Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no abych pravdu rekl naky bobky v NJ fakt nemam Tym prestarlich hracu sem tam nakej nedozralej novacek to me zas tak nedesi.

Spis chci videt pittsburgh jak si povede v play off on normalne nema zas tak rozsahlej kadr natoz pak s tema zranenima.
Carolina mi taky nevadí, ale už několik sezon je hodně protěžována u rozhodčích, což mi stále nejde do hlavy. Fakt nevidím jediný důvod, proč zrovna oni...
Toronto - Pittsburgh 5-6(OT)

Tak tohle bylo velke vitezstvi a ve velkem stylu. 13 zapasu jsme nedali vic nez 3 goly a dnes ten utok konecne explodoval. Ty sance jsme meli i v predchozich zapasech, uz to nekdy proste muselo prijit. Fleury opet slaby den, 4-dnova pauza mu ted prospeje, evidentne uz mel toho v posledni dobe dost. Chut si ale tradicne spravil v najezdech, alespon tam a i v zaveru zapasu pri PP Toronta nas podrzel.

Ale hlavni je, ze ten nas utok konecne neco produkuje! Zaklad = Kovalev, je porad vyborny, hraje krasne, s prehledem, dnes dal startovaci gol a pak to paradne ukoncil v najezdech. Krome toho rozdava vyborne pasy... Pravda, jedna laxni nepozornost ve vlastnim pasmu tam z jeho strany byla potrestana, ale jinak je pro nas obrovskym prinosem!
Kovy- One thing you can say about thim, He's the most interesting player in the NHL. He might be more fun to watch than even Crosby. The main reason is you don't ever know what the hell is gong to happen good or bad. His talent level is on another planet....it really is. He made about 4 dumb plays, had a goal and a SO goal and made about 6 great passes. I'll take it.
This. A prave proto mam Alexe tak rad. :yes:

Konecne se vratil Letestu, taky ze hral vyborne, krasne zavesil na 2:2 a mel tam nekolik dalsich nadejnych sanci. Dalsi novacek Dustin Jeffrey taky po zraneni je zpet a dnes hral velmi dobre, dal i dulezity gol do satny na 3:2. A to jeste chybel v posledni dobe red-hot Kennedy, zraneni nam porad nedaji pokoj, ale na ten utok se uz alespon da divat...

Jinak obrana ted pri absencich Martina a Orpika trosku hapruje. Ale je to i Fleurym a spoustou vylouceni, ale stejne, dikybohu ze se vraci Paul Martin na pristi zapas! Niskanen jinak nehraje vubec spatne a je jeden z nasich lepsich obrancu... Letang nehorazne vytezovany, dnes odehral temer 33 minut, na lede je porad a jezdi nahoru-dolu s obrovskym nasazenim. Samozrejme, ze pri takove odpovednosti ne vsechno vyjde, ale je na nem momentalne postaven prakticky cely nas team.

Dnes jsme byli lepsim tymem hlavne 5 na 5 a tenhle divoky zapas jsme zaslouzene vyhrali a ted se nam bude do stredy lepe dychat. Uz to byla nutnost neco vyhrat, dnes to bylo tezke, poradna divocina, museli jsme vetsinu zapasu dotahovat, ale nakonec dikybohu za tenhle zapas...

P.S: Rozhodci v Torontu samozrejme nezklamali, opet jsme byli temer permanentne v oslabeni... Nebudu zachazet do detailu, ale nasel bych hned 6 chyb v nas neprospech. :yes:
Tak to musel byť parádny zápas,škoda,že som ho nevidela :-( Som rada,že sa už pomaly vracajú zranení,len škoda,že aj stále niekto ďalší ubudne.Ale už hádam tú smolu prelomíme.A inak nič nové o Sidovi? lebo ja som nejako nič nezaregistrovala :?
Obrázek
ThrashersFan píše:Obrázek
:lol:
TOR 3-2(OT) PIT

Toronto ted hraje velmi dobre, makaji jak se jen da a v Kesselovi maji v jeho momentalni forme nejlepsiho hrace v lize... Ten chlap je nebranitelny, neskutecny borec. Proto bod jakz-takz beru. Ale meli jsme ciste sance jeste ve 2.tretine a taky Jeffrey ve 3.tretine na to, aby jsme dali 3.gol, ktery mohl byt smrtici. Urcite jsme nebyli horsim tymem, prestrileli jsme je...
Ale Toronto melo Kessela a predvedli v prodlouzeni krasnou akci. Maple Leafs to mysli letos vazne, fakt. S nasim vykonem celkem spokojenost, uz se to dostava do normalu... jeste alespon Kunitz zpet a budeme celkem v pohode.

Dnes to byl ale fantasticky zapas i od Matta Niskanena, durazny v obrane, dobry pohyb, rozehravka, gol, famozni asistence na gol Connera... Vic se od obrance ani neda pozadovat. Neal je hodne blizko k tomu aby se uz konecne prosadil, chybi mu kousicek, nehraje spatne, ale prave Niskanen je zatim nejvetsim prinosem trejdu. Ve vsech 4-ech zapasech patril k nasim nejlepsim obrancum, dnes naopak nejsem spokojeny s vykonem Letanga.

Jedeme dal, kazdy bod dobry...
BOS-PIT 2-3(OT)

Skvely zapas od nas a NAPROSTO ZASLOUZENA vyhra na lede strasidelneho Bostonu :wave: V zasade complete team effort, ale skvele vykony predevsim od Staala, Kovaleva, Letanga, Fleuryho, Dupuise(ano, dnes i on :eek2: ). Ale hlavne famozni Dustin Jeffrey. Jeffrey vletel do NHL jak kometa a hraje naprosto perfektne, na takoveho zajice se prezentuje kompletnim hernim projevem. Skvele i brani a dnes fiknul 2 ultradulezite goly, co dodat... Snad jen ze nase farma je skvela a vyprodukovala nam dalsi velky talent.

Zapas jsme kontrolovali a meli jsme nekolik sanci na zvyseni naskoku, Boston jsme prestrileli i presancovali, dokonce Cooke mohl emptynetterem rozhodnout... Nestalo se a Bruins v zaverecne powerplay vyrovnali, nedas-dostanes... V tu chvili me skoro trefil slek, tenhle zapas jsme proste nesmeli prohrat :ja_neviem: . Nastesti mladik Jeffrey v prodlouzeni po individualni akci uvedl veci na pravou miru a protrhnul viteznou snuru red-hot Bostonu.

Takove zapasy a vykony naplnuji optimismem, hrajeme ted fakt velmi solidne, disciplinovane, ten team ma srdce. A to jsme hrali back-to-back a 3.zapas ve 4ech dnech... Parada hosi :wave: A Philla se s tim nejak podezrele prple. Good for us :D
Dobrý víkend, sice jsem chtěl 4 body ale tři berem všema deseti a poslednní vývoj dává dobrou šanci i na vedení v divizi.
Tak byla o tom dneska trosku rec, asi by neuskodilo aby jsme si to trosku zvecnili. Nasi kluci si davaj na svych partnerkach celkem zalezet: :D

Kris Letang:
Obrázek

Malkinova Oksana:
Obrázek Obrázek Obrázek

Comrie se svou Hillary:
Obrázek Obrázek

Matt Cooke a Fleury:
Obrázek Obrázek

Crosby ma stejne na to vlastni originalni nazor :D :
Obrázek
PIT - BUF 3-1

Cenna vyhra nad red-hot Sabres potesi. Navic jsme BUF uz tradicne vysweepovali, letos proti nam BUF neuhralo ani bod. Ale jinak ten vykon byl spise prumerny, ani zdaleka jsme nehrali tak kvalitne jako v predchozich zapasech... Ale presto vcelku pohodova vyhra.

Dominoval 1.utok Neal-Letestu-Kovalev (+3 vsichni, Neal 1+1, Letestu 1+1...).
A podobne jako Neal (what a beast he was :thumbsup: ), tak 1.gol v dresu Pens si pripsal vyborne hrajici Zbynek Michalek (1+1). Obrana na cele s Fleurym to tam tradicne zavrela, Marc je skvely. Dnes jeste pochvalim Engellanda, Derek si udelal reputaci jako skvely bitkar ale postupem casu se mi zacina cim dal tim vic libit i jako schopny bek. Dnes to Nealovi predlozil vyborne a hraje fakticky temer bez chyb :thumbsup:

No nic, jedeme dal, ten team ma svou silu i bez Crosbyho, hrajeme uplne jiny hokej nez loni a i bez Sida mame sve sance. Ja tedy verim, ze muzeme udelat damage. Orpikuv navrat tu duraznou obranu jeste upevni, vyborne je ze i Niskanen skvele zapadl. Co je horsi, Talbot a Dupuis jsou totalne useless 5 na 5... Absolutne neschopni, jedine na oslabeni maji svuj smysl. A dalsi slabina je mizerna presilovka, dnes dokonce 7 PP-moznosti (povetsinou spravne posouzene) a nic, radsi at zadne ani nehrajeme, je to zbytecne :hroza:
Tak zápas mně dost začátkem připomínal ten poslední s Buffalem v Consol Center, rychly inkasovaný gol (ten Niedermayer tam projel jak nůž máslem), a jen díky velmi dobrému výkonu MA jsme nešli do šatny s větší ztrátou. Pak se pomalu ale jistě přesunula aktivita na naši stranu, ale to nezmamená že Šavle nehrozili, nakonec byl stav střel bez jedné vyrovnaný. Těší mě že se konečně chytil ten Neal 1+1 a i gol Michálka, který je více než sváteční střelec. V dalším zápase doma Edmonton, hlavně ho nepodcenit a jedeme dál. Líbila se mi dneska hlavně bojovnost a nasazení všech hráčů bez rozdílu. Kovaljov sice neboduje, ale jeho přínos je více jak dobrý.
Tak koukám objevili se tady další fotky :cool: Fleury taky dobré, ale u mě boduje ta Malkinka. :oops:
Dan Bylsma prodlouzil smlouvu na dalsi 3 roky, do sezony 2013/2014 :wave:

Skvely chlapik a strateg, v ktereho mam absolutni duveru. Ne vzdy jsme to meli lehke, ale on vzdycky dokaze ten team dat do poradku a naladit na pozitivni a hlavne viteznou vlnu. Za jeho pusobeni mame Stanley cup, kdyz nas vytahl z ostudne 13. pozice po Therrienovi az na vrchol a mame skvelou bilanci 104-52-19 (65%). Good luck Danny, at to takhle tahnes i nadale :thumbsup:
Podľa mňa sa tá blondína ku Genovi nehodí :? A tá Krisova vyzerá staršie než on :| Sid je na tom najlepšie :D :roll: A dúfam,že tie prognózy o tom,že sa nevráti do konca sezóny sa nenaplnia :-(
Kika píše:A tá Krisova vyzerá staršie než on :|
Na starem kole se nejlip cvici :D
Ja to poznam trochu vulgarnejsie : Na starej p... sa dobre cvici ... :angel: :sarcasm:

Ale uz :backtotopic:
kajo píše:Ja to poznam trochu vulgarnejsie : Na starej p... sa dobre cvici ... :angel: :sarcasm:

Ale uz :backtotopic:
Ono to melo byt asi dobre cvici...ale jde o to ze ja jsem slusny clovek :-P :D
Hosi, ono Kika nejspis jen trosku zarli :wink2: Letang je "na tom" samozrejme naprosto luxusne :yes:
Atlantik píše:Hosi, ono Kika nejspis jen trosku zarli :wink2: Letang je "na tom" samozrejme naprosto luxusne :yes:
To si nemyslim...Ona by nejradeji lezela vedle Sida (nebo spis na nem) misto :cup: :roll: Jj Kris ma samozrejme dobrou nabijecku :yes:
Atlantik píše:Hosi, ono Kika nejspis jen trosku zarli :wink2: Letang je "na tom" samozrejme naprosto luxusne :yes:
Tak pokiaľ je to len Stanley Cup(o čom pochybujem),tak nemám dôvod žiarliť :D Ja ho s ním rada vidím :)
Kika, myslim ze tady jde tak trosku o nedorozumeni :yes: Nikdo nerika ze zarlis na ten Stanley Cup vedle Crosbyho... :lol2: Ale ta tvoje kritika na nabijecky Malkina a Letanga byla fakt prekvapiva... Tak jsem psal, ze na Krise snad i trosku zarlis. A leo me poopravil, ze na Letanga asi nezarlis, protoze ty mas prece v hlave Sidneyho. Tak jak to je? :ja_neviem:
Atlantik píše:Kika, myslim ze tady jde tak trosku o nedorozumeni :yes: Nikdo nerika ze zarlis na ten Stanley Cup vedle Crosbyho... :lol2: Ale ta tvoje kritika na nabijecky Malkina a Letanga byla fakt prekvapiva... Tak jsem psal, ze na Krise snad i trosku zarlis. A leo me poopravil, ze na Letanga asi nezarlis, protoze ty mas prece v hlave Sidneyho. Tak jak to je? :ja_neviem:
Ja som to pochopila,že nebola reč o tom,že žiarlim na Stanley Cup :D Len som sa k tomu vyjadrila,lebo samozrejme mi ide najviac o Sida :) A ja som ich nekritizovala,len mi tá blondína proste k nemu nepasuje,ale nekritizujem to ako vyzerá.Mne je to v podstate jedno,len som napísala trošku iný pohľad na to,než máte vy.Aj tak je jedno,komu patrí ich srdce,hlavne že sú všetci tučniaci a milujú hokej :clap:
Tak ja nevim, když se k tomu vrátím, ta Letangovka mě přijde fakt zvláštní a nějak mě nezaujala. To už spíš ta Fleuryho ta vypadá velmi dobře, ale je to fotka z dálky, ale jak jsem psal Malkinka the best z nich. Ale jak řekla Kika, at maji koho chtějí, hlavně že nosí Penguins uniform.
No tak to je total OT, ale martin ty máš fakt otrasný vkus. :hroza: No disrespect to Žaneta :sarcasm:
martin83 píše:Tak ja nevim, když se k tomu vrátím, ta Letangovka mě přijde fakt zvláštní a nějak mě nezaujala. To už spíš ta Fleuryho ta vypadá velmi dobře, ale je to fotka z dálky, ale jak jsem psal Malkinka the best z nich. Ale jak řekla Kika, at maji koho chtějí, hlavně že nosí Penguins uniform.
Letangovka je jednoznačně nejlepší :-P
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE