Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Fotky z zápasu Tampa-Washington:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

cepi:Lecavalierovi se opravdu daří, snad mu to vydrží
stejně tak se daří na nájezdy a vlastně v nastavení taky. Play-off by jsme zvládnout snad měli, vždť už temř máme Atlantu :wink:

Zápas Tampy s Washingtonom som pozeral na galaxii a Tampa sa mi zdala byť lepšia no ale zbytočne dostali 15 sekúnd pred koncom gól(mal by som v KTL o bod viac) :)

pravda škoda toho golu, jenomĹľe pochybuju Ĺľe by nás mÄ›li ještÄ› Caps ohrozit, takĹľe jsem alespoĹ

Velmi jsem Tampě proti Caps věřil,ale ten gol 15 vteřin před koncem mě fakt naštval :twisted: hlavně proto,že jsem měl na Tampu i vsazeno :x Už,aby si sehnali pořádného golmana.

právě že se trochu obávám co zamýšleli tím že podepsali smlouvu s Denisem na 3 roky, nebo něco takového říkali na Galaxii. Podle mě by udělali chybu kdyby ho ještě dále zaměstnávali. Nejlepší by bylo kdybychom získali toho Birona nebo Khabiho :)

tak akurat sledujem zaverecnu 10 minutovku Tampa vs. Caps..budu aj samostatne.. :?: :lol2:

cepi, nejsem si jist :sad2: ale musíš nám fandit :wink: :!:

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás opět čká divizní soupeř. Bude to podobné zápasu s Washingtonem. My body potřebujeme nutně, zatímco Florida už boj o play-off nejspíš vzdala. A opět věřím tomu že dokážeme zvítězit. Docela mě zajímá kdo nastoupí v brance. Bude to Holmqvist, který má skvělou bilanci výher, nebo Denis, kterému se podařil zápas s Caps, to se mi jeví jako jediný :?: jinak si totiž myslím že by jsme měli zvítězit

Atlanta opět prohrála, stačí nám proti Floridě vyhrát a jsme před ní :cool:

TAMPA BAY-FLORIDA 4:5 v prodlouĹľenĂ­
:?
Tak kdybychom dneska vyhráli, jsme na prvním místě v divizi, nyní se o ní musíme dělit z Atlantou, ale ta má o zápas víc :cool: Navíc si ani nepamatuju, kdy jsme naposledy získali bod. V prodloužení a na nájezdy se nám obvykle hodně dařilo :( No neva bod je taky dobrý. I když proti floridě...První třetina byla velmi zajímavá, prohrávalki jsme dva nula, ale dokázali jsme ještě do konce třetiny otočit, pak ale Panthers opět dorovnali. Pak jsem se sice opět dostali do vedení, ale už jsme to neubránili :( Nejlepší střelec NHL Lecavalier si připsal dvě asistence(škoda že nedal gol) St.Louis dva goly :cool: , Prospal dvě asistence, Boyle 1+1, no byl to urodný zápas :)

Fotky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Next:
ObrázekvsObrázek

20.2. nás čeká odveta, preview píšu už teď protože tady nebudu. Bude to odveta takže doufám že je porazíme :) Ten den bude totiž hrát také Carolina-Atlanta, takže to bude zajímavý den :) Těžko říct komu fandit. Hlavní je aby jsme měli body my. A doma proti Floridě by jsme je neměli ztratit :wink:

SPEKULACE:
Potrebujú: kvalitná útočné krídlo, jednotku v bráne
Hráči na výmenu: Václav Prospal; Ruslan Fedotenko; Marc Denis
Objekt záujmu: Fredrik Modin; Nikolai Khabibulin

Generálny manažér Tampy Bay poprel, že by chcel vymeniť niekoho z kvarteta Lecavalier, St. Louis, Richards a Boyle. Najväčšími adeptmi na výmenu je nespoľahlivý brankár Denis a krízový Prospal s Fedotenkom. Rád by vo svojom tíme určite videli Khabibulina, no jeho cena je príliš vysoká. Dá sa očakávať nejaká zmena v tomto klube, no nie vo významnejšom rozsahu.

No jsem zvědav
je to z nhlpro.cz

Khabi nepojde, iba ak za Brodeura! Modin je udajne blizko podpisu zmluvy s CBJ. Skor su ochotni pustit Cartera, ale to je pre Tampu zbytocny luxus, potrebuju muzstvo vyvazit a nie dovliect priemerneho hraca....

http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1048&start=315 8)

po zapasove (hadam podrobne) preview uz necham na Teba leci..dufam, ze Ta strata bodov od neho neodradi :roll:

TAMPA BAY-ATLANTA 5:4 v prodlouĹľenĂ­

jsem doma, co jsem tu nebyl, dvě vítězství :cool: Za tyhle body jsem velmi rád, jsme na čele divize. Lecavalier opět gol a St.Louis s Richardsem 1+2 :cool: Zrovna jsem docela hodně zaneprázdněn takže žádný dlozhý komentář, preview k zápasu Boston(cepi)-Tampa udělám později

Cim to je, ze to, co v Rangers momentalne nevychadza funguje v Tampe celkom obstojne? Totiz hra len na utok.

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká souboj proti medvědům, bude to taky souboj mezi cepim a mnou :)
je vám asi jasné kdo jsem já :D -) :eat: správně ten vpravo.
Bude to těžký zápas, Bruins mají formu, ale to samé se dá říct o nás, když hrajeme prodloužení, většinou neprohráváme. Máme skvělou ofenzivu vedenou St.Louisem a Lecavalierem. Nejlepší dvojka v NHL :cool: (pěkný článek o Lecavalierovi :) http://www.nhlpro.cz/clanek.php?id=8017)
Bruins by měl táhnout hlavně nebezpěčný Savard, který je 5. v kan. bodování :o na něj pozor :!:
My si budeme chtít pojistit první příčku v jihovýchodní divizi, Boston bojuje o play-off, máme se na co těšit.
Minulé zápasy hovoří jasně pro Bruins, z posledních deseti zápasů byla 1 remíza, 2 vyhrála Tampa a 7 krát vyhrál boston, ale to snad nic neznamená :)
jelikož jsme s cepim přátele, přeju Bostonu bod :) i když kdybychom vás rozdrtili, nebyl bych smutný :)
zápas bude na TVU

chorche píše:Cim to je, ze to, co v Rangers momentalne nevychadza funguje v Tampe celkom obstojne? Totiz hra len na utok.
neřekl, bych že hrajem jen utok, ale naše hra pravda zavísí především na ofenzivě

:!: tak ak tento zapas dospeje do pp, ci sn budem mat dost..tak vazeni,

Tampa v poslednych 4 zapasoch zaznamenala zakazdym X –) v naslednych pp bilancia 3W – 1L a bilancia z poslednych 10X zap. a nasledneho pp -) 8W – 2L..

Boston z poslednych 6 zapasoch ktore dospeli do pp, ci sn ma 100% uspesnost..bilancia z poslednych 10X zap. a nasledneho pp -) 8W – 2L..

:roll: :roll: :roll:

no bylo by to zajímavé, budeš se dívat?

Lecavalier-number4 píše:no bylo by to zajĂ­mavĂ©, budeš se dĂ­vat?
:( bohuzial, zrejme budem musiet tento big match ozeliet :(

cepi píše:
smůla, ráno vstaneš a uvidíš že mečdvědi prohráli

TAMPA BAY-BOSTON 2:6
:cry2:
Tak tenhle zápas nám hodnÄ› nevyšel. MrzĂ­ mÄ› Ĺľe jsme ztratili body a taky Ĺľe nás porazili medvÄ›di (cepi). Za náš tĂ˝m dali goly pouze obránci Boyle a Kuba :!: alespoĹ

Lecavalier-number4 píše:
cepi píše:
smůla, ráno vstaneš a uvidíš že mečdvědi prohráli
nerad by som bol skodoradostnym voci kolegovi, kamaradovi, no ale po takomto vyprasku nemozne -) :P :lol: :P
nic to leci, snad v buducej sezone, ak vĂ´bec.. 8)

a na zaver Tvoje avizovane ham-ham :eat: samozrejme ten na pravo je cepi :biglol:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES