Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ked Anson vtedy posobil v Oilers, tak bodoval slusne. Mohlo by sa mu tak darit aj teraz. Teda ak u nas nakoniec skonci.

Inak k tomu zapasu s VAN. No vyslat na branu 10 striel za zapas je na zamyslenie. Ale dali sme z toho 4 goly - dobra efektivita :D

Dnes nas cakaju Flames :twisted:

:o 10 streleckych pokusov?! (4-3-3) uz to je sila = 4 goly?! skĂ´r ako Vasa efektivita ma sokovala statistika VAN brankarov (Stanford, Schneider - obaja 3S/2G :) ..hned muselo byt jasne, ze Luongo odpociva :)

tak dnes debil derby :)

Dneska dufam ze Edmonton vyhra. Urcite si budu potom mysliet aki su dobri a potom dostanu naklepy v zakladnej casti.

aj ja dufam ze Edmonton dnes vyhra. Kazda porazka Flames sa rata :juchu:
Na tie naklepy v zakladnej casti si pockajme :P 8) . Dnes by bolo dobre keby sme strielali ovela viac ale efektivita by zostala taka ista :)
takze pre vsetkych fanusikov edmontonu zo slovenska a ciech skvela sprava :!: :biglol:

BUDUCI TYZDEN BUDE EDMONTON NA GALAXII :!: A HNED DVAKRAT :!:

4.10. Obrázek - Obrázek 3:05
6.10. Obrázek - Obrázek 2:05

Tie casy nie su prave najlepsie ale spravni fanusikovia si nastavia budik :D :clap:
takze nas novy kapitan je uz znamy :clap: , ako sa ocakavalo - stal sa nim ETHAN MOREAU :thumbsup:

Znami su aj alternativni kapitani:
na domace zapasy - Hemsky a Horcoff
na zapasy vonku - Staios a Stoll

neviem sice aky to ma vyznam mat inych nahradnych kapitanov doma a vonku...

Obrázek
:?: ty arek nevies nieco blizsie o tejto "nehode" z posledneho pripravneho proti kosatkam..? tyka sa Vasho obrancu Mathieu Roya, nejako som to nezachytil, ale photo bolo velavravne :?

Obrázek
ObrázekObrázek
Ja viem,ja som o tom čítal u nás na fore,tak dopadol po hite od maličkého Ricka Rypiena.Tu je tá téma na našom fóre. Ale chcel by som aj video :) ,dúfam že ja nebudem počas sezony svedkom niečoho podobného,že budú odnášať nášho hráča na nosítkach.. :|

Edit: Ani video nebol problem Rypien Hits Roy
ObrázekObrázek
Ten Roy urobil ale totalnu blbost. Nemoze ist skloneny popri mantinely a este k tomu sa rozhodne otocit sa tvarou k mantinelu.
Obrázek @ Obrázek 2:3 sn

tak mame za sebou prvy zapas...chvalabohu dopadol uspesne. Videl som z neho prvu a tretiu tretinu.
Sharks hrali dost dobre, ale hlavne ta ich prva lajna bola velmi nebezpecna. No a ta sa aj postarala o oba ich goly. My sme mali viacmenej stastie ze sme dokazali otocit tak rychlo skore. A postarali sa o to nasi mladici :clap: . Pri tom druhom to bola aj zasluha Sheldona Souraya, ktory to tam dobre napalil. Pani z tohto chlapika mam radost, kazda jeho strela v zapase bola nebezpecna a boli to veru poriadne delovice :thumbsup: . Skoda ze sme o vitazstvo v riadnej hracej dobe prisli asi 10 sek pred koncom. Thornthon to tam krasne trafil - Roli bol bez sance.

bitku Torresa s Murrayom si mozet pozriet tu:
:arrow: http://www.hockeyfights.com/fights/36558

Nasho noveho kapitana sme sa zatial nedockali - zranenia clenka.

News:
-Jean-Francois Jacques bol poslany na farmu
- vravi sa ze Kevin Lowe podpisal novu zmluvu :eek2:

Dnes hrame s Philou, ktora zobrala body Flames :twisted: . Galaxia to bude vysielat :!:
dnes vraj bude chytat Garon. Tak som zvedavy.

Bude to aj HF suboj arek vs. Philly Forever, Baffy a neviem kto vsetko este fandi Flyers :D
Obrázek @ Obrázek 3 : 5

Baffy, Philly Forever :bitka3: Arek

zvladli sme aj druhy domaci zapas a mame 4 body :yahoo:

v prvej tretine sme mali jasnu prevahu, na strely to skoncilo myslim ze 16:4 v nas prospech. Akurat ze sme nedokazali strelit gol, aj ked sme mali mnoho sanci. Takze opat bezgolova prva tretina.
Golovo sa to rozbehlo v druhej tretine. Najprv palil od modrej Staios, potom bejzbalovo vyrovnal Carter. Vedenie sme zase ziskali po gole Pennera, ktoreho kraksne nasiel Hemsky :thumbsup: . Potom nasu obranu aj brankara Garona vyucil Briere a Gagne v presilovke dal na 3:2 pre letcov. Pochovat nas mohol v poslednej minute neviemkto, ale za Garonom nastastie zazvonila tycka. A 4 sekundy pred koncom 2. tretiny vyrovnal Sanderson. :clap:
Za stvrty gol dakujeme Knublovi :lol2: , ktory si ho tam pekne dorazil. Bol pripisany predtym strielajucemu Pitkanenovi. Cize sa presadili obaja nasi byvali letci, naproti tomu Smith a Lupul nie. :frajer2: No a v zaverecnej powerplay bez brankara vyviezol puk Brodziak, vystrelil, a do brany ho usmernil Sanderson.
Na strely to nakoniec skoncilo 34:25 pre Oilers. Takto aktivni by sme mohli byt stale.

Musim pochvalit nas novy, mlady utok. Tito chlapci hraju zatial naozaj skvele. Casto dokazali supera zatlacit do svojej tretiny. Mena ako Gagner, Cogliano a Nilsson si urcite zapamatajte. Netreba zabudnut aj na Brodziaka, ktory hra zatial taktiez skvele. Je nas najproduktivnejsi hrac (1g+2a=3b). Dnes sa mi pacil aj Sanderson, ktory sa naozaj snazil. Vysledkom su jeho dva goly. Svoju odvratenu negativnu stranu vsak ukazal Souray, ktory dnes vyprodukoval v obrane viacero chyb. To treba napravit.
Inak som zvedavy, ci poslu Gagnera do juniorky alebo si ho ponechaju. Na rozhodnutie zostava este 6 zapasov. Podla mojho nazoru by mal zostat v prvom time.
V tejto sezone sme este nestrelili gol v presilovke :eek2:

O dva dni nas caka Detroit, s ktorym sme v minulej sezone prehrali len raz. Opat nas caka HF suboj Baffy, Alex, Red Sejcek vs. Arek. :biglol:
Zajtra ideme s Philou my a nenahneval by som sa keby zápas skončí aspoň jak EDM : PHI,ale potom nás už čaká dvojzápas s Edmontonom :twisted: som skromný a z dvojzápasu by ma potešili aj 4 body... :wink:
Ohlund píše:Zajtra ideme s Philou my a nenahneval by som sa keby zápas skončí aspoň jak EDM : PHI,ale potom nás už čaká dvojzápas s Edmontonom :twisted: som skromný a z dvojzápasu by ma potešili aj 4 body... :wink:
tolka skromnost :clap: . Ale nas caka pred vami este aj tazky zapas v Minnesote.

S Detroitom sme to nezvladli, ale ako som vravel - nemal som velke ocakavania. Ale tesi ma ze Cogliano sa strelecky presadil, zatial to tymto nasim mladym olejarom ide. :thumbsup: . Chelios napokon ten svoj 1550. zapas oslavil aj golom.
No ano. Outsiderom na uvod ide, to uz tak byva.
No Edmontonu to proste proti Canucks nejde,ked prehrajú aj dnes bude to už ich 7 prehra s nami posebe. :thumbsup:
aj sa tak stalo.

A zatial mame len 4 body za tie prve dve vyhry. Bieda. A teraz nas cakaju dalsie 2 zapasy vonku (Phoenix stvrtok a Calgary sobotu). Keby sme vyhrali aspon jeden z nich, tak by som bol spokojny :|
zajtra bude rodeo. dobre ze to vyslo na sobotu. nastavujte budiky na tretiu OPRAVA na stvrtu. :rocker:
Souray bude mimo asi mesiac... :(

takze dnes velke derby :twisted:

postavenia v tabulke...
8. CALGARY 8
12. EDMONTON 6

dnes som optimista, flames maju deravu obranu, takze staci len strielat :biglol:
Tak na dnešek jsem hodně zvědavý, postaví se proti sobě mimojiné EDMONTON-CALGARY, takže tu máme první bitvu o Albertu, jsem velice zvědav.
arek píše:Souray bude mimo asi mesiac... :(

takze dnes velke derby :twisted:

postavenia v tabulke...
8. CALGARY 8
12. EDMONTON 6

dnes som optimista, flames maju deravu obranu, takze staci len strielat :biglol:

taketo dobre ftipky hned tak zrana :hufi:
15:11 je v Nitre rano? :lol:

a aby som nebol OT, tak dostat 25 golov za 7 zapasov je podla mna dost
arek píše:15:11 je v Nitre rano? :lol:

a aby som nebol OT, tak dostat 25 golov za 7 zapasov je podla mna dost

no my sme ich aj kopu dali, to je druha strana mince. chvalabohu uz tam neni smyth a tie jeho drbnute tece a dorazky pred brankarom.
:doh: s 18 strelami na branu sa predsa neda vyhrat. Vyuzite presilovky Flames rozhodli.

aspon ze Sam Gagner si dal prvy gol :thumbsup:
3205 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO