Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bola to haluz no..na chvilu mi sekol streem a uz iba pocujem gooool a pozeram sa na vyskereneho Chimeru. Velmi dolezite vyhra mimochodom..hl. z toho hladiska, ze nas ku koncu rozhodcovia dobre pojebali, ale nevzdali sme sa a ten zapas otocili. Na takyto moment som cakal..verim ze nam to doda potrebne sebavedomie.
Ha ha, nevidel si TimonenaSelly8 píše:Uz se nedivim proc tak nadavate na Greena, ze se ztrati puk pri presilovce na modre a je z toho brejk to se proste stane, ale tempem jakym se Green vracel me naprosto pobavil. Verim tomu ze by ho prebruslil i golman Islanders kdyby chtelOpravdova parodie na obrance...
Tak to jsi si všiml brzo...Pali_Caps píše:Capitals recall Patrick Wey, reassign Tyson Strachan ...vobec netusim, co je zac, ale horsi ako Strachan hadam nebude
Patrick Wey
Birth Date: March 21, 1991
Drafted by Washington in 2009 (4/115).
5.4.2013 - Signed by the Washington Capitals to a two-year entry-level contract.
Letos zatím na farmě v Hershey odehrál 7 zápasů (1+2) a +4 na ledě...
Viděl jsem ho hrát v zápase nováčků proti Philadelphii...
Hrál velice dobře a stylem mi připomíná Alznera... Ale byl to jen jeden zápas... Ale lepší jak Strachan, by měl být určitě...
Tak si třeba zítra v zápase proti Predátorům odbude premiéru v NHL...
Tak to jsi si všiml brzo...J.R.-20 píše:Pali_Caps píše:Capitals recall Patrick Wey, reassign Tyson Strachan ...vobec netusim, co je zac, ale horsi ako Strachan hadam nebude
nebolo to tu, tak som to sem dal, nechapem aky mas problem, ale na tvoje smajlikovanie uz nie som velmi zvedavy..
Že vraj na tréningu hrali Chimera-Erat-Ward... nepamätám si, či už túto sezónu niekedy taká lajna bola, no keď sa s tými dvoma začalo dariť Grabovi, tak nevidím dôvod prečo by to s nimi nešlo Eratovi...niekedy dávnejšie tu asi XruC písal, že Erat má príliš dobré myslenie na to, aby si s niekym u nás sadol. Chimera a Ward sú zohratá dvojka a Ward dokonca hrával v Nashville, ako jedny z mála hráčov Caps sú schopní dostať sa do útočného pásma súpera a usadiť sa tam. Otázka je Len či Erat bude vedieť hrať C, zatiaľ mu to veľmi nešlo.
Aj tak má však podľa mňa Chimera-Erat-Ward väčší potenciál ako Chimera-Beagle-Ward
.
Wey už bol vyskúšaný v Hershey a pred tým bol vraj jeden z najlepších univerzitných defenzívnych D, nevidím problém s tým, že mu dávajú šancu.
V zápase s Carolinou sa mi napriek stavu 0-1 veľmi páčil výkon v 1. tretine, usádzali sa v ich pásme a dostali ich aj pod tlak. Holtbymu však ten zápas nevyšiel a na druhej strane Peters chytal ako 1. hviezda zápasu. Celkovo sa výkon neskôr už zhoršil, no dá sa z toho zobrať aj niečo pozitívne. (dokonca aj Green dal gól
)
Pokiaľ by som mal však ohodnotiť dlhodobú hru tímu ako celku, tak od zápasu s Pittsburghom (presne potom, čo som im aj začínal trochu veriť
) sme sa dostali naspäť tam, kde sme boli na začiatku sezóny.
Nashville však jednoznačne je zdolateľný a sezóna ešte nie je ani v polke, takže stále môžeme dúfať, že príde nejaká senzačná výmena, začnú hrať zase poriadne alebo Traktor nepostúpi do Play-off a dostaví sa pán Kuznetsov.
Aj tak má však podľa mňa Chimera-Erat-Ward väčší potenciál ako Chimera-Beagle-Ward
Wey už bol vyskúšaný v Hershey a pred tým bol vraj jeden z najlepších univerzitných defenzívnych D, nevidím problém s tým, že mu dávajú šancu.
V zápase s Carolinou sa mi napriek stavu 0-1 veľmi páčil výkon v 1. tretine, usádzali sa v ich pásme a dostali ich aj pod tlak. Holtbymu však ten zápas nevyšiel a na druhej strane Peters chytal ako 1. hviezda zápasu. Celkovo sa výkon neskôr už zhoršil, no dá sa z toho zobrať aj niečo pozitívne. (dokonca aj Green dal gól
Pokiaľ by som mal však ohodnotiť dlhodobú hru tímu ako celku, tak od zápasu s Pittsburghom (presne potom, čo som im aj začínal trochu veriť
Nashville však jednoznačne je zdolateľný a sezóna ešte nie je ani v polke, takže stále môžeme dúfať, že príde nejaká senzačná výmena, začnú hrať zase poriadne alebo Traktor nepostúpi do Play-off a dostaví sa pán Kuznetsov.
Tak dneska proti Predátorům takhle:
Marcus Johansson – Nicklas Backstrom – Alex Ovechkin
Eric Fehr – Mikhail Grabovski – Troy Brouwer
Jason Chimera – Martin Erat – Joel Ward
Aaron Volpatti – Jay Beagle – Tom Wilson
Nate Schmidt – John Carlson
Karl Alzner – Mike Green
Dmitry Orlov – Patrick Wey
Braden Holtby
Philipp Grubauer
Erat na centru třetího útoku (jak psal Zdenko) a premiéra v NHL pro Patricka Weye, který nastoupí po boku Dmitrije Orlova!!!!!!!!!!
Tak hodně štěstí....
Marcus Johansson – Nicklas Backstrom – Alex Ovechkin
Eric Fehr – Mikhail Grabovski – Troy Brouwer
Jason Chimera – Martin Erat – Joel Ward
Aaron Volpatti – Jay Beagle – Tom Wilson
Nate Schmidt – John Carlson
Karl Alzner – Mike Green
Dmitry Orlov – Patrick Wey
Braden Holtby
Philipp Grubauer
Erat na centru třetího útoku (jak psal Zdenko) a premiéra v NHL pro Patricka Weye, který nastoupí po boku Dmitrije Orlova!!!!!!!!!!
Tak hodně štěstí....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé