Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bože můj, co tak hrozného udělal? Dovolil si strčit do "poloboha" Cháry? Jo, dělat to nemusel, ale Chárova reakce byla taky dost neadekvátní, mohl se na to vykašlat, ale psychicky to neunesl.Getzo5 píše:Ja sa teda Chárovi vôbec nečudujem. Čo si má čo dovoľovať usmrkanec montrealský. Dal víťazný gól a? Toto sa nerobí.
Klapky z očí dole habs a bez tých kecov čo Chára neuniesol. Chára je veterán a kapitán tímu, ten cucák strelí gól, pokojne sa môže ísť tešiť trebárs aj zbúraním plexi, ale on miesto toho drzo sotí (nejde o silu, ide o symbol) do odchádzajúceho obrancu, nehovoriac o tom, že to bol kapitán? Ale no ták, ty byť na Chárovom mieste, tak výhra-prehra, reagoval by si rovnako. On ho nešiel mlátiť, šiel naň so serióznou výčitkou a právom. Že sa naň samozrejme vrhol Gill, sudí a ďalší hráč, to už bolo to, čo ho nahnevalo a čo neuniesol. Toto Pacorietty proste robiť nemal. Takto nezapôsobil ako strelec inak krásneho OT winnera, ale ako namyslený fracek, ktorý si jednu do huby naozaj zaslúži aj keď nie som presvedčený o tom, že to bol Chárov primárny cieľ.habs píše:Bože můj, co tak hrozného udělal? Dovolil si strčit do "poloboha" Cháry? Jo, dělat to nemusel, ale Chárova reakce byla taky dost neadekvátní, mohl se na to vykašlat, ale psychicky to neunesl.
Jaké klapky z očí? Jasně jsem napsal, že Pacioretty to dělat nemusel, ale zároveň Chárova reakce byla neadekvátní - za obojím si stojím! Já nemluvím o tom, že přijel k tomu hloučku mu to vysvětlit, já mluvím o tom, jak se choval dál. Gill tam přijel, až když Chára začal šermovat rukama, aby trochu vyrovnal "výškový deficit"...Getzo5 píše:Klapky z očí dole habs a bez tých kecov čo Chára neuniesol. Chára je veterán a kapitán tímu, ten cucák strelí gól, pokojne sa môže ísť tešiť trebárs aj zbúraním plexi, ale on miesto toho drzo sotí (nejde o silu, ide o symbol) do odchádzajúceho obrancu, nehovoriac o tom, že to bol kapitán? Ale no ták, ty byť na Chárovom mieste, tak výhra-prehra, reagoval by si rovnako. On ho nešiel mlátiť, šiel naň so serióznou výčitkou a právom. Že sa naň samozrejme vrhol Gill, sudí a ďalší hráč, to už bolo to, čo ho nahnevalo a čo neuniesol. Toto Pacorietty proste robiť nemal. Takto nezapôsobil ako strelec inak krásneho OT winnera, ale ako namyslený fracek, ktorý si jednu do huby naozaj zaslúži aj keď nie som presvedčený o tom, že to bol Chárov primárny cieľ.habs píše:Bože můj, co tak hrozného udělal? Dovolil si strčit do "poloboha" Cháry? Jo, dělat to nemusel, ale Chárova reakce byla taky dost neadekvátní, mohl se na to vykašlat, ale psychicky to neunesl.
[quote="habs]Pacioretty to dělat nemusel, ale zároveň Chárova reakce byla neadekvátní - za obojím si stojím![/quote]
pod tento nazor sa podpisujem aj ja
ved to su kua emocie, tie patria k hokeju, zvlast pri takychto zapasoch, vitazstvach....ako vravim, zbytocne halooo kolo toho, bodka. tesime na odvetu
pod tento nazor sa podpisujem aj ja
Já myslím, že se to tu až zbytečně moc probírá - prostě to byl zápas mezi dvěma velikými rivaly a tohle se občas stane. Je to asi dva nebo tři roky zpátky, kdy byl ještě u nás Komisarek a trefil Lučiče hodně tvrdě u mantinelu - Lučič to neunesl a dost zbaběle srazil zezadu odjíždějícího a nic netušícího Komisarka (dneska bych mu to i přál...
) na zem. Daleko ostřejší a nebezpečnější zákrok, ale nevšiml jsem si tenkrát, že by se tu tak rozebíral. Podle mě je to hodně dáno tím, že se jednalo nyní o Cháru...
1. vtedy som tu nebol, nehodnotím.
2. Len preto že ide o Cháru? Väčší bullshit som za posledné týždne nepočul. Myslím, že z toho čo hovorím ja, ale aj ostatní, je absolútne jasné, že každému ide o princíp a nie o Cháru. Riešim to preto, že takéto veci nemám rád. Bodka.
3. Nikto z nás nemá ani len poňatia čo mu skupinka hráčov MTL povedala a pozerať sa na jej zloženie, nejakému tomu "fuck off" nadôvažok by som sa absolútne nečudoval. Vo svetle toho, po tom čo Pacioretty urobil je absolútne ľudské ako sa Chára choval i keď prehnane. To čo robil smrkanec po góle nie je normálne a bežné, je totálne neúctivé a prehnané, narozdiel od reakcie súpera.
4. Bez akcie niet reakcie a vôbec to, že niekto súhlasí v tom, že ich dáme naroveň, je smiešne.
Skončil som.
2. Len preto že ide o Cháru? Väčší bullshit som za posledné týždne nepočul. Myslím, že z toho čo hovorím ja, ale aj ostatní, je absolútne jasné, že každému ide o princíp a nie o Cháru. Riešim to preto, že takéto veci nemám rád. Bodka.
3. Nikto z nás nemá ani len poňatia čo mu skupinka hráčov MTL povedala a pozerať sa na jej zloženie, nejakému tomu "fuck off" nadôvažok by som sa absolútne nečudoval. Vo svetle toho, po tom čo Pacioretty urobil je absolútne ľudské ako sa Chára choval i keď prehnane. To čo robil smrkanec po góle nie je normálne a bežné, je totálne neúctivé a prehnané, narozdiel od reakcie súpera.
4. Bez akcie niet reakcie a vôbec to, že niekto súhlasí v tom, že ich dáme naroveň, je smiešne.
Skončil som.
Ať chceš nebo ne, tak se takováhle banalita řeší hlavně kvůli Chárovi - stačilo mi přečíst si pár příspěvků myslím na hokejportal.sk nebo tak nějak. A i z tvých některých slov to lze vyčíst ("...To čo robil smrkanec po góle nie je normálne a bežné, je totálne neúctivé a prehnané, narozdiel od reakcie súpera."). A jestli je podle tebe nějaké to peprnější slovo, kterých na ledě určitě padne spousta, důvodem k tomu, aby kolem sebe mlátil jak smyslů zbavený, tak fajn, neříkám už nic - navíc opravdu nevíme, zda-li nějaké takové slovo tam vůbec padlo...Getzo5 píše:1. vtedy som tu nebol, nehodnotím.
Skončil som.
Ale necháme toho, říkám, večer co večer dojde v NHL k daleko ostřejším záležitostem a nikdo to tu takhle neřeší. Bylo to vypjaté a prostě se to někdy stane, to je celé - samozřejmě, že Pacioretty na tom má svůj podíl, to je bez debat.
Pacioretty si to mohl odpustit. Ale když je to takový zoban jak říkáte, tak se to dá brát jako mladická nerozvážnost.
Ale Chára, takový zkušený matador a vlítne do klubka radujících se soupeřových hráčů oslavujících rozhodující gól v prodloužení a máchá tam pěstma na všechny strany? Že by ho víc štvalo, že ten gól šel přes něho bo nestačil zasáhnout?
Ale Chára, takový zkušený matador a vlítne do klubka radujících se soupeřových hráčů oslavujících rozhodující gól v prodloužení a máchá tam pěstma na všechny strany? Že by ho víc štvalo, že ten gól šel přes něho bo nestačil zasáhnout?
pon 17. led 2011 18:27
No, tak poslední dva zápasy jsou pro mě trochu rozpolcené... V obou jsme v první polovině našeho soupeře, ať už Rangers nebo Flames, absolutně k ničemu nepustili a měli vždy zápas jasně pod kontrolou - hlavně s Calgary to dnes bylo naprosto bez debat! Ale pak dostaneme jednoho, dva góly jako blesk z čistého nebe a najednou přijde nějaký "blackout" nebo co a my úplně vypadneme z role... Soupeř, který do té doby byl neškodný, nás najednou v pohodě přehrává a dokáže, jako v případě Calgary, stáhnout i čtyřbrankové manko
! Naštěstí jsme sice oba zápasy dotáhli do vítězného konce, ale to se nám určitě nebude stávat nijak pravidelně. Takové zápasy prostě musíme dohrát v pohodě a ne se strachovat nakonec i o bod...
V utorkovom zápase proti Buffalu (1:2) prišiel klub zámorskej hokejovej NHL Montreal Canadiens minimálne na dva týždne o jedného zo svojich kľúčových hráčov útočníka Mika Cammalleriho. Dvadsaťosemročný ľavý krídelník si vykĺbil ľavé rameno potom ako v prvej tretine po bodyčeku od obrancu "šablí" Mika Webbera narazil na mantinel. Kanadský útočník je aktuálne s 31 bodmi (13+18) druhým najproduktívnejším hráčom "Habs".
Zápas v Buffale nedohrali pre zranenia ani ďalší dvaja hráči Montrealu. Max Pacioretty skončil na pozorovaní v nemocnici potom, ako ho do hrudníka trafila strela spoluhráča Jamesa Wisniewského, a center Jeff Halpern mal problémy s bližšie nešpecifikovaným zranením po zrážke s útočníkom Buffala Patrickom Kaletom. Montreal tak dohrával stretnutie len s 15 korčuliarmi.
Čítajte viac: http://www.hokej.sk/clanok81922-Cammall ... z1BKIv1bIE
Zápas v Buffale nedohrali pre zranenia ani ďalší dvaja hráči Montrealu. Max Pacioretty skončil na pozorovaní v nemocnici potom, ako ho do hrudníka trafila strela spoluhráča Jamesa Wisniewského, a center Jeff Halpern mal problémy s bližšie nešpecifikovaným zranením po zrážke s útočníkom Buffala Patrickom Kaletom. Montreal tak dohrával stretnutie len s 15 korčuliarmi.
No jestli takhle vypadá bodyček...maro píše:V utorkovom zápase proti Buffalu (1:2) prišiel klub zámorskej hokejovej NHL Montreal Canadiens minimálne na dva týždne o jedného zo svojich kľúčových hráčov útočníka Mika Cammalleriho. Dvadsaťosemročný ľavý krídelník si vykĺbil ľavé rameno potom ako v prvej tretine po bodyčeku od obrancu "šablí" Mika Webbera narazil na mantinel. Kanadský útočník je aktuálne s 31 bodmi (13+18) druhým najproduktívnejším hráčom "Habs".
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé