzate bez bodu :hroza:
presne, ako sa len mozu tesit z vitazstva, ked prehravali uz 3:0, nechapem ich :hroza:
Dobré, že Alzner je v poriadku, pokiaľ by tam za neho mal byť niekto z Hershey, ani pomyslieť sa na to nedá.. :lol2:

:giggle: :giggle: Tu si želajú, aby im ostala obrana zdravá, lebo v AHL majú čučky :lol2: Zato u nás sa niekedy pýtam, či by si ten Quincey nemohol niekedy sadnúť sám od seba, aby dal šancu mladíkom z AHL.. :lol:

Ovechkin góly dáva, to áno, sú najdôležitejšie bez nich sa nevyhráva ale to je všetko, v mojom tíme by som ho absolútne nechcel. Ak nepomáha mužstvu gólmi, tak mužstvu nepomáha nijak, to je absolútne smiešne. Ako Atlantik písal, ani už z neho nie je taký valec na hity jak niekedy.

Pánik :slap:
D§M píše:Fakt nechápem ako sa tak môžete tešiť. V hre 5na5 ste hrali podpriemerne a nebyť tej stupidity Panika tak odchádzate bez bodu
Ide o spôsob akým vyhrali. Súhlasím s tým, že keby sa body dávali za celkový výkon, tak by vyhrala Tampa. S hrou tímu som jednoznačne bol spokojnejší proti Nashville/Rangers, v tých zápasoch boli objektívne lepším tímom a zaslúžili si vyhrať.
Aj rozhodcovia Caps v tomto zápase určite pomohli, však tie prvé dva "fauly" Tampy sa pískli lebo prehrávali a fanúšikovia vkuse bučali. Neviem posúdiť, či ten Pánikov faul bol na 5 min alebo nie.
Ale tak treba priznať, že z pozície neutrálneho fanúšika to určite bol zaujímavý zápas :yes:.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING