Kód: Vybrat vše
Season GP W L GAA PCT SO EN GA SHA Starts
2008-2009 12 4 6 3.93 0.858 0 0 44 309 12
No jsem na to zvědavej, Kings letos hodně přitvrdili, takže se ukáže, kdo koho přetlačí.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kód: Vybrat vše
Season GP W L GAA PCT SO EN GA SHA Starts
2008-2009 12 4 6 3.93 0.858 0 0 44 309 12
Come on ENGLAND píše:Dnes to nebude jednoduchý zápas, ale doufám že konečně potvrdíme předchozí vítězství. Je to nyní hodně složité, máme spoustu zraněných, Turciemu to prozatím moc nejde a naše největší chlouba - defenzivní hra, zatím nejede ani na 60 %. Ale zatím je za námi pouze 1. 1/4 zákl. části, věřím že se to otočí. Začit s tím v dnešním zápase by bylo skvělé............. !!!!
Let´s go DALLÁSEK............ !!!!!!!!
Za takové hloupé kecičky asi dostane pěkný flastr a možná,že jej vyhodí z Dallasu to se mu fakt vyplatilo
Tak co Scude,viděl jsi Dallásek v noci v akci? Docela by mě zajímal i Tvůj názor na tento zápasNHLfanAVS píše:Zápas sa ťažko hodnotí. Dallas predviedol zúfalý hokej plný náhod. V zápase mal azda iba päť minút, kedy dostal súpera pod tlak. V kritických momentoch ho podržal Turco, či šťastena. Colorado hralo miestami pasívne, unavujúco. Nedokázalo premeniť šance a dostalo smolný gól. Keď už to ide niektorým hráčom, tak práve šťastie sa nám vyhýba. Stewartov výkon sa hodnotiť ešte nedá, musíme mu dať čas. Ďalšia prehra. Tentoraz s posledným tímom konferencie. Kam to v tejto sezóne spejeme?
by David Puchovsky, Slovakia, Eurolanche.com
Zápas jsem Baffy samo viděl a když si všechno sečtu a podtrhnu, tak jsem velice spokojen. Když si vezmu jak jsou na tom hráči psychicky a hlavně jak jsme na tom s absencemi - zranění Morrow, Lundqvist, Ott, Zubov, Lehtinen a také Avery, tak jsou 2 b zlatéBaffy píše:Tak co Scude,viděl jsi Dallásek v noci v akci? Docela by mě zajímal i Tvůj názor na tento zápasNHLfanAVS píše:Zápas sa ťažko hodnotí. Dallas predviedol zúfalý hokej plný náhod. V zápase mal azda iba päť minút, kedy dostal súpera pod tlak. V kritických momentoch ho podržal Turco, či šťastena. Colorado hralo miestami pasívne, unavujúco. Nedokázalo premeniť šance a dostalo smolný gól. Keď už to ide niektorým hráčom, tak práve šťastie sa nám vyhýba. Stewartov výkon sa hodnotiť ešte nedá, musíme mu dať čas. Ďalšia prehra. Tentoraz s posledným tímom konferencie. Kam to v tejto sezóne spejeme?
by David Puchovsky, Slovakia, Eurolanche.com