Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://slovaknhl.sk/17414-aj-orlov-pozi ... ymenu.html" onclick="window.open(this.href);return false; Aku vypovedaciu hodnotu to o WSH ma?

hmm..zaujimave http://www.cbc.ca/sports-content/hockey ... nanza.html" onclick="window.open(this.href);return false; tak McPhee by aj chcel aby Orlov hral, ale Oates je proti. Toto od Oatesa nechapem..on mu nedal sancu ani na jeden zapas, odkial teda moze vediet, ci by nebol pre nas prinosom?
Tak dnes mal chytat Neuvi, ale zranil sa pri rozcvicke. Dako sa nam dari posledne dni

Laich sa zranil vcera, al. predvcerom, ale kedze si Erat dovolil otvorit drzku, je healty scratch aj dnes..pritom lajna Erat-Grabo-Brower by mohla fungovat, ale takto je tam Fehr, ktory je cisty RW. Asi tomu len nechapem, ale keby sme dali Eratovi sancu, on sa pri Grabovi chytil a ukazal ze ten hokej hrat vie, zvysila by sa jeho cena a lahsie by sa trejdoval :neviem:
tak toto bola otrasna tretina..4 strely a to boli 2 presilovky, vsetci su nejaki mrtvi, je to pomale, no strasne
ono sa uz hraje?
XruC píše:ono sa uz hraje?
nie
aaaa..17-3 je 14, nie 15 :matika:
mozes byt rad, ze si to nevidel, uz by si nadaval :-D snad sa to zlepsi teraz o sto percent
No musi..ked uz pozeram :-D
to nam dnes na tribune pekne v pohodli sedi 8 milionov Erata a Laicha? noo, kto iny si moze dovolit take nieco :thumbsup2:
for Xruc:
Mam taky pocit,ze ho Oates zhodnotil este pocas svojho posobenia u Bears pocas vyluky,kedy tam bol ''akoze'' na vypomoc.Asi mu nezavonal dajak,kazdopadne ale horsie ako Strachan zahrat nemoze.To sa ani neda.
Dnes Strachan ,Urbom, :thumbsdown:
Laich je zraneny ale..toho by neposadili nikdy, nejakym sposobom ma u nas specialne postavenie
aha, tak Brooks Laich (lower body)
trapime sa trapime posledne zapasy a dnes to vrcholi...tu bezradnost citim az do Kosic, nevedia co maju hrat, ako to maju hrat, vsetko na nahodu..
The bad news: Neuvy got hurt during warm-ups. The good news: we're one step closer to Brett Leonhardt in net. Oh wait, that's bad news too. :-D
Pokiaľ je Neuvyho zranenie nejaké vážnejšie, tak sa možno dočkáme v najbližšej dobe 1. zápasu sezóny pre Grubauera. :)
Zdenko píše:Pokiaľ je Neuvyho zranenie nejaké vážnejšie, tak sa možno dočkáme v najbližšej dobe 1. zápasu sezóny pre Grubauera. :)
no akurat som na to myslel,sak vyskusat ho treba,ci by po pripadnom trejde Neuvyho bol schopny robit dvojku.
Zdravím... :wink:
Dva poslední zápasy jsem neviděl (bohužel jsem měl noční) a podle "hajlajtů" :-D toho moc posoudit nejde a na celý "relive" se mi dívat nechce... :lol2:

I tak opět laxní přístup Greena, při 5. brance Ottawy, 2 a půl minuty před koncem zápasu... :thumbsdown:
Včera proti Habs,(zase podle sestřihu), se mě jevila po dlouhé době velice dobře 2. lajna, která hraje ve složení Fehr - Grabo - Brouwer... :good: :good:
Že by to začalo konečně klapat a druhá řada přestala být nejhorší ze všech??? :wink:

Uvidíme už dneska proti "Isles"... :yes: :yes:
The Capitals have recalled Dmitry Orlov from Hershey :-D

The Capitals have reassigned Michael Latta to Hershey
kcarrera 3m
Dmitry Orlov will make his season debut tonight, Oates says.

‏@VogsCaps 1m
Orlov and Erat will both be in for the #Caps tonight. Holtby gets the start.

Pokiaľ je to pravda, tak dnešný zápas bude veľmi zaujímavý. :-O Len dúfam, že to nie je iba pre scoutov z nejakého tímu.
Ja uz prestavam rozumiet, co sa to u nas deje, Zdeno :-D
Pali_Caps píše:Ja uz prestavam rozumiet, co sa to u nas deje, Zdeno :-D
:-D

Každopádne to je buď preto, že sa Oates s GMGM posrali, lebo nechcú statiť Orlova alebo sa našiel nejaký záujemca na trade.

Teda aspoň pokiaľ na to ideme logicky, možno je za tým niečo iné a vážne nerozumieme tomu, čo sa deje :-D.
Teraz som nad tým trochu premýšľal a došiel som k názoru, že je to len preto, že si ho chcú vyskúšať a potom sa rozhodnú, čo budu s ním robiť ďalej. Už máme dostatok dôkazov na to aby sme vedeli, že mu došla trpezlivosť a pokiaľ nebude hrať v 1. tíme, tak odíde. Isles hrajú posledné zápasy úplne katastrofálne, takže dobrá príležitosť na to ho otestovať.

...už nad tým nebudem ďalej premýsľať a budem len pozorovať, čo sa stane.
Zdenko píše:
Pali_Caps píše:Ja uz prestavam rozumiet, co sa to u nas deje, Zdeno :-D
:-D

Každopádne to je buď preto, že sa Oates s GMGM posrali, lebo nechcú statiť Orlova alebo sa našiel nejaký záujemca na trade.

Teda aspoň pokiaľ na to ideme logicky, možno je za tým niečo iné a vážne nerozumieme tomu, čo sa deje :-D.
no dajme tomu ze vcerajsie kiksy Strachana a Urboma donutilo Oatesa zamysliet sa nad nasou obranou.....pri vcerajsom pobyte tychto dvoch na lade to pred nasou branou horelo.No Strachan sa mal pakovat tiez.....asi najvacsie drevo v nasom tyme.To uz mohli povolat aj Kundratka.
Dnes Orlov zrejme so Strachanom .....no bude to mat tazke.Kazdopadne mu ale prajem nech sa tej sance chyti a ukaze svoju kvalitu.
No druha lajna hra dobre len vdaka Grabovi, co ale znamena, ze tretia bez neho suckuje, teda nie uplne, ale uz to nieje ta masina na goly. Co mi pripomina ze silno potrebujeme kvalitneho centra, cim by sme ziskali tri produktivne utoky. Ale ja viem..my potrebujeme toho viac nez len dobreho centra :frajer2:

Erat by mal dnes hrat v stvrtej formacii centra. Teraz neviem ci je to do smiechu, alebo do placu :slap:
Latta poslany do Hershey..nechapem, idealny center do 4 lajny..a svoj job si robil dobre.

Jedno + konecne s Orlovom..silno som na neho zvedavy
a to Beagle bude dalej centere v tretom? to ma aky zmysel toto...tak nech je Erat aspon center v tretom preboha..
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG