tak dnes debil derby
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja viem,ja som o tom čítal u nás na fore,tak dopadol po hite od maličkého Ricka Rypiena.Tu je tá téma na našom fóre. Ale chcel by som aj video
,dúfam že ja nebudem počas sezony svedkom niečoho podobného,že budú odnášať nášho hráča na nosítkach.. 
Edit: Ani video nebol problem Rypien Hits Roy
Edit: Ani video nebol problem Rypien Hits Roy
@
2:3 sntak mame za sebou prvy zapas...chvalabohu dopadol uspesne. Videl som z neho prvu a tretiu tretinu.
Sharks hrali dost dobre, ale hlavne ta ich prva lajna bola velmi nebezpecna. No a ta sa aj postarala o oba ich goly. My sme mali viacmenej stastie ze sme dokazali otocit tak rychlo skore. A postarali sa o to nasi mladici
bitku Torresa s Murrayom si mozet pozriet tu:
Nasho noveho kapitana sme sa zatial nedockali - zranenia clenka.
News:
-Jean-Francois Jacques bol poslany na farmu
- vravi sa ze Kevin Lowe podpisal novu zmluvu
Dnes hrame s Philou, ktora zobrala body Flames
@
3 : 5Baffy, Philly Forever
zvladli sme aj druhy domaci zapas a mame 4 body
v prvej tretine sme mali jasnu prevahu, na strely to skoncilo myslim ze 16:4 v nas prospech. Akurat ze sme nedokazali strelit gol, aj ked sme mali mnoho sanci. Takze opat bezgolova prva tretina.
Golovo sa to rozbehlo v druhej tretine. Najprv palil od modrej Staios, potom bejzbalovo vyrovnal Carter. Vedenie sme zase ziskali po gole Pennera, ktoreho kraksne nasiel Hemsky
Za stvrty gol dakujeme Knublovi
Na strely to nakoniec skoncilo 34:25 pre Oilers. Takto aktivni by sme mohli byt stale.
Musim pochvalit nas novy, mlady utok. Tito chlapci hraju zatial naozaj skvele. Casto dokazali supera zatlacit do svojej tretiny. Mena ako Gagner, Cogliano a Nilsson si urcite zapamatajte. Netreba zabudnut aj na Brodziaka, ktory hra zatial taktiez skvele. Je nas najproduktivnejsi hrac (1g+2a=3b). Dnes sa mi pacil aj Sanderson, ktory sa naozaj snazil. Vysledkom su jeho dva goly. Svoju odvratenu negativnu stranu vsak ukazal Souray, ktory dnes vyprodukoval v obrane viacero chyb. To treba napravit.
Inak som zvedavy, ci poslu Gagnera do juniorky alebo si ho ponechaju. Na rozhodnutie zostava este 6 zapasov. Podla mojho nazoru by mal zostat v prvom time.
V tejto sezone sme este nestrelili gol v presilovke
O dva dni nas caka Detroit, s ktorym sme v minulej sezone prehrali len raz. Opat nas caka HF suboj Baffy, Alex, Red Sejcek vs. Arek. :biglol:
tolka skromnostOhlund píše:Zajtra ideme s Philou my a nenahneval by som sa keby zápas skončí aspoň jak EDM : PHI,ale potom nás už čaká dvojzápas s Edmontonomsom skromný a z dvojzápasu by ma potešili aj 4 body...
S Detroitom sme to nezvladli, ale ako som vravel - nemal som velke ocakavania. Ale tesi ma ze Cogliano sa strelecky presadil, zatial to tymto nasim mladym olejarom ide.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
-
3:05
2:05