Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nonsens :evil: tie casy hovoria za vsetko, to vyjadrenie o selfis fanusikoch?? uz macleana nechcem ani len v organizacii.. jeho nulova presilovka a k tomu hrozostrasny vykon.. kolko casu sme mali na pripravu na tento zapas? kopu.. kolko casu mal maclean aby dal tomu tímu tvar? kopu.
a co stale vidim aj ked sa 3 dni davaju do kopy v stvrtine sezony? chaos! nic ine len cisty bordel!!
ani jeden hrac nevie co ma hrat! ani jeden! k*rva! co robia na treningoch,poradach??? a vrchol je ze akykolvek hrac montrealu prebral nahravku na vlastnej modrej,tak mu stacilo sa rozkorculovat a sup bol hned v nasom pasme..sak hraci, nielen ze si nevedia rozohrat,nakorculovat, zalozit utok,dokonca ani napadat(ten jeden chudak tam zmoze ho*no)ani nahadzovat kedze nahadzuju nikomu..ale ze nevedia devils branit ani len to stredne pasmo??? :scare: s tymto by sme nic neuhrali ani v nasej extralige... nech sa Janov preberie zo svojho sna,nevyhovara sa snad uz na vsetko a prizna si ze to nezvladol,nezvlada, nebude zvladat a do*ebal to cele.. a prebrat by sa mal najma lou!
Já jsem po tom včerejším humusu nechtěl ani nic psát ale to co prohlásil MacLean to si asi dělá pi*u nebo co????!!!! Tohle je fakt vrchol ... Lou na co ku*va čekáš???? na co??? hůř hrát nemůžem tak už ho ku*va pošli do prdele!! Doufal jsem že včerejší "výkon" a výsledek je jasný signal pro odchod MacLeana a ono jak vidím furt nic :hroza:
Jinak getzova předchozí citace je taky smutná aby náši nejlepší hráči byli nováček a 4th liner ktereho před sezonou nikdo nechtěl :verysad:
Martin: uvedomuješ si, že sme v Európe? :D Vyčkaj času jak husa klasu. Aj tak ale neviem čo čakať...

Odhliadnuc trochu od témy trénera...zaujímavý argument. Snáď predikcia do budúcna. :good: Na to by sa nám mohla vyjadriť aj mt-svk.
basically I compared kovy to Rick Nash when Ken Hitchcock first took over the blue Jackets. Nash was a one dimensional player who couldn't play a lick of D. Hitch demanded a lot from Nash and basically made him rethink the way he plays the game. Nash nowadays is a fairly solid all around player and actually get PK time which was unfathomable prior to Hitch. However it didn't come without a price. Nash was virtually useless his first year under Hitch. Took him a about a year to a year and a half to truly get his game back.

Basically I think the Devils are trying to make Kovy into a complete player. Not that he'll ever be great defensively but at least competent. But it requires patience and requires that Kovy stays committed to it. We'll see if that actually happens. I think it will but thats just the optimist in me.
A ďalší "valid point" s ktorým som súhlasil už pred sezónou, keď som chcel Bouchera/Havilanda. :yes:
You can't have a 9 year assistant become a head coach of that same organisation. The "respect" level isn't going to be the same, it' human nature and Lou made a ****ing rookie mistake by giving him the job.

We need someone with some balls that has no link with this franchise whatsoever. The only person I wouldn't mind seing as part of the coaching staff is Stevens cause he'll just ***** slap someone who isn't doing his job properly.
A dôkaz toho, že SMSka od CJ neklamala...
Čo poviete na toto? :grc:
I'm listening to Mario Tremblay on CKAC right now and he was commenting on the disaster we all saw yesterday. He said that this team is lifeless and it was the same thing last year when he was our assistant.

He said that threw his entire career as a player or a coach, it was the first time that he had 3 team meetings in a single playoff round to stimulate the players. He said they had a meeting before game #1, after game #2 and before game #5. Lou and Scott Stevens were part of those meetings as well but the group didn't respond.

He also said that Langenbrunner was a joke of a captain (not in those exact words, but that's what he meant) cause he never stepped up in the locker room, once. He was constantly pointing the finger at the coaching staff and dragged a couple of players with him and his negative attitude rubbed off the rest of the team.

He spoke to IK at Pat Burns funeral on monday and IK told him that this year and last year is like night and day. He said the atmosphere in the locker room is pure garbage this year and certain "clicks" are dragging this team down.
Ale to nie je nič nové, to je na tom NAJHORŠIE :!:
kovalchuk to je iny traged :lol2: :lol2: stale mu len puky utekaju :lol2: :lol2:
getzo odkial to mas?..:grc:

dake dve vymeny alebo bezohladne preradenie na farmu niektorych sucich jedincov, by bol dobry signal..
a este si zas zopakujem jedno meno: Keenan.. toho na nich do konca sezony!! nech si potom skusi langenbrunner ,,pointing the finger at the coaching staff,,.. na niektorych fakt uz len diabla :twisted:
Od známeho (Američan).

Keenana nechcem, sorry. Hocičo len nie MacLean, ale jeho nie. :D
jaaj..
pohoda,vec nazoru :D lenze volni su len fakt tragedi,preto sa mi na danu situaciu hodi najlepsie keenan do konca sezony(a to ho strasne neznasam)
Dnes Flyers vonku, čakám prehru, uvidíme o koľko. Pripravme sa ale už pomaly na sviatky... :twisted: :D
Obrázek
Getzo5 píše:Dnes Flyers vonku, čakám prehru, uvidíme o koľko. Pripravme sa ale už pomaly na sviatky... :twisted: :D
Obrázek
hmmm, chutné diablice :good: :cool:
v tomto pripade asi budem sviatkovat s inym timom,lebo bohuzial mame snad aj najskaredsie ice girls v nhl(v lete sa nabor tiez moc nevydaril pokial sa pamatam),nielen vykony :D takze zapasove utrpenia absolvujem z lojality,fanusikovstva a s malou dusickou ze sa stane vianocny zazrak.. ale pri ice girls idu klubove farby bokom a v nasom pripade rad zapredam dusu konkurencii :twisted:
dunim píše:v tomto pripade asi budem sviatkovat s inym timom,lebo bohuzial mame snad aj najskaredsie ice girls v nhl(v lete sa nabor tiez moc nevydaril pokial sa pamatam),nielen vykony :D takze zapasove utrpenia absolvujem z lojality,fanusikovstva a s malou dusickou ze sa stane vianocny zazrak.. ale pri ice girls idu klubove farby bokom a v nasom pripade rad zapredam dusu konkurencii :twisted:
A vieš, že máš pravdu? :twisted: Tampa :wave:
Obrázek

Moje favoritky jsou tety z pouště
me se vzdycky libily Dallasacky :D

jinak trapeni pokracuje a pokud zacinam na nekoho byt opravdu nasranej tak je to Lou. Uz od zacatku tvrdim, ze byly chyba jit do sezony s nevyresenym stropem a podle me se to tahne porad. Chce to trejd, a podle me by nikdo nemel byt nedotknutelnej, tedy az na ty s NTC, kterych je teda hodne.
Dnes ocekavam zas tak bura, ale kdo vi. mozna ze zas uhrajeme nejakym zazrakem a nuda hokejem alespon bod. (ne ze by na tom tak zalezelo)
Dallasáčky. Máš absolútnu pravdu. Ďakujem za reminder meagaton. :good:

A táto sezóna?
Obrázek
(len ja tam vidím - "á, Bože..."?) :D
jo dallasacky :oops: tie som tento rok v lete (ako kazde leto kontroloval ako prve :roll: )
a ktoze to ma -15 a je najhorsi z timu :?: :?: :?:
Celkem síla, Ilja maká, bruslí, stříli snaží se, ale všechny jeho střely jdou do prostřed brány, jeho aim je fakt na nule
mitch píše:a ktoze to ma -15 a je najhorsi z timu :?: :?: :?:
Andy Greene???

moc nechapu smysl tohoto prispevku
Dnes tretie výročie dňa kedy sme Langsovi dali na dres našiť Cčko... Party time :wave: :lol2: Bože, nech sa už pakuje... (megaton: v Bjukenenových príspevkoch chceš hľadať nejaký zmysel? :shock: Iný než treťotriednu provokáciu?)

EDIT: Srandy bokom, EAT line rozdelena a TEDENBY do 4tej :!: lajny. Ten holohlavec si nekoleduje len o najskorší možný vyhadzov, on si normálne koleduje o podpálenie svojich nehnuteľností. :bitka3:
Kdy se vrátí Parise a Brouder?? Je to fakt velmi zvláštní vidět NJ v boji o poslední místo s Islanders. I vaše fan řady nějak prořídly. Dneska vás čeká rozjetý tank PENS, tak jsem zvědav jestli to bude debakl nebo konečně něco předvedete...
neis píše:Kdy se vrátí Parise a Brouder?? Je to fakt velmi zvláštní vidět NJ v boji o poslední místo s Islanders. I vaše fan řady nějak prořídly. Dneska vás čeká rozjetý tank PENS, tak jsem zvědav jestli to bude debakl nebo konečně něco předvedete...
Naše řady nějak prořídly? Na to si prišiel kde? :shock: No áno, je to zvláštne, ale taká je situácia. O Martyho návrate sa presne nevie, je to rameno, dĺžka liečenia hlavne v jeho veku je nevyspytateľná. A Parise 3 mesiace, takže až po novom roku... :?

Njn, dnes to bude masaker.
Obrázek
brodeur by sa mal vratit tento tyzden.. cestuje s tymom do pittsburgu podla tohto clanku by mal chytat v piatok: http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... ill_start/

okrem toho ma nove betony,co vyuzivaju butterfly golmani, s nejakou ochranou kolien a lepsie zaklapne medzeru medzi nohami co som vycital.. moc sa v tom nevyznam takze som ticho a niekto problemu znaly by to mohol ozrejmit :roll:

Pariseho stav neviem a nechce sa mi hladat momentalne, kedze som na to nahodne nenarazil..kazdopadne sa pri zraneni vravelo 3 mesiace..vratit by sa mal az dakedy vo februari co ja viem..

k ostatnym zraneniam:
Fraser:zacal s individualnym korculovanim
Josefson: z ruky mu bolo zlozene ,,cast,,(neviem vyznam,predpokladam nejaky druh spevnenia)
zacne pracovat na posilneni ruky a na lad sa dostane tak za 2 tyzdne
Taormina od zranenia nebol na lade a laket sa mu hoji pomaly,bezne by to malo byt ok,len unho nie je..
Salvador bicykluje,ale nic ine nema povolene
Salmela caka uz len na povolenie od doktorov kym zacne hrat(pojde sa rozohrat najprv na farmu) :good:

a nezda sa mi ze by nase rady proridli :ja_neviem:
Tak že je Marty už ready som si ešte nečítal. Že sa ale starý pes nechal predsalen nahovoriť na standard pads dneška, to ma príjemne prekvapilo. :cool: ("what he called - cheaters" :lol2: Marty)

Odborné označnenie (ak vôbec existuje) som nikdy nehľadal, ale myslím, že aj ty dunim sám vieš aké Marty používal a ako sa líšia od tých bežných. Holt, stará škola. Bola ale len otázka času, kedy ho to zraní tak vážne, že už dochytá, preto tento krok nič len kvitujem. Pohľad na tie odhalené kolená a každý slapper na ne mi pravidelne pripravoval nepríjemné mrazenie na chrbte. Super.

K ostatným len v skratke - teší ma Salmonela ( :D ) ale spasiteľa nečakám, Tao ma mrzí, Salvador si už nezahrá a ktovie či vôbec ešte :? , Fraser je mi voľný ale čím skôr bude hrať - tým viac sa môže ako tak ukázať a byť na TD dobrý doplnok pre trejd :cool: a na Jacoba ako na spasenie čakám...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS