Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

akoze Orlov nedostane sancu, aj ked Green je zraneny? cize sa tam vrati Erskine? ach, to zas bude katastrofa...ku Greenovi v utoku, no, nic take by som neskusal, proste ho vymenit, alebo vykupit, ostat by mohol, ale tak maximalne s polovicnym platom, ale stale verim, ze sa najde niekto kto si ho vezme...nerozumiem velm, preco vam vadi Laich, samozrejme ma prestreleny plat, ale svoje si stale odohraje, on do ofenzivy nikdy velmi nebol, ale mame najlepsie oslabenie v lige a on to cele vedie, fakt on je dusa tohto timu uz niekolko rokov a on mal byt kapitan..a Brouwer je tiez dobry, ak raz niekedy chceme uspiet v PO, tak presne takych hracov potrebujeme a vyzera to, ze sa pri nich chytil aj Marcus, ja som s nimi spokojny...skor sa treba zamysliet, preco je prva formacia mimo presiloviek uplne neviditelna a to sa uz ani Erat nema na co vyhovarat, hraje s najlepsou dvojicou v time a nehraje nic, vidiet na nom, ze sa snazi a maka, ale je to brutalne malo na to co od neho cakame..
Orlova možno zase povolajú, jeho posledné zaradenie do AHL a následné znovupovolanie bolo len preto, aby mohol odohrať zápas s Hershey. Možno, že v tomto prípade ide o to isté :neviem: .
Pali_Caps píše:nerozumiem velm, preco vam vadi Laich, samozrejme ma prestreleny plat, ale svoje si stale odohraje, on do ofenzivy nikdy velmi nebol, ale mame najlepsie oslabenie v lige a on to cele vedie, fakt on je dusa tohto timu uz niekolko rokov a on mal byt kapitan
Laich mi vadí (resp. nevadí) preto, lebo podľa komentov GMGM v minulosti a neuspokojivej hre v ES má stále miesto v 2. útoku. Minulú sezónu tiež okamžite keď sa vrátil do zostavy, šupnú ho do 2. lajny :!:. Svoje dobré roky (čo sa týka bodov) mal pod BB vtedy, keď Washington vyhrával v základnej časti čo sa dalo a 2x po sebe (myslím) mal najviac gólov v NHL. Vtedy mal každý veľa bodov. Tzn. nesnažím sa povedať, že nemám rád Laicha, ale, že z nejakých mne neznámych dôvodov ho majú GMGM a Oates radšej, než by ho mali mať :-D. Nemám rád to, ako ho používajú v zostave, on samotný je v pohode. Viď. napr. McPheeho komenty pred tým, než sme podpísali Graba a zmlúva, ktorú Laichovi dal.
Keby hral v 3.-4. lajne + PK a dostával namiesto 4,5m tak o 1,5m-2m menej, tak by to bolo vynikajúce.
Toť môj názor.

2. lajna je túto sezónu ešte neviditeľnejšia ako prvá. Oates ju podľa mňa nechce rozpustiť preto, lebo 3. aj 4. hrajú vynikajúco a nechce to pokaziť.

1. lajna sa musí dať v ES dokopy. Čo sa pamätám na koniec minulej sezóny, tak to Ovechkinovi nepadalo len na PP, ale aj ES. Keď som proti Columbuse pozeral, čo robil na ES, tak to bolo o dosť horšie.
Však si predstavte, že by okrem toho, čo robí na PP bol aj v ES taký dobrý, ako bol niekoľko rokov dozadu. :shock: :-O :yes:
Dostáva 9,5M a dostáva ich preto, aby bol najlepší hráč tímu vo všetkých situáciach, nie len na PP.
Aj keď nehrajú dobre, tak si myslím, že sa 1. lajna dokopy dá a pôjde im to aj na ES :) . Musíme si len počkať :-D.
Tak dnes na wshpost dva nove clanky:
1. Prvej lajne chyba chemia
2. Laich s Browerom nemaju chemiu :-D :-D WTF
Bohuzial je to tak..najhorsie na tom je, ze tretia a stvrta lajna hraju tak dobre, ze sa menit nebudu. Takze mame docela obmedzene moznosti..ja by som to skusil takto:
Laich-Backstrom-Ovi
Erat-MoJo-Brower
pri zapase s CBJ sa dost hovorilo o tom, ze by si Erat mohol dost dobre rozumiet s Grabom. Takze lajny by sme mohli skusit aj
MoJo-Backstrom-Ovi (overena klasika)
Erat-Grabo-Brower (sounds good)
Chimera-Laich-Ward (moze to fungovat)
chyba je jedine v tom, ze si niesom celkom isty, ci chcem tu tretiu lajnu fakt rozbit :hmm:
A jedna novinka:
Caps Recall Tyson Strachan
The Capitals have recalled defenseman Tyson Strachan from the Hershey Bears.... :-O :-( :shock: :?
Strachan played in 38 games with the Florida Panthers last season, compiling four assists and 40 penalty minutes..... :cry:
som zvedavy, ako dnes bude vyzerat defenziva bez Greena, ale vobec by som sa necudoval, keby to bolo dost lepsie :) ...ako, jedina moznost s kym by si Erat mohol rozumiet je uz fakt len Grabo, lebo presiel uz vsetky formacie a este mu to neslo nikde..ale momentalne som zasade proti, aby sa rozbijala tretia lajna a skor by som len prehodil Erata s Laichom
J.R.-20 píše:A jedna novinka:
Caps Recall Tyson Strachan
The Capitals have recalled defenseman Tyson Strachan from the Hershey Bears.... :-O :-( :shock: :?
Strachan played in 38 games with the Florida Panthers last season, compiling four assists and 40 penalty minutes..... :cry:
no zbohom, Tyson Strachan :doh: :giggle:
Kuželka do áčka? Hodně štěstí... :lol2:
for CatsFan + Walt
No právě proto jsem byl při zjištění této novinky, tak zděšenej... :cry: :?

Připadá mi, že si z Orlova dělají prdel a zkouší co jeho psychika vydrží... :-O :-O :-O
Kreténi.... :cry: :-O :?

Orlov asi dostane první zápas za Washington v této sezóně jako vánoční dárek... :cry: :thumbsdown: :?
No tak ono Oates hlavne smrtelne vazne dodrzuje svoju viziu mat v obrannom pare lavo aj pravo rukeho obrancu. Green hra na pravo, kym Orlov na Lavo. To je hlavny dovod preco tam je Strachan. Aj ked ja tomu dost dobre nechapem..Orlov je docela dost dobra kopia Greena (dobre korculuje, podporuje utok a ma slusnu rozohravku) a neverim ze by bol v obrane od neho horsi..to sa asi ani neda
nooo, Brooksa stacilo, ze ste tu zdrbali a hned tam je golik :frajer2:
Tatár to v 1. tretine ničil :-O .
tak Tatar si z nas robi srandu celu tretinu :hroza: toto musime otocit, ale chcelo by to, aby sa prva formacia konecne prebrala, lebo je najhorsia zo vsetkych
Vezeme domů pěkné 2 body z Detroitu, proti Výběru Švédska.... :wave: :clap: :hop: :lol: :yahoo:
A ten druhý zajistil, letos už po třetí, náš Švéd Niki Bäckström... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

for PaliCaps

No nevím, já osobně jsem tady na Laicha nenadával... Patří mezi moje oblíbence týmu, stejně jako Chimera, Ward, Brouwer a obránci Alzner a Oleksy... :yes: :yes: :yes:

Asi před třemi lety jsem zde psal, že by to byl ideální kapitán místo Ovečkina... :yes: :yes:
Je to bojovník, srdcař a týmový hráč... :good:
Pri včerajšej absencii Greena odohral Carlson 32 minút s asistenciou a +2 :good: :good: .
#Caps have placed Mike Green on IR and recalled Dmitry Orlov from AHL Hershey.

Tomu to už musí byť aj vtipné :-D .
Super tretina od nas, Blues sme nepustili k nicomu, konecne sa pridala aj prva lajna, tretia klasicky gol :)
Jo, jo... :yes:
Pěkná první třetina... :yes:
MoJo zpátky do první lajny, Erat do druhé... :yes: A pomohlo to... :yes:
Tak jen doufám, že už tenhle zápas nepustíme... :yes: :good: :yes:
12:28 na strely a prehrávame 4:1 :hroza: . Jaro dnes tragický, dostal 3 góly z jednej strely a útok bez iskry.

Celkom slušná efektivita :thumbsup:
tak vy prestrielate snad kazdeho supera, Jaro dnes hrozny den, ale snad ho to trosku prebere
WoW :-O 47 striel na Holtbyho.
Zapas som nevidel, ten pomer striel 47-20 hovori jasne pre Blues, ale co som pozeral zostrih, tak vela cistych sanci tam nemali. Zisiel by sa report od niekoho kto ten zapas videl.
ani som nečakal výhru po pravde, naši majú za sebou ťažký týždeň a ešte cesta v rámci back-to-back zápasov, to je už dlhodobo naša "choroba" , ani si nespomínam kedy naposledy sme takýto zápas vyhrali... :neviem:
cez to všetko gratulujem súperovi k víťazstvu, boli ste efektívnejší :klobuk:
No, Holtby neskutocny vykon a treba povedat, ze ziadne strely nevyrazal, vsetko udrzi a tie jeho celkove statistiky su fakt dost solidne na to, za akou chyta obranou...neviem na kolko sa na Blues prejavilo to, ze museli k nam letiet cez polku Ameriky, ale cakal som od nich viac, teda, prestrielali nas jasne, ale nepustili sme ich do ziadnych velkych sanci a za to Halak pustil vsetko, co na neho islo...presunutie Marcusa spät do prvej lajny je dobry tah, Erat sa k nim vobec nehodil, ale mam pocit, ze Erat sa v nasom time nehodi nikde :cry: a fakt, kto trosku zmiernuje stratu Forsberga je Latta, ten chalan je fakt dobry, idealny stvrty center..zranenie Greena pomohlo Carlsonovi, dostal priestor a je z neho lider celej obrany, cize Greena skusit trejdovat niekam na Floridu..
XruC píše:WoW :-O 47 striel na Holtbyho.
Zapas som nevidel, ten pomer striel 47-20 hovori jasne pre Blues, ale co som pozeral zostrih, tak vela cistych sanci tam nemali. Zisiel by sa report od niekoho kto ten zapas videl.
Čo sa týka striel, tak Holtby včera podal veľmi dobrý výkon, no 47-20 je podľa mňa dosť mätúca štatistika, väčšina striel Blues nebola veľmi kvalitná a naši mali zase z menej striel viacej šancí, než by 47-20 napovedalo.

Prvých pár minút bolo lepšie St.Louis, no povedal by som, že po 1. góle Ovechkina to Caps trochu nakoplo a zbytok tretiny boli lepší.

V 2. bola podľa mňa hra vyrovnaná, gól Carlsona a jeho hra na PP ukazuje, že aj on vie hrať na PPQB a Green pre našu PP nie je až taký neuveriteľne dôležitý (aspoň čo sa týka tejto sezóny, keď Green dáva na PP góly a je vo forme, tak IMO možno najlepší PP obranca v lige).
Taktiež aj napriek inkasovanému gólu z PP potešilo, že výkon našej PK nie je dobrý len proti slabým tímom.
Na to, že Blues majú 1. PP v lige to naši zvládli slušne. Ten gól, čo dostali bol odrazený puk na hokejku hráča Blues a následná strela, nie nejaká obrovská hrubka v obrane.

V 3. už iba kontrolovali vedenie, práve vtedy prišlo najviac tých nekvalitných striel od Blues. Povedal by som, že nie sú zvyknutí doháňať náskok súpera, skôr kontrolovať hru keď vyhrávajú.

1. lajna bola určite lepšia, než posledné zápasy. Ovi mal aj 1-2 šance na hat-trick. Cez zápas sa však asi 2-3 krát nechali zavrieť v obrannom pásme.
3. lajna dobrá práca ako vždy.
Hru 4. lajny si veľmi nepamätám, no Wilson sa dostal do fightu a po pár sekundách bol hráč Blues na zemi :cinka: .
Erat-Laich-Brouwer viac-menej nenápadní. Na PK však zase :thumbsup: .

V obrane Carlson zase najvyťaženejší. Strachan hral aspoň podľa oka lepšie, než som čakal.

Ako však už Pali napísal, bolo na St.Louis vidieť, že hrajú 3. zápas za 4 dni a nie sú úplne 100%ní. Halák nám tiež pomohol :-D .

Posledných pár zápasov mali ťažký rozpis, ale ide im to lepšie než som očakával, dobrá práca. :clap: :hop: :yes:
Ovce má z posledních 40 zápasů základní části 39 gólů. :-O Na čem jede? To už i na něj je něco nenormálního.
Dnesnemu zapasu sa na wshpost uz tri dni venuje velka pozornost, opisuju to ako znovuzrodenie wsh-pit a Ovca-Crosby rivality, tak uvidime.

Kazdopadne dnes bez Greena, takze verim ze vyhrajeme :jupi:
Len skoda ze nebudem pozerat :cry:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING