Skorpion píše: Phil Kessel pre blizsie nespecifikovane zranenie a vynecha nasledujuce dva zapasy (s Torontom a Philadelphiou)
Otazka na webe Bruins: S kym sa stretneme v prvom kole play-off?
- Caroline - 5,6%
- Pittsburgh - 6,6%
- New York - 6,6%
- Montreal - 57,3%
- Florida - 15,5%
- Buffalo - 5,6%
- Toronto - 2,8%
Takze nie len ja by som rad videl suboj Bruins vs. Habs v prvom kole
masaker hned v prvom kole noo to bude zaujimave :DD mame im co odvraciat z minuleho rocnika
Vyhra 7-5 nad Torontom . Skore divoke, ale brankari ani obrana sa "nepretrhli", aspon co bolo z highlightov vidiet. Fernandez dostal 5-ku. Skoda, ze mu to nejde tak ako na zaciatku. Dva body su vsak doma.
Dnes nas caka neprijemna Philadelphia.
Bruins - 104 bodov, hrame este o 16
Caps - 99 bodov, hraju o 12
Devils - 98 bodov, hrraju o 14
Ako pise Skorpion- vcera zrejme Manny "sutazil" s tym mladikom v brane Toronto Maple Leafs kto dostane viac hlupych golov... mne sa pacilo vyjadrenie Julien-a po 1. tretine na otazku ci zvazuje vymenu brankara- povedal nieco v zmysle ze vobec o tom neuvazuje a ze Manny musi tymto zapasom prejst sam a najst pricinu jeho slabsich vykonov, pretoze na play off potrebuje mat tim oboch brankarov v top forme. Plne suhlasim a v podstate v 2. a 3. tretine mal Manny par dolezitych zakrokov takze snad jeho vykon pojde uz len hore.
Celkovo tim v defenzive hral lahostajne, a ako ich podrobne sledujem celu tuto sezonu tak po All Star break ich vykony proti papierovo slabsim superom su stale pod ich uroven, ale v zapasoch s lepsimi zapli naplno, nemam na mysli len posledny zapas s Devils, ale aj pred tym s Rangers, Flyers alebo Chicago. Dufam, ze takto uz nebudu hazardovat nadalej lebo sa im to moze v play off velmi vypomstit.
Pripisali sme si dalsie dolezite vitazstvo nad Philadelphiou! Thomas chytil neskutocnych 45 zo 48 striel! Teda neviem co robila zasa obrana......Prave som dopozeral highlighty...Montador dostal riadnu nakladacku ; Thomas mal neskutocny zakrok v druhej tretine pri presilovke o 2 muzov ; Lucic sa rozbieha, co je vybrone po tych jedo dlhyyych suchotach; Recchi sa opat golovo presadil a zasa z hranice brankoviska .
Dalsi zapas hrame v utorok doma s Lightnings. Tam by mohol opat nastupit Manny. Mozno mu castejsie nasadzovanie pomoze k lepsim vykonom. Mame 7 bodovy naskok na prvenstvo v konferencii, staci nam nazbierat polovicu bodov ako superom aby sme isli do play-off z najlepsieho miesta. Do konca ZC mame "relativne" lahkych superov. Avsak ako je pisane aj vyssie, proti nim sa nejak trapime. Hlavne pozor na tymy, ktore stale bojuju o play-off. Tie budu extra motivovane!
no konecneee a nieze sa nam kowy na dlhsie opät odhlasis :smile03:
Skorpion píše:Pripisali sme si dalsie dolezite vitazstvo nad Philadelphiou!
"Kracame spravnym smerom," skonstatoval po zapase Tim Thomas...prave som omrkol cely match v reprizke na NASN a bez akejkolvek debatky, si z Phillky odnasame zasluzene 2 bodiky..k tej statistike striel..to je presne o tom, ze ak clovek vychadza zo statistik, ci hajlajtov, povie si, stastkovia ti mackovia..ale kdeze..cely zapas, resp. II a III tretinu sme mali plne pod kontrolou, slova Milana Lucica to len a len potvrdzuju „Měli jsme převahu na naší straně a druhou a třetíčást jsme kontrolovali.“ inak tak, ako to byva v nasich vzajomnych zapasoch zvykom, bolo sa opät na co pozerat vid prilozene videjka a jedno z nich na uvod ako Andrew upratal Hartnella
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AH_K_GDH6LI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AH_K_GDH6LI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
ja osobne si zapasy s Flyers moc rad vychutnavam a ich hra sa mi rata
Skorpion píše:Thomas chytil neskutocnych 45 zo 48 striel! Thomas mal neskutocny zakrok v druhej tretine pri presilovke o 2 muzov
nie je co riesit, Timmy si ide po Vezinu to bol tzv. maskovy zakrok ale ratalo sa mim, ako si ju Timmy ihned navliekol a hrame dalej hosi, nic sa nedeje samozrejme, ze sudi to ihned piskol
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bbzz987kei4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bbzz987kei4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Skorpion píše:Montador dostal riadnu nakladacku
este dobre, ze to nemalo pokracovanie
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iv6zNYoMEik&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iv6zNYoMEik&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Skorpion píše:Lucic sa rozbieha
Milan odohral skvelu particku okrem 2G prilozil aj jeden hitik
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C8gEfh4L0_0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C8gEfh4L0_0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
ja z nasho komentatora nemozem hahahaa jo, Milan si pripisal 245 hit v prave prebiehajucej sezone
Skorpion píše:Recchi sa opat golovo presadil a zasa z hranice brankoviska
Chia potvrdil ze ma paradny cuch na trejdiky..angazovanie Marka sa naramne vyplaca pocas zapasu som si ho pozorne vsimal, najmä tu jeho hru v okoli brankoviska, kde sa citi ako macko "vo vode" presilovka 5:3, pocas ktorej sme aj skorovali bola vypracovana prave vdaka Markovemu postaveniu v okoli brankoviska, konkretne priamo pred samotnym brankarom ako to ma Mark vo zvyku..riesili sme presilovku 5:4, Mark bol kroscekovany, presilovka 5:3 a Dennis to tam par sekundach golovo upratal
Skorpion píše:Mame 7 bodovy naskok na prvenstvo v konferencii, staci nam nazbierat polovicu bodov ako superom aby sme isli do play-off z najlepsieho miesta
Patrice Bergeron nominovany na Bill Masterton Trophy v sezone 06/07 ju obdrzal Phill Kessel, v predoslej Jason Blake...snad netreba vysvetlovat o aku cenu sa jedna
boston ... smekam klobuk.... co predvadzate tuto sezonu je naozaj neskutocne... medvede nikdy nepatrili medzi moje oblubene timy, asi to bolo preto, ze v dobe,ked som zacinal caroline fandit- okolo rocnika 97/98- tak ste boli vzdy jeden z nasich najvacsich rivalov o postup do PO ... nuz,ale casy sa menia,tento rok nam to hadam vyjde obom ... ked som minule videl vase skore, takmer som neveril vlastnym ociam... odvadza sa u vas skutocne perfektna robota a ostatne timy vam mozu len ticho zavidiet!... tak drzim palce do zvysku sezony a snad sa este nejakym sposobom podari udrzat president´s trophy na zapade
Ocakavana vyhra nad Tampou. Julien nasadil Fernandeza, ako som ocakaval a ten dostal len 1 gol. Chara si zobral do parady Artjukina a ten si v podstate ani neskrtol. Skoda, ze na zaver Zdeno spadol. Sanci na gol sme mali aspon na dva zapasy, prvy padol po brankarovej chybe. Druhy bol nadherny ked si Chara poza obrancov nabehol pred branu. Bergeron ho vynikajuco nasiel. dasliu (mini)bitku predviedol Lucic s Melicharom. Bolo evidentne, ze Melichar nie je bitkar.
Povinne dva body tesia, sme zasa o krok blizsie k vitazstvu na vychode.
Zdeno Chara dnes 1 gol, 1 asistencia a 1 bitka = hattrick Gordieho Howa
A prvá hviezda zápasu
Ten druhý gól bol ozaj pekný, nacvičené to majú precízne, no a vidieť CHáru nahnevaného tiež nieje zrovna výhra
Bergeronov open ice hit bol tiež super. Dobrý výsledok po dobrom výkone ... gratulujem.
nas vcerajsi vykon znesie viac ako slusne kriteria tesi to o to viac, ze sme ho dosiahli proti menej kvalitnemu superovi, zapas som omrkol cely, mali sme ho plne pod kontolou, pristupii sme k nemu zodpovedne, na nase presilovkove kombinacie bolo radost pozerat a to nam este absentoval Kessy :frajer2:
Manny predviedol konecne vykon, ktory od neho ocakavame
skorpy tu pridal vsetko podstatne, vratane videi, ja ho este doplnim jednym
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FZLZOGW60yE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FZLZOGW60yE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
btw: Mike Milbury tradicny "host" v studiu pri prenosoch Bruins vyberal fan´s zapasu, paci sa
ja vitazstvo v konferencii povazujem de facto za specatene a s tym pred sezonou pocital nikto skusme este ponahanat "sardinky"
Martin #27 píše:lidi jdou vám sledovat highlity z nhl.com?? mi nejdou a na tsn je to vždycky jenom minuta a něco
idu
Ray Bourque senior (otec byvaleho kapitana Bruins) dnes zomrel vo veku 79 rokov Bruins podpisali 20-rocneho Yannick Riendeau-a z QMJHL. V 64 zapasoch tejto sezony mal bilanciu 58+68=126. Stal sa lidrom ligy v goloch, prihravkach, tym padom aj v bodoch a tiez v goloch pri presilovke a aj vitaznych goloch Kessel sa zucastnil ranneho korculovania, ale dnes si este nezahra. Rovnako zapas proti Ottawe vynecha aj Thornton. Ani jeden z nich nemal dovolene vyjadrovat sa pre media, rozsah zraneni je neznami
Skorpion píše:Od prvenstva na vychode nas deli jeden bod
pravdupovediac, ja som zameral svoju pozornost uz len na San Jose.. ale ti to uz nepustia, maju sice 2x o PO bojujucu hydinku, ale pak timy, ktore su pekne dole a mimo PO..Avalanche, Coyotes, Kings..ale tak no, skoncit prinajhorsom 3 v ramci zakl. casti NHL a ziskat paradnych 50 vitazstiev kazdopadne, zakl. cast sa nam pomaly ale isto chyli k svojmu zaveru a po nej sa vsetko neguje, maze a zacina sa odznova..a ja uz pre nas riesim 2 moznych superov pre 1.kolo Rangers vs. Panthers a oboch beriem Pens, i Habs su momentalne vo forme, nepredpokladam, ze padnu na 8 priecku a my, ak zajtra cekneme Rangers, tak budeme mat k tomuto, resp. spominam timom este blizsie momentalne si vsak prajem, jedno jedine a to, vstupovat do PO jedine s absenciou Marca Sturma..
Zo zraneniami to zatial vyzera dobre. Kessel aj Thornton by nemali chybat dlho. Obaja korculuju. Ostatni by mali byt fit.
Rangers by boli velmi neprijemni v play-off. Uvidime, ako to nakoniec dopadne. Celkom chytame formu, tak snad nam to vydrzi!
Skvela sprava o Thomasovi. Snad sa GM coskoro vyajdri a daju to na stranku. Zatial sa tam o tom nezmienuju.
EDIT: oficialne by mal byt kontrakt oznameny v sobotu.
Detaily zatial nie su zverejnene. Tlacova konferencia bude dnes o 16:00 SELC.
All-Star
USA
Vermont
Providence
Bruins
Helsinky (doplnene na zelanie)
Thomas o brankarskom style:"Myslim, ze kazdy brankar si musi najst svoj vlastny styl, ktory mu bude najviac vyhovovat. Dnes vidim malych chlapcov v hokejovych skolach ako trenuju jediny styl a to butterfly - klaknut na kolena, vystriet chrbat a s rukami dole. Moze to fungovat pre velkych brankarov, ale co ti mali? Ak sa nenaucia chytat inak, nemaju velku sancu byt uspesni na najvyssej urovni."
Thomas o cestovani:"Aj ked som nebol v NHL, ale iba v nizsej lige, alebo vo Finsku, vzdy som dostal mnozstvo casu na lade. Z dlhodobeho hladiska mi to prinieslo velmi vela skusenosti, pretoze som uz zazil snad kazdu moznu situaciu aku si viete predstavit. A pretoze som bol stale zaneprazdneny, tolko som sa netrapil s otazkou preco som nedostal sancu v NHL. Myslim, ze si hlavne treba za kazdu cenu verit."
Thomas o sutazivosti a vytrvalosti:"Nikdy som sa nepozeral spat, nezalezalo na tom kde som hral, alebo ako som bol stary. Stale som sa sustredil len na to, aby som chytal co najlepsie. Nikdy som nesutazil s inymi brankarmi. Vyzyvatelom som si bol vzdy len ja sam. Chcel by som hrat tak dlho, ako to len bude mozne. Milujem tuto hru. Neviem ako sa citi 34 rocny brankar, ale nemyslim si, ze zle. Ja mam stale pocit, ze je mi 27."
debil píše:sa pametam ze za trenera lewisa sa hovorilo o tom ze bostonu treba brankara ze thomas ma slabe cisla.
Thomas sa dostal stabilne do tymu az po vyluke. V prvych dvoch sezonach odchytal 38 a 66 zapasov a jeho cisla boli viac-menej standardne: uspesnost 91,7 / 90,5 a priemer golov 2,8 / 3,1.
Pocas 2005/06 odchytal spominanych 38 zapasov, co bolo najviac (!!) v tyme (Raycroft 30 a Toivionen 20).
V 2006/07 mal uz 66 zapasov a bol viac-menej jasna jednotka. MacDonald a Toivonen odchytali pod 20 zapasov.
Bruins evidentne nevedeli co robit s brankarskym postom. Zacali upratovat. Toivonena poslali do St.Louis a MacDonald teraz chyta za Isles. Na poziciu prveho brankara priviedli z Wild Fernandeza. Thomas mal byt spolahliva dvojka. Fernandez sa vsak zranil a odohral len 4 zapasy. Thomas sancu vyuzil a presvedcil ostatnych, ze dokaze chytat spolahlivo. Chrbat mu kryl Rask, resp Auld.
V 2007/08 mal 2,4 GAA a 92,1% uspesnost.
Po tejto sezone sa rozmyslalo, ze Manny pojde prec, ale nakoniec zostal. Ale jednotkou bol uz Tim, iked na zaciatku sa pomerne pravidelne striedali. Mannyho pribrzdili drobne zranenia a vypadol z formy.
Takze v Bruins bolo s brankarmi trocha zmatkov. Thomas musel presvedcit vela ludi, ze na to ma a ze jeho cisla nie su len nahoda. Nik mu skratka neveril, ani po sezone 06/07, v ktorej odchytal 66 zapasov.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!