Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano,ano ... klasika . Ze 3:0 na 3:3 :yes: co dodat ....
Samozřejmě že jsme nájezdy nezvládli a řekl bych že i po strašné 3.třetině zaslouženě prohráli :evil: opravdu jsem zase nepochopil ten výběr pro nájezdy , první tři byli OK - Stamkos , St.Louis , Lecavalier . První dva nastřelili tyč , Vinny nájezd proměnil . Ale ti další , co následovali po nich ... Malone , Prospal , Artyukhin .... ani jeden z těch nájezdů neměl šanci na úspěch , hnus :thumbsdown: já bych nechal jet Lashoffa , Pettingera a Karsumse . No nic , Tocchet má svoji hlavu a podle toho to taky dopadá ...

K jednotlivým výkonům.Lecavalier mě zase zklamal , zas hrál úplný ho*no . Stamkos je za poslední dobu minimálně o třídu lepší . Petiot mě nějak extra nezaujal , i když žádnou chybu neudělal a nebyl u žádného inkasovaného golu ... Lashoff se mi teda hodně líbil , umí kličku jeden na jednoho , rozehrávku má hodně dobrou.Můžu říct,že mě zaujal víc než Meszároš za celej rok.Halpern , to je pro mě další velký zklamání . Podívejte se na 1.gol Leafs , vyhlášenej defenzivní centr se nechá takhle oklamat .... hnus.Prospal k němu fakt škoda slov , -3 , nájezd nedal , je jak zpomalenej film .... naopak hodně dobře působila řada Pettinger - Szczechura - Karsums . Pettinger hrál jak vyměněnej , škoda že takhle nehraje furt ... :thumbsdown: Karsums vymyslel krásnou náhravku na Pettiho gol , byli na něj i fauly , jen tak dál ... jo a ještě Artyukhin ... samozřejmě byl opět na tresné ... škoda že je to takovej idiot , jinak je to celkem dobrej hráč !!! Jen by mu měl někdo říct , že hokej se hraje na ledě a né na trestné ! :evil:

Craig je ztracenej případ , z hráče schopného vstřelit 20 branek za sezonu se stal 2golový hráč .... nutnu podotknout , že oba dva letošní goly byli do prázdný brány :lol2:
Vinny už je otrávený od All-Star Game mi přijde. Jak kdyby ani neplánoval tady další sezonu zůstat....
Jediné plus závěru sezony je to, že Stamkos začíná hrát dobře a Trashers začali vyhrávat.
(Marty zase výstavní nájezd, škoda že skončil na tyčce)
jj ze Stamkose nám konečně roste ten skvělý hráč, kterého jsme čekali :good: dneska 1+0, navíc se mi podle hajlajtů zdá, že jedné brance i zabránil viz. photo

Obrázek

Co se týká Vinnyho...chápu, že je otrávený. Komu by se taky chtělo hrát, když ví, že o nic nejde...přesto sbírá nějaké ty body, dneska dal gol a proměnil nájezd :thumbsup:

Obrázek
mountain píše: (Marty zase výstavní nájezd, škoda že skončil na tyčce)
jj myslím, že se tomu říká Spin o rama...nechybělo hodně a mohl to být krásný gól :thumbsup:

Obrázek
Njn co dodat, z 3:0 na 3:3 je už klasika, na tom neni nic novýho :D Stamkos paráda, mometálně bych řekl že hraje nejlíp :good: St.Louis, mrzí mě ten nájezd, byl skvělej, škoda že tyčka, mohlo to rozhodnout :(
tak dnes divizne derby a este k tomu na tv. Cely den sa na to tesim :biglol:
Loni zápasy s vámi měli větší náboj , dokonce jsme i párkrát zvítězili :biglol: letos , nemýlím-li se , jsme proti Caps hráli jen dvakrát nebo třikrát ... a všechny zápasy proběhly v režii Caps :beee: dneska věřím , že zvítězí Bolts !!! :clap:

Schválně zkus XruCu sledovat našeho beka Lashoffa , má číslo 55 , docela by mě zajímal tvůj názor na něj :smile03:
ok..pokusim sa nezabudnut, kolko min. v priemere hra?
Minule za nás hrál poprvé , a hned chodil na přesilovky a odehrál 23 minut ... výkon podal velmi dobrý , takže předpokládám , že pod 20 minut by jít neměl :)
:eek2:

[li]od zapasu bleskov v Prahe zostalo v terajsom kadri 7 hracov..v time sa vystriedalo 48 hracov, z toho 20 obrancov..[/li][/color][/size]
tak zatial velmi pekny zapas..ten Lashof sa mi zda momentalne ako najlepsi obranca Tampy..mozno aj preto, ze som ho videl fakt najcastejsie, ale zase ked sa nieco dialo, tak bol pri tom on. Hl. na zaciatku tretiny pekne zastavil Ovcu.
Pěkkný zápas , který kazí rozhodčí :thumbsdown: to už jsem psal do vašeho topicu ...

Lashoff si připsal první bod v dresu Bolts , také se mi jeho hra líbí :yes: a jak ... jen škoda , že zbytek obrany je AHL . Jen s Krajíčkem tam něco uhrají ...

Jinak Varlamov tam už také pořešil pár slušných šancí :yes:
no mate vela zranenych..az sa vrati Meszaros a Ranger + Lashof a keby ste cez leto 1-2 lepsich obrancov ziskali, tak by to vobec nebolo zle. Mne osobne sa paci aj Mihalik..nie preto ze je Slovak ale pride mi ze nerobil vela chyb. Ale zase je pravda ze som ho videl asi len v Prahe (v telke samozrejme)
Tak s tím určitě souhlasím , kvalitního zkušeného beka potřebujeme jako sůl , aby se mladík jako Lashoff měl od koho učit :yes: to už jsme zde řešili hodněkrát

Jojo , mně se Mihalík taky pozdává , viděl jsem jej i mimo Prahu , vysoký důrazný obránce , žádné chyby jsem u něj neviděl .... škoda , že nedostává šanci , stejně už o nic nejde :evil: určitě by byl lepší než Welch , Malík a spol
Řek bych , že další regulérní gol Caps . Po zápase si tedy má Washington na co stěžovat ....
Tak Lashoff má dnes na kontě již 2 asistence , páni to bude bek :yes: to byla rána jako z děla při St.Louisově golu :thumbsup: dnes jediný bek , co něco hraje , ostatní neví či jsou ... :cool: :evil:
Tak už máme rozhodnuto , co jiného taky čekat ... Smaby -4 :!: :!: , Welch byl u 3 golů ...
No tak ten Lashoff vyzera byt naozaj k svetu. Myslim ze Bos pri sucasnom stave moze aj lutovat ze pustil tak nadejneho obrancu..myslim ze je celkom schopny dopredu a hra slusne do tela. Ale na druhej strane ten Welsh ci ako sa pise je naozaj motacik..to uz vazne mohli radsej skusit Mihalika. Tak Lashoff podla mna z obrancov najlepsi, Welsh za na tom druhom konci. Inak dnes to bol tazky zapas, hl. v druhej tr. bola Tampa urcite lepsia.
Welch je jen do počtu , hraje jen proto že je levnej , Lawton se snaží šetřit . Ale určitě by bylo lepší kdyby nastupoval Mihalík , aspon bychom viděli jak na tom je :) velká škoda . Kdy jindy dát těmhle mladým šanci když né ted' ? Tuhle politiku nechápu , kromě Vlada by zasloužil šanci určitě ještě Quick s Lundinem ... :twisted:

Za Welcha mluví jasně i poměr věk a zápasy v NHL - 27 let - necelých 100 odehraných zápasů tuším ...

Co se týče zápasu , z naší strany první dvě třetiny šly , ta 3.byla ale děsná . Tam jsme mohli být rádi , že jsme inkasovali ''jen'' 3 x ...

Nejvíce se mi líbil Stamkosův útok , s Martym předváděli hezký kombinační hokej :thumbsup: i Lecavalier dnes nehrál špatně ...
jj..myslim ze Stamkos so STL a Malonom dnes urcite najlepsi utok z Bolts. A teraz Stamkos ukazuje co v nom je a ze ta kritika nebola opravnena..na tak mladeho hraca velmi slusne..a on pojde hore vekom, myslim ze mi este vela nervov zozere. :)
Tak Lashoff dokonca 3 hviezda zapasu..tak to je parada :good:
Hergot Caps já vím, že máme 2/3 týmu z AHL, ale nemusíte proti nám furt pravidelně nasazovat 3.golmany (2x Varlamov, 1x Neuvirth) a ukazovat tak okázale, co si o nás myslíte :D
"Alexander Ovečkin strelil v noci na dnes svoj jubilejný 50. gól tejto sezóny. Náležite to aj oslávil primo na ľade, no podľa reakcií hráčov Tampy Bay to s oslavou prehnal.
Samotný Ovečkin si takúto reakciu podľa vlastných slov naplánoval už skôr a dokonca vraj bol aj dohodnutý so svojimi spoluhráčmi, že sa k nemu pridajú. No tí napokon na jeho jasnú výzvu príliš nereagovali. Ovečkin je známy tým, že každý gól ho nesmierne teší (samozrejme, nie do brány Capitals) a túto radosť dáva okamžite najavo. Hráči Tampy Bay Lightning však tentokrát nemali pre jeho prejavy radosti príliš veľké pochopenie. „Je to zábavný hráč, ale urobiť toto tímu, ktorý mal za sebou lepšie dni... Nebola príčina, aby nás a brankára Maca McKennu takto zahanbil,“ reagoval na Ovečkina Martin St.Louis. Útočník Ryan Malone: „Je to dominantný strelec, ale urobiť toto na našom ľade, to beriem ako urážku. Je to zahanbujúce, toto nie je futbal.“ Tréner Tampy Bay Lightning Rick Tocchet si pri tejto príležitosti zaspomínal aj na svoje účinkovanie vo Philadelphii Flyers: „Je to špičkový hráč, ale pre mňa je ťažké akceptovať niečo takéto v našej hale. Ja som vyrastal ako hráč vo Philadelphii Spectrum a ak by sa to stalo tam počas 1. tretiny, bola by z toho trojhodinová tretina."
www.hokejportal.sk
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5UAY5KueuBU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5UAY5KueuBU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Akože neviem, čo na tom riešite, je to normálna oslava, jednoducho sa radoval. Naznačil, že jeho hokejka je horúca. Nie je o čom. Asi sú vedenie a hráči frustrovaný zo slabej sezóny. Navyše keby to spravil Kanaďan, tak sú z toho pokakaný rok.
Asi sú vedenie a hráči frustrovaný zo slabej sezóny.
Hm jasný , hlavně že se vyjádřil negativně i Boudreau s Greenem :wink:
kisin píše:
Asi sú vedenie a hráči frustrovaný zo slabej sezóny.
Hm jasný , hlavně že se vyjádřil negativně i Boudreau s Greenem :wink:
Mne to nepríde ani čudné a ani sa mi nezdá, žeby si tá oslava gólu žiadala nejakú pozornosť. Nemal sa ísť Ovečkin rovno ospravedlniť celému tímu, že si dovolil dať svoj 50ty gól, práve im? :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS