Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:Jeden vyhraný zápas a už se tady pějí ody :D To jsou fans jaké by chtěl každý tým ;)
Tak Devils jsou v podstate vdecny za jakykoliv fans :giggle:
neis píše:Jeden vyhraný zápas a už se tady pějí ody :D To jsou fans jaké by chtěl každý tým ;)
To rozhodne ale oni sa pejú ódy? :shock: Normálne pochválení hráči za výkon (kto videl Moosea doteraz, dá zapravdu tej nadsázke) a Tedenby hrá výborne bez ohľadu na výsledky. Zbytok štandardné zhodnotenie chýb a zlepšení, vízia do budúcna. Ja tam nič prehnané nevidím :ja_neviem: Ale pravda, kto by takých fanúšikov nechcel. :yes:
AndyF píše:Tak Devils jsou v podstate vdecny za jakykoliv fans :giggle:
Pekná ch*jovina... :eek2: A vzhľadom na rôzne indivíduá(lity) v hľadisku Philly či na ich fórach by som o slovách ako "akýchkoľvek" radšej fakt pomlčal. :smile03:

RE dunim: ja som chválil PP? :eek2: Iba rozloženie (t.j. konečne niekto pred slotom, konečne dáždnik a Kovy na kruhu, nie na modrej). Inak s tebou samozrejme súhlasím a k tomu som sa ani nevyjadroval. Tá statika je vskutku ubíjajúca.
I saw Gary Bettman walk out of the VIP entrance with a giant bodyguard. He should invest in a shorter bodyguard who doesn't make him look 4 ft tall. He looked pretty pissed off and in a rush to get back to his motor vehicle. Or clown car, whatever. I couldn't let the moment pass by without saying anything so I turned to him and said "Enjoy that?" He looked at me and displayed a sarcastic, failed attempt at a smile and rolled his eyes.

The perfect ending for my night.
:twisted: Výborne, výborne.
Hmm, Elias spoke and there was a response. That's like the time Langs spoke and...oh wait. :giggle:
:D pravda.
No tak zápas jsem neviděl jelikož jsem byl v práci ale jak jsem uviděl výsledek tak jsem nevěřil svým očím!!! Před zápasem když jsem se dočetl že Hedberg začne chytat tak jsem si říkal že mu Ovca s Backstromem prostřílí branku a ono 5:0 ??!! :clap: .. Jsem spokojený i s tím co tu napsal getzo a dunim. Uvidíme vůbec tu výhru bych nepřeceňoval, mám strach aby to nebyl jenim výkřik do tmy. Už to chce fakt nějakou šňůru udělat :)
Prekvapili ste ma, len čo je pravda. Ale Caps dostali, ćo si zaslúžili, snáď už ich GM pochopí, źe skladba tímu a taktika by sa mala zmeniť.

K Filatovovmu syndrómu sa ani nebudem vyjadrovať... to je hádzanie hrachu na stenu.
Celkem fajn termín "Filatův komplex" :D:D
neis píše:Celkem fajn termín "Filatův komplex" :D:D
Má to taký malý háčik. Podobným komplexom môźe trpieť jedine nekritický fanúšik, kým mojimi obĺúbenými hráčmi sú Umberger, Bol a Pahlsson. Nadôvažok, nekritická nie som. A prećo to tvrdíte. Keď niekto nechápe podstatu príspevkov a nedovtípi sa, źe píšem o dôvode nie dobrej chémie, je to jeho problém. A tým diskusiu na téma Filatov končím.
To ale nemění nic na tom, že je to paradní název a všichni na foru,kteří se věnují hokeji nikoliv jen KHL, budou jistě vědět co si pod tímto pojmem představit ;)
neis píše:To ale nemění nic na tom, že je to paradní název a všichni na foru,kteří se věnují hokeji nikoliv jen KHL, budou jistě vědět co si pod tímto pojmem představit ;)
Jaj... takže keď sa niekto zastane hráča... trpí komplexom. Dobre vedieť.
trpím Clarksonovým komplexem
http://ingoalmag.com/news/ask-a-pro-wit ... n-brodeur/

Rozhovor s Martym :good:
Martin #27 píše:trpím Clarksonovým komplexem ...a nehanbím sa za to.
Mám pravdu? :)
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:trpím Clarksonovým komplexem ...a nehanbím sa za to.
Mám pravdu? :)
jo doplnil jsi to správně :D
tak vytstvi potesi ale statiscticky se to dalo predpokladat, na 3 porazky 1 vytezstvi. Doufam ze tato statistika timto konci. Jinak se zda ze kdokoliv hraje s Whitem hraje o tridu lip. A - line 2.0 se zda ze opravdu klape a zda se, ze Tedy uz zustane. Taky se zda ze Kovymu chybi sebevedomi pri strelbe, tak malo strel a tolik prihravek v situacich 2v1 a pod je az zarazejici. Zapas jsem sice nevidel, ale zda se ze i podle toho co pisete a pise se i jinde to byl opravdu Devils hockey. Ted jeste porazit plameny a zacit prvni snuru a hura do PO a vzhuru k SC. :D
Tak...len tak na zamyslenie... keby mal 40+60 namiesto 52+43 nehneval by som sa aj tak. :D (samozrejme nie túto sezónu) Kým budú prihrávky presné a budú z nich padať góly do súperových sietí...mne sa jeho rola na MS hrozne páčila, možno viac než tá strelecká. Ale predsalen, taký strelec má svoje štandardy a tie by mal naplniť. Minimálne tie... :good:

:scare: :scare:
Sutter sa vracia na miesto činu...pokračovať vo výkonoch z predošlých dvoch zápasov, musí sa to na výsledku opäť prejaviť! LGD!

http://www.nhl.cz/CZ/23446/brent_sutter ... _cinu.html

Zvedavý budem najmä na Fayne-ho, dúfam, že ma nesklame. Veľmi by ma dobrým(i) výkonom potešil. Smerom do budúcna by bolo skvelé keby sa v zostave etabloval, proti WSH vyzeral viac než nádejne a aj napriek tomu, že nám momentálne chýba kvalita viac smerom dopredu než dozadu, hráč z domácej produkcie i keď takéhoto razenia vždy poteší, minimálne nakoľko zmluva s ním sa dá podpísať za rozumný peniaz. Oproti OMG to bol slušný rozdiel, tak snáď to aj naďalej bude potvrdzovať. Prajem mu to. :good:
tak dalsia vyhra,druha po sebe :good: sice na najazdy ale 2 body sa rataju :wave: zapas som nevidel,takze potesi daky report. tie kraviny na hfboards sa nedaju citat..kym si urobim aky taky obraz tak sa tam podozvedam vecii :hroza:
k faynemu..je to snad nas obranca cislo 12.. tiez by som bol rad keby sa daky docasne uchyti.. ale tak OMG hral prve dva tri zapasy tiez spolahlivo..
Kua jak se vyhrává já musím mít noční :D už se těším až zase kluky uvidím.. :good:
Uvidíme tuhle výhru nějak nepřeceňuju klíčové ted bude porazit ISLES ( tam musíme ) popřípadě v sobotu porazit Philly a bude to fajn.
Moose vypadá že se konečně dostal do formy :clap:
OMG rozhodne nehral tak ani prvé dva zápasy...
ja si pamatam nieco ine getzo :wink: ale vec pohladu.. nechce sa mi dozadu hladat ak sa okomentovali vykony OMG v prvom zapase,len si pamatam ze som bol prekvapeny ako dobre to zvladal..
dunim píše:ja si pamatam nieco ine getzo :wink: ale vec pohladu.. nechce sa mi dozadu hladat ak sa okomentovali vykony OMG v prvom zapase,len si pamatam ze som bol prekvapeny ako dobre to zvladal..
Však dobre to zvládal, o tom žádná ale Fayne sa mi s odstupom času páči viac aj v tých dvoch zápasoch. Akurát dúfam, že narozdiel od OMG to bude potvrdzovať i naďalej, to je všetko. Plain and simple :wink:

Inak neviem čo zas pindáš na HF, však keď z toho asi nevieš vyberať len to podstatné len od tých normálnych... :ja_neviem: Mne z toho vychádza aspoň zopár bodov - Fayne a Corrente opäť slušne, podobne Tedenby a Hedberg. Prvá tretina dobrá, druhá typická nuda ako proti Calgary a tretia hrozná, tím nalomil gól až príliš (že psychicky na tom nie sme nič moc vieme). V OT nedal MacLean ani len sekundu Tedenbymu začo by mu normálne uvažujúci človek jednu vrazil! V SO sa trafil Kovy, ktorý šiel ako prvý. Hedberg opäť výborne. Nuž a Tedenby stratil puk, takže to čo sa hovorilo po Kovalchukovom fail-e je asi pravda. Odkedy sa delíme o Prudential s Nets, ten ľad sucks. :D :?

Čo viac sa chceš o tom zápase ešte dozvedieť? :|

A ako prvú hviezdu nedostal Hedberg, to fakt nechápem... :nervy2:
dik uz nic :) na hf boards neviem ktorí su normalni a je mi to jedno..fakt ma nebavi v teme k zapasu prvych x stran citat pome devils,dalsich desat,hrame dobre,potom ody na gol, dalsich 10 stran bod si nezasluzime,dalsich 5 ze kovy ide prvy a ako je to v p*ci.. k hracom len ten hral uzasne a ten hral mizerne..aby som si urobil obraz musim si zapas proste pozret,bohuzial to nejde vzdy..a zvedavy som prave preto,lebo som chcel vediet ci zopakovali vykon s capitals.. zrejme iba prvu tretinu..stale nechapem co tam Mac robi.. to s tym tedenbym v predlzeni :hroza: za cely zapas necelych 14 minut :ja_neviem: ..clovek by si myslel ze trener bude odvolany a stale nic..
Tak ja ich tam už dobre poznám, preto to viem... :) inak s tým súhlasím, v tom máš pravdu.

Už keď dúfam, že "ya know" dostane rozum, vždy ma niečím prekvapí. Samozrejme v negatívnom zmysle :hroza:
nas trener pravdepodobne z Janova na to proste zatial nema, to sa prejavuje bohuzial a mal byt prec pred 2 zapasmi..
I am a huge fan of the General, reminds me a lot of Rafalski. (Who also benefitted from playing next to Colin White.)

And I do not think his defensive zone play is all that brutal, actually. He really has a knack for staying with a play, even if he is initially ridden off a puck, and almost always corrects his own mistakes. He has wheels and great offensive instincts. Cannot teach either of those things.

Tao is showing similar things to what Teddyboo is showing along the boards and in difficult areas as a forward. Taormina hustles and he competes. All good.

But at the end of the day, he is kinda small. So he does nothing to make folks think twice around our net. He does not do the things that make it uncomfortable to play against us, aside from limiting time and space.

And without Whitey being lights out next to him, we certainly should not expect the same results.

So with Tallywhacker finally showing the minutes-eating veteran poise we all expected only now, riding shotgun next to White, that duo has become our clear #1 defensive unit. So, there is zero chance Tao will get to play any significant minutes with Whitey if/when he gets back into the line-up.

Looking over the other options for the General...

Greene - Tao would be pretty much a panic attack every shift. No thanks.

Corrente - Tao is closer to the traditional PMD/hitter combo, but two rookies on the third pairing is an invitation for more of the same troubles we suffered through the first 20 games. And leaves both players shortcomings largely unprotected. Again, no thanks.

Salmela - Tao is pure lunacy, as Salmela is just a suckier version of Tao. With less to offer in both zones. Pretty much guaranteed goal against.

Fayne - Tao might be interesting someday, that day not being today.

And with Fayne already playing steady, meaningful minutes two whole games into his NHL career, I think OMFG has bought himself a ticket back to the farm.

So that leaves Volchenkov as perhaps the only other logical player to pair with G-Unit.

Which may happen, and may just be effective. For many of the same reasons Tao worked well with Whitey. But A-Train isn't Colin White. Not nearly the all-around player. But he does his thing really, really well.

And as much as I do not trust Matt Corrente, and think he has a low hockey IQ, he plays with snarl and will hit you upside your head. Pairing him with Volchenkov is kinda awesome, actually, because you know when you see those guys you will get smashed. THAT is old school Devils hockey.

If we are going to be successful in the Atlantic, and in the Eastern conference, we are going to need that.

And Corrente moves the puck fairly well and gets pucks on net. He is a bit of a hybrid (and frankly a master of nothing, which is why I am not really a fan), but with the benefit of more experience, and with an solid experienced player next to him in Volchenkov, that could be an effective pairing.

Given our shoddy D for the first 20 games, I'll go ahead and buy that.

White - Tallinder
Volchenkov - Corrente
Fayne - Greene
(Taormina)

Gives us our best chance to win. (Assuming Bryce Salvador isn't coming back anytime soon, if ever.)

Taormina could effectively sub for any of Corrente, Greene or Tallinder in the above scenario (what we are calling PMDs these days) should one fall to injury, or just to give us a different look on offense, without crippling us in the D zone.

I know this is projecting a lot on young "Max" Fayne, whose cup of coffee could run out any day now, but I think he has the makings of a really good stay at home guy, in the Devils mold. He's already showing poise, always had leadership qualities. Hits often. Active stick. Plays smart. (Kind of a less psycho baby Whitey, if you will.)

The other two turdblossoms I'd just flush. But Salmela will clearly get a look or two (to our great detriment on-ice), before reality sets in. (Sorry, Churchgoers...)
:good:
stream zde http://tvbunch.com/9546/Live-Streams/ho ... -Islanders

kilonet to neni ale lepsi nez nic
Prehraný zápas...pass. Ako tradične na Long Islande, ďalší totálne neprítomný výkon, škoda reči. Zajtra to pokračovať takto bude masaker. Pozn. autora: Fayne stále veľmi dobre, Tedenby-Eliáš je krása na to čo i len pozrieť a Hedberg sa chytil. Bohužiaľ, toto nestačí. Kovalchukov "suckage level" je EPIC! To je sen... :hroza:

EDIT: Podľa očakávania, čo vám budem viac hovoriť...
Obrázek
:lol: :evil:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING