Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Boze ja uz sa neviem dockat naseho vzajomneho zapasu. Bude to nas prvy zapas po 6 vonku takze nic ine ako 2 bodiky neberiem. Hadam to bude pekny zapas a vsetci si prideme na svoje. Inak nie zeby som vasim hracom prial zranenie ale nejaky ten tyzden by este mohli oddychovat (aby proti nam nehrali :lol: ).
No tak minimálne Polák s Oshiem budú chýbať určite. Ale optimista niesom ani v Jackmanovom prípade. Perron by už hádam mohol :modlenie:
Ako povedal Maťo, Perron si už hádam robí srandu, ešte jak dlho chce mať otras mozgu?!
no pekne, dúfam, že tá šnúra prehier sa už nezopakuje a vrátime sa k výkonom, ktoré sme podávali spočiatku sezóny. Najviac ma teší fakt, že sa začalo dariť Boysiemu. Je fajn vidieť, že mu to tam padá :good:

Inak sa ospravedlňujem že som sa tak troška odmlčal, ale bol som troška resetovať v sklípkoch na Morave :oslava: (bolo to neskutočné, ale stálo to za to. Pochopiteľne som na net nemal ani čas :D )
Nerob stresy kolegom!
:hanba: toš ani ma nenapadlo, že som ani nedal vedieť, že sa dlhšie neukážem... :ja_neviem:
ledva ledva, ale napokon uspesne. tie vstupy do tretin malo NJD nehorazne nadupane.
a ty si odkiaľ priateľu..? :)
:clap:
To je ten odborník z hokejportalu ak sa nemýlim. Vitaj.
No chlapci...konečne sme hrali ako máme a takto so šťastím s nami vyhráte? :hroza: Congrats anyway, ale nech mi nikto nehovorí, že ten Pietrangelov gól (1.) bol košer. Samozrejme neviním hráčov, ale zebru. :beee:
Getzo5 píše:No chlapci...konečne sme hrali ako máme a takto so šťastím s nami vyhráte? :hroza: Congrats anyway, ale nech mi nikto nehovorí, že ten Pietrangelov gól (1.) bol košer. Samozrejme neviním hráčov, ale zebru. :beee:
nevidel som, neviem sa vyjadriť, ja som len pred chvíľkou vybalil veci a ukázal sa tu, zajtra si musím všetko podstatné prejsť, nech som v obraze :D
Ja by som nepovedal že sme vyhrali so šťastím, my sme si ten zápas odmakali. Netvrdím že NJD nie, mali viac striel na bránu, boli útočnejší, ale Blues dvakrát prehrávali, a ani nachvíľu nepoľavili. Obraz hry bol dosť škaredý, nebol to nijaký úžasný zápas, ale snaha, bojovnosť a odhodlanie sa nedali odoprieť. Preto si nemyslím že sme nevyhrali so šťastím, vyhrali sme lebo sme makali až do konca.

Čo sa týka prvého gólu, len toľko: "All of their guys were on a bad angle, so they didn't see it sitting there. Lucky enough, I heard the ref say ‘Between the legs,' so I just slid it in." povedal Pietro. Bol najbližšie tak asi vie :D Ak aj "kóšer" nebol, z hľadiska snahy sme si ho zaslúžili. No a ako podotkol aj Brewer, v iných zápasoch sme takéto góly dostali my, teraz sme takto "škaredo" skórovali, hokejoví bohovia sú milosrdní (nechodil Eric na filozofiu? :D ).
A kto je milosrdný k nám, preboha? Začo sme si toto my zaslúžili? :ee:
Raz si hore raz si dole.
Update pre NYI: raz si dole.
ja by som ešte moc nevyskakoval, chvíľku sa nám konečne darí a už lietame v oblakoch, aby sme zasa raz nevytriezveli do reality. Dúfam, že konečne zažijeme skvelú sezónu, ale radšej v tichosti, poskromne... :smile03:
:D . Človek ide na pivec vráti sa a tu búrlivá debata s novým členom :) . Takisto ťa vítam.

Presne tak. Zápas škaredý ale odmakaný. Na oplátku, aj NJD sa snažilo si myslím ale proste sú v p... ako jarný sneh :) . Ako som písal vyššie, bolo vidieť, že oba teamy majú od pohody ešte ďaleko.

Maťo a máme to tu :D :D :D . Vieš na čo narážam...
1. Dano, vtipný ako vždy :D
2. Ivan, nelietame, my aj keby sme chceli tak si to nemôžme dovoliť, čo je ale podstatnejšie, Payne drží tím pri zemi takže môj názor je že nám nijaké vyskakovanie a preceňovani nehrozí.
3. Jozef, nebuď vulgárny :D
4. Pripajám sa a vítam nášho nového spolubojovníka na fóre.
celkom potešiteľná správa dnes ráno, Jackman už korčuľuje s tímom na tréningoch a cíti sa čoraz lepšie. Od svojho zranenia zo dňa 4.11. keď narazil kolenom na mantinel to už budú tri týždne vo štvrtok. Dá sa teda očakávať, že na dvoj-zápas s DAL by už mal nastúpiť. Korčuľuje už aj Polák, ale jeho zranenie šľachy si vyžiada dlhšiu regeneráciu a predpoklad jeho návratu je niekdy začiatkom januára. (Polák sa zranil 23.10. v zápase s PIT - stret s Crosbyho korčuľou)
Tu sú nejaké vyjadrenia hráčov, nebudem to tu kopírovať : http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 1fdcc.html

a ešte pekný článok o D Agostinim na našej oficiálnej stránke : http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home

No a na záver už len dodám, že v piatok sa spolu s Martinom stretneme tu v KE s tým chlanom, ktorý nám robí stránku. Má už všetko pripravené. Vyplatíme doménu, dáme zálohu a potom rozbehne záverečné korekcie a úpravy po dohode s nami. Takže ak vás ešte niečo napadlo, čo by sme tam mohli zahrnúť, tak mi to dajte do pm. Stránka bude podľa mňa veľmi moderná a zaujímavá, graficky na skvelej úrovni, takže je sa na čo tešiť a do Vianoc bude určite. :yes: :smile03:
Walt píše:No a na záver už len dodám, že v piatok sa spolu s Martinom stretneme tu v KE s tým chlanom, ktorý nám robí stránku. Má už všetko pripravené. Vyplatíme doménu, dáme zálohu a potom rozbehne záverečné korekcie a úpravy po dohode s nami. Takže ak vás ešte niečo napadlo, čo by sme tam mohli zahrnúť, tak mi to dajte do pm. Stránka bude podľa mňa veľmi moderná a zaujímavá, graficky na skvelej úrovni, takže je sa na čo tešiť a do Vianoc bude určite. :yes: :smile03:
Skvele, ze aj vy chystate stranku. Aj my "z Chicaga" natom pracujeme :clap: . Potom mozeme spolocne poriesit spolupracu a podobne veci. Ale som OT :D :smile03:
neviem ci by v Amerike presla spolupraca s najvacsim rivalom :D Ale sme v Europe a myslim si ze vzajomna spolupraca minimalne co sa tyka technickych veci, tipov a pod by prospela obom stranam, sme ochotni rokovat :D
Bluesman píše::clap:
To je ten odborník z hokejportalu ak sa nemýlim. Vitaj.
dakujem za mile privitanie :)
Walt píše:a ty si odkiaľ priateľu..? :)
tak ako napisal bluesman, ktory ma naviedol na toto forum. tesi ma. :)
Dúfam, že to tu s nami rozprúdiš vo veľkom štýle :good:
Jackman hlási návrat do zostavy :good: , Polák začal trénovať, Oshie dlhodobo mimo. Sú nejaké nové správy ohľadom Perrona?
Sú, ale zlé, zatiaľ ani nekorčuľuje.
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS