Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skorpion píše:Ohladom prestupu Hossu k nam som veeelmi skepticky. Ale potesil by som sa. Nemame vsak dostatocny priestor pod platovym stropom. Zbavit sa Savyho by bola chyba. On je zakladny stavebny kamen utoku. Vyrovnanost vykonov nasich mladikov Krejciho, Lucica, Wheelera, Bergerona je otazna. Spoliehat sa len na nich by sa nam nemuselo vyplatit. Savard je istota.

Co sa Recchi-ho tyka, ak by zostal, velmi by som sa potesil.
Ja by som sa viac potesil keby prisiel Marian Gaborik alebo Martin Havlat. Havlat by mozno ani nmusel byt az taky drahy ale obaja maju problemy so zraneniami ale ked su zdravi tak si myslim ze patria k naj. v NHL.
top 25 najziadanejsich UFA
1. Jay Bouwmeester (D)
2. Daniel a Henrik Sedinovci (LW, C)
3. Marian Hossa (RW)
4. Mike Komisarek (D)
5. Martin Havlát (RW)
6. Rob Scuderi (D)
7. Francois Beauchemin (D)
8. Marián Gáborík (RW), 9. Mattias Öhlund (D), 10. Michael Cammalleri (C, W), 11. Saku Koivu (C), 12. Nik Antropov (C), 13. Brian Gionta (RW), 14. Alexander Kovaľov (RW), 15. Erik Cole (LW), 16. Steve Sullivan (RW), 17. Jaroslav Špaček (D), 18. Mikael Samuelsson (RW), 19. Alex Tanguay (LW), 20. Chad LaRose (RW), 21. Adrian Aucoin (D), 22. Mike Knuble (RW), 23. Mathieu Schneider (D), 24. Mike Grier (RW), 25. Tomáš Kopecký (C, LW)
len sa smejte ..este dnes vecer budete plakat ake to posily nas este cakajuu
maro píše:len sa smejte ..este dnes vecer budete plakat ake to posily nas este cakajuu
Este Drury a Sundin.
iginla, kiprusof..
maro píše:iginla, kiprusof..
s tymi mozes ratat akurat v nejakej fantasy hre
no myslim ze ani nie.uz teraz mame lepsich
ex_senatora Petra Scheafera sme vyplatili spod zmluvy a môze si tak hladat novu NHL, ci KTL cesticku :coucou:
Hossa je fuc, dalo sa cakat.

Ostava vyriesit co s Kesselom, resp aku nahradu za neho. Jeho goly budu rozhodne chybat. GM je zatial ticho :ja_neviem:
Recchi predlzil za 1 milion na 1 rok! :clap:
Že by chtěl recchi dohnat Cheliosovu metu? :D Recchimu to ale přeju, jeden z mála staříků, kterým se ještě hodně daří :good:
...pusťte nám Kessela Bruins "za to" :D
Pozeram, na nasu vyplatnu pasku a vobec sa mi to nepaci. Momentalne sme 112 500 USD nad platovym stropom. Mame podpisanych:
- 5 centrov
- 5 pravych kridiel
- 2 lave kridla
- 5 obrancov
- 2 brankarov

A este tam nie je zaratany plat Begina a Bitza.
Skorpion píše:Pozeram, na nasu vyplatnu pasku a vobec sa mi to nepaci. Momentalne sme 112 500 USD nad platovym stropom. Mame podpisanych:
- 5 centrov
- 5 pravych kridiel
- 2 lave kridla
- 5 obrancov
- 2 brankarov

A este tam nie je zaratany plat Begina a Bitza.
Odkial cerpas info? Vsade sa spomina ze este mame cca 4.2 million pod stropom.

V takto poskladanom utoku si myslim Kessel velmi chybat nebude a preto skor tych 4 mil by sme mali dat na schopneho obrancu.

Lucic-Savard-Ryder
Sturm-Krejci-Wheeler
Recchi-Bergeron-Kobasew
Begin-Bitz-Thornton
extra:Sobotka
Ja som osobne velmi rad ze Recchi podpisal s nami zmluvu a za malo penazi. Asi sa mu naozaj Boston pozdava lebo verim ze by nemal vaznejsi problem podpisat niekde inde zmluvu podstatne lepsiu.

Inak zda sa ze trh sa znormalizoval a nepadaju teraz prehnane sumy... takze aj Kessel by sa mal uspokojit s cca 4 mil. na rok a vsetko bude v pohode.
Kower píše:Odkial cerpas info? Vsade sa spomina ze este mame cca 4.2 million pod stropom.
http://www.hockeybuzz.com/cap-central/team.php?team=BOS
Skorpion píše:
Kower píše:Odkial cerpas info? Vsade sa spomina ze este mame cca 4.2 million pod stropom.
http://www.hockeybuzz.com/cap-central/team.php?team=BOS
Myslim ze minimalne pri Rask-ovi je ten plat nadhodnoteny- pokial sa nestane nieco necakane tak nikdy neziska vsetky zmluvne bonusy takze jeho cap hit bude okolo 1 mil.
Skorpion píše:Recchi predlzil za 1 milion na 1 rok! :clap:
to rozhodne potesilo :good:
Kower píše:takze aj Kessel by sa mal uspokojit s cca 4 mil. na rok a vsetko bude v pohode.
bez debatky, 4 melka tak akurat :yes:
Kower píše:preto skor tych 4 mil by sme mali dat na schopneho obrancu.
ehm super ked mame narabat so 4 mil. a este by bodol aj obranca :x
ja neviem, pustili sme k vode Montadora (to ma nejako extra netrapi), neviem co s Hunwickom...pocas sezony nam vypadli Ference, Hunwick, Ward bol na hrane...do obrany proste investovat musime..ale za co?, ci koho? :ja_neviem:
napadlo ma teda toto; podpisat Kessyho apson na tu 1 sezonu a ak to ma prist, tak ho pak skusit trejdnut pocas trade dead line a ziskat tak kvalitneho zadacika ala Kaberle :roll:
inak aky je Vas nazor na Begina..?...zrejme to 4 utok isti..no nic ihned davam ? echo do topicu Habs :wink:
jejda, jejda, ale sa nam ti obrancovia ponekud vytracaju :roll: Shane Hnidy je uz divocakom, co znamena, ze momentalny stav obrancov je nasledovny:

Zee
Wardo
Wideman
Ference
Stuart
Hunwick - ?

je to jasne, pocitajme s prichodom obrancu, resp. obrancov :yes:
cepi píše:
Skorpion píše:Recchi predlzil za 1 milion na 1 rok! :clap:
to rozhodne potesilo :good:
„Když jsme ho v březnu získali, hledali jsme hráče s dobrou střelou z levé strany a někoho, kdo by našemu týmu dodal větší agresivitu,“ řekl generální manažer Bostonu Peter Chiarelli. „Nyní potřebujeme v mužstvu nějakého zkušeného lídra. Na konci play off mi Mark sdělil, že by za nás chtěl hrát i v příští sezóně. Vysvětlil jsem mu, že musím napřed dokončit několik rozdělaných věcí s jinými hráči a on to chápal,“ dodal. „Máme opravdu velkou radost, že s námi zůstane. Mark hraje naplno, je to dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a výborný příklad pro naše mladé hráče,“ řekl Chiarelli. (nhl.cz)
Kower píše:Vsade sa spomina ze este mame cca 4.2 million pod stropom
mame k dispozicii presne 4,312,500...Kessel, Axellson Hunwick..nepodpisani..obrana si priam pyta Hunwicka, lenze za Kessyho môzeme ziskat este kvalitnejsieho zadacika, no a dlhocizna bostonska era Axeho sa zrejme blizi k s vojmu, resp. jeho zaveru :rozlucka: na Kessyho by sa peniazky hadam aj nasli, teda aspon na tu jednu sezonu, ale riesit 5 obrancov.. :12:
cepi píše:ex_senatora Petra Scheafera sme vyplatili spod zmluvy a môze si tak hladat novu NHL, ci KTL cesticku :coucou:
Sranda jak často sa KTL pletie s KHL. :)
Lukas33 píše:
cepi píše:ex_senatora Petra Scheafera sme vyplatili spod zmluvy a môze si tak hladat novu NHL, ci KTL cesticku :coucou:
Sranda jak často sa KTL pletie s KHL. :)
Vyborny postreh :cool: . No ale zasa co ty vies, mozno sa objavi aj v KTL. Mozno vie cepi viac ako my :D
cepi píše:
Kower píše:Vsade sa spomina ze este mame cca 4.2 million pod stropom
mame k dispozicii presne 4,312,500...Kessel, Axellson Hunwick..nepodpisani..obrana si priam pyta Hunwicka, lenze za Kessyho môzeme ziskat este kvalitnejsieho zadacika, no a dlhocizna bostonska era Axeho sa zrejme blizi k s vojmu, resp. jeho zaveru :rozlucka: na Kessyho by sa peniazky hadam aj nasli, teda aspon na tu jednu sezonu, ale riesit 5 obrancov.. :12:
S tym platovym stropom to je nejake divne... hockeybuzz.com uvadza dokonca dve rozne cisla: -112K, +1,27M ; nhlnumbers.com: +5,34M (bez Raska) :12:

Anyway, s platmi to nevyzera dobre. Kessyho by bolo dobre podpisat a vytrejdovat, resp vytrejdovat niekoho ineho (Sturmy ?, Ryder ?, Bergeron ?). Jeden z nich bude musiet ist :-( Asi by som sa najlahsie lucil so Sturmom. Jeho 3.5 miliona by sa mohlo hodit...
cepi píše:Hunwick - ?
Matt sa nam podla vsetkeho chysta k arbitrazi, co znaci, ze s nim viac menej pocitam aj do dalsich Bruins sezon :yes: vyjadril sa sice v tom zmysle, ze sa este pokusi dohodnut s timom pred nie moc hracsky oblubenou arbitrazou, ale ak to neklapne inej cesty niet.. :ja_neviem: neviem, neviem, ale podla mna ak dôjde na arbitraz vedenie urcite opomenie to jeho neprijemne zranenie pocas PO, ktore ho vyradilo do jeho konca, ale tak snad ta slezina nezanecha trvalejsie nalsedky..urcite bude Matt fit :thumbsup: a kedze je u nas obranna urgencia, snad sa s Mattom rozumne dohodneme, ktory ma teda milo prekvapil, do sezony naklusal prakticky rovno z AHLky a pocinal si na svoj vek, vratane minimum skusenosti absolutne spolahlivo :thumbsup:
Obrázek

po Mattovi tak zostava v time jediny a teda dost dôlezity :?: Kessy :ja_neviem:
Vyzera to tak, ze si zvacsujeme priestor pod platovym stropom. Bruins podpisali na jeden rok brankara Dany Sabourina. Zmluva zatial nebola zverejnena, ale jeho minulorocny plat bol 525 tisic USD. Aj pri pripadnom zvyseni by to bolo lepsie ako 3,2 miliona pre Raska (aj s bonusmi). Moze to znamenat bliziaci sa podpis Phila Kessela(?).

Dalej sme ziskali obrancu Drewa Fata, ale ten pojde pravdepodobne rovno na farmu.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS