Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:myslim ze mi este vela nervov zozere. :)
Aspon se to trošku vyrovná :D
Bluesman píše:
kisin píše:
Asi sú vedenie a hráči frustrovaný zo slabej sezóny.
Hm jasný , hlavně že se vyjádřil negativně i Boudreau s Greenem :wink:
Mne to nepríde ani čudné a ani sa mi nezdá, žeby si tá oslava gólu žiadala nejakú pozornosť. Nemal sa ísť Ovečkin rovno ospravedlniť celému tímu, že si dovolil dať svoj 50ty gól, práve im? :D
V Americe to berou holt asi trošku jinak . Mně je celkem u prdele že nám dal Ovečkin 50.gol , jde o to , že se o tom negativně vyjádřil i jeho kouč . Něco na tom asi bude . Alespon z jejich pohledu
Však je to sranda... a NHL je show.
By si to mali v tých dutých kanadskoamerických hlavách ujasniť či je to biznis, show alebo čistý hokej a šport.
Pokiaľ sa nemýlim, sú to tie prvé dve veci tak nech sa strčia, Ovečkin predáva, tak nech sa netvária v celej lige ako deti v škôlke aby im náhodou Ovie neutiekol do KHL, taký Gazprom ho dokáže zaplatiť aj s celým tímom Capitals a zostanú im oči pre plač ale aspoň sa môžu tváriť, že majú vážnu ligu, kde sa všetci chovajú ako rytieri.
A nebol náhodou Roy ešte vysmievačnejší? Veď to bol provokatér par excellance...
mne uz pride :thumbsdown: vyjadrovat sa k tomu, ako Alexa "odcudzuju" za to, ze sa tak vytesuje zo svojich goloviek..pokial hraje fair, nie je zakerak (ako Cindy napr. :roll: tak nech sa vytesuje ako chce a ak tu niekto naraza, ze tym zosmienuje supera, tak nech ide do :butt:

:backtotopic:

podla mna toto stoji skôr na zamyslenie
cepi píše:[li]od zapasu bleskov v Prahe zostalo v terajsom kadri 7 hracov..v time sa vystriedalo 48 hracov, z toho 20 obrancov..[/li][/color][/size]
cepi píše:nie je zakerak (ako Cindy napr. :roll:
Cepi :box: :box: :box: však uvidíme

cepi píše:[li]od zapasu bleskov v Prahe zostalo v terajsom kadri 7 hracov..v time sa vystriedalo 48 hracov, z toho 20 obrancov..[/li][/color][/size]
Pre mňa je Tampa veľkým sklamaním, takisto ako Ottawa, lebo majú dobrých hráčov a nič nehrajú. Možno by im pomohla nejaká zmena, keby predali nejakého hráča (napr. obrancu :) )
Tak my už od ledna postupně přemisťujem celý kádr z AHL, hlavně beky, do NHL. U nás už mají úroveň NHL max první dva útoky, a to je všecko. Ani golmani, ani nikdo z obrany. Maximálně na záskok, nebo do 4.útoku.
Jenže my sme hráli prd i na začátku sezony, kdy to papírově ještě jakžtakž ušlo....
NHLfanAVS píše:
:D :D :D :D coze? :D No dufam, ze to nepride k nam.
Ale príde a veľmi skoro a veľmi rýchlo, ale bude to aj k niečomu dobré :smile03:
Tak já sem prohru čekal, to neni nic nového :D akorát nevim proč nezůstal v brance Ramo, kterému se v posledních zápasech dařilo :| jinak Lashoff nádhera, padly sice jenom dva goly, ale u všech byl :frajer2: doufám že v sestavě už zůstane do konce sezony.
taky nevím co mají proti Ovečkinově oslavě...mě se takové oslavy golů líbí, takže mi to na něm nijak nevadí... :)

a ty čísla co tu dal cepi jsou fakt zarážejcí...7 hráčů :-O ...souhlasím s mountainem že mimo první dvě pětky je náš tým ted na úrovni AHL :(
Uvidíme,zda překoná Stamkos rekord Lightning v počtu branek nováčka.Ten drží Brad Richards s 21 goly ze sezony 00-01.Stamkos má 16...
Musim říct že zatim má na to Stamkos dobře naběhnuto :) do konce sezony nám zbývá tuším 11 zápasů, a to by se mohl alespon 5-7 trefit :yes:
jj přál bych mu to, v posledních dnech hraje dobře, takže by se mu to mohlo povést :thumbsup:

jinak ještě reakce k Ovečkinově oslavě....

Martin St. Louis: „Určitě se na něj dobře kouká, ale tohle by zrovna…určitě jsme na tom už byli lépe, není důvod nás takhle ztrapňovat. Něco takového si Mac (Mike McKenna – pozn. red.) nezaslouží.“

Ryan Malone: „Možná je to nejlepší střelec ligy, ale tohle si mohl odpustit. Osobně to beru jako urážku, zvláště na domácím ledě. Je to trapné, tohle není fotbal.“
„V ten moment jsem byl sice na trestné lavici, ale rozhodně si to budu pamatovat. Postarám se, aby za to zaplatil. Když si myslí, že si může dělat co chce, tak také přijde odpovídající reakce.“

Jeff Halpern (S Ovečkinem hrál během jeho nováčkovské sezóny): „Spontánní oslavy mi nevadí, ale tohle…Ani to neumím vyjádřit. Musíme s tím jako tým něco udělat.“

Trenér Rick Tocchet: „Sice jde o jednoho z nejlepších hráčů NHL, ale tímhle u mě klesnul. Odmítám něco takového přijmout, zvláště na našem ledě. Kdyby se něco takového stalo za mých času ve Spectrum (bývalá hala Flyers – pozn. red.), tak by z toho byla tříhodinová třetina.“

Mike McKenna: „Poté, co jsem mu ve třetí třetině chytil samostatný nájezd, jsem mohl začít poskakovat nebo tak něco, přesto jsem to neudělal.“

já už jsem se k tomu vyjádřil...proti oslavám po gólu nic nemám, naopak...takže tu reakci našich hráčů nechápu :shock: jsem zvědavý na náš příští zápas...odehraje se 27.3., takže co nevidět...uvidíme, jestli se hráči Bolts budou opravdu mstít
JJ tohle sem četl na nhlpro, a z Malonových slov plynulo že se mu asi opravdu pomstí :D sem zvědav jak to provede :roll:
Martin St. Louis: „Určitě se na něj dobře kouká, ale tohle by zrovna…určitě jsme na tom už byli lépe, není důvod nás takhle ztrapňovat. Něco takového si Mac (Mike McKenna – pozn. red.) nezaslouží.“
Oslava nebola nijakým spôsobom namierená voči brankárovi McKennovi, ale môžme to otočiť. Ovečkin si nezaslúži osláviť 50. gól sezóny a vyrovnanie 20 ročného rekordu Gretzkeho a Bossyho?
Ryan Malone: „Možná je to nejlepší střelec ligy, ale tohle si mohl odpustit. Osobně to beru jako urážku, zvláště na domácím ledě. Je to trapné, tohle není fotbal.“
„V ten moment jsem byl sice na trestné lavici, ale rozhodně si to budu pamatovat. Postarám se, aby za to zaplatil. Když si myslí, že si může dělat co chce, tak také přijde odpovídající reakce.“
"Pán Malone, vysvetlíte konkrétne čo Vás tak urazilo a osobne sa Vás dotklo? Je Vaša manželka z kompozitných materiálov, že sa Vás to osobne dotýka?"
Jeff Halpern (S Ovečkinem hrál během jeho nováčkovské sezóny): „Spontánní oslavy mi nevadí, ale tohle…Ani to neumím vyjádřit. Musíme s tím jako tým něco udělat.“
Vlastne áno urobme s tým niečo. Najlepšie bude, keď Batman nariadi povinnú oslavu pri ktorej bude povolené nanajvýš otočiť hokejku čepeľou nahor, maximálne do výšky ramien. Vybavené.
Trenér Rick Tocchet: „Sice jde o jednoho z nejlepších hráčů NHL, ale tímhle u mě klesnul. Odmítám něco takového přijmout, zvláště na našem ledě. Kdyby se něco takového stalo za mých času ve Spectrum (bývalá hala Flyers – pozn. red.), tak by z toho byla tříhodinová třetina.“
Všetci vieme, že keď už kanaďania za europánmi nestíhali, vždy sa uchýlili k neférovým spôsobom. Plne Vás chápem Mr. Tochchet. Máte to v génoch.
Mike McKenna: „Poté, co jsem mu ve třetí třetině chytil samostatný nájezd, jsem mohl začít poskakovat nebo tak něco, přesto jsem to neudělal.“
"Asi ťa nenapadlo. Vlastne nikto ti to nezakázal. Ale keďže si výkonnosťou tam kde si, zrejme by to vyznelo dosť trápne. Patrick Roy tiež po dobrom zákroku každému ukazoval lapačku s pukom a nič sa nedialo - asi preto lebo bol rešpektovaný aj bez toho aby si rešpekt vydobíjal vyplakávaním na pozápasových tlačovkách, keď mu slzičky utierali všetci od trénera po nosičov vody."
taky nechápu na co si tampa hraje Tocchet by spíš měl řešit co z takovým týme a ne se zabávat něčím co nebylo namířeno vůbec proti Tampě a Malone je další takový trapák nevím o co mu jde doufám že mu Brash upraví usměv
Já proti tomu nic nemám, každá originální oslava gólu se mi líbí :thumbsup: K Ovečkinovi to patří, je to šoumen a já od něj podobné kousky vidím velmi rád
MartnFc:: jj přesně tak já jenom nechápu o co jde pořád Tampě že pry to bylo namířeno proti nim pry zesměšnění apod. nechápu to :D
Stačí se vžít do jejich situace :wink: takhle se vám t ozdá směšný, i mě trochu. Ale Ale právě třeba golman který je naštvaný že pustil branku a ještě do toho když se mu postaví za bránu a začne dělat všemožný dramatický výstupy tak ho to naštve ještě víc :? Je pravda že Malone to zase až moc přehání, ale taky bych nebyl zrovna nejveselejší.
Jezisi kriste, ze tuhle banalitu resej kanadskoamerisky bulici aby bylo co napsat do nedelnich platku a nafukujou to na prvni stranu sportovni prilohy The Tampa Tribune, tomu se nedivim. Ze to ale budete resit vy tady, hosi Evropsky chadnohlavi, a jeste s tak urazenou jesitnosti jako "Martin #27" ve svych komentarich, toho jsem se vazne nenadal.

Jinak gratulace OVmu k padesatce. Kdyby MacKena misto kriku v mediich radsi chytal mohl si ty OVho oslavy (mimochodem jsem si musel precist co tim OV myslel, protoze z toho co jsem videl jsem to vazne nepochopil) a nasledne rozcarovani usetrit. Krome toho ... jo, budeme radi kdyz priste budes tancovat po kazdym chycenym najsezdu ... a budem jeste radsi kdyz budes tancovat opravdu hodne casto (castejc nez OV ;-) ).
Když sou u nás všeci na dně, tak stačí sebemenší blbost a vyvolá to takovéhle reakce. Jenom mě trochu překvapila Martyho reakce, od něho bych čekal větší nadhled.
Od Alexe to rozhodně nebylo namířené proti nám jako týmu. To by bylo, kdyby projel v holubičce kolem střídačky (že, Malkine proti Česku?), nebo něco podobného, ale takhle ne. Maximálně to nemusel dělat hned za bránou, ale to je drobnost.
Bych chtěl vidět, kdyby takovou oslavu předvedl slavný Sid (pokud si domyslíme, že on by někdy dal 50 gólů), co by se dělo!
safa: vůbec sem to nepsal uraženou ješitností jak píšeš jinak nevím proč by se to nemohlo tady probírat když to je forum o hokeji ;-)
Po 2.třetině hrajeme s Atlantou 3:3 , Stamkos vstřelil 2 branky :thumbsup: výborně hraje opět Matt Lashoff , který si připsal další asistenci . K němu se přidal i Luke Krajíček , ten má dokonce 2 asistence , hlavně ta druhá na Prospalův gol byla parádní !!! :frajer2:
Téměř dokonalý výsledek - Stamkos 2 góly, Lashoff dobrý výkon, Lukas dvě asistence a dva body pro Trashers. Škoda toho našeho bodu, měli sme to projet už v zákl. hrací době, ale i tak ok :) Takhle máme na Trashers ztrátu už 4 body, ale cpou se nám tam Avs....ale těm se snad vrátí Joe a trochu to zvedne. Na Isles 6 bodů náskok, to je hodně....
Jinak co říkáte na Brada ? U nás za celou kariéru neměl sebemenší zranění , v Dallasu včera utrpěl již druhou zlomeninu ... tentokrát levé ruky.
No niektorý hráči sú na isté zranenia náchylnejší ako iný, jednak zo štýlu hry aký hrajú a z fyzických predpokladov. A niektorý majú jednoducho smolu...
Ťažko k tomu niečo iné povedať podľa mňa.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS