od
mt-svk » čtv 29. pro 2011 21:25
co by som vycitala Arnielovi (nie podla poradia, len ako ma napadne)
1. PK... preco nehra Nash? Preco nehra Carter? Respektive vacsinou nehrali.
2. PP... co tam robi Umberger s Vermettem, pripadne Letestu na poste obrancov? Umberger nerobi ulohu, ktoru ma a jeho hokejove myslenie je ubohe.
3. Prilisne preferovanie Dorsetta, ja chapem, ze Derek bojuje, ale to je hrac do stvrteho utoku, vyssie nepatri, ze dal dva goly v jednom zapase... a teraz co?
4. Nespravne vyuzivanie Brassarda, bolo jasne, ze Brassard kridlo nevie, kym Johansen s Vermettem ano, preco neboli presunuti na kridlo skor a Brassard na post centra.
5. Drzanie Ricka Nasha s Jeffom carterom, preco nie su rozdeleni a Nash nie je presunuty k Johansenovi a Brassardovi.
6. Netrpezlivost s Majorovom, Calvertom a Atkinsonom. Preco nedostali riadnu sancu? Najma Majorov si ju zasluzil, vie vyborne branit, takze moze kldne nastupit na PK, je rychly, takze je idealny do forcekingu... chalan pri Arnym stratil sebadoveru, nieco podobne, aj ked nie az tak plati o Calvertovi, Atkinson je samostatna kapitola, mal ist do utoku s Carterom a Prospalom.
7. Nevyuzivanie potencialu Bolla, dajte lepsieho trenera a Jared moze byt paradny third line player.
8. AHL taktika v utoku, nevyuzivanie kombinacii.
9. Laxnost pred superovou brankou, to nevie hracom dohovorit, ze maju tecovat, preco nevyuziva Bolla ci Dorsetta, preco tecuje v prvom utoku Prospal a nevidim tam Nasha ci Cartera?
10. Prechod do utoku... nie je idealny, co uz.
11. Nevyuzivanie potencialu Johansena... .
12. Preferovanie Clitsoma s Johnsonom, ti hraci nemaju co v NHL hladat.
no a dobre:
1. Nikitin a Moore... tymto dvom hracom Arny pomohol.
2. Zlepsenie obrany, najma prace pred brankarom.
3. Zlepsenie forcekingu.
4. Idealne vyuzitie Letestua.
To je tak vsetko, co ma napada, ak nieco, napiste. Dawe, ak to budes citat, oprav ma ak sa v niecom mylim.