akoze Orlov nedostane sancu, aj ked Green je zraneny? cize sa tam vrati Erskine? ach, to zas bude katastrofa...ku Greenovi v utoku, no, nic take by som neskusal, proste ho vymenit, alebo vykupit, ostat by mohol, ale tak maximalne s polovicnym platom, ale stale verim, ze sa najde niekto kto si ho vezme...nerozumiem velm, preco vam vadi Laich, samozrejme ma prestreleny plat, ale svoje si stale odohraje, on do ofenzivy nikdy velmi nebol, ale mame najlepsie oslabenie v lige a on to cele vedie, fakt on je dusa tohto timu uz niekolko rokov a on mal byt kapitan..a Brouwer je tiez dobry, ak raz niekedy chceme uspiet v PO, tak presne takych hracov potrebujeme a vyzera to, ze sa pri nich chytil aj Marcus, ja som s nimi spokojny...skor sa treba zamysliet, preco je prva formacia mimo presiloviek uplne neviditelna a to sa uz ani Erat nema na co vyhovarat, hraje s najlepsou dvojicou v time a nehraje nic, vidiet na nom, ze sa snazi a maka, ale je to brutalne malo na to co od neho cakame..
Laich mi vadí (resp. nevadí) preto, lebo podľa komentov GMGM v minulosti a neuspokojivej hre v ES má stále miesto v 2. útoku. Minulú sezónu tiež okamžite keď sa vrátil do zostavy, šupnú ho do 2. lajnyPali_Caps píše:nerozumiem velm, preco vam vadi Laich, samozrejme ma prestreleny plat, ale svoje si stale odohraje, on do ofenzivy nikdy velmi nebol, ale mame najlepsie oslabenie v lige a on to cele vedie, fakt on je dusa tohto timu uz niekolko rokov a on mal byt kapitan
Keby hral v 3.-4. lajne + PK a dostával namiesto 4,5m tak o 1,5m-2m menej, tak by to bolo vynikajúce.
Toť môj názor.
2. lajna je túto sezónu ešte neviditeľnejšia ako prvá. Oates ju podľa mňa nechce rozpustiť preto, lebo 3. aj 4. hrajú vynikajúco a nechce to pokaziť.
1. lajna sa musí dať v ES dokopy. Čo sa pamätám na koniec minulej sezóny, tak to Ovechkinovi nepadalo len na PP, ale aj ES. Keď som proti Columbuse pozeral, čo robil na ES, tak to bolo o dosť horšie.
Však si predstavte, že by okrem toho, čo robí na PP bol aj v ES taký dobrý, ako bol niekoľko rokov dozadu.
Dostáva 9,5M a dostáva ich preto, aby bol najlepší hráč tímu vo všetkých situáciach, nie len na PP.
Aj keď nehrajú dobre, tak si myslím, že sa 1. lajna dokopy dá a pôjde im to aj na ES