Aj keď by možno pomohol, tak podľa mňa Del Zotto nie je typovo obranca, ktorého nám treba do top 4. Teda aspoň pokiaľ za Caps hrá Green. Pokiaľ by vymenili Greena, tak by mali veľa priestoru na to obranu dosť pomeniť.
Ja si však myslím, že keď by Greena nevymenili (a keď sa výkonovo vráti do normálu, lebo túto sezónu zatiaľ

, ale to dúfam nemôže ďalej pokračovať), tak by stačilo zohnať jedného Top 4 defenzívneho obrancu. Pri všetkej úcte k Schmidtovi, nie je zatiaľ dostatočne dobrý a nemá dostatok skúseností na to, aby mohol hrať s Greenom. Ten potrebuje pri sebe nejakého poriadneho veľkého a ťažkého Top 4 D. V tom prípade by sa Green mohol viac sústrediť na pomáhanie ofenzíve.
Moje tvrdenie utvrdzuje aj to, že minulú sezónu bol pár Alzner-Green a Green potom viedol aj pri vymeškaní 10+ zápasov obrancov v góloch.
Taktiež Carlson začal byť ofenzívne odvážnejší potom, čo začal hrať s Alznerom a aj celá jeho hra je podľa mňa od vtedy lepšia. (Nepriama pochvala pre Alznera, aj keď je niekedy dosť nenápadný, tak je to frajer

)
Preto IMO stačí spárovať jedného z dvojky Green/Carlson s Alznerom a druhému nájsť poriadneho Top 4 defenzívneho obrancu. Ale pripomínam, PORIADNEHO.
Pokiaľ by Carlson hral ďalej tak dobre ako teraz a Green sa dá dokopy, tak TOP 4 v zostavení
Alzner-Green/Carlson
PORIADNY defenzívny LD-Green/Carlson
by nemusela byť zlá. Greenovi by stačilo aby nabral trochu sebavedomia a vedieť, že keď niečo posere, tak má pri sebe niekoho, kto mu zachráni riť.

Ani v tom prípade by nebol na tom úplne ideálne defenzívne, no myslím si, že by z neho opäť mohol byť TOP 5 ofenzívny obranca v NHL.
Aj keď nemáme poriadneho obrancu do top 4, tak hráčov ktorí môžu hrať v 3. obrane je plno (Urbom, Oleksy, Schmidt, Strachan, Orlov, Erskine, Kundratek, Hillen, neskôr možno Carrick...)
Pri výmene centrovanej okolo Forsberga sme mohli minulú sezónu získať Bouwmeestra

.