Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ježiško, moje jedine želanie je, vykopni 3/4 tímu a nechaj iba:

Sanforda, Dekanicha, Nikitina, Methota, Wiza, Mooreho, Cartera, Prospala, Nasha, Johannsena, Bolla, Dorsetta /áno, aj toho, je to šok, ale aj keď mi lezie na nervy, aspoň bojuje/, MacKenzieho, Letestua a možno aj Vermetteho

dodaj buď Arnielovi rozum, alebo mi zožeň nového trénera, ktorý bude vedieť pracovať s mladými hráčmi a dá im śancu

To je vśetko, snáď to nie je veľa.
mt-svk píše: vykopni 3/4 tímu a nechaj iba:
Sanforda, Dekanicha, Nikitina, Methota, Wiza, Mooreho, Cartera, Prospala, Nasha, Johannsena, Bolla, Dorsetta /áno, aj toho, je to šok, ale aj keď mi lezie na nervy, aspoň bojuje/, MacKenzieho, Letestua a možno aj Vermetteho
Vy máte tak široký kádr? :jn:
mt-svk píše:Ježiško, moje jedine želanie je, vykopni 3/4 tímu a nechaj iba:

dodaj buď Arnielovi rozum, alebo mi zožeň nového trénera, ktorý bude vedieť pracovať s mladými hráčmi a dá im śancu

Takže Ježišku prakticky všechny nech, protože jsem snima spokojená ;)
neis píše:
mt-svk píše:Ježiško, moje jedine želanie je, vykopni 3/4 tímu a nechaj iba:

Takže Ježišku prakticky všechny nech, protože jsem snima spokojená ;)
No hej, ale Boll s Dorsettom a MacKenziem sú vo śtvrtom útoku, Letestu v treťom, podobne Vermette, a Johansen by sa mi páčil s Prospalom a Nashom v druhom. Plus musíme dať šancu mladíkom, mohlo by to vyzerať takto:

Mayorov--Carter--Atkinson
Prospal--Johansen--Nash
Vermette--Letestu--Kubalík
Dorsett--MacKenzie--Boll

Moore, Wisniewski
Nethot, Goloubef
Nikitin, Savard

Sanford

tento tím by mal za úlohu jedno jediné, dať śancu mladíkom a získať čo najlepśie miesto v drafte, čo by pri takej zostave problém byť nemal. Žioadne PO, už šanca nie je. Bohužiaľ, je to nereálne, nikto nikdy neoddelí Nasha od Cartera a nedá taký priestor mladíkom, takže do PO nepostúpime, napriek tomu budeme hrať s veteránmi. :( Je to v háji :(
dnes to s chicagom vidim na prehru a samozejme, ze sa po nej nic nezmeni :D
Ak mam verit clanku v Dispatchi, Howson ma vysledky plne zuby a v time nastanu zmeny.
mt-svk píše:Ak mam verit clanku v Dispatchi, Howson ma vysledky plne zuby a v time nastanu zmeny.
Kecičky naší babičky :blabla: :blabla: :blabla: Tohle a plno blábolů už řekl tolikrát, že mu nevěřím ani to že ho má mezi nohama. :-P
Dawe4 píše:
mt-svk píše:Ak mam verit clanku v Dispatchi, Howson ma vysledky plne zuby a v time nastanu zmeny.
Kecičky naší babičky :blabla: :blabla: :blabla: Tohle a plno blábolů už řekl tolikrát, že mu nevěřím ani to že ho má mezi nohama. :-P
Podla mna zmeny budu, ide mu totizto o job :D A to je vec vazna, ze ano :D

Kazdy vie, ze som patrila k zastancom Arniela, ale po prehre s Calgary si myslim, ze musi nastat zmena nielen v time, kde musi prist riadny vietor, ale aj na trenerskom poste a k timu by mal prist trener, ktory vie pracovat s mladikmi a doveruje im, pretoze prve na mladikoch musime zacat budovat tim.

Znovu to zopakujem, ale musi to prist, otrebujeme poriadneho defenzivneho obrancu, a kridla, alebo dat sancu Majorovovi s Atkinsonom a Kubalikom, nie pchat centrov na posty, kde nepatria a kde nemozu vyuzit ich prednosti tak, ako na centri.
co by som vycitala Arnielovi (nie podla poradia, len ako ma napadne)

1. PK... preco nehra Nash? Preco nehra Carter? Respektive vacsinou nehrali.
2. PP... co tam robi Umberger s Vermettem, pripadne Letestu na poste obrancov? Umberger nerobi ulohu, ktoru ma a jeho hokejove myslenie je ubohe.
3. Prilisne preferovanie Dorsetta, ja chapem, ze Derek bojuje, ale to je hrac do stvrteho utoku, vyssie nepatri, ze dal dva goly v jednom zapase... a teraz co?
4. Nespravne vyuzivanie Brassarda, bolo jasne, ze Brassard kridlo nevie, kym Johansen s Vermettem ano, preco neboli presunuti na kridlo skor a Brassard na post centra.
5. Drzanie Ricka Nasha s Jeffom carterom, preco nie su rozdeleni a Nash nie je presunuty k Johansenovi a Brassardovi.
6. Netrpezlivost s Majorovom, Calvertom a Atkinsonom. Preco nedostali riadnu sancu? Najma Majorov si ju zasluzil, vie vyborne branit, takze moze kldne nastupit na PK, je rychly, takze je idealny do forcekingu... chalan pri Arnym stratil sebadoveru, nieco podobne, aj ked nie az tak plati o Calvertovi, Atkinson je samostatna kapitola, mal ist do utoku s Carterom a Prospalom.
7. Nevyuzivanie potencialu Bolla, dajte lepsieho trenera a Jared moze byt paradny third line player.
8. AHL taktika v utoku, nevyuzivanie kombinacii.
9. Laxnost pred superovou brankou, to nevie hracom dohovorit, ze maju tecovat, preco nevyuziva Bolla ci Dorsetta, preco tecuje v prvom utoku Prospal a nevidim tam Nasha ci Cartera?
10. Prechod do utoku... nie je idealny, co uz.
11. Nevyuzivanie potencialu Johansena... .
12. Preferovanie Clitsoma s Johnsonom, ti hraci nemaju co v NHL hladat.

no a dobre:
1. Nikitin a Moore... tymto dvom hracom Arny pomohol.
2. Zlepsenie obrany, najma prace pred brankarom.
3. Zlepsenie forcekingu.
4. Idealne vyuzitie Letestua.

To je tak vsetko, co ma napada, ak nieco, napiste. Dawe, ak to budes citat, oprav ma ak sa v niecom mylim.
S třičtvrtě bodů s tebou shouhlasím. To nemám žádné výtky :yes: S tou zbylou čtvrtkou už trenér moc udělat nemůže...to už je spíše chyba v hráčích v samotných. :wink2:

Jinak tohle jsem psal někdy na začátku listopadu a stále si zatím stojím!!! :yes:
Dawe4 píše:- Naopak Arniel by se měl pakovat a nebo bych ho spíše posunul do role asistenta. On to s mladými umí...to nám už dokázal (i když tedy teď to tak nevypadá, ale v minulé sezóně bylo vidět, že by mohl vychovávat jeden talent za druhým). Horší je to spíše s projevem mužstva. Až na nějakých prvních dvacet zápasů minulé sezóny je ta naše hra bez nápadu a nějakého zřetelného systému. Přesilovky absolutně nefunkční. Na něm je vidět, že by ještě potřeboval strávit nějaké dva roky v roli asistenta pod zkušeným trenérem.
Ci to s mladymi vie, neviem povedat, on skor v nich bud nema doveru, alebo sa boji, aby neponicil ich vyvoj. :) Arny bude ale velmi dobry trener, tym som si ista, hold, zacal u nas a tu je lahke pohoriet pre kazdeho, vcitane Babcocka. Dufam, ze zostane v organizacii, ale nie na poste hlavneho trenera, skor ako scout.

Mimochodom, co si myslis o Brassardovom pripade?
Píše sa 30.december a Blue Jackets vyhrali 1.zápas v riadnej hracej dobe na ľade súpera. :good:
OndroNR píše:Píše sa 30.december a Blue Jackets vyhrali 1.zápas v riadnej hracej dobe na ľade súpera. :good:
To není vůbec, ale opravdu vůbec vtipné! :lol2: :lol2: :wink2:
OndroNR píše:Píše sa 30.december a Blue Jackets vyhrali 1.zápas v riadnej hracej dobe na ľade súpera. :good:
Tak teraz sa mi vyjasnilo, preco som dostala pozdrav z Ruska k nasmu vitazstvu... a najma, jubilejne DESIATE :!: :!: :!: :lol2:
Wisniewski breaks ankle; out 6 weeks.
kisin píše:Wisniewski breaks ankle; out 6 weeks.
K tomu len tolko, na chudobneho aj hajzel padne. Ono nestaci Wiz a dlhodobo Martinek, este sa na farme zranili aj Goloubef s Holdenom, a prave jeden z nich by bol povolany. Teraz trniem hrozou mat v zostave v jeden vecer Johnsona s Clitsomom. Dufam, ze bude aspon povolany Savard, aspon ziska skusenosti, Theo Ruth by ale tiez nebol od veci, je to defenzivny obranca, ktory si vie vycistit priestor.

Tjutin, Ruth
Moore, Nikitin
Methot, Clitsome
Nikoho sme nepovolali, a zda sa, ze ani nepovolame. Je to mozne? To chce Howson hrat s tragedom Johnsonom a podpriemernym Clitsomom? To radsej dat sancu mladikom Ruthovi a Savardovi, ked su Goloubef s Holdenom zraneni. Ale nie, musime nechat tych dvoch, urcite Clitsome dostane poriadnu porciu na ukor Mooreho.

Toto je system AHL, nie NHL :!:

Howson sa vyjadril, ze po zapase s Caps sa uvidi, tak ja dufam, ze bude poriadny natrep, aby par hracov letelo.

A po uzdraveni Goloubefa s Holdenom si viem predstavit obranu:

Moore, Ruth
Nikitin, Goloubef
Holden, Savard

celkom vazne, radsej dat sancu mladikom ako prehravat s nadhodnotenymi hracmi, ktori v NHL nemaju co robit :!: :!: :!:

Tjutina s Methotom vymenit, maju dobruhodnotu, preco nie. Wiz je dlhodobo out.
mt-svk píše: Toto je system AHL, nie NHL :!:
:nono: systém, zjavne celá organizácia
mt-svk píše: A po uzdraveni Goloubefa s Holdenom si viem predstavit obranu:

Moore, Ruth
Nikitin, Goloubef
Holden, Savard
To si asi jediná, kto tak vidí a brániť tam bude kto?
Ideme na draftove picky, nie na PO, takze radsej prehravat s uciacimi sa mladikmi ako veteranmi, ktori su aj tak na houby (Clitsome, Johnson). Ale pravdu povediac, toto uz je skor zufalstvo, nech su akekolvek zmeny, vzdy su na houby.

No a k braneniu, Ruth a Holden su defenzivni obrancovia, Nikitin ma tiez dobru obranu. Samo, je to zostava AHL, ale opakujem, ked uz prehry, tak s mladikmi ako veteranmi, ktori budu viac bojovat.
Myslím, že Howson se před/při TDL zbaví jen UFA útočníků (Huselius, Pahlsson, Prospal, možná i MacKenzieho, bude-li o něj zájem) - žádné jiné možnosti v podstatě nemá, když v obraně bude UFA jen neustálé zraněný Martínek a AHLer Johnson. Moore s Nikitinem jsou vaše budoucnost a osobně pochybuji, že se Howson bude pokoušet měnit dlouhodobě podepsané a prověřené Methota s Tyutinem. V závěru sezony imho vyzkoušíte alespon jednoho z mladíků.
kisin píše:Myslím, že Howson se před/při TDL zbaví jen UFA útočníků (Huselius, Pahlsson, Prospal, možná i MacKenzieho, bude-li o něj zájem) - žádné jiné možnosti v podstatě nemá, když v obraně bude UFA jen neustálé zraněný Martínek a AHLer Johnson. Moore s Nikitinem jsou vaše budoucnost a osobně pochybuji, že se Howson bude pokoušet měnit dlouhodobě podepsané a prověřené Methota s Tyutinem. V závěru sezony imho vyzkoušíte alespon jednoho z mladíků.
Tiez to tak vidim, to bol len taky zufaly pokus, pretoze to, co sa u nas deje je nieco neskutocne, a to nemame velky depth, takze zranenych nahradit nemozeme.

Plus podla mna Brassarda, u nas nema buducnost, a pravdu povediac, je totalne zbytocny. Tiez je mozny trejd Vermetteho, pri dobrej ponuke Umbergera, ale v tom pochybujem. Dufam, ze sa pokusime Vinnieho podpisat, je to asi nerealne, ale snivat mozem :)
Ak po tomto zapase nepridu nijake zmeny, koncim sledovanie NHL, kedze si nechcem hladat novy klub na fandenie.
Vypis fanusika CBJ:

Epic Fail Recap:
#1 October 10, leading Vancouver 2-1 in the third, lose 3-2
#2 October 12, leading Colorado 2-1 in the last minute, lose 3-2 in shootout
#3 October 22, leading Ottawa 3-2 in the last minute, lose 4-3 in regulation
#4 December 2, leading Edmonton 2-1 in the third, lose 6-3
#5 December 8, leading Nashville 3-1 with less than 2:00 left, lose 4-3 in overtime (Rimer's special call)
#6 December 15, leading Los Angeles 1-0 in the third, lose 2-1 in regulation
#7 December 18, leading St. Louis 3-2 in the third, lose 6-4
#8 December 22, leading Nashville 4-1 in the first, and 5-4 with less than 4:00 left, lose 6-5 in regulation
#9 December 27, leading Calgary 1-0 in the third, lose in a shootout.
#10 December 31, leading Washington 2-0 in the third, lose 4-2

17 lost points.

Semi-Epic Failures:
#1 October 15, leading 2-1 in the second, lose 4-2 to Dallas
#2 October 27, tied 2-2 in the third, lose to Buffalo 4-2
#3 October 29, tied 2-2 in the third, lose 5-3 to Chicago
#4 November 15, ahead 2-0 in the first, tied 2-2 in the third, lose 4-2 to Minnesota
#5 November 27, tied 1-1 in the third, lose 2-1 to St. Louis
#6 Decmeber 10, ahead 2-0 in the first, tied 3-3 in the third, lose 5-3 to Boston
Scottie Howson odišiel na MSJ do Calgary... dnes utorok a zatiľ źiadny trejd, žiadna zmena. Ako sa volá tá osoba, ktorá tvrdila, že prídu zmeny? Dúfam, že odišiel len preto, aby sa stretol s niektorými GM plus využil telefón.
Asi tahame vitaznu seriu, ked nevidim nijake zmeny... :thumbsdown:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES