Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis: konecne s tebou suhlasim! A to vo vsetkom :shock: :yes:

mt: Carter bude hrat centra v utoku s Brierom (ktory sa viac hodi na kridlo imo) a Hartnellom, kedze Leino je pravdepodobne goner. Zostava nam Giroux a Richards a nikdy nie je na skodu mat takyto depth na C pozicii. A to este Roo moze hrat aj na kridle :wink2: Dajte Cartera na centra a dalsia 40G+ sezona vobec nie je nerealna. Ma chlapec dost smolu, ze je nuteny hrat na kridle.

Ako som uz pisal, za hraca ako je Carter sa musi pekne zaplatit. Je mlady s super zmluvou. Plus je to top5 strelec poslednych troch rokov.

Ak sa bavime o Jackets :arrow: Voracek+8th+ Golobeuf/Savard...toto by som bral
"Super zmluva". Brať si Cartera na 11 rokov nie je len tak. Mal svoje zranenia, slabé POs a výkyvy. Nie je to čierno-biele.
V PO byl zraněný...
Goloubefa ani za boha, radšej Savarda. Fanúšikovia sú z Savarda vo vytrźení, ale zabúdajú, źe on len skôr naplnil svoj potenciál ako dvojička Moore/Goloubef, je otázne o koľko sa môźe ešte zlepšiť. Kým Goloubef má oveľa vyšší potenciál, ak ho Howson vymení, naśtve ma a parádne.

Ak do Columbusu pôjde Carter, určite za neho Howson nevysolí majland, nie je to brian Burke, ktorý rozhadzuje drafty a hráčov len taký šmytec. To sa oň radšej ani nepokúsi.

Ale ochotná by som bola vymeniť 8. miesto, Voráčka a Lepista za Cartera. To už by bolo dosť, ak nie, radšej si ho nechajte. Aj tak by som preferovala kvalitného obrancu ako Burns či Suter pred Carterom, ktorý by posilnil obranu, čím by sa zákonite zlepšil útok. Center je až na druhom mieste.
neis píše:V PO byl zraněný...
To hádam nie je prvé PO ktoré odohral...preto je tam "POs".
Getzo: bol zraneny v tom poslednom PO a v predposlednom mal zlomene obe (!) nohy. Jeho prve PO ako novacik sa mu vobec nevydarilo( co je odpustitelne, ze?), v druhom mal slusnych 11 bodov v 17 zapasoch a tretie bolo hrozne. Posledne dva ako som uz pisal sa boril so zraneniami. Nevravim, ze je to PO performer a la Briere, ale zas by som ho nezatracoval. Daj ho na centra medzi Briera a Hartnella (mozno Leina :ja_neviem: ) a to bude uplne nieco ine :ciga:
howardeskin‎ Let me be clear on flyers poss trade. Some in frt office would rather trade richards, but better offers may b 4 carter. Would trade either
Twitter - 2 hours ago
http://twitter.com/#!/howardeskin" onclick="window.open(this.href);return false;
:D

a niečo z fóra Flyers:
Eskin is someone that does have a lot of inside sources with the major four teams in Philadelphia. He is the one who said that Pronger was hurt and called Holmgren out. He had Holmgren on his show after the season was over. He used to work at the local television station and wrote for the Daily News. Eskin may sound clueless about hockey on his radio show but his sources are usually sound. I'd say this is something to look out for.
No však ja som to pôvodne aj v takom duchu písal, že je to kombinácia faktorov. Ja ho ani nezatracujem, viem aké má silné stránky a kde nie je prospešný, ale neis vypichol vec z kontextu, tak som už reagoval priamo na to.
Rinaldo alebo Carcillo? IMO Rinaldo
Ja to vidim na Rinalda a Sestita za Carcilla a Shelleyho :wink2:
:giggle:
Bryzgalov bude chciet velky plat, neviem ci to je najlepsi napad.
mitch píše:Bryzgalov bude chciet velky plat, neviem ci to je najlepsi napad.
Vravi sa, ze by to mohlo byt na 5 rokov/ 5-5.5M. Je to vela? :ja_neviem:
kajo píše:Vravi sa, ze by to mohlo byt na 5 rokov/ 5-5.5M. Je to vela? :ja_neviem:
Osobně bych mu víc jak 5 mega nedal. Optimálně bych to viděl na 4.5 mil. ... ale řikám, pokavad ho za těch 5 podepíšete, tak je to dobrá práce :thumbsup:
Niekde, myslím na twitteri, sa písalo, že Iľja požaduje 6 melónov na 6 rokov. Ale to je také JPP.
The Flyers, sources said, are open to trading “anyone,” but they would prefer to keep their offensive core together. Translation: They want to keep Jeff Carter unless they are overwhelmed by an offer. (So far, that hasn’t happened.)
http://www.philly.com/philly/sports/fly ... l?jCount=2" onclick="window.open(this.href);return false;

A zo serióznejšieho súdka:
Bryzgalov Says Deal Could Come As Soon As Tuesday

V ruštine viac je tu: http://www.sports.ru/hockey/104886078.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inak, zajtra bude rozhovor na Sport-Expresse s Bryzgalovom
Preklad rozhovoru s bryzom:

Ste spokojný so stretnutím s vedením Philadelphie?
Absolútne. Všetko prebehlo konštruktívne, vzájomne sme sa porozumeli. Napriek tomu nebudem dávať informácie o rozhovoroch, v momentálnej situácii je pre mňa s agentom a pre klub potrebné ticho.

Kedy máme čakať rozuzlenie?
Je ťažké prognózovať. No v utorok, alebo v stredu sa môźe niečo udiať. Čakáme na rozhodnutie Philadelphie.

Na novinky z USA budete čakať v Moskve, alebo poletíte do Philadlephie?
Nie, už sme sa vypočuli. Preto v utorok odlietam z rodinou na dovolenku do Turecka.
mt-svk píše:dovolenku do Turecka.
:hroza:
AndyF píše:
Turecko je obľúbená destinácia Rusov.
mt-svk píše:
AndyF píše:
Turecko je obľúbená destinácia Rusov.
Posledne twitter steboty vravia, ze dohoda by mala vyzerat nasledovne: 50M/7rokov :hroza: :hroza:
Ak by to bola pravda.... :grc: to nech ide radsej do KHL :butt:

Ale poznajuc Homera...
kajo píše:Posledne twitter steboty vravia, ze dohoda by mala vyzerat nasledovne: 50M/7rokov :hroza: :hroza:

Ale poznajuc Homera...
Obrázek

Poď poď Homie :povzbudzovanie: :D
kajo píše:Posledne twitter steboty vravia, ze dohoda by mala vyzerat nasledovne: 50M/7rokov :hroza: :hroza:

Ale poznajuc Homera...
Tak blbý snad Homer není, ke všemu Ilja rozhodně není 7mil golman. Dát tolik pěněz Rusovi na tak dlouhou dobu to je sebevražda....to je fakt hnus....Proč nezkusí získat Vokouna na 2 roky?????Do té doby by mohl vyzrát Bobr.
neis píše:

Ale poznajuc Homera...
Tak blbý snad Homer není, ke všemu Ilja rozhodně není 7mil golman. Dát tolik pěněz Rusovi na tak dlouhou dobu to je sebevražda....to je fakt hnus....Proč nezkusí získat Vokouna na 2 roky?????Do té doby by mohl vyzrát Bobr.
Platový strop sa zvýšil, takže Holmgren môže skúsiť, ale ak má zdravý rozum, nespraví to. Predsa, 7 melónov je vysoká ćiastka na brankára, maximum 6 a dosť. Inak, twitter znovu šepká o údajnom dohodnutom trejde Cartera k nám, ale neverím tomu.
My source is saying Carter is as good as gone this time around. But he is also saying that Richards is actively being pursued by teams and they are listening. Want a bonafide player in return if he is gone. I'm hoping for Brown. Want prospect and picks for Carter to gain cap space to go after FAs. Also cap space helps extend JVR.

Snider is close to 100% behind this. And the big man usually gets what he wants. I said close to a month ago that Richards was on the block but they were not making any offers on him; just listening.
I back Renegade. He has discussed his source with me and that reason you mentioned is exactly why he cannot reveal who his source is in the open.
Takže by to malo byť kredibilné. :yahoo:
No, ak ta zmluva pre Bryza bude ozaj taka :censored: , tak Carter bude asi :ahoj:
Ale Getzo, to s tym Richardsom je uplna :censored: Neviem si predstavit, ze by ho vymenili a uz vobec si neviem predstavit protihodnotu :ee: Takisto ani dovod, preco by to robili ? :ja_neviem: Iba ak by sa po (pripadnom) trejde Cartera Richie nasral, ze mu vymenili svojho party buddyho :sarcasm:
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES