stejně tak se dařà na nájezdy a vlastně v nastavenà taky. Play-off by jsme zvládnout snad měli, vždť už temř máme Atlantu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Today:
vs
Dneska nás opÄ›t ÄŤká diviznĂ soupeĹ™. Bude to podobnĂ© zápasu s Washingtonem. My body potĹ™ebujeme nutnÄ›, zatĂmco Florida uĹľ boj o play-off nejspĂš vzdala. A opÄ›t věřĂm tomu Ĺľe dokážeme zvĂtÄ›zit. Docela mÄ› zajĂmá kdo nastoupĂ v brance. Bude to Holmqvist, kterĂ˝ má skvÄ›lou bilanci vĂ˝her, nebo Denis, kterĂ©mu se podaĹ™il zápas s Caps, to se mi jevĂ jako jedinĂ˝
jinak si totiĹľ myslĂm Ĺľe by jsme mÄ›li zvĂtÄ›zit
vs
Dneska nás opÄ›t ÄŤká diviznĂ soupeĹ™. Bude to podobnĂ© zápasu s Washingtonem. My body potĹ™ebujeme nutnÄ›, zatĂmco Florida uĹľ boj o play-off nejspĂš vzdala. A opÄ›t věřĂm tomu Ĺľe dokážeme zvĂtÄ›zit. Docela mÄ› zajĂmá kdo nastoupĂ v brance. Bude to Holmqvist, kterĂ˝ má skvÄ›lou bilanci vĂ˝her, nebo Denis, kterĂ©mu se podaĹ™il zápas s Caps, to se mi jevĂ jako jedinĂ˝
TAMPA BAY-FLORIDA 4:5 v prodlouĹľenĂ
Tak kdybychom dneska vyhráli, jsme na prvnĂm mĂstÄ› v divizi, nynĂ se o nĂ musĂme dÄ›lit z Atlantou, ale ta má o zápas vĂc
NavĂc si ani nepamatuju, kdy jsme naposledy zĂskali bod. V prodlouĹľenĂ a na nájezdy se nám obvykle hodnÄ› daĹ™ilo
No neva bod je taky dobrĂ˝. I kdyĹľ proti floridÄ›...PrvnĂ tĹ™etina byla velmi zajĂmavá, prohrávalki jsme dva nula, ale dokázali jsme ještÄ› do konce tĹ™etiny otoÄŤit, pak ale Panthers opÄ›t dorovnali. Pak jsem se sice opÄ›t dostali do vedenĂ, ale uĹľ jsme to neubránili
Nejlepšà střelec NHL Lecavalier si připsal dvě asistence(škoda že nedal gol) St.Louis dva goly
, Prospal dvě asistence, Boyle 1+1, no byl to urodný zápas
Fotky:

Tak kdybychom dneska vyhráli, jsme na prvnĂm mĂstÄ› v divizi, nynĂ se o nĂ musĂme dÄ›lit z Atlantou, ale ta má o zápas vĂc
Fotky:

Next:
vs
20.2. nás ÄŤeká odveta, preview pĂšu uĹľ teÄŹ protoĹľe tady nebudu. Bude to odveta takĹľe doufám Ĺľe je porazĂme
Ten den bude totiĹľ hrát takĂ© Carolina-Atlanta, takĹľe to bude zajĂmavĂ˝ den
Těžko Ĺ™Ăct komu fandit. HlavnĂ je aby jsme mÄ›li body my. A doma proti FloridÄ› by jsme je nemÄ›li ztratit
vs
20.2. nás ÄŤeká odveta, preview pĂšu uĹľ teÄŹ protoĹľe tady nebudu. Bude to odveta takĹľe doufám Ĺľe je porazĂme
SPEKULACE:
PotrebujĂş: kvalitná ĂştoÄŤnĂ© krĂdlo, jednotku v bráne
Hráči na výmenu: Václav Prospal; Ruslan Fedotenko; Marc Denis
Objekt záujmu: Fredrik Modin; Nikolai Khabibulin
Generálny manažér Tampy Bay poprel, Ĺľe by chcel vymeniĹĄ niekoho z kvarteta Lecavalier, St. Louis, Richards a Boyle. NajväčšĂmi adeptmi na vĂ˝menu je nespoÄľahlivĂ˝ brankár Denis a krĂzovĂ˝ Prospal s Fedotenkom. Rád by vo svojom tĂme urÄŤite videli Khabibulina, no jeho cena je prĂliš vysoká. Dá sa oÄŤakávaĹĄ nejaká zmena v tomto klube, no nie vo vĂ˝znamnejšom rozsahu.
No jsem zvědav
je to z nhlpro.cz
PotrebujĂş: kvalitná ĂştoÄŤnĂ© krĂdlo, jednotku v bráne
Hráči na výmenu: Václav Prospal; Ruslan Fedotenko; Marc Denis
Objekt záujmu: Fredrik Modin; Nikolai Khabibulin
Generálny manažér Tampy Bay poprel, Ĺľe by chcel vymeniĹĄ niekoho z kvarteta Lecavalier, St. Louis, Richards a Boyle. NajväčšĂmi adeptmi na vĂ˝menu je nespoÄľahlivĂ˝ brankár Denis a krĂzovĂ˝ Prospal s Fedotenkom. Rád by vo svojom tĂme urÄŤite videli Khabibulina, no jeho cena je prĂliš vysoká. Dá sa oÄŤakávaĹĄ nejaká zmena v tomto klube, no nie vo vĂ˝znamnejšom rozsahu.
No jsem zvědav
je to z nhlpro.cz
http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1048&start=315
po zapasove (hadam podrobne) preview uz necham na Teba leci..dufam, ze Ta strata bodov od neho neodradi
po zapasove (hadam podrobne) preview uz necham na Teba leci..dufam, ze Ta strata bodov od neho neodradi
TAMPA BAY-ATLANTA 5:4 v prodlouĹľenĂ
jsem doma, co jsem tu nebyl, dvÄ› vĂtÄ›zstvĂ
Za tyhle body jsem velmi rád, jsme na čele divize. Lecavalier opět gol a St.Louis s Richardsem 1+2
Zrovna jsem docela hodně zaneprázdněn takže žádný dlozhý komentář, preview k zápasu Boston(cepi)-Tampa udělám později
jsem doma, co jsem tu nebyl, dvÄ› vĂtÄ›zstvĂ
Today:
vs
Dneska nás čeká souboj proti medvědům, bude to taky souboj mezi cepim a mnou
je vám asi jasné kdo jsem já
-)
správně ten vpravo.
Bude to těžkĂ˝ zápas, Bruins majĂ formu, ale to samĂ© se dá Ĺ™Ăct o nás, kdyĹľ hrajeme prodlouĹľenĂ, vÄ›tšinou neprohráváme. Máme skvÄ›lou ofenzivu vedenou St.Louisem a Lecavalierem. Nejlepšà dvojka v NHL
(pěkný článek o Lecavalierovi
http://www.nhlpro.cz/clanek.php?id=8017)
Bruins by měl táhnout hlavně nebezpěčný Savard, který je 5. v kan. bodovánà :o na něj pozor
My si budeme chtĂt pojistit prvnĂ pĹ™ĂÄŤku v jihovĂ˝chodnĂ divizi, Boston bojuje o play-off, máme se na co těšit.
MinulĂ© zápasy hovořà jasnÄ› pro Bruins, z poslednĂch deseti zápasĹŻ byla 1 remĂza, 2 vyhrála Tampa a 7 krát vyhrál boston, ale to snad nic neznamená
jelikož jsme s cepim přátele, přeju Bostonu bod
i když kdybychom vás rozdrtili, nebyl bych smutný 
zápas bude na TVU
vs
Dneska nás čeká souboj proti medvědům, bude to taky souboj mezi cepim a mnou
je vám asi jasné kdo jsem já
Bude to těžkĂ˝ zápas, Bruins majĂ formu, ale to samĂ© se dá Ĺ™Ăct o nás, kdyĹľ hrajeme prodlouĹľenĂ, vÄ›tšinou neprohráváme. Máme skvÄ›lou ofenzivu vedenou St.Louisem a Lecavalierem. Nejlepšà dvojka v NHL
Bruins by měl táhnout hlavně nebezpěčný Savard, který je 5. v kan. bodovánà :o na něj pozor
My si budeme chtĂt pojistit prvnĂ pĹ™ĂÄŤku v jihovĂ˝chodnĂ divizi, Boston bojuje o play-off, máme se na co těšit.
MinulĂ© zápasy hovořà jasnÄ› pro Bruins, z poslednĂch deseti zápasĹŻ byla 1 remĂza, 2 vyhrála Tampa a 7 krát vyhrál boston, ale to snad nic neznamená
jelikož jsme s cepim přátele, přeju Bostonu bod
zápas bude na TVU
Tampa v poslednych 4 zapasoch zaznamenala zakazdym X –) v naslednych pp bilancia 3W – 1L a bilancia z poslednych 10X zap. a nasledneho pp -) 8W – 2L..
Boston z poslednych 6 zapasoch ktore dospeli do pp, ci sn ma 100% uspesnost..bilancia z poslednych 10X zap. a nasledneho pp -) 8W – 2L..
nerad by som bol skodoradostnym voci kolegovi, kamaradovi, no ale po takomto vyprasku nemozne -)Lecavalier-number4 píše:smĹŻla, ráno vstaneš a uvidĂš Ĺľe meÄŤdvÄ›di prohrálicepi píše:Lecavalier-number4 píše:no bylo by to zajĂmavĂ©, budeš se dĂvat?bohuzial, zrejme budem musiet tento big match ozeliet
nic to leci, snad v buducej sezone, ak vĂ´bec..
a na zaver Tvoje avizovane ham-ham
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé