Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SAN JOSE SHARKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Thornton perfektný hokejista a ešte lepší chlap mimo laduGetzo5 píše:Thornton menovaný kapitánom Sharks![]()
Chudák Dany Boyle, toto si nezaslúži...
Wanic - tak toto ti fakt neviem povedať , vie to asi len McLellan a Antitero Niemimakky
Nie, žeby som nesúhlasil, ale s nami hrali na pol plynu aj to stačiloBruinsFan píše:Niežeby som trojku Marleau - Thornton - Heatley nejak obľuboval, ale minulý zápas hrali famozne....
Boyle vs. Isles. 2-1 a to doslovne. Pri góle Ostrovanov mu pri pokrývaní skórujúceho na oblúku zavadzal rozhodca, potom vyrovnal spoza obrancu pri PP krásnou strelou na lapačku Rolosona a sám premenil i rozhodujúci nájazdv SO.. Good job, Dan.
Z hry najlepšie vyzerá Pavelski, ale čo tak pozerám, so strieľaním gólov to bude horšie nato koľko šancí má a -8 nejak tých 9 bodov na jeho konte nevyvažuje... čím to? :ja_neviem:
Z hry najlepšie vyzerá Pavelski, ale čo tak pozerám, so strieľaním gólov to bude horšie nato koľko šancí má a -8 nejak tých 9 bodov na jeho konte nevyvažuje... čím to? :ja_neviem:
No pravdu povediac mne sa Pavs moc túto sezónu nepáči dosť často je na druhej strane ako puk a v útočnom pásme sa mu vôbec nedarí no je to tak s celou 2.formaciou bohužial ...Getzo5 píše:Boyle vs. Isles. 2-1 a to doslovne. Pri góle Ostrovanov mu pri pokrývaní skórujúceho na oblúku zavadzal rozhodca, potom vyrovnal spoza obrancu pri PP krásnou strelou na lapačku Rolosona a sám premenil i rozhodujúci nájazdv SO.. Good job, Dan.![]()
Tak jeden člen z fóra ma poprosil, či by som nemohol občas napísať do tohoto topicu. OK!
Konečne mám pocit že začneme vyhrávať! Clowe a Couture sú už niekolko zápasov tá istá pesnička perfektne si rozumiu a stále bodujú rozhodne naši najdôležitejší Forwardi poslednej doby. No bez bodov prvého útoku to sami utiahnuť nemôže. Marleau v poslednej dobe fakt slabota a miešanie útokov nijak nepomohlo a Patty nadalej zbieral len mínusové body ALE v poslednom zápase chalani teda Big Joe a Patty naznačili že opäť by im to mohlo klapať ako za stara a mali pár fakt skvelých akcií v poslednom zápase.
Modlím sa zato aby McLellan dal Olympic Line dokopy v ďalšiom zápase.
Otázka by bola akurát kto bude v útoku s už spomínaními Clowe-Couture, zrejme by sa k ním pridal Torrey Mittchell, no možno by sa naspäť do 2.útoku vrátil Ferriero - dobrá hra
, strašné zakončovanie čo fakt naserie napr. zápas s Nashvillom keby premenil pár min. pred koncom únik sám na brankára máme isto 2.body, takto sme nezískali nič, no šancí a o mnoho väčších nepremenil viacero.
Ďalej Pavs so Setom a McGinnom v posledných matchoch fakt paráda, Pavs perfektný center Seto scórer a McGinn do toho pridal tvrdú hru
Konečne by sme mohli mať tri skórujúce lajny, až sa naozaj začne dlhodobo dariť Olympic Line čo by malo výjsť, Couture s Cloweom budú hrať ako do teraz a Pavs so Setom isto niake góly pridajú !!
útoky by mohli vyzerať takto a bude to paráda
Heatter - Big Joe - Patty
Clowe - Couture - Mitchell/Ferriero
Seto - Pavs - McGinn
---------------------------------------------------------
K obrane len krátko Boyle konečne začal bodovať, čo je unho dôležité samozrejme zato môže vďačiť aj útočníkom ktorý konečne zabrali, pretože na začiatku sezóny Boyle len strácal puky lebo nemal na koho rozohrať ...
Vlasic v poslednej dobe takisto dost dobre, no najviac ma prekvapil Justin Braun skvely ofenzívny obránca no dozadu sa má ešte čo učiť podobne ako Demers poslednú sezónu...
K bráne nechcite aby som sa moc vyjadroval lebo zase sa len naserem, Niemiho fakt nemám rád, chytá zle a všetko vyráža ani nevie kam čiže navyše robota pre obrancov, miesto času ktorý by sme možno mohli stráviť v útočnom pásme ...
Niitty je pre mňa jasná jednotka ale McLellan sa snaží držať si oboch v pohode pred PO a tak hraju približne rovnako ...
plus video Thortyho s Pattym z minulého zápasu http://video.nhl.com/videocenter/consol ... ent=S.J623
Konečne mám pocit že začneme vyhrávať! Clowe a Couture sú už niekolko zápasov tá istá pesnička perfektne si rozumiu a stále bodujú rozhodne naši najdôležitejší Forwardi poslednej doby. No bez bodov prvého útoku to sami utiahnuť nemôže. Marleau v poslednej dobe fakt slabota a miešanie útokov nijak nepomohlo a Patty nadalej zbieral len mínusové body ALE v poslednom zápase chalani teda Big Joe a Patty naznačili že opäť by im to mohlo klapať ako za stara a mali pár fakt skvelých akcií v poslednom zápase.
Modlím sa zato aby McLellan dal Olympic Line dokopy v ďalšiom zápase.
Otázka by bola akurát kto bude v útoku s už spomínaními Clowe-Couture, zrejme by sa k ním pridal Torrey Mittchell, no možno by sa naspäť do 2.útoku vrátil Ferriero - dobrá hra
Ďalej Pavs so Setom a McGinnom v posledných matchoch fakt paráda, Pavs perfektný center Seto scórer a McGinn do toho pridal tvrdú hru
Konečne by sme mohli mať tri skórujúce lajny, až sa naozaj začne dlhodobo dariť Olympic Line čo by malo výjsť, Couture s Cloweom budú hrať ako do teraz a Pavs so Setom isto niake góly pridajú !!
útoky by mohli vyzerať takto a bude to paráda
Heatter - Big Joe - Patty
Clowe - Couture - Mitchell/Ferriero
Seto - Pavs - McGinn
K obrane len krátko Boyle konečne začal bodovať, čo je unho dôležité samozrejme zato môže vďačiť aj útočníkom ktorý konečne zabrali, pretože na začiatku sezóny Boyle len strácal puky lebo nemal na koho rozohrať ...
Vlasic v poslednej dobe takisto dost dobre, no najviac ma prekvapil Justin Braun skvely ofenzívny obránca no dozadu sa má ešte čo učiť podobne ako Demers poslednú sezónu...
K bráne nechcite aby som sa moc vyjadroval lebo zase sa len naserem, Niemiho fakt nemám rád, chytá zle a všetko vyráža ani nevie kam čiže navyše robota pre obrancov, miesto času ktorý by sme možno mohli stráviť v útočnom pásme ...
Niitty je pre mňa jasná jednotka ale McLellan sa snaží držať si oboch v pohode pred PO a tak hraju približne rovnako ...
plus video Thortyho s Pattym z minulého zápasu http://video.nhl.com/videocenter/consol ... ent=S.J623
Pár krátkych poznámok, ktoré na Sharks mám... V prvom rade sa chcem opýtať, ako fanúšikovia berú McLellana. Ja totiž za seba musím povedať, že som jeho fanúšikom. Pamätám si ako dnes, že po jednom z prehratých zápasov prišiel okamžite v chodbičke na rozhovor. Na jednoduchú otázku "prečo tento zápas nevyšiel" plynule predniesol asi 5 minútový do detailov rozpracovaný monológ na tému chýb v hre. Bez nádychu. Fakt som čumel.
V druhom rade chcem pochváliť troch hráčov - Nichola
V treťom rade sa chcem spýtať na menovanie Thorntona do pozície kapitána...dojmy doposiaľ? Vyžadujem si úprimnú a nezaujatú odpoveď.
Na záver len toľko, že ako som dnes v chate spomínal, ako chlapec som Sharks prial keď sa im ešte tak dobre nevodilo a som rád, že sa im teraz darí. Minule po zápase s Dallasom som dokonca vyše hodiny pozeral post-game videá zo šatne a interviews s hráčmi. Dobre som sa pobavil a zaspomínal na staré časy so šiltovkou Sharks, ktorú stále ešte niekde hádam aj mám.
Ako som ti spomínal, pokús sa ich tu zavolať, aj ja sa pokúsim toho známeho. A prispej sem takto častejšie. Myslím, že Rev je výborný príklad toho, že ani dokonca ani samomluva nie je zbytočná a že to je hlavne prezentácia klubu ako takého (blog nie, to je samoukájanie sa - rozumej uzavretú komunitu, no offence) a spôsob komunikácie medzi fanúšikmi klubov navzájom, čo v podmienkach bývalého Československa nie je na zahodenie, nakoľko nás státisíce ako v štátoch nie sú (tam si teda vystačia aj sami v oddelených skupinách).
Aj nabudúce. :smile03:
Prepáč Getzo že som ťa nehal na odpoveď tak dlho čakať, a aj tak sa odpovede na tvoje otázky... čakal som kým sa vynoria niake informácie o zápase a dám to všetko do jedneho príspevku ...
Sorry ale teraz fakt nemam chuť odpovedať lebo Niemi je zase v bráne, už fakt mi to nepripadá tak že McLellan sa snaží oboch si držať v pohode ale že uprednostnuje Niemiho, pretože keď vyhráme v bráne s Niittym je otázne kto pôjde chytať nabudúce ale keď vyhrá Niemi je jasné že pôjde on v ďaleiom zápase
sorry ale aj toto ma vie tak vytočiť že fakt nemám chuť v noci pozerať a radšej sa chcem vyspať
(samozrejme pozerať budem
)
No tak ešte niečo k zápasu --- útoky presne ako som predpokladal, no kedže Mitchell stále nie je v poriadku bude v druhom útoku Ferriero, inak zaujímavé je že Justin Braun trénoval vo štvrtom útok, avšak McLellan povedal že v zápase určite nenastúpi v útoku ...
Sorry zajtra ti odpoviem ...
Sorry ale teraz fakt nemam chuť odpovedať lebo Niemi je zase v bráne, už fakt mi to nepripadá tak že McLellan sa snaží oboch si držať v pohode ale že uprednostnuje Niemiho, pretože keď vyhráme v bráne s Niittym je otázne kto pôjde chytať nabudúce ale keď vyhrá Niemi je jasné že pôjde on v ďaleiom zápase
No tak ešte niečo k zápasu --- útoky presne ako som predpokladal, no kedže Mitchell stále nie je v poriadku bude v druhom útoku Ferriero, inak zaujímavé je že Justin Braun trénoval vo štvrtom útok, avšak McLellan povedal že v zápase určite nenastúpi v útoku ...
Sorry zajtra ti odpoviem ...
Dnes nás čaká opäť ťažký zápas proti Minnesote. Asi až na to Toreyho Mitchella sú všetci fit takže očakávam víťazstvo. Nakoľko sme si posledným zápasom s LA pokazili možnosť byť na 2.mieste divízie a spadli sme až na nelichotivé 6 miesto v celej konferencii. Ak by sme však dnes uspeli vyšvihneme sa na 4. miesto pred už spomínane LA. V tejto sezóne sme sa zatiaľ stretli s Minesotou iba raz, keď sme prehrali 1:0 po šťastnom góle z presilovky 5-3
. Dnes podľa môjho názoru padne o niečo viac gólov, dúfam, že hlavne do siete Minnesoty, keďže do našej brány sa s najväčšou pravdepodobnosťou postaví Nitty, čo ma samozrejme veľmi teší :
. Na dnešnej súpiske sa v porovnaní zo zápasom s LA nezmení pravdepodobne nič asi až na post brankára. držím našim palce nech im tento zápas vyjde
Pavelski urcite hrat nebudeMischelito44 píše:Dnes nás čaká opäť ťažký zápas proti Minnesote. Asi až na to Toreyho Mitchella sú všetci fit takže očakávam víťazstvo. Nakoľko sme si posledným zápasom s LA pokazili možnosť byť na 2.mieste divízie a spadli sme až na nelichotivé 6 miesto v celej konferencii. Ak by sme však dnes uspeli vyšvihneme sa na 4. miesto pred už spomínane LA. V tejto sezóne sme sa zatiaľ stretli s Minesotou iba raz, keď sme prehrali 1:0 po šťastnom góle z presilovky 5-3. Dnes podľa môjho názoru padne o niečo viac gólov, dúfam, že hlavne do siete Minnesoty, keďže do našej brány sa s najväčšou pravdepodobnosťou postaví Nitty, čo ma samozrejme veľmi teší :
. Na dnešnej súpiske sa v porovnaní zo zápasom s LA nezmení pravdepodobne nič asi až na post brankára. držím našim palce nech im tento zápas vyjde
![]()
a Heatley takisto s najväcsiou pravdepodobnostou nie ....
EDIT - Heatley hrat bude!!!
Z farmy povolaný boli Mashinter a Wingels
útoky ?
Heatley-Thornton-Ferriero -
Clowe-Couture-Setoguchi - takto dnes trenovali
cize 3.utok by mal byt zlozený z Marleaua a hrácov z farmy ?!
v bráne Niitty
[nhltv]http://video.nhl.com/videocenter/consol ... ent=S.J432[/nhltv] - Niemi opäť v bráne 
Útoky, napriek zraneniam sa mi celkom pozdávajú a dnes verim vo výhru aj s Niemim v bráne a Pavelskim, McCarthym a Mittchellom na tribúne
...
Heatley-Thornton-McGinn
Clowe-Couture-Ferriero
Mashinter-Marleau-Setoguchi
Wingels-Nichol-Mayers
.....
Útoky, napriek zraneniam sa mi celkom pozdávajú a dnes verim vo výhru aj s Niemim v bráne a Pavelskim, McCarthym a Mittchellom na tribúne
Heatley-Thornton-McGinn
Clowe-Couture-Ferriero
Mashinter-Marleau-Setoguchi
Wingels-Nichol-Mayers
.....
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF