Boze ja uz sa neviem dockat naseho vzajomneho zapasu. Bude to nas prvy zapas po 6 vonku takze nic ine ako 2 bodiky neberiem. Hadam to bude pekny zapas a vsetci si prideme na svoje. Inak nie zeby som vasim hracom prial zranenie ale nejaky ten tyzden by este mohli oddychovat (aby proti nam nehrali
).
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
no pekne, dúfam, že tá šnúra prehier sa už nezopakuje a vrátime sa k výkonom, ktoré sme podávali spočiatku sezóny. Najviac ma teší fakt, že sa začalo dariť Boysiemu. Je fajn vidieť, že mu to tam padá
Inak sa ospravedlňujem že som sa tak troška odmlčal, ale bol som troška resetovať v sklípkoch na Morave
(bolo to neskutočné, ale stálo to za to. Pochopiteľne som na net nemal ani čas
)
Inak sa ospravedlňujem že som sa tak troška odmlčal, ale bol som troška resetovať v sklípkoch na Morave
nevidel som, neviem sa vyjadriť, ja som len pred chvíľkou vybalil veci a ukázal sa tu, zajtra si musím všetko podstatné prejsť, nech som v obrazeGetzo5 píše:No chlapci...konečne sme hrali ako máme a takto so šťastím s nami vyhráte?Congrats anyway, ale nech mi nikto nehovorí, že ten Pietrangelov gól (1.) bol košer. Samozrejme neviním hráčov, ale zebru. :beee:
Ja by som nepovedal že sme vyhrali so šťastím, my sme si ten zápas odmakali. Netvrdím že NJD nie, mali viac striel na bránu, boli útočnejší, ale Blues dvakrát prehrávali, a ani nachvíľu nepoľavili. Obraz hry bol dosť škaredý, nebol to nijaký úžasný zápas, ale snaha, bojovnosť a odhodlanie sa nedali odoprieť. Preto si nemyslím že sme nevyhrali so šťastím, vyhrali sme lebo sme makali až do konca.
Čo sa týka prvého gólu, len toľko: "All of their guys were on a bad angle, so they didn't see it sitting there. Lucky enough, I heard the ref say ‘Between the legs,' so I just slid it in." povedal Pietro. Bol najbližšie tak asi vie
Ak aj "kóšer" nebol, z hľadiska snahy sme si ho zaslúžili. No a ako podotkol aj Brewer, v iných zápasoch sme takéto góly dostali my, teraz sme takto "škaredo" skórovali, hokejoví bohovia sú milosrdní (nechodil Eric na filozofiu?
).
Čo sa týka prvého gólu, len toľko: "All of their guys were on a bad angle, so they didn't see it sitting there. Lucky enough, I heard the ref say ‘Between the legs,' so I just slid it in." povedal Pietro. Bol najbližšie tak asi vie
Presne tak. Zápas škaredý ale odmakaný. Na oplátku, aj NJD sa snažilo si myslím ale proste sú v p... ako jarný sneh
Maťo a máme to tu
1. Dano, vtipný ako vždy 
2. Ivan, nelietame, my aj keby sme chceli tak si to nemôžme dovoliť, čo je ale podstatnejšie, Payne drží tím pri zemi takže môj názor je že nám nijaké vyskakovanie a preceňovani nehrozí.
3. Jozef, nebuď vulgárny
4. Pripajám sa a vítam nášho nového spolubojovníka na fóre.
2. Ivan, nelietame, my aj keby sme chceli tak si to nemôžme dovoliť, čo je ale podstatnejšie, Payne drží tím pri zemi takže môj názor je že nám nijaké vyskakovanie a preceňovani nehrozí.
3. Jozef, nebuď vulgárny
4. Pripajám sa a vítam nášho nového spolubojovníka na fóre.
celkom potešiteľná správa dnes ráno, Jackman už korčuľuje s tímom na tréningoch a cíti sa čoraz lepšie. Od svojho zranenia zo dňa 4.11. keď narazil kolenom na mantinel to už budú tri týždne vo štvrtok. Dá sa teda očakávať, že na dvoj-zápas s DAL by už mal nastúpiť. Korčuľuje už aj Polák, ale jeho zranenie šľachy si vyžiada dlhšiu regeneráciu a predpoklad jeho návratu je niekdy začiatkom januára. (Polák sa zranil 23.10. v zápase s PIT - stret s Crosbyho korčuľou)
Tu sú nejaké vyjadrenia hráčov, nebudem to tu kopírovať : http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 1fdcc.html
a ešte pekný článok o D Agostinim na našej oficiálnej stránke : http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
No a na záver už len dodám, že v piatok sa spolu s Martinom stretneme tu v KE s tým chlanom, ktorý nám robí stránku. Má už všetko pripravené. Vyplatíme doménu, dáme zálohu a potom rozbehne záverečné korekcie a úpravy po dohode s nami. Takže ak vás ešte niečo napadlo, čo by sme tam mohli zahrnúť, tak mi to dajte do pm. Stránka bude podľa mňa veľmi moderná a zaujímavá, graficky na skvelej úrovni, takže je sa na čo tešiť a do Vianoc bude určite.
:smile03:
Tu sú nejaké vyjadrenia hráčov, nebudem to tu kopírovať : http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 1fdcc.html
a ešte pekný článok o D Agostinim na našej oficiálnej stránke : http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
No a na záver už len dodám, že v piatok sa spolu s Martinom stretneme tu v KE s tým chlanom, ktorý nám robí stránku. Má už všetko pripravené. Vyplatíme doménu, dáme zálohu a potom rozbehne záverečné korekcie a úpravy po dohode s nami. Takže ak vás ešte niečo napadlo, čo by sme tam mohli zahrnúť, tak mi to dajte do pm. Stránka bude podľa mňa veľmi moderná a zaujímavá, graficky na skvelej úrovni, takže je sa na čo tešiť a do Vianoc bude určite.
Skvele, ze aj vy chystate stranku. Aj my "z Chicaga" natom pracujemeWalt píše:No a na záver už len dodám, že v piatok sa spolu s Martinom stretneme tu v KE s tým chlanom, ktorý nám robí stránku. Má už všetko pripravené. Vyplatíme doménu, dáme zálohu a potom rozbehne záverečné korekcie a úpravy po dohode s nami. Takže ak vás ešte niečo napadlo, čo by sme tam mohli zahrnúť, tak mi to dajte do pm. Stránka bude podľa mňa veľmi moderná a zaujímavá, graficky na skvelej úrovni, takže je sa na čo tešiť a do Vianoc bude určite.:smile03:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé