Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

1. Jozeef, nemas za co, aj nabuduce.
2. Dano ak zhanas partaka na sledovanie zapasov, give me a call, ak nepijem tak pozeram ;)
3. Nehadajte sa tu lebo to poviem Ivanovi :D
4. Getzo Dano tym prispevkom na Jara nekydal, a koniec koncov to bolo skor ironicke, adresovane skor vseobecne "Slovači", nie konkretne pouzivatelom hf.com. Lebo v tomto musim dat Danovi za pravdu, a vsimli sme si to viaceri, odkedy je Jaro "hviezda" tak kazdy ho ospvuje ako vytiahol podpriemerne skarede a zle St.Louis na vyslnie a taha ho za lepsimi vysledkami. Pravda je ze golman jeho kvalit nas posuva dalej a je pre nas nepostradatelny. Ale pravda je aj to ze tento tym presiel za posledne roky kompletnou prestavbou preto tvrdit ze Halak je poloboh ktory tu vsetko zmenil je hovadina. Ale vzdy lepsie ze to vie on, aj ked slovenski "akozefanusikovia" v tom tapaju.

Spocitane, zhrnute a podciarknute, koncim lebo sa ponahlam, zajtra je den volna, enjoy ;)
Tak dnes nás čaká zaujímavý zápas dvoch divíznych rivalov. Tieto zápasy sú zväčša veľmi zaujímavé a svižné. DET sa v posledných zápasoch predviedol v lepšom svetle a dokázal z posledných 5 zápasov v 4 vyhrať, zatiaľ čo mi ťaháme smutnú šnúru 4 prehier v rade (so smutným skóre z týchto zápasov 9:21 ! ) :?
Vzájomná bilancia dnešných súperov je veľmi vyrovnaná, v posledných 10 vzájomných zápasoch sme si to bratsky podelili 5 - 5, z toho sa 3x zrodila remíza, ktorú by som dnes bral všetkými desiatimi.

Na tento zápas sme si povolali z Peorie TJ Hensicka, ktorý by mal hrať vo štvrtom útoku, tak hádam bude väčším prínosom ako Draženovič, ktorý podľa mňa nenaplnil očakávania. Žiaľ ešte stále nie je úplne fit David Perron a tak sa jeho návrat na ľad stále odkladá. Na IR máme teda týchto hráčov ( Perron, Jackman, Polák a Oshie) u súpera sú to (Osgood a Draper)
Potešil aspoň návrat Colaiacova, ktorý zahral s COL fajn zápas a pripísal si do štatistík 1 + 1 :thumbsup: Dnes by mal byť platným hráčom v našej obrane a dúfam, bude aj v presilovkových formáciach. Mohol by si tie štatistiky po dnešku málinko vylepšiť :smile03:

kto nastúpi v bráne zatiaľ neviem, no pri Jarovej súčasnej forme by som uvítal Ty Conklina. Zostavu prinesiem neskôr.
No a samozrejme si to dnes pozriem, ak to teda pôjde... :ja_neviem: :?:
Veru veru na dnešok sa teším, dúfam že sa tu stretneme a po čase bude všetko fungovať tak ako by malo. :smile03:

Samozrejme nemyslím len ten stream, ale aj obranu ktorej to zo začiatku vychádzalo podobne ako Ha-luckovi dosť na šťastie, ale myslím si, že za naším neúspechom stojí aj to, že sa nám v obrane tak darilo, že to donútilo súperových trénerov ju do detajlov rozorať. Zrejme pochopili systém a hrajú proti nám to, čo my nevieme zachytiť a to vysunutého útočníka a rýchle brejky. Môže to byť aj tým a určite to tak je, že proti silným súperom chýba stelesnený defenzívny obranca ala Jackman. Ak si pamätáte tak vždy to bolo on kto dokázal postrážiť červenú a našu modrú.

Ak sa toto zmení máme šancu. Dnes o to väčšiu, že DET hrá nátlakovo a drží puk. Som si istý, že naši pochopili v čom robíme chybu a dnes to bude super zápas. Ak sa môžem vyjadriť a nikoho neurazím, tak dnes by som tiež uprednostnil Conklina. Má s DET skúsenosti haba-dej. Na Hensicka som tiež veľmi zvedavý. Teším sa. Dnes to bude dobré. :) :yes:
Tak som sa mýlil. Dve tretiny boli super. Parádny hokej, nebol nervózny a brankári sa zaskveli zákrokmi. Howard bol dnes samozrejme tým lepším mužom v maske, pochytal skvelé šance Berglundovi, Boyesovi aj Steenovi.
Jaro si vybral nie slabší deň, ale slabší týždeň ak nie dva. Môžem chlapcov pochváliť za to, že oproti posledným zápasom súpera nepúšťali do toľkých brejkov i keď tak či tak ich bolo dosť.

K poslednej tretine sa nevyjadrujem, to bolo moc kruté, DET padlo všetko čo len mohlo nechápal som, nemohli sme s tým nič spraviť akokoľvek sa chlapci snažili. :ja_neviem:

Ústredným momentom zápasu, a kandidátom na top watts na Eurosporte je samozrejme Jaro. Ak ste to niekto nevideli pobavte sa:

Jaro sa ale z toho určite dostane. Neviem kde beriem tú istotu, skôr je to zúfalé volanie, ale musíme mu veriť. Posledné zápasy nepodržal, obrana kolabovala viac ako sme zvyknutí, ale toto je moc. Je nemysliteľné zakaždým súpera prestrieľať, ale inkasovať sedmičky a osmičky. :sad2:
Dnes si to Jaro zasa vypil až do dna, ale určite ho to posilní. Dá si dva zápasy oddych, uloží si to v hlave, za ten čas musíme znormalizovať obranu (aj keď v zápase s DET sa nedá vyčítať 100% neschopnosť, to nie) a bude dobre. Jednoznačne som za to, aby domáci dvojzápas odchytal Conklin a asi so mnou budete všetci súhlasiť. Budúci týždeň to zasa bude starý dobrý Jaroslav Halák. :smutok: :povzbudzovanie:

Určite veľmi poučný zápas.

Tréner St. Louis Payne vie, že Halák nepodal maximálny výkon

Detroit blitz finishes Blues
Tak dnes hrajú tímy ktoré sa v posledných zápasoch moc nevyznamenali OTT má za sebou prehry 1:7 s CAR a 1:5 s PHI. Pre istotu však už nemám žiadne očakávanie, no lepšieho súpera na restart by sme možno nenašli. :ja_neviem:

1. tretina
V bránke nastúpil samozrejme Conklin. Prvá tretina tomu asi aj trochu nasvedčovala, lebo na rozdiel od posledných zápasov hra je plná chýb aj u súpera nie len u nás, škoda že väčšinou idú naše strely mimo bránku. Z našej strany boli na ľade v prvej tretine aktívne len útoky 1. a 4. zvyšok som poriadne ani nevidel, ešte Steen možno. Obaja brankári zatiaľ dobre, ale Conklin už stihol inkasovať od Fishera, ktorý ukončil svoju negatívnu sériu bez bodu. Do druhej tretiny s presilovkou, uvidíme. Inak, oceňujem zaradenie Winchestera do PP line +/- preberá úlohy po Waltovi proti DET mu to vyšlo, uvidíme čo dnes, ale podobný prvok nám tam chýbal. Boyes na tomto poste očakávania nenaplnil.

2. tretina
Ták zvyšok tej presilovky sme nevyužili, ani ďalšiu, ale potom už konečne áno, Boyes pekne po vyrazenom puku po Pietrovej strele a Backesovom teči. :cool: No a to čo naši predviedli potom to bolo niečo. Druhý gól, naši ako diví po údenom 4 strely za 5 sekúnd a CoCo zabil, potom zanáhodil 1. gólom Brewer a zápas sa zrazu otočil na 3:1. V tejto tretine stála za to aj naša oslabovka na konci, Backes a McClement sú v tomto smere výborní. V podstate celých 20 minút sa točilo okolo hry s menším počtom hráčov, pekná podívaná. :yes: Vyzdvihol by som aj Nikitinovu prácu s hokejkou, Ivan vie a ozaj je skvelý. Boyesie v rozhovore cez prestávku žiaril šťastím, uvidíme či mu to vydrží, už by bolo na čase. :)

3. tretina
Opäť skvelé oslabovky. Parádny McDonaldov gól, presne jeho štýlom, trochu so šťastíčkom, keďže puk sa odrazil od hokejky obrancu, ale to k tomu patrí. Tesne pred tým som po postrkovačkách pri vhadzovaní dúfal Winch vs. Neal :box: ale nič z toho. Zlepšenú hru v presilovkách sme demonštrovali aj pri Fisherovom naskočení po 5:3, Berglund. Strachan potom zahodil, ale keby ten dal gól, tak to by bol konec :D Neskôr nepokryl útočníka a OTT znížila.

Takže 5:2 a konečne sme vyhrali. Prispeli k tomu:
- 1. útok, toto bol zápas Backesa, McDonalda a Boyesa
- Skvelé individuálne výkony, najmä Winchester a klasicky Steen
- zlepšená obrana
- súper tiež nehral to na čo má, navyše veľa faulovali

Super, som spokojný, samozrejme nepodali sme vrcholný výkon, proti divíznym rivalom by to stačiť nemuselo, takže treba makať! Zaujala ma dvojka Johnson - Colaiacovo, v pohode hrali naopak Strachan - Nikitin, to bolo nejaké neisté. Stálo to za to, navyše Boyesie predĺžil sériu na 4 zápasy v rade s gólom!!! :yahoo: :wave:
KONEČNE !!!

O tej druhej som bol hore, ale streamy mi stále nejdú bohužiaľ. :evil:

Takže konečne sme zvíťazili a konečne sme dali viac ako 3 góly :) . Videl som síce iba highlights ale chuť do hry, zápal a snahu to malo. Za to chlapcov chválim. Bolo vidieť, že si hokej užívajú. Góly boli veľmi pekné ale aj ja si myslím, že byť team v lepšej forme a iný brankár ako Elliot, možno by ich tam až 5 nepadlo. Nevadí. Najmá McDonaldov gól bol parádny :good: .
No a Boyes nás zdá sa vyslišal :modlenie: . Začal dávať góly a dnes ešte k tomu z presilovky :D . Colaiacovo sa vrátil v dobrej forme a jeho príchod do zostavy nám určite prospel :) .
Len tak ďalej chlapci !!!

No a dnes tu máme ďalšiu šancu zvýšiť si sebavedomie a dostať sa do pohody. Na rade sú ´´zdevastovaní´´ diabli a kde inde ako v Scottrade Center. Aj toto treba využiť a definitívne sa vrátiť na tú správnu cestu :) .

Ak mi pôjdu streamy, budem tu páni :) .
Bluesfan píše:No a dnes tu máme ďalšiu šancu zvýšiť si sebavedomie a dostať sa do pohody. Na rade sú ´´zdevastovaní´´ diabli a kde inde ako v Scottrade Center. Aj toto treba využiť a definitívne sa vrátiť na tú správnu cestu :) .

Ak mi pôjdu streamy, budem tu páni :) .
Pravda NJD sú na tom mizerne najmä kvôli zraneniam a s takou súpiskou by sme s nimi nemali mať problém, ale predpoklady sú také, skutočnosť môže byť úplne iná.
Dnes ale samozrejme neberieme nič iné ako výhru v riadnom hracom čase, v náš prospech hovorí v podstate všetko okrem iného aj to že:
- Scottrade je túto sezónu miesto kam sa pre body nechodí 7-0-1
- naša štatistika proti "slabému" ( :cert: ) východu je zatiaľ jednoznačná: 6-0-0
- posledný zápas 20 marec 1:0 pre STL

V bránke nastúpi Halák. Brodeur je nepotvrdený. Neviem prečo Jara nenechali oddychovať oba zápasy, ale Payne určite vie čo robí, Jaro sa hádam opäť zdvihne na svoju pôvodnú a hlavne očakávanú úroveň.
Ak podáme minimálne taký výkon ako v poslednom zápase mali by sme vyhrať, ale práve takéto zápasy, kedy sa výhra očakáva sú najťažšie takže treba makať!

Obrázek LET'S GO BLUES Obrázek
Odchytá to asi Hedberg, podľa mňa to nebudú chcieť uponáhľať, keď sa lakeť znova ozval. Ale uvidíme, môžem sa mýliť. Každopádne presne toto by mohol byť pre Jara zápas, kde sa chytí... :?
Dnes by sa mohol činiť aj Cam :box: Ale nemusí to tak naťahovať ako naposledy :D
Bluesman píše:- naša štatistika proti "slabému" ( :cert: ) východu je zatiaľ jednoznačná: 6-0-0
To bude tím, že jste doposud nenarazili na Tampu :wink: :giggle:
Dano :good:
Tak, napokon za nás bude chytať prekvapivo call-up, Mike McKenna. Len tak mimochodom rodák zo St.Louis... :)
Odkdy hraje Andy McDonald levé křídlo? Já si jej pamatuji vždy jako centra 1. lajny ducks se Selaném a Kunitzem... Po přestupu k vám jste jej "předělali" na LW? Díky za odpověd :)
Blues 3:2 Devils :)

Zápas ukázal, že oba teamy majú od hernej pohody ešte stále ďaleko. Bolo to skôr o bojovnosti a využívaní chýb. Pre oko diváka to nebol príliš pekný match ale pre fanúšikov rozhodujú body :) .

V zápase bolo vidieť, že aj keď si proti nám súper nevytvorí príliš veľa čistých gólových šancí, tak z tých pár je nebezpečný. Z NJD by som vyzdvihol Clarksona, Eliáša a Tedenbyho. Títo hráči podkurovali najviac. Z našich vyzdvihnem bojovnosť Steena, Pietra, Johnsona a Jara :good: . Aj napriek vlažnému štartu sa postupom času dostával do pohody :) . Jedna vec čo mi najviac bila do očí a ktorú vytknem je vstup do všetkých 3. tretín :!: . Najprv gól, potom Zajacova tyč a tá 3. tiež nebola v poriadku. Treba nastúpiť od začiatku koncentrovane.

Nuž, čo viac dodať, nie príliš pekný zápas v ktorom sme dali 3 zlepené góly a vyhrali, takže spokojnosť :D . Teraz nás čaká 3. dňová pauza a potom zápas v Nashville, verím, že chlapci zaberú a vyhrajú :) .
Fajne fajne :)

Zápas to bol síce strašný, bolo to o tom kto vyhrá boj sám so sebou, veľa chýb a hoci nás NJD čo sa streľby týka k počudovaniu dosť prehrali, mali sme šťastie a Jaro odohral konečne ako tak slušný zápas.
Tieto zápasy s OTT a NJD nám prišli veľmi vhod, naša hra mala od toho čo sme predvádzali na začiatku sezóny samozrejme ďaleko, ale na 4 body to stačilo.
Teraz si musíme oddýchnuť a hlavne sa zkoncentrovať, čakajú nás divízni rivali oddelení dvojzápasom s Dallasom, takže máme nad čím premýšľať.
Pochvala odo mňa ide samozrejme Boyesovi, Winchovi a D´Agostini ten mal dva body a je taký nenápadný ťahúň mimo prvej lajny.
Reeper.89 píše:Odkdy hraje Andy McDonald levé křídlo? Já si jej pamatuji vždy jako centra 1. lajny ducks se Selaném a Kunitzem... Po přestupu k vám jste jej "předělali" na LW? Díky za odpověd :)
Ja Ti rád odpoviem. Najmä z dôvodov častých zranení sa naše útoky viac-menej stále menia a Andy môže rovnako dobre zahrať LW ako i CEN. Takto pred rokom hral v prvom útoku centra na krídlach s Boyesom a Perronom ak sa nemýlim a šlo im to celkom dobre, ale to naša prvá lajna hrala na defenzívne krídlo (Perron). Potom si to postune Andy skúšal na LW v 2. útoku s Waltom v strede a ukázalo sa to ako dobrý krok, lebo mal oveľa viac voľnosti smerom dopredu, teda mohol využiť svoju rýchlosť. Akosi mu to ostalo a ide mu to perfektne zatiaľ je našim najproduktívnejším hráčom 5+9 a môže hrať to čo mu pasuje (viď jeho gól proti OTT).
Skúsim ešte doplniť našu zostavu, vyzerá to celkom zaujímavo. (Ak si dobre pamätám.)

McDonald - Backes - Boyes
Winchester - Berglund - D´Agostini
Steen - McClement - Crombeen
Porter - Sobotka - Hensick

Brewer - Pietrangelo
Colaiacovo - Johnson
Strachan - Nikitin

Halák

IR: Jackman, Polák, Oshie, Perron :hroza:
Nemôžem si pomôcť ale útok bol včera na môj vkus poriadne odrezaný. V podstate je to vidieť aj na strelcoch a góloch, ktoré sme dali :) .

Tie IR ma neskutočne serú :-( . Nech sa už vrátia aspoň Jackman s Perronom.

Inak posledných 12 zápasov s mužstvami z východu sme vyhrali. V tejto sezóne 7. Momentálne nemáme super formu ale na 4 body proti OTT a NJD to stačilo. To už o niečom svedčí :) . Aj keď beriem na vedomie, že aj Ottawa s NJ majú od top formy ďaleko.
Dano to vystihol...Zapas nebol nijakou lahodkou, ale dva body su dva body...Musim podotknut ze ma miestami rozculovali komentatori z MSG, ale prezil som, iny stream nebol :D Podla nich "neisty" a "nevyrazny" Halak ich nakoniec aj tak vychytal. Uz ked som pri Jarovi, na jednej strane super, 37/35, 2. hviezda, na druhej ale stale nie je vo svojej pohode kedy je to stary nefalsovany Monster. Ale verim ze postupne aj k tomu pride, tato vyhra by mu mohla pomoct.

Celkovo aj obrana uz vyzerala lepsie ako v tych "nadhernych" zapasoch kedy sme chytali 6-8 kusov. Pietro hra ako z velkej knihy, pan Brewer napodiv tiez celkom fajn :P Ale nie...ide mu teraz. Ako podtokol Dano, Winch parada, ale celkovo si dovolim povedat ze aj ked ta hra nie je nijako nadherna, je naozaj vidiet snahu a odhodlanie, nasi chalani fakt makaju. Koniec koncov uznal to aj coach Devils.

Potesujuce (viac ako potesujuce) je vedomie ze sme deviaty krat vypredali Scottrade, nadhera. Domaci dvojzapas sme zvladli, 4 body su doma, teraz si treba oddychnut a pripravit sa na NSH a potom na dlasich, cakaju nas narocne zapasy. Len pevne dufam ze Perron sa konecne da dokopy...
Bluesfan píše:Nemôžem si pomôcť ale útok bol včera na môj vkus poriadne odrezaný. V podstate je to vidieť aj na strelcoch a góloch, ktoré sme dali :) .

Inak posledných 12 zápasov s mužstvami z východu sme vyhrali. V tejto sezóne 7. Momentálne nemáme super formu ale na 4 body proti OTT a NJD to stačilo. To už o niečom svedčí :) . Aj keď beriem na vedomie, že aj Ottawa s NJ majú od top formy ďaleko.
Hlavne ten Brewerov vyrovnávajúci bol krásny :D To bola lahôdka. Ale niesú každý deň Vianoce aj to sú góly a je dobre že sa presadzujú aj hráči od ktorých sa to neočakáva.

Vyjadrime to číselne:
STL vs. EAST (this season): 7-0-0 :roll:
STL vs. EAST (last 12 games): 12-0-0 :scare:

Ale ako by povedal kiss:
kisin píše:To bude tím, že jste doposud nenarazili na Tampu :wink: :giggle:
:lol3:
Bluesman píše:STL vs. EAST (last 12 games): 12-0-0 :scare:

Ale ako by povedal kiss:
Loni jsme na vašem ledě zvítězili poměrem 6:3 :wink: http://lightning.nhl.com/club/boxscore. ... 2009020514
kisin píše:
Bluesman píše:STL vs. EAST (last 12 games): 12-0-0 :scare:

Ale ako by povedal kiss:
Loni jsme na vašem ledě zvítězili poměrem 6:3 :wink: http://lightning.nhl.com/club/boxscore. ... 2009020514
Čo bolo, to bolo. :-P 6. february 2011 will be vital. ;-)
Ešte k našej organizácii z druhej strany. Vyzerá to, že nový investor bude skôr ako sa očakávalo, sme k tomu čoraz bližšie a už sa podpisujú zmluvy o porozumení a podobné ptákoviny, takže bye bye TowerBrook :ahoj:

:arrow: Blues Sign Confidentiality Agreement With Potential Majority Investor
To je dobrá správa :clap: .

Možno sa nám tým pádom podarí pritahnúť nejakého strelca :) .
Bluesfan píše:To je dobrá správa :clap: .

Možno sa nám tým pádom podarí pritahnúť nejakého strelca :) .
Obrázek
Tento by mohol prísť !!!. Je efektívny a podľa mňa by ani nemal nejaké prehnané finančné nároky
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS