Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jn podle mě se uvidí příští sezonu jak na tom je
Bluesman píše: Blbě, nebo spíše, náhodně? :smile03:
Mno obojí, blbě proto, že je to daleko a z úhlu, takže je branka menší a golman si může vyjet.
Náhodně proto, že pokud na to golman vidí, tak by to neměl pustit, takže musí udělat chybu (nebo musí někdo stínit) :)
Ja Stamkosovi hrozne verim..to aku mal sezonu nebola jeho chyba..pisal som to uz davno..on sa mal este prehanat s juniormi. Musi to byt pre 18 r. chalana tazke hrat v takej situacii v akej sa Tampa momentalne nachadza, ale on to zvladne..hl. v jeho pripade sa netreba nikam ponahlat..jeho devizou je hlava a ta sa vekom neopotrebuvava ako telo. Stamkos nam to este vsetkym ukaze :good:
myslím, že s týmto názorom možno iba súhlasiť, v jeho veku je ešte skoro hodnotiť. Ale pozitívom, že hrá už tak skoro NHL je to, že nazbiera kopec skúseností, ktoré so svojim talentom zúročí neskôr o tom som presvedčený :good: Rád by som ho časom videl v STL :smile03:
Jde vidět že na NHL má, sice první polovina byla pěkně na prd, ale od druhé poloviny se Stamkos neskutečně zvedl a boduje v každém utkání :yes: myslim si, že do konce sezony udělá 40-45 bodů :) a příští sezonu, by to mohlo být ještě lepší :good:
painkiller píše:Jde vidět že na NHL má, sice první polovina byla pěkně na prd, ale od druhé poloviny se Stamkos neskutečně zvedl a boduje v každém utkání :yes: myslim si, že do konce sezony udělá 40-45 bodů :) a příští sezonu, by to mohlo být ještě lepší :good:
Já mu věřím, opravdu ano...Má obrovský potenciál...Letos to prostě nešlo celému týmu, ale budoucnost přinese kýžené ovoce, o tom nepochybuju...Pokud do pěti let neudělá 100ku, tak sežeru svůj nootebok! :D
Tak 100 bodů dělat nemusí , já bych byl spokojenej s 85 body za rok :yes: příští rok snad překoná hranici 60 bodů , zajímalo by mě ale s kým bude nastupovat v útoku :?: to není vůbec jasné . Možná s Vrbatou , pokud se vrátí . A 3.do party bude asi Prospal nebo Malone . Pokud tedy někdo z nich neodejde , respektive nepřijde někdo talentovanější ...
Nepříliš povedenou premiéru prožil Steve Eminger v dresu Floridy , jeho tým totiž podlehl Pens 4:1

Eminger strávil na ledě pouhých 13 minut ( což je o víc jak polovinu mín než v Bolts ) , do kolonky +/- si připsal jeden mínusový bod , připsal si 4 trestné minuty ...

Obrázek

Obrázek
to je spíše do topicu Panthers anebo nově vytvořeného jeho topicu v rubrice NHL-hráči :wink:

Jinak ještě k Stamkosovi...souhlasím kisinem, že těch 85 bodů by dlaší sezonu uplně stačilo a byl by to skvělý výkon. V posledních dnech má průměr bod na zápas, takže by to odpovídalo...S kým bude hrát příští sezonu v lajně? těžko odhadnout...nedivil bych se, kdyby v létě naši majitelé opět nakupovali desítky útočníků, takže bude mít Steven určitě na výběr.... :)
No jo , to mě nenapadlo . Je fakt , že ho beru ještě tak trochu jako hráče Bolts :dup:

:lol2: tak desítky snad ne , ale Vrbata + ještě jedno vcelku kvalitní křídlo by se šiklo ... určitě to ale bude chtít někoho k Halpernovi , tomu se bodově vůbec nedaří !! Čistě defenzivní útočníky , nebylo by od věci mít kvalitní bránicí linku , která vstřelí i nějaký ten gol !!!
leci píše:to je spíše do topicu Panthers anebo nově vytvořeného jeho topicu v rubrice NHL-hráči :wink:

Jinak ještě k Stamkosovi...souhlasím kisinem, že těch 85 bodů by dlaší sezonu uplně stačilo a byl by to skvělý výkon. V posledních dnech má průměr bod na zápas, takže by to odpovídalo...S kým bude hrát příští sezonu v lajně? těžko odhadnout...nedivil bych se, kdyby v létě naši majitelé opět nakupovali desítky útočníků, takže bude mít Steven určitě na výběr.... :)
Samozřejmě...Já jsem taky nemyslel, že tu stovku dá hned příští sezónu...Ale od hráče jeho formátu se ta stovka v budoucnu dá očekávat.
vysílají dneska večer někde Tampu :?:
Dle myp2p fora opět ne :bitka3: proti Blues jsem se chtěl dívat , ale to nás taky nedávali . Dnes mi to tak nevadí , stejně bych se nedíval , ráno brzo vstávám
kisin píše:Nepříliš povedenou premiéru prožil Steve Eminger v dresu Floridy , jeho tým totiž podlehl Pens 4:1
Zato Recchi měl za Bruins 2+0 a +/- +3 body ...
Nechybělo moc a skoro Vám tam do brány napadal desítka :yes: :eek2: Nu musela to být pořádná divočina, Eric Staal si utkání užil po svém :arrow: 4g + 2a je myslím dostatečně výmluvná vizitka :thumbsup: :cinka: Prohra vás mrzet už letos nemusí, ale mohlo to být trochu menším skóre. I když si nevyberete, že Křídélka :smile03: :shock: :lol:
Nevyberem, když máš oba golmany i celou obranu z AHL, tak nejde prohrávat 1:2.
Ale Wings ste přistřihli pěkně, už aj Rosťa zase hraje, tak go do PO Jackets :good:
Obrana je jako by nebyla, většina z ní patří do AHl, stejně jako oba dva golmani :twisted: přece jenom z 22 střel dostat 6 golů je extrém a nevim kdo tady psal že Ramo a McKenna sou dobří brankáři :lol: musíme si to přiznat ale potřebujem nejenom vystužit hodně dobře obranu ale sehnat i kvalitní dvojku :yes: protože momentálně oba dva golmani maj akorát na AHL, a jakmile se zraní Smith tak je to jak když hrajem bez brankáře, vždyt sme dostali 19 golů v posledních 3 zápasech :!: jak sem tady předtim psal o Gerberovi, to by byla dobrá dvojka a někdo se mi tady vsmál že je to tragéd :eek2: přitom je lepší než oba dva golmani dohromady, nejenom že má zkušenosti ale je i starší, hned se taky uvedl v Tororntu kdy měl málem shutout :thumbsup: je jasný že obrana je děs a tam se to potřebuje pomalu celý vyměnit, a prostě stojim si za svym že potřebujeme ještě jednoho kvalitního golmana kterej by kryl Smithovi záda :evil:
to já klidně tu dvojku oželím...pokud se Smithy uzdraví, tak brankářský post není tak strašný jak píšeš...s takovou obranou, jakou máme by tam toho nepochytal o moc více ani např. Brodeur.

Hlavní je někoho sehnat do obrany...v příští sezoně by tam měli hrát Meszároš, Ranger, Krajíček. Pokud by jsme dali šanci někomu mladému (nejlépe Lundinovi) tak nám pořád schází dva obránci a právě ty by jsme měli v létě získat...no a dopředu by taky nebylo od věci někoho získat, nemusí to být útočníci do prvních dvou lajn, ale nějaké pořádné do třetí..čtvrté lajny, kteří by na ledě nechali všechno a občas dali nějaký ten gol...
JJ, je pravda, že taky za tu golovou smršt může i obrana. Ale dvojka by nebyla od věci. Když je ale Smith v pořádku tak není co řešit :) byl bych docela rád kdyby k nám p osezoně zavítal Kubina nebo Kaberle (nejlepe oba :D ), a ještě kdyby se vrádil Eminger :yes: ale to se asi nestane. A do útoku by taky nebylo od věci někoho tam přidat. Od odchodu Robertse a Recchiho se nám de facto posunula lajna ze čtrtý na třetí :| což neni zrovan njelpeší, a mimo první a druhou lajnu nikdo neskoruje. Moc se těšim na konec sezony, a sem zvědav co Lawton vymyslí, bud udělá hromadu hovadin jako vždy a nebo nás mile překvapí, uvidíme :smile03:
Jo, my toho potřebujem tolik, že je lepší založit úplně nový tým :|
Ten Eminger je čára přes rozpočet, takhle potřebujem už dva beky, jednoho top a druhého normálního, plus top6 forwarda
Souhlasím s Lecim , další golman by byl úplně zbytečný . Ono je úplně něco jiného , když má nezkušený mladík po určitou dobu pozici jedničky a když odchytá coby dvojka kolem 20 - 25 zápasů ... navíc jak už zde bylo psáno , pod AHL obranou je opravdu radost chytat :lol2:
A může mi někdo vysvětlit proč ten nejmenovaný ocas z Floridy hrál proti Canes 27 minut a byl - 2 , zatímco Krajíček , který je alespon o třídu lepší , hrál 21 minut a byl na nule .... Tocchet to je taky dobrej demen* :beee:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=7Y60itpHdRc 
Matt Lahoff :good:

Hmm , docela slušný na beka , může mi někdo vysvětlit , proč za nás ještě nehrál ? Jako , Tocchet , ten at' jde taky do hajzlu ... raději tam budeme srát Welcha , Malíka , Melichara , Kočího ... to je opravdu vynikající
Dobrá zpráva je, že Tampa chce Toccheta podepsta na další tři roky :doh:
Zajímavý , že Lashoff nehraje ani v Norfolku . Tady zas něco nehraje :dup: navíc není napsaný ani na soupisce na oficiálním webu , a to i ten Petiot tam je ...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES