Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

trosicku offtopic ale snad mi niekto odpovie - chorche ma ban? dokedy?

petrik píše:trosicku offtopic ale snad mi niekto odpovie - chorche ma ban? dokedy?
jj má, více zde: http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=733&start=60
co chorche po banane na toto forum zanevrel? ved mu uz skoncil alebo nie?

nepride ani oplakat zranenie havlata na niekolko tyzdnov (este len teraz su hawks v peknych :ho*no: , som vazne zvedavy ako martina nahradia)
petrik píše:
nepride ani oplakat zranenie havlata na niekolko tyzdnov (este len teraz su hawks v peknych :ho*no: , som vazne zvedavy ako martina nahradia)
To zranenie Havláta, je veľká smola.Prajem mu ,čo najskôršie vyliečenie.Chicagu bude veľmi chýbať.Ale ako ukázal dnešný zápas a výhra v Detroite, ani bez neho, nemusia byť fackovacím panákom ,ostatným klubom.Najmä ak vydrží forma, ich golmanovi Chabibulinovi.
No Chicago znova vyhrálo,ale ich najdôležitejší hráč neni Havlát ale Lang,aspoň teraz na začiatku sezony,znovu dal velmi dôležitý gol,2 sekundy dokonca aby mohli potom v OT zvíťaziť.
Chorche by bol prekvapený ako sa mu darí,lebo Lang bol jeden z hráčov čo nemusel.
prekvapeny som aj ja

a po dnesku neprijemne :x :bitka3:
Toews a Kane - tato dvojka nie je buducnost chicaga ale uz sucasnost.

Dobre odporucam pozriet si gol Jonathana Toewsa v dnesnom zapase. Uz dlho som tak pekny gol nevidel.
Chicago sa podobne ako St.Louis z timov co boli naspodu minulu sezonu drzi vpredu a asi budu silne bojovat o playoff cim sa zapadna konferencia vyrovnava a bude boj o playoff do posledneho kola.
cital, som ze to bola ozajstna parada, ja sa k nemu najskor dostanem az vecer, takze potom ho tu supnem..

psst, chorche Chicago uz neriesi a hned to ide k lepsiemu :D nic v zlom :wink:
Chciago sa dnes o5 rozstrielalo zas to bol zapas plný golov ina drama...do bran nastupili dvojky Raycroft a Lalime...ja neviem..mali supiš zakroky hlavne Raycroft v prvej časti v ktorej dominovalo toronto po dvoch goloch Sundina a to boli blafaky ten prvý to bola fatalna chyba obrancu Chicaga ktorý sa pošmykol a to bola tuším presilovka Chicaga no a zavahanie využil Sundin ktorý sa rozbehol a ocitol sa sam pred Lalimom a bol z toho nadherný gol...Dačo podobneho predviedol a pri jeho druhom gole ked paradnu klučku spravil Jason Blake a puk mu žu len potisol kedže bol atakovaný a Sundin bol o5 pred Lalimom sam...Toronto vyhravalo 3:1 no potom prišiel paradny obrat...na ktorom sa činil aj Robert Lang jeho paradnou strelou švihom dal od tyčky gol to bola tak presna strela raycroft nemal šancu chytiť...za stavu 5:4 odvolaný brankar no a zaujímave dvaja hrači chcaga na prazdnu branku s pukom šiel lang a pekne gesto od neho ako prihral Ruutuovi na gol...
Kane je siemy v kanadskom bodovani. To uz je co povedat. Uz teraz mozeme povedat ze to bola vydarena jednicka draftu lebo vzdy je to riskantne. Niektore jednicky ani nhl nakoniec nehrali. Urcite to bude zaujimave dalej sledovat.
jj dopredu ho hlavne katapultoval výkon proti Columbusu ked strelil 2 goly a na dva prihral...no samo že v každých zapasoch sa skvelo ukazuje a s Toewsom toť velka nadej pre chicago...sa rozbehli takto na začiatok obaja slušne nech im to vydrží :thumbsup:
Chara zmasakroval Kociho.
Crab píše:Chara zmasakroval Kociho.
:good: :good: :good: :good: :good: :good:
Slava obidvom bitkarom. Takto vypada oldschool bitka. Chara dostal jednu kvalitnu ranu ale Koci ich schytal niekolko priamo na tvar. Zdeno prekvapivo ukazal dobru techniku, ked s tymi dlhymi rukami rozdaval velmi presne rany. David Koci sa ale bije strasne oldschoolovo. Ziadne branenie, nekryje si moc tvar, chce rozdat ranu ale pritom aj schyta. Ani jeden z hracov sa nesnazil druheho stiahnut na dres ako to robi zbabelec laraque, Koci nespadol ani po niekolkych ranach do tvare.

rad by som si vypocul nazor chorcheho :D samozrejme ako by nam opisal porazku jastrabikov..ale ! Chicago sa prezentovalo sympatickym vykonom..Khabi to vzadu moc neistil a nas Tim to opät poriesil..bola to prijemna noc s Charovou ceresnickou na torte :thumbsup:
video zo zapasu Stars vs. Blackhawks

bolo co sledovat..stav 1:1 tutova golovka jastrabov, no leziaci Turco schytal puk do masky :D (budu to ukazovat spomalene 3x!) Morrow tam predviedol iny hit na Seabrooka, no a Williams to tam v zavere zaklincoval..hmm, Chicago si pocina zatial viac ako sympaticky

no mladici z Chicaga veru zatial prijemne prekvapuju. Len ci im to vydrzi celu sezonu. Inak v Dallase maju dobru sirenu.
Dnes som videl záznam Chicago - St.Louis a celkom dobrý zápas.4 góly z presiloviek,mne sa páčil výkon mladého Davida Perrona(Blues)...Chicago si tú výhru zaslúžilo.
To bych řekl, že si ji zasloužilo :wink: , kolik jen oni měli šancí :shock: ............ :thumbsup: :thumbsup: !!!! Dopředu hrají opravdu skvěle a to i bez Havláta.............. !!!!
Utočník Chicaga, Martin Havlát, prošel finálním fyzickým testem, který potvrdil, že je připraven nastoupit. Blackhawks stanovili datum jeho návratu na 28. listopad, kdy se střetnou s Tampou Bay. „Zatím není jeho návrat nezbytně nutný, proto bude lepší, když počkáme co nejdéle,“ řekl generální manažer Dale Tallon. „Zatím si bez něj poradíme.“ Havlát se zranil hned v prvním utkání s Minnesotou a doposud vynechal 19 utkání.

No jasně, na nás se vrátí, snad nebude mít bodový návrat :wink:
Chicago sa chce zbaviť Samsonova,ten je zatial velké sklamanie aj pre mňa, z 15 zápasov má LEN 3 asistencie a hrozných -6.
Myslím že jeho si nezoberie asi nikto,už dosť šancí takto pokazil.
Pokud Havlat vydrzi zdravy, tak se Chicago vubec nemusi bat o play-off.
nemusi bat je silne slovo. je tam kopu kandidatov a tento rok to bude tesnejsie ako minuly ked bola sedmicka jasna. havlatov navrat bol docela impozantny. teraz ma chicago dve silne lajny jednu s havlatom a langom a druhu kane a toews. odchod handzusa zial bolo pre chicago asi to najlepsie co sa im mohlo stat.
No pred výkonmi Chicaga v posledných zápasoch, treba zložiť klobúk.Minule rozstrieľali Tampu a dnes po 1 tretine, vyhrávajú 5:0 nad Phoenixom.Návrat Havláta, im dodal ešte viac sebavedomia a teraz ,budú veľmi nebezpečným súperom, každému týmu. :good: Ale samozrejme, supr hrajú aj ostatný spoluhráči Havláta, od Chabibulina,Toewsa,Byfugliena(autora 3 dnešných golov)... :cool:
Nakoniec vyhrali 6:1 a Bryzgalova vyhnali už po 7 strelách z ktorých dostal 5 :shock: golov.
Tento rok je konečne vyrovnaná aj centrálna divízia,ved Columbus po skvelom začiatku je už posledný a St.Louis s Chicagom patria k najlepším tímom za posledných 10 zápasov.Ale 5.12. prídeme do Chicaga my a potom už znovu budete sklamaný z výkonu jastrabov,ked nám darujú aj druhý shotout tento rok :wink:
Ohlund ja myslím, že sa tešíš trochu predčasne.Luongo chytá fantasticky(ale v dobrej forme, chytá v posledných zápasoch, aj Chabibulin), ale kanonieri Chicaga, mu tú skvelú sériu shotoutov, z posledných zápasov zrušia.Myslím, že v domácom prostredí,budú hráči Chicaga nad vaše sily a otázkou bude len to, koľkokrát dokážu ich kanonieri, vyzrát na Luonga. :wink:

Ale rozhodne to bude zaujímavý zápas, na ktorý sa už teraz teším. 8)
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS