kajo píše:lol @ Mason, co sa porobilo?

Ci to len dostal po tolkych presedenych zapasoch chut na hokej a v dalsom zapase mozme cakat dalsi standardny vykon v podobe pod 85% uspesnosti zakrokov?
Popravde ked som videl, ze ma nastupit, necakal som, ze udrzi kosatky na jednom gole. A aj ten udajne padol po neodpiskanom faule na Nasha.
Mozno len potreboval:
1. oddych
2. skutocnu konkurenciu do branky
takze ak sa Mason chyti, podobne Dekanich a Sanford bude udrziavat svoj standart, budeme mat presne opacne problemy ako na zaciatku sezony
Bol to jasny faul, refs sa prilis nevyznamenali. Inak, Nucks vobec neboli lepsi, k dorazkam sa prakticky vobec nedostali, obrana ich vyborne pokryla, mali sance, ale prakticky iba v PP, inak skoro vobec. A to Mase chytil. Svojim vykonom ma sklamali, v tomto zapase sme boli minimalne rovnocennym superom

Som zvedava, kto bude s Falcons povolany, Johnson hrat v utoku nemoze. Tipujem na jedneho z trojice Atkinson/Kubalik/Majorov,kedze sa mozu vratit bez waiveru spad do Springfieldu.
Pre mna najlepsi hraci: Mason, Carter, Nikitin, Wisniewski, Nash
No a jedna vec, mozete Arniela kritizovat kolko chcete, ale od prichodu Nikitina nasa obrana takto dobre pracovala naposledy v nasej PO sezone. Dufam, ze Martinek po navrate nahradi Clitsoma a nie Mooreho, pravdu povediac, o Clitsoma nestojim, k Johnymu potrebujeme fyzickeho, pohybliveho obrancu, nie Cltisoma, ktory mi moc nereze. Ale s utokom treba nieco robit, vymenit Brassarda, dat Johansena spat na post centra a ziskat poriadne kridlo do TOP 6. Mame prilis vela centrov, co dobre nie je.
ak nebudeme vypredavat, nasa zostava by mohla byt:
Prospal--Carter--Nash
Vermette--Johansen--xxx
Umberger--Letestu--xxx
Byers--MacKenzie--Boll
Tjutin, Nikitin
Methot, Wisniewski
Moore, xxx
Mason/Sanford/Dekanich (tu sa rozhodne)
xxx--nove kridlo, alebo jeden z trojice Atkinson/Kubalik/Majorov, ci v pripade obrany but Theo Ruth/Martinek, alebo novy obranca
Pahlssona, Brassarda vymenit, Brassard neukazuje nic, nemam na mysli body, nie vzdy sa zadari, ale on si nevypracoval nic, ziadna kvalitna prihravka, zbytocny hrac. Naco ho drzat. Nech sa inde chyti, tu ale nie.