Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tieto ceny sa davaju za ZC a ja som si bol isty, ze by si to zasluzil Green, ale teraz by som to bez mihnutia oka dal Zeemu, je to velky clovek, skvely v ZC, ale este lepsi v PO, tato cena patri bezpodmienecne jemu...no teda este keby ju ziskal Lidstrom, nebolo by to az tak velke prekvapenie. Green si bude musiet este daky ten rok pockat..

No a vezina je ista, tam nebudu ziadne dohady :wink:
XruC píše:tieto ceny sa davaju za ZC a ja som si bol isty, ze by si to zasluzil Green, ale teraz by som to bez mihnutia oka dal Zeemu, je to velky clovek, skvely v ZC, ale este lepsi v PO, tato cena patri bezpodmienecne jemu...no teda este keby ju ziskal Lidstrom, nebolo by to az tak velke prekvapenie. Green si bude musiet este daky ten rok pockat..

No a vezina je ista, tam nebudu ziadne dohady :wink:
Bezpodmienecne!...... je komicke ako niektori ludia preferuju vychodnu konferenciu a Chara je bezpodmienecne lepsi ako Lidstrom. A to na zaklade coho je bezpodmienecne lepsi?
sa tu nenafukuj..myslel som to medzi Charom a Greenom..
precitaj si aj vetu za tym..
Ake preferovanie vychodu na ukor zapadu? Za poslednych 10 rokov ziskal cenu hrac zo zapadu 9x!
cepi píše:UFA
P. J. Axelsson (C)
Stephan Yelle (C)
Mark Recchi (R)
Martin St. Pierre (R)
Shane Hnidy (O)
Steve Montador (O)
Manny Fernandez (B)

RFA
Phil Kessel (C)
David Krejčí (C)
Byron Bitz (R)
Matt Hunwick (O)
Najlepsie by bolo podpisat vsetkych, ale to sa neda :roll: . Recchi sa mi celkom pacil. Keby siel s platom dole, mohol by sa hodit. No mame to riadne napnute pretoze Kessy aj David bub ziadat dost vyssi plat. Axo je ikona, ale 1,85 miliona je pre neho vela si myslim. Aspon na 1.5 by mohol ist... Okrem toho Rask ma obrovsky kontrakt na 3,2 mil. co je na nahradnika dost (aj ked menej ako Manny :) )No skratka nezavidim GM...
Chára by mal získať tu trofej. Je to vodca ako sa patrí a aj v Play Off o tom svedčil. Je mi ľúto, že nepostúpili a ešte furt sa z toho spamätávam. Lidstromovi ani Greenovi by som to nedal. Chára si ju zaslúži najviac. Dáva góly vtedy, keď to tím najmenej čaká a najviac potrebuje. Je to macher :good:
Boston Globe pise:

....GM by rad priviedol nejakeho silnejsieho utocnika do tymu - nieco na sposob Erica Staala. No vyzera to tak, ze treba pocitat aj s pripadnym poklesom platoveho stropu, co moze situaciu na trhu podstatne skomplikovat. Asi najvacsi problem s platovym stropom budu mat Rangers, ktory: ....platia 27,8 miliona styrom hracom. A ak liga necha platovy strop na povodnej hodnote, musia podpisat 15 hracov za 15 milionov, zahrnajuc Rozsivalov 5 milionovy plat.

Bruins potrebuju hlavne poriadneho centra, pretoze: ...absencia silneho centra sa vyrazne prejavila v zapase s Carolinou.

GM musi svoju pozornost namierit na Kessela a Krejciho, aby ich co najskor podpisal a vyhol sa ich moznemu odchodu. Chiarelli podpise Davida ako prveho, hoci mozno za trocha vyssiu cenu. Hned ako bude Krejci pod zmluvou, moze sa GM sustredit na Kessela a bud 1) ho podpisat za rozumnu cenu, 2) vymenit pocas draftu, alebo 3) nechat niekoho prebit zakladnu ponuku a zinkasovat za neho prve kolo draftu ako kompenzaciu. Co Chiarelii nedopusti je, aby obaja boli RFA pred 1. julom. Je nocna mora kazdeho manazera aby mu 29 ostatnych diktovalo platovy rozpocet. Nieco ako v pripade Vaneka, ktoreho si Buffalo udrzalo za extremne vysoku cenu. Nepredpoklada sa, ze by sa nieco az tak extremne prohidlo aj v pripade Kessela, ale podobny scenar sa moze zopakovat, pretoze manazery tak zufalo bazia po strelcoch ako teenagery po SMS-kach.

S urcitostou by mali byt podpisany Bitz a Hunwick. Ostatni (P.J. Axelsson, Shane Hnidy, Steve Montador, Mark Recchi a Yelle)dostanu ponuku na nizsie platy, alebo budu nahradeni novacikmi. Manny Fernandez prenecha svoju skrinku Raskovi.

Stale sa nam do stropu pocita 1,3 miliona z vyplatenia Glena Murraya. Chiarelli ma 8 utocnikov, 5 obrancov a 2 brankarov a pri nich suma 45 milionov, pricom platovy strop sa bude pohybovat medzi 53-55 milionmi dolarov. Udrzanie Kessela a Krejciho by malo vyjst na 7-8 milionov. Matematika je kruta a zrejme bude musiet tym opustit bud Ryder (4 mil.), alebo Bergeron (4,75 mil.)

GM Chiarelli vstupuje do posledneho roku svojho kontraktu u Bruins a spekuluje sa, ze o rok by mohol zasadnut na rovnaku stolicku, ale u Divochov z Minnesoty.
Skorpion píše:GM Chiarelli vstupuje do posledneho roku svojho kontraktu u Bruins a spekuluje sa, ze o rok by mohol zasadnut na rovnaku stolicku, ale u Divochov z Minnesoty.
:-O :sad2: :ee: ja som na to uplne zabudol, ze Chia je u nas podpisany na urcite obdobie a jeho pripadny odchod by ma velmi mrzel..je to chlapik na spravnom mieste, prave jeho zasluhou (vdaka panovi majitelovi za to) sme tam kde sme, prave on k nam priviedol Zeeho, Savvyho, ci Juliena...je mi jasne, ze k nam prisiel s myslienkou, cielom, dostat Boston tam kam patri..to sa mu do znacnej miery podarilo, ale este tomu nieco chyba..ak ma byt nasledujuci krok jeho poslednym, som presvedceny o tom, ze spravi vsetko preto, aby nasa cesta k :cup: bola este realnejsia :yes:
ak pak zamieri k divochom, Wildi - Minni :serus: ak u nas nahodou zotrva :good: ak nie :-( verim, ze nas majitel donesie na nasu medvediu palubu podobne schopneho vodcu :yes:
cepi píše:UFA
P. J. Axelsson (C)
Stephan Yelle (C)
Mark Recchi (R)
Martin St. Pierre (R)
Shane Hnidy (O)
Steve Montador (O)
Manny Fernandez (B)

RFA
Phil Kessel (C)
David Krejčí (C)
Byron Bitz (R)
Matt Hunwick (O)

Hunwicka ako obrancu urcite podpiseme, Bitz sa v PO ukazal vo vybornom svetle, urcite podpisat a Kessy neboli Krejci..oboch sotva udrzime..beriem Davida :yes:
docela to vychadza aj podla mojich predstav :) s Kessym bude zrejme "problem", som moc zvedavy ci akceptuje nasu ponuku, resp. ake ponuky budu prihadzovat ostatne kluby...priklad Vanek musi byt odstrasujuci..podobnu ptakovinu by nas GM nespachal, aj ked beriem a z casti aj chapem, ze Sabres mimo Vaneka nemali v kadri vyznamnejsieho borecka, takze stavili vsetko na kartu menom Vanek..u nas je tych sikovnych boreckov viacero, takze zostavam v klidu :)
ak by UFAci brali nizsiu ponuku nebudem proti, aj ked je mi jasne, ze vsetci v kadri nezostanu..prekvapila ma situacia s Ryderom + Bergym...jedne sniper - druhy nahravac :hmm: Ryder rozhodne nesklamal, ale Bergyho som si nejako logicky oblubil a verim, ze jeho top sezony este len pridu a to zranenie je uz nenavratne minulostou...mimochodom Bergy riesi o 1.000 viac ako Ryder (5.000 vs. 4.000) a obaja budu UFA v sezone 11/12.. napr. nas nenahraditelny Marc Savard v sezone 10/11..

Obrázek bude aj u nas zaujimave :roll:
Dnes sa kona koncorocny meeting a poobede bude tlacovka... no uz teraz je jasne ze hraci hrali v PO so sebazaprenim a bojovali statocne... ktoby povedal ze Krejci musi ist na operaciu bedra (hip surgery) (asi nieco podobne ako mal Gaborik) a Kessel-a caka operacia ramena... dokonca v pripade Krejciho sa s nim nepocita ze vobec stihne zaciatok training camp-u... snad operacie vyjdu 100% a obaja bude co najskor v optimalnej forme a samozrejme v drese Bruins :)
Ach jaj. No snad to dobre dopadne. Vypis zranenych:

:arrow: Kessel moze byt mimo az 6 mesiacov - podla vlastnych slov.
:arrow: Recchi mal zranene rebro a pred zapasom cislo 7 podstupil operaciu obliciek, kedy mu odstranovali oblickove kamene.
:arrow: Ako spominal Kower, Krejci bude mimo 4-6 mesiacov.
:arrow: Ference podstupi operaciu slabin.
:arrow: Kobasew si zlomil v zapase cislo 1 proti Caroline dve rebra.

Tolko zranenych som necakal :-O

Zdeno Chara: Zlepsili sme sa. Snazili sme sa dat si urcite ciele a myslim, ze tento rok sme odviedli dobru pracu, aby sme sa k tymto cielom dostali. Ziskali sme si v lige urcitu poziciu. Je dobre mat respekt dalsich 29 tymov a myslim, ze je to prirodzene po sezone aku sme mali. Aj buduce ocakavania budu urcite vysoke a sme na to pripraveni. Na to treba byt pripraveni vzdy. Je to dobra vec, je to vyzva. Nas tym odpoveda na vyzvy vzdy skvele.
Pred siedmym zapasom sme mali 9 dni volna a to nie vzdy prinasa osoh. POcas tychto dni sa snazite sustredit sa na dalsie kolo ako to je len mozne. Ale je to samozrejme tazke, lebo ste tyzden bez zapasoveho rytmu.
Zranenie su sucastou hry. Sezona je dlha, takze vzdy sa nejake vyskytne. Je samozrejme dobre mat vsetkych hracov zdravych, ale mi mame velmi siroky kader a dobrych hracov, takze zranenie nie su v ziadnom pripade ospravedlnenie.
[quote="Kower"...[/quote]
Skorpion píše:...
:-O :-O :-O a zaroven k tomu nemam viac co dodat, hadam len :poklona: :poklona: :poklona:
brutal, doslova a dopismena, nehras, len ked si priputany na lôzku..toto je PO, toto je NHL :cinka:
Este na zozname chyba Lucic (palec na nohe) a Savard (koleno)- ktory sa vyjadril ze pokial by mal toto zranenie pocas riadnej sezony tak by asi 2 tyzdne pauzoval
To tu vypada jak v smrtonosnej zbrani 3. :)
:lol3: ale tak toto je uz fakt moc :doh:

btw: tak radeji na prijemnejsiu nôtu: nasi mladici opät sympaticky vystrkuju rozky, ked bojuju o finalovu AHL ucast...s vyssie nasadenym Hershey Bears je to na zapasy 1:1 (2:3; 2:1)
Tak aby toho este nebolo malo, Chara hral so zranenim ramena, kolena a slabin. Nastastie ho operacia necaka. Odohrame dve kola play-off a pol mancaftu v spitale :roll:
v popredi kouc Claude Julien, v uzadi GM Peter Chiarelli
Obrázek
Obrázek
Phill Kessel
Obrázek
Marc Savard
Obrázek
Marc Recchi
Obrázek
Steve Montador
Obrázek
Tim Thomas
Obrázek
Obrázek
Obrázek :coucou:
boze moj ked pozeram na tie fotky je mi skoro doplacu. tak dobre rozbehnuta sezona. Podla mna sme mali jeden z naj tymov a bojim sa tohto leta. Krejci s Kesselom su super hraci a nechcem aby ani jeden z nich odysiel a Ryder s Bergeronom to iste no nechcel by som byt na mieste GM fakt musi mat dilemu. dufam ze to zvladne a o rok budeme mat rovnako silny tym :(
Janci_83 píše:boze moj ked pozeram na tie fotky je mi skoro doplacu
ocividne aj Timmymu :lol2:
cepi píše:Tim Thomas
Obrázek
inak Monty si potrpi na modu :cool:
cepi píše:Steve Montador
Obrázek
Janci_83 píše:Krejci s Kesselom su super hraci a nechcem aby ani jeden z nich odisiel
„Nečeká nás nic výjimečného, snad jen to, že na začátku sezony nebudou hrát. Předpokládám, že se s nimi dohodneme,“ řekl Peter Chiarelli. :frajer2:
Janci_83 píše:o rok budeme mat rovnako silny tym :(
Chára verí, že Boston bude v novom ročníku ešte silnejší :frajer2:
Zmluvy:

Forwards
Marc Savard, $5 million
Patrice Bergeron, $4.75 million
Michael Ryder, $4 million
Marco Sturm, $3.5 million
Chuck Kobasew, $2,333,333 million
Glen Murray, $1,383,333 million
Blake Wheeler, $875,000
Milan Lucic, $850,000
Shawn Thornton, $516,667

* Mark Recchi ($1.5 million), P.J. Axelsson ($1.85 million) a Stephane Yelle ($0.75 million) - UFA.
* David Krejci ($0.88 million), Phil Kessel ($2.2 million) a Byron Bitz - RFA.

Defensemen
Zdeno Chara, $7.5 million
Dennis Wideman, $3.875 million
Aaron Ward, $2.5 million
Andrew Ference, $1.4 million
Mark Stuart, $1.3 million

* Steve Montador ($0.8 million) a Shane Hnidy ($0.76 million) - UFA
* Matt Hunwick ($0.75 million) - RFA

Goalies
Tim Thomas, $5 million
Tuukka Rask, $850,000

Cap hit: $45,633,333
Cap space: $11,066,667
Phil Kessel ma za sebou operaciu ramena.

"Bude to zvlastne leto.", povedal Phil v pondelok pred zakrokom. "Musim podstupit operaciu, takze budem na nejaky cas mimo. Je to dlhy zakrok. O nieco dlhsi, ako mal Zdeno minuly rok. Ale co narobim. Rameno som si poskodil 10.marca v Columbuse, ked som narazil do mantinelu. Budem mimo asi 6 mesiacov. Po cely cas som tusil, ze to nie je dobre. Ale musite to prekonat a hrat aj napriek tomu. Snazil som sa na to nemysliet, ale bolo to narocne. Nie je to nejake drobne zranenie, ale pomerne vazne. Mohol som ist na operaciu hned, ale rozhodol som sa pomoct tymu. Bolelo to pomerne dost. Nedalo sa s tym vela robit, takze kazdy zapas som pretrpel. Skusal som aj specialnu bandaz, ale bolelo to este viac. Takze som nastupoval bez toho, ale aj napriek bolesti som sa snazil robit svoju pracu co najlepsie."

"Je sklamanim, ze sme skoncili ako sme skoncili. Myslim, ze sme mali celkom dobru sezonu, ale nedotiahli sme ju do ciela. Aj mne sa celkom darilo. Ale vzdy sa dalo hrat lepsie. Celkovo to vsak bola dobra sezona a da sa na nej stavat."
Neviem, nebolo by lepšie podpísať Bergerona, Krejciho aj Kessella a až následne niekoho z nich vymeniť?
mt-svk píše:Neviem, nebolo by lepšie podpísať Bergerona, Krejciho aj Kessella a až následne niekoho z nich vymeniť?
Bergeron ma zmluvu na bud. sezonu, a Kessel a Krejci ako zraneni hraci pre zaciatok sezony su prakticky nevymenitelni ci uz pred alebo po podpise zmluvy... otazka uz len stoji za kolko $ a na kolko rokov ich oboch dokaze GM v lete podpisat.
Obrázek

Vlastnik Bruins, Jeremy Jacobs, o...

... predlzeni zmluvy:
"Sme na polceste vo vyjednavani s Petrom, ktoremu zostava jeden rok do konca zmluvy. Musime este vyriesit vela veci, aby Peter predlzil. Ocakavame, ze by sa tak mohlo stat niekedy v lete. Ked sme najimali Petra, nebolo to na 4 roky. Bolo to na cely zvysok jeho profesionalnej kariery. Aspon mi sme na to tak pozerali. Peter spravil za tie roky velky pokrok a odviedol skvelu pracu. Chcem ho mat pri tyme na dlhu dobu a dufam, ze je to aj jeho vizia."

...o Winter Classic:
"Winter Classic je zalezitostou ligy a je aj na nich, aby to oznamili. Mozem vsak povedat, ze vsetko nasvedcuje tomu, ze to nabuduce bude v Bostone. Liga to tradicne oznamuje v July a vsetko co k tomu mozme povedat je to, ze to bude najtradicnejsie zo vsetkych. Urcite to chceme v Bostone. Myslim, ze aj nasi fanusikovia si to zelaju. Bude to najlepsia Winter Classic, aku NHL doteraz mala. Najuspesnejsia, najziadanejsia. Je to asi najhorsie strazene tajomstvo v Bostone, ale nepotvrdim vam to, pokial to nepotvrdia oni mne, co sa nestane do polovice Jula. Musime sa zatial uspokojit s tou verziou, ze sa to pravdepodobne uskutocni u nas a mi verime, ze sa tak aj naozaj stane."

...o pracy Cama Neelyho:
"Poznam Cama velmi dlho a za ten cas sa z neho stal dolezity obcan nasho mesta a velky charakter. Stal sa z neho hokejovy manazer, ktory pozna veci z oboch stran. Zo strany manazera, aj z tej hracskej. MA obrovsky respekt a jeho osobnost neustale rastie. Je pre nas stastim, ze sa rozhodol pracovat pre Bruins. Citim, ze v nasledujucich rokoch bude jednym z vodcom v nasej organizacii. Jeho pritomnost citit vsade. Ci uz je to priamo na lade, kde vysvetluje mladym hracom co vsetko treba spravit po vitazstvo, alebo pocas tyzdennych mitingov manazerov. Teraz je Cam v Toronte, kde spoveda hracov pred draftom. Zapaja sa do vsetkych cinnosti klubu a som presvedceny, ze vdaka nemu sme lepsim klubom."
dik pekne skorpy :good: mooc potesujuce infosky, obzvlast hned ta uvodna, ktorej som sa dost obaval..vyzera to tak, ze Chia u nas pobudne a to je paradicka :good: jeho GM praca je na nezaplatenie a urcite to tak vnima aj Jacobs :yes: super
na margo Winter Classic, urcite to bude zazitok, pre vsetkych, vratane cepiho samozrejme :) a Cam to je osobnost sama o sebe...vsimol som si inak, ked zoparkrat ukazovali zabery z loze, kde prenosy sleduje tak Cam ako aj Chia a ked skorujeme v nejakom dôlezitom zapase, Chia tak v klude sedi, zovrie päst a jemne dvihne, zatial co Cam stoji na nohach a zaskacka si sem tam :cool:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA