Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tento zapas nemusim ani rozoberat cista vyhra pre nas ako inak a este Bruins sme porazili rivala to je krasny pocit budem si ho vychutnavat :yahoo: .
nhl.cz

Útočník Toronta Jiří Tlustý, který vyšel v úvodních sedmi zápasech bodově zcela naprázdno, byl podle sobotní informace listu Toronto Star poslán klubem na farmu v AHL. „Poslední dvě utkání jsem nehrál dobře,“ přiznal český forvard. V sestavě dostane místo něj šanci osmadvacetiletý Jeff Finger.
Ufff tak to se jen tak nevidi po 2.tretinach vedli Rangers na lede javorovych listu 2-0 a nakonec odesli s debaklem, paradni obrat Toronta :good:
Neco podobneho se podarilo i Canadiens na lede Islanders kdy po 2.tretinach prohravali 1-4 ale nakonec si odvazeji vitezstvi 5-4 :cool:
Selly8 píše:Ufff tak to se jen tak nevidi po 2.tretinach vedli Rangers na lede javorovych listu 2-0 a nakonec odesli s debaklem, paradni obrat Toronta :good:
Neco podobneho se podarilo i Canadiens na lede Islanders kdy po 2.tretinach prohravali 1-4 ale nakonec si odvazeji vitezstvi 5-4 :cool:
hehe, nechapal som jak som mrkal na priebezne vysledky, poresil som Bruins pozriem spät a :doh: :cool:

Toronto - NY Rangers 5:2 (0:1, 0:1, 5:0)
zdravim Vas, prave som sa registroval. Som fanusik Toronta :)
Tak vitaj Capone. :wink:
Capone píše:zdravim Vas, prave som sa registroval. Som fanusik Toronta :)
vitaj "listok" :thumbsup: no nezabudaj na to, ze si nasim diviznym "nepriatelom" :bitka3: :D ale regol si sa akurat vcas, jelikoz vo stvrtok Vas mackovia golovo odfuknu spät do Toronta :frajer2:
cepi píše:
Capone píše:zdravim Vas, prave som sa registroval. Som fanusik Toronta :)
vitaj "listok" :thumbsup: no nezabudaj na to, ze si nasim diviznym "nepriatelom" :bitka3: :D ale regol si sa akurat vcas, jelikoz vo stvrtok Vas mackovia golovo odfuknu spät do Toronta :frajer2:
ceppi pozor na nas ty tu nezastrasuj fanusika listkov :stop: a samozrejme pre mna dobra sprava ze sa tu nasiel dalsi fanusik Toronta :ejha:
Dnes aspon bod ze zápasu s Hurikány! Skvěle se předvedl Grabovskij, který měl 2+1! Jsem rád, že je v Torontu, má větší šanci se v něm předvézt, než u Habs! Také mě těší ten rus..ten Kuljomin! :good:
Tak dnes sme prehrali ale myslim si ze to bol super zapas no Toskala to viem o nom jedno zatial naj brankar NHL co som ho videl chytat zatial tak neuveritelne co ten stvara obrana sa moze hanbit ze superovych hracov nehava trestuhodne pred nim a vobec nic nerobia tam do Toskalu narazaju hokejkami a nasi nic len tak pozeraju ak pstros do betona.Grabovski uz som o nom dlho vedel ze je to super hrac a v Toronte to len dokazuje ale skoda ze moj kon Antropov zatial nechyta dych ale ked ho chyti tak poprdeli.Cepi no co ti poviem gratulujem k vitazstvu.
tak toto Kostopoulos prehnal :evil: :bitka3: :evil:

Hokejový obranca Toronta Mike Van Ryn má po zápase NHL s Montrealom zlomený nos a malíček na ľavej ruke. Zadáka Maple Leafs tvrdo zozadu narazil na mantinel Tom Kostopoulos, ktorý za svoj zákrok dostal trest na 5 minút plus do konca zápasu. Van Rynovi museli do šatne pomôcť.
Obrázek

"Verím, že Mike si nemyslí, že som ho chcel úmyselne zraniť. Išiel som iba po puku a jeho pohyb smerom k mantinelu som veľmi neočakával. Nechcel som ho napadnúť, nehrám zákerne, ale tvrdo áno," ospravedlňoval sa po zápase Kostopoulos.
Podľa trénera Rona Wilsona je hráč Montrealu plne zodpovedný za celý incident. "Liga by sa na tento zákrok mala pozrieť. Ak sa niekto zraní, potom sa to musí riešiť," tvrdil Wilson. Rovnako zmýšľa aj útočník Toronta Matt Stajan: "Verím, že by ho mohli potrestať. Van Ryn bol v pozícii, v ktorej sa nemohol brániť. Poznám však Toma a viem, že nie je zákerný hráč. Urobil však zlé rozhodnutie a teraz je na vedení ligy, čo spraví."
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZNJ3X9tHqf0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZNJ3X9tHqf0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Van Ryn sa už raz dostal do pozornosti médii po tom, čo s ním 24. októbra v zápase s Bostonom prerazil útočník Bruins Milan Lucic prexisklo, ktoré dorazalo viacrých divákov, a čo to sa ušlo aj samotnému Van Rynovi. (pravdask)
:evil: Kostopoulos nemá pravdu.U hokeje se taky musí trochu myslet,jinak z nich budou invalidi.Chápu,že chtěl Van Ryna dohrát a Ne zranit,ale mohl to udělat daleko obezřetněji a NE ho zbourat a obličejem poslat na plexi. :thumbsdown: Muselo mu být jasné,že Van Ryn je k němu zády a tudíž ho nepostřehl a náraz v takové míře nečeká!!!Taky to dopadlo špatně!!!!Navíc se to odehrává v rohu kluziště,kde pro průběh hry,nemělo nějakou elementární důležitost!!!!
Je jim to denodenně připomínáno,aby k sobě byli ohleduplnější,ale stále to někteří nechápou!!!Měli by si uvědomit,že je hokej živí!!!!A pro ty natrvdlejší,by se měli seznámit s případem třebíčského Zelenky.Podobným zákrokem u mantinelu skončil s přetrženou míchou na vozíčku!!!Jako-li dnes je šťastně ženat a jeho nejbližší okolí dělá co může, je z něho bohužel nepohyblivý mrzák nadosmrti.Je mi ho moc líto kluka a přeju mu,aby se u v osobním životě dařilo!!!

http://deniksport.blesk.cz/clanek/58587 ... hrnul.html

Kostopoulos zaslouží trest na deset zápasu.Je to sice náš hráč,ale nedá se nic dělat!!!!
jj..niektori hraci by si mali uvedomit ze prehnat to zas tak s bodyčekmi netreba, lebo nikdy nevies co sa tomu hracovi vazne moze stat / aj ked malo by to byt jasne kazdemu :eek2: /

- tu sú nejake podobne "hity"
No co je Michal? neako vám to nejde, v nových dresoch sme efektívny a Toskalu sme vám so 4 kusami vyhnali už po 9 strelách. Presadil sa aj Wellwood proti bývalému tímu, ale hlavne sa darí navrátilcovi Demitrovi ktorý nahrával na 3 zo 4 golov. V obrane zatial za chýbajúcich Edlera s Bieksom dobre zastupujú Nycholat a Davison. Dúfam že Luongovi nepokazíte shutout v poslednej tretine. :wink:
Inak na našom fore nemaju ludia Toronto v láske a často si z nich robia srandu a som rád že hráči im to dovolujú. Posledný vzájomný zápas bol tušim 6:1 pre nás.
Obrázek
Tak nielenže ste mu ten shutout pokazili ale aj v presilovke ste riskantne odvolali brankára aby ste mohli v hre 6 na 4 znížiť už na 4:2, aj ked Stajan to tam dal futbalovým spôsobom gol platil.. V poslednej minúte ste Josepha odvolali znovu ale už sa skore nemenilo, škoda lebo Danielovi chýbali centimetre aby trafil prázdnu bránu.
Do jednání s bývalým generálním manažerem Brianem Burkem se už zapojil i prezident společnosti MLSE vlastnící Maple Leafs Richard Peddie, dolaďují se poslední detaily smlouvy. Burkeovo jmenování do funkce prezidenta a generálního manažera Javorových listů je očekáváno před sobotním zápasem s Philadelphií.
Tak že to půjde tak rychle, jsem nečekal :yes:
Útočník Toronta Jason Blake vypadne na nějaký čas ze sestavy Maple Leafs. U pětatřicetiletého rodáka z amerického Moorheadu je podezření na otřes mozku po střetu s Colby Armstrongem z Atlanty. I proto představitelé kanadského klubu povolali z farmy čtyřiadvacetiletého Andre Deveauxe, jenž dosud na premiérový start v NHL čeká.
velmi ma prekvapuje tento tim, no musim povedat ze zapas proti New York Rangers uplne ovladli česi, co sa tyka obidvoch timov, Kubina hattrick v asistenciach :good: a Rozsival gol a asistencia tiez pekne
tak Anton Stralman byl poslán na farmu sice se o Toronto moc nezajímám ale na MS byl Anton jednoznačně nejlepší bek celeho turnaje hral opravdu dobře to se mu v torontu tak nedaří?? nebo je to kvuli bodům?? nevíte někdo?
:arrow: 05.03. - Ve skvělých výkonech v AHL pokračuje útočník Jiří Tlustý. Poté, co se stal nejlepším hráčem měsíce února, si v nočním utkání proti Providence připsal hned 6 bodů (2+4) do tabulky produktivity.

Mimochodem zdravím uživatele tohoto fóra!
_____
aj my Teba Bobbe
:coucou:
Dnes Stempniak zaujímavy icetime. Škoda, že sa jemu a aj Torontu až tak nedarí. Verím, že sa vrátia na pozície, ktoré im patria.
Vedení Toronta podepsalo tříletý vstupní kontrakt s útočníkem Christopherem DiDomenicoem, kanadský klub to oznámil na svých webových stránkách. Dvacetiletého hokejistu si Maple Leafs vybrali jako 164. hráče v šestém kole draftu 2007.
Posila hodná Toronta :-P
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS