Ja by som sa viac potesil keby prisiel Marian Gaborik alebo Martin Havlat. Havlat by mozno ani nmusel byt az taky drahy ale obaja maju problemy so zraneniami ale ked su zdravi tak si myslim ze patria k naj. v NHL.Skorpion píše:Ohladom prestupu Hossu k nam som veeelmi skepticky. Ale potesil by som sa. Nemame vsak dostatocny priestor pod platovym stropom. Zbavit sa Savyho by bola chyba. On je zakladny stavebny kamen utoku. Vyrovnanost vykonov nasich mladikov Krejciho, Lucica, Wheelera, Bergerona je otazna. Spoliehat sa len na nich by sa nam nemuselo vyplatit. Savard je istota.
Co sa Recchi-ho tyka, ak by zostal, velmi by som sa potesil.
top 25 najziadanejsich UFA
1. Jay Bouwmeester (D)
2. Daniel a Henrik Sedinovci (LW, C)
3. Marian Hossa (RW)
4. Mike Komisarek (D)
5. Martin Havlát (RW)
6. Rob Scuderi (D)
7. Francois Beauchemin (D)
8. Marián Gáborík (RW), 9. Mattias Öhlund (D), 10. Michael Cammalleri (C, W), 11. Saku Koivu (C), 12. Nik Antropov (C), 13. Brian Gionta (RW), 14. Alexander Kovaľov (RW), 15. Erik Cole (LW), 16. Steve Sullivan (RW), 17. Jaroslav Špaček (D), 18. Mikael Samuelsson (RW), 19. Alex Tanguay (LW), 20. Chad LaRose (RW), 21. Adrian Aucoin (D), 22. Mike Knuble (RW), 23. Mathieu Schneider (D), 24. Mike Grier (RW), 25. Tomáš Kopecký (C, LW)