Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nie je Jokinen ľavé krídlo?
mt-svk píše:Nie je Jokinen ľavé krídlo?
Je, ale ted mi neni jasna jeho flexibilita, co jsem cetl, tak kratkodobe by asi ten post hrat mohl. Adekvatnich reseni ale na UFA trhu moc neni, to je fakt... Pokud nebude Jagr(ideal) ani nikdo jiny, podepise se Dupuis a budeme na tom postu horet...
Máte kopu obrancov, čo tak trejdnúť niekoho.
„Když se mi Mario ozve a řekne: ,Chtěl bych tě v týmu,‘ hrál bych třeba za minimální plat. Vezmu 350 tisíc jen kvůli němu, protože mu to dlužím. On ze mě udělal, co jsem.“ List Pittsburgh Tribune připomíná, co řekl Jaromír Jágr před dvěma lety pro Hockey News, a dodává: „Tady je tvá šance, číslo 68. Mario svou část splnil.“ nhl.cz
Atlantik píše:Podle infos o Morrowovi je to asi podobny typ jak Letang. Dobra volba, urcite to je hrac ktery svou budoucnost ma a reference jsou o nem hodne dobre. Ja ovsem cekam, ze v takhle nabite obrane jakou mame ted: Orpik, Letang, Martin, Michalek, Lovejoy, Engelland, Niskanen, Despres, Bortuzzo(skvely v AHL a mohl by teoreticky byt NHL ready), Strait(detto), Potter, si Morrow na svou sanci bude muset pocekat alespon 3 roky...

Spise me stve totalni dira na RW, tohle budeme muset nejak poresit z externich zdroju, resit se to musi. Aktualne jedina slabina cele organizace, ale zato citelna... Snad se to alespon poresi podpisem Kennedyho, ktery je klicovy a pak Jagr/Jokinen, do budoucna jeste nekdo.
Tyler Kennedy was not qualified
FLYERS FAN píše:Tyler Kennedy was not qualified
because they did not want him to file for arbitration.
:dyka_do_chrbta: :D
Ano ano, o Kennedym samozrejme vim, neco podobneho jsem i cekal. Shero ho preplacet nehodla... Porad jeste budou prebihat rokovani, ale pokud to nevyjde, tak Shero se vyjadril, cituji, ze "replacement list je pripraven". Je to skoda Tylera jsem mel rad, dokonce se zdalo ze uz v Pittsburghu nachazi sve stabilni respektovane misto a svou tvar... Ale davat mu vic jak 2.3M by byla blbost. Mame 8M volnych, tohle vsechno musime investovat do RW. Kennedyho prekousnu, pokud ten team dobudujeme tak jak je to potreba, pokud ne tak budu nehorazne nasrany. Takze hodne prace pred nama!
Dupuis podepsán na 2 roky po 1,5 melounu. Kolik jim zbyde pro toho Jágra ? 1 meloun a zdarma obědy v mekáči?
Dupuis podepsany na 2 roky, 1.5M rocne...... :? Tohle presne se dalo cekat. Cap hit prumerny. Pokud bude v 3.lajne tak je to jakz-takz, pokud bude zas s Crosbym tak :hroza: .

EDIT: Tak vidim ze jsme se presne trefili do stejneho casu :D . Volnych jeste mame 6.5M.
Jo tak to by měl někdo platit pívo. Tak to by mohli tomu Jardovi ty tři melouny co prej chce dát. Nejsem fanda tučňáků, ale hodně mě zajímá jestli se bude ještě v NHL chytat a tým s Malkinem a Crosbym by pro něho mohl být ideální. Míň zodpovědnosti a pozornosti soupeřů a lepší souhra.
Za současného stavu to vidím tak, že můžete Jardovi poskytnout maximálně 3 melounky... :?
leo píše:Za současného stavu to vidím tak, že můžete Jardovi poskytnout maximálně 3 melounky... :?
nevyjardil se Jarousek, ze pro Maria by hral i za 500.000? :sarcasm:
megaton píše:
leo píše:Za současného stavu to vidím tak, že můžete Jardovi poskytnout maximálně 3 melounky... :?
nevyjardil se Jarousek, ze pro Maria by hral i za 500.000? :sarcasm:
Tak to bych rád viděl :lol2: Leda, že by mu ty zbylé miliony dával Mário soukromě mimo pravomoce platového stropu :hehe:
Tak čo Jarda : Wings alebo Pens ? :ja_neviem:
OndroNR píše:Tak čo Jarda : Wings alebo Pens ? :ja_neviem:
Podle posledních informací by měl dneska říci, zda půjde k Pens nebo ne.. :-O
Reeper.89 píše:
Nakonec to bude Kladno nebo Poprad :giggle:
leo píše:
Reeper.89 píše:
Nakonec to bude Kladno nebo Poprad :giggle:
:lol2: že by jel do Ameriky jen proto, aby jim oznámil, že půjde do Kladna?
Ale né, teď vážně. Podle mě u Pens nakonec opravdu skončí. :)
Reeper.89 píše: :lol2: že by jel do Ameriky jen proto, aby jim oznámil, že půjde do Kladna?
Jak někteří říkají: ,,prodat dům'' :lol:
leo píše:
Reeper.89 píše: :lol2: že by jel do Ameriky jen proto, aby jim oznámil, že půjde do Kladna?
Jak někteří říkají: ,,prodat dům'' :lol:
Nakoniec šokne a uvidíme : Jaromir Jagr have signed with Canadiens :lol2:
StanLoveTheShow Stan Savran
Czech newspaper reporting Jagr has signed w/Pens for $1.4 mil.

To by mě zajímalo, kde to sebral. Na českých stránkách sem nic takovýho nenašel.
Tak Jagr je na spadnuti, ale zatim jeste 100% nemame...
Co je ale skoro jasne, ze Max Talbot odchazi. Odmitl nabidku na 3 roky v hodnote 4M (1.333M rocne), vic dat nemuzeme asi. Mluvi se o zajmu Toronta, i kdyz nakonec to asi neni oficialni... Pro me by byli Leafs idealem pro Maxe, ten by tam sedel proste a byl by to pro me dalsi duvod proc TOR fandit...

Max je jeden z tech na ktere se v Pittsburghu nikdy nezapomene. Showman, srdcar a hlavne skvely playoffs bojovnik, milacek fanousku. Rozhodl game 7, predvedl epic "ssssshhh" v serii proti Flyers, na jeho "rozhovory" s Malkinem si budu vzpominat taky!

Good luck Maxi, always in my heart :klobuk_dole:
Not done yet :sarcasm:
TSNBobMcKenzie píše:Max Talbot's rights have not been traded to TOR or anywhere else. Talbot's rep has had permission since Sunday to talk to other teams.
Arron Asham is back! :wave: Necekane, ale je to jen a jen dobre. Rupp zamitl nabidku Pens, Asham bude brat 0.775 :good: :good:
Atlantik píše:Arron Asham is back! :wave: Necekane, ale je to jen a jen dobre. Rupp zamitl nabidku Pens, Asham bude brat 0.775 :good: :good:
U nás hral bohužiaľ hrozne, takže to s návratom nikdy v lete nijak nevidím, ale inak super podpis, me jelly.
Podpis takého bojovníka ako Aaron Asham vždy poteší, ale čo bude s Kennedym ? Definitívne otestuje trh ? Ak sa nemýlim, bude RFA
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG