Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zdenko píše:Pokiaľ vynecháme Ovechkina, tak Caps už nedali 216 minút gól. :lol2: :lol:
mozno by len stacilo pochopit Erata :wink:
Uz som to pisal vela krat..Erat nehra vobec zle, a aj ja si myslim ze je dost nepochopeny..ma vysoke hokejove IQ a celu karieru hral v def. time..on sa este neprisposobil nasmu stylu a zatial sa ani nikto neprisposobil jemu. V takom pripade je to len predlzovanie trapenia. On moze byt top hrac v inom time uplne v pohode, staci aby si sadol so spoluhracmi..nechapem ze to nikto nevidi a nechaju ho/nas trapit sa celu sezonu. Ale ta kritika zo strany Caps fans je opodstatnena..mrzi ma ze to niekto nevie pochopit, ale proste nemozem ho pochvalit..ved za 36 zapasov ma 9 bodov a 1 gol. On bol vytrejdovany z ineho dovodu..mal to byt tahun timu, trochu odlahcit Oviemu v PO, ale aj v ZC, mal to byt vodca..a to nesplna bohuzial ani len priblizne. A ta jeho produktivita ma velmi vyrazny vplyv na vysledky celeho timu. Je to treti najlepsie plateny utocnik..tak koho mame j***t ak nie jeho? Ovca a Nick hraju skvelo, tretia a stvrta lajna hra dobre..a potom uz je tu len Erat, Laich a Brower..a co viem, tak aj Laich sa tu preberal dost vyrazne.
ako, ja nechcem vyzerat ako Eratov vrchny hater, ale ze jeho hokejove myslenie nevie pochopit Latta s Wilsonom, tak ok, ale Erat uz hral v Caps hadam s kazdym a v roznych formaciach a este si nesadol s nikym..ani Ovie a Nick nechapali jeho zmyslanie? ja uz vidim len jedinu moznost a to, ze ho daju dokopy s Grabom, lebo ked uz nepochopi ani ten Erata, tak uz asi nikto v nasom time..
http://hokej.idnes.cz/martin-erat-odcho ... 25_nhl_cig" onclick="window.open(this.href);return false;
Pojď k nám Martine! Ser na ně.. :good:
ja by som ho k avs za nejaky low pick alebo hunwicka kludne bral... :yes:
The #Caps have reassigned defenseman Tyson Strachan to AHL Hershey and have recalled defenseman Dmitry Orlov from AHL Hershey. ...co na to povedat :-D
...asi to, že už od toho netreba nič očakávať. :-D
Keď ho však stále povolávajú do 1. tímu, tak to znemená, že niekedy tú šancu (dúfajme) dostane. V opačnom prípade to neustále hore-dole nedáva zmysel.
Eratovi to u Caps očividne nesadlo a jednoznačne sa jeho žiadosť o výmenu dá pochopiť.
Pre nás to však nemusí byť vôbec zlé, uvoľní sa 4.5M zo stropu, pomocou Erata by možno mohli získať nejakého D a čo je najhlavnejšie, McPheeho bude mať za nekompetentného ešte viac ľudí, než je tomu teraz :hehe: .
(už by si toho mohol všimnúť po dlhej dobe aj Ted... :jn:)
Martin Erat actually asked the Caps for a trade one week into the season and then once again last weekend. Caps will try to move him.
Good job Martin, aspon niekto tu ma rozum a uvedomil si, ze zmena pomoze obom stranam. Bohuzial pri McPheeho schopnostiach za neho nedostaneme viac ako 3rd round pick a ta vymena (az sa chyti Forsberg) sa bude hodnotit zo strany Caps fans ako fail desatrocia :hroza:
Neskutocne sme sa nechali omrdat :yes:
XruC píše:Uz som to pisal vela krat..Erat nehra vobec zle, a aj ja si myslim ze je dost nepochopeny..ma vysoke hokejove IQ a celu karieru hral v def. time..on sa este neprisposobil nasmu stylu a zatial sa ani nikto neprisposobil jemu. V takom pripade je to len predlzovanie trapenia. On moze byt top hrac v inom time uplne v pohode, staci aby si sadol so spoluhracmi..nechapem ze to nikto nevidi a nechaju ho/nas trapit sa celu sezonu.
XruC píše:Good job Martin, aspon niekto tu ma rozum a uvedomil si, ze zmena pomoze obom stranam. Bohuzial pri McPheeho schopnostiach za neho nedostaneme viac ako 3rd round pick
Tak, tak... :yes: :yes: :yes: Souhlasím... :yes: :yes: :yes:
Ať najde tým, kde se mu bude dařit... :yes:
Na jedné stránce která se zabývá NHL, jsem se dočetl, že hrozí výměna těmhle hráčům: Jiří Tlustý a Tuomo Ruutu z Caroliny a Mikael Backlund z Calgary... :yes:
"Tlusťoch" by se nám hodil, je to levý křídlo a letos se mu zatím taky bohužel moc nedaří... Třeba by se u nás probral... :yes: Ale to asi pravda nebude... :cry: Málokdy, v průběhu sezóny, spolu mění týmy z jedné divize, takže to bude asi výměna z někým ze Západní konference... :yes:

Tak jsem zvědavej, jak tohle dopadne a koho se nám podaří výměnou získat... :yes:
Doufejme, že to bude hodně brzo... :yes:
Capitals Re-assign Orlov to Hersheym...lol :-D
Pali_Caps píše:Orlov
co nevidiet sa u vas zmeni na Orla......prileti, odleti, prileti, odleti
Skoda ,ze NJD maju plny strop. Vedel by som si Erata predstavit po boku Eliasa a kebyze bol nejaky ten priestorik pod stropom Devils,kludne by som im pribalil aj Greena za Volchenkova + nejaky draftik. :-D
....ani Eric Gelinas by nebol zly :hmm:
Pali_Caps píše:Capitals Re-assign Orlov to Hersheym
Ja byt Orlov,tak sa na to uz vazne vyj*b*m,nech si robia p*cu z plasteliny :thumbsdown:
http://www.washingtonpost.com/blogs/cap ... sports_pop" onclick="window.open(this.href);return false;

“It’s becoming increasingly hard for Dmitry to continue with this shuttle without any hope of playing a game,” Orlov’s agent, Mark Gandler, said. “The coach can’t see him in the lineup. He’s been around. Everybody knows what he can bring, there’s no question marks here. I think that the team can get something for him at this point and move forward. I think that would be the best solution for everybody.”
As for whether the defenseman would leave North America for the KHL, Gandler said Orlov’s preference has always been to play in the NHL.
“Dmitry wants to play in the NHL. That’s what he wants to do. If there’s an opportunity, he’ll take it,” Gandler said. “If there’s no opportunity, he will have no choice but to sign with the KHL.”
J.R.-20 píše: ...
"Tlusťoch" by se nám hodil, je to levý křídlo a letos se mu zatím taky bohužel moc nedaří... Třeba by se u nás probral... :yes: ...
A Adam by z nej udelal centra anebo pravy kridlo :cinka:
NocnyVlcik píše: ....ani Eric Gelinas by nebol zly :hmm:
poznáš tú reláciu "snívajte s nami" ? :lol: erica tak minimálne za carlsona aj 1st round :giggle:
Davvy píše:
NocnyVlcik píše: ....ani Eric Gelinas by nebol zly :hmm:
poznáš tú reláciu "snívajte s nami" ? :lol: erica tak minimálne za carlsona aj 1st round :giggle:
Davvy ze zrovna ty se ozivas, vetsiho experta na vyrovnane :jn: trejdy jak tebe tu na HF neni :-D Ale aspon je prdel, rad se u toho vzdycky zasmeju :good:
my na tom aj tak absolútne nič nezmeníme tak nevidím dôvod prečo nebrať takého veci s nadhľadom :wink2: hokejom sa chcem najmä baviť tak to beriem so srandou :) ale som rád, že sa zabávaš na mojich dristoch :-D
To ako sme sa zachovali k Eratovi, tym ze sme ho vytrejdovali len kvoli tomu aby bol zaplata kym sa nevrati Laich (ktory tim na svete vytrejduje top prospekta za hraca, ktoreho chce pouzit len ako zaplatu za ani nie moc produktivneho a vyznamneho hraca?) a potom mu nedat poriadnu sancu.. a to ako vydrbavame s Orlovom, ktory bol tento mesiac povolany uz 5 krat do WSH, aby neodohral za nas ani jeden zapas a uplne ocividne z neho robime ko*ota (a to uplne bez hanbi) nas radi za jednu z najhorsich organizacii v NHL. Uz nech ten ko*ot pali do pi*e, lebo cokolvek spravi, je to len horsie. Uz je s nami tusim 16 rokov a okrem prveho roku, kym nemal este tolko casu ten tim uplne dodrbat sme sa nedostali cez druhe kolo..ako vazne, uz celych 15 rokov sme sa nedostali cez 2 kolo PO a on ten mamojeb ma stale u nas job. Koho fajci? :neviem:
Už aj tá legendárna PK zo začiatku sezóny sa dostáva do normálu :lol2: .
Posledné 3 zápasy dostali v každom aspoň 1 gól na PK z teču súpera pred bránkou... :?

Keď sa pozrieme na najbližších 16 zápasov, tak majú jednoduchý rozpis. Väčšina zápasov proti slabým tímom a tímom z bývalej SE. Očakávam, že aspoň proti nim nachytajú nejaké body naviac, inak to môžu rovno zabaliť.
Orlov's agent demands a trade....takze mozme menit Erata, Orlova a hovori sa, ze vraj by mohol ist aj Neuvy...to uz ma nejaku hodnotu a prosim toho ko*ota, nech zozenie niekoho do obrany, lebo pozerat sa na Strachanovcov a Greenovcov uz ma fakt nebavi...to saskovanie s Orlovom vraj preto, lebo pokial by nebol aspon 30 dni za sezonu v "Acku", tak by na neho stratili Capitals prava...verim, ze ich vymeni nejak rozumne, ale celkom sa toho obavam, co z toho bude..

zapas s Ottawou, no to sa ani nevyjadrujem, celu noc som hore, rano idem do skoly a oni z toho urobia toto? a ten rozhodujuci gol, samozrejme s Greenom na lade, no skoda hovorit, strasne ma nasrali dnes v noci
No ak ma Orlov u nas hrat sporadicky ,tak to radsej nech sa pakuje.Inde urcite dostane sancu a verim ze ju aj vyuzije.Ja len nechapem naco ho ten falat xuja vobec draftoval, ked s nim nepocita do hl. timu. Toto je mrhanie talentu.
A teraz opacne.....naco je dobre,ze Wilson sice je v hl. time ale odohraje 5-6 min na zapas.Chalan sa stale este rozvija a mal by co najviac hrat.Posobenie vo 4. lajne ho len zdegeneruje.A vraj trejdom Perreaulta vznikne vacsi priestor ......ta hej,ale na mojej riti ked sa rozculim. :x
Perreault,Hendricks to boli moji oblubenci ,v minulej sezone aj Ribeiro.Teraz ked este odide Orly mam pocit,ze moj oblubeny tim sa rozpada.A najlepsie na tom vsetkom je,ze Georga to nijako nepostihne.Musel na Teda urobit riadny dojem....no co uz.....kloktanie je kloktanie.
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS