Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ja vam reknu na rovinu, ze to jmeno mi nic nerika :giggle:
Ja jsem v tomhle hroznej ignorant :oops: :hroza:
V zapase s nama nic nepredved, cim bych si ho zapamatoval... :ja_neviem:
Ale jsem rad ze nas nejvetsi souper posilil a proto serie, ktera musi ve 2 kole prijit, bude mit urcity naboj (pokud NJ fakt nevykouzli PO a nevyradi nas v 1. kole)
Priznam se, ze cesta NJ, Pitt, Bos, Vanc (Det) by byla opravdu epic :yes: :doh:
Obrázek

“This is really the first young winger that we’ve gone out and gotten. Chris Kunitz was 27 or 28 when we got him. Neal, being just 23, this is the hockey trade that we’ve been looking for. I think this will be a good fit for him in the long run. … We have a pretty good forward group now.”

With the deadline still seven days away, the Penguins might not be done dealing yet. If Shero can find another trade to make his team better, there’s no doubt he’ll make it happen. “Cap-wise we are still in decent shape. We have some room to continue looking at pieces that will help us,” Shero said.
tady neni co resit. pittsburgh na vymene vydelal a to maximalne. Goligoskiho nepotrebuji a co si budeme povidat, Neal za Goli by byla spatna vymena pro dallas, kdyz k tomu prihodili Niskanena, jasnej win pro neletavce.kdyz jsem cetl titulek myslel jsem ze jeste najdu zminku o 1st rd. ale nic takoveho. Neal dal vzdy pres 20 golu a vedle Sida ma opravdu potencial na 40. (to bych asi i ja :D ) Shero se opet ukazal. Neala mam rad ale doufam ze se mu bude darit jako Ponikarovskymu o kterym jsem myslel ze je ideal pro Gena. No nic. Niuwie u me hluboko klesnul.
Tak dnes proti WSH platime dan za trejd, v sestave tedy neni ani Goligoski ani akvizice z Dallasu. Navic do zapasu nakonec nenastoupil ani Paul Martin. Takze nam chybi 12 hracu zakladni sestavy... Ale nevadi, priste proti SJS uz bude sestava mnohem lepsi, hrat by uz meli P.Martin, Kunitz(mozna), Neal, Niskanen.

James Neal je presne typ hrace pro nas system, krome talentu je to i zatracene tvrdy hrac. Teamy nas ted budou nenavidet jeste vic. Kunitz, Talbot, Orpik, Asham, Staal, Rupp, Engelland, Cooke, Adams, Godard... a ted navic Neal.

1.tretinu jsme Caps prestrileli 18-7, skore ale 0-0... Na podiv nehrajeme spatne, v obrane jsou Brian Strait(1.zapas v NHL, ale mimochodem tohle je velmi solidni a spolehlivy mlady obrance, nedela zadne divy, ale je vynikajici pozicne a vyhyba se riziku) a oba nahradnici jak Deryk Engelland tak Ben Lovejoy...

Nakonec nezaslouzena prohra 0-1, destrukce WSH slavila uspech... :hroza: Rozhodl gol Ovce z presilovky, ve ktere WSH celil dvema najezdum Pittsburghu. Dnes se opet nepiskaly fauly po najezdech Talbota a Staala, skoda mluvit. Caps jsme celkem slusne prehravali i bez 12-ti hracu zakladni sestavy, bohuzel ani 39 strel a pomer sanci 23-11 nestacilo na prekonani Neuvirtha, 2 tyce krome toho...Od zapasu jsem opravdu necekal nic, ale nakonec nemam co vytknout, vykon byl na hranici nasich dnesnich moznosti, mozna i za ni... Je to skoda, ze to neprineslo efekt, chybelo trosku stesticka, opravdu hokej nekdy nema logiku...
No to fakt nemá.... A když jsem se probudil a dozvěděl jsem se o trejdu tak se to jen potvrdilo. Goligoskiho jsem tady furt vyměnoval až to Shero taky udělal, ale jak!!!!!!!!!!!!!!!!! Za dva dost dobré ale hlavně nadějné hráče. Pokud u nas ten Neal zůstane a v příští sezoně budem v plné síle, proč by nemohl dát těch 40 golů a udělat okolo 75 bodů? Díky Shero a jen tak dál :clap: GO PENS :wave:
Tak konečne sa to niekam pohlo :clap: Ale Alex mi bude chýať :-( Inak tento zápas s WSH som nevidela,ale k tomu predchádzajúcemu:bol to fakt dosť dobrý výkon,škoda tých nájazdov.Ja som si aj myslela,že ak niekto rozhodne,tak to bude Patrick.Ale aspoň bod sme získali a to sa cení. :) A teraz už len aby sa všetci zranení vrátili a v plnej sile sa musíme do toho pustiť! :wave:
Jak Pittsburgh nemam rad a Crosbyho doslova nesnasim ( pri pohledu na nej se mi jezej chlupy na tele) tak ale bych byl rad aby se co nejdriv uzdravil protoze tohle zraneni je asi nejhorsi co muze byt.

Kazda zlomenina se uzdravi pri dobry rehabilitaci ale otres mozku a jeho nasledky jsou to nejhorsi co muze byt tak doufam ze ho to co nejdriv prejde a bude v pohode stejne jako kazdy jiny hrac s touhle diagnozou (Savard)
Parádní výměna. :yes: Více ani nemá cenu psát. Vše už tu bylo řečeno.
Zkrátka a jednoduše gratuluji k výbornému tahu. :good:
Anger píše:Jak Pittsburgh nemam rad a Crosbyho doslova nesnasim ( pri pohledu na nej se mi jezej chlupy na tele) tak ale bych byl rad aby se co nejdriv uzdravil protoze tohle zraneni je asi nejhorsi co muze byt.

Kazda zlomenina se uzdravi pri dobry rehabilitaci ale otres mozku a jeho nasledky jsou to nejhorsi co muze byt tak doufam ze ho to co nejdriv prejde a bude v pohode stejne jako kazdy jiny hrac s touhle diagnozou (Savard)
Tak tomuhle říkám fair -play chování a myšlení. :good: :poklona2:
martin83 píše:
Anger píše:Jak Pittsburgh nemam rad a Crosbyho doslova nesnasim ( pri pohledu na nej se mi jezej chlupy na tele) tak ale bych byl rad aby se co nejdriv uzdravil protoze tohle zraneni je asi nejhorsi co muze byt.

Tak tomuhle říkám fair -play chování a myšlení. :good: :poklona2:
To si praje každý normálny hokejový fanúšik, vcítane mńa. Myslím si, źe tu nás je takých drvivá väčšina.
Já už se taky těším na jeho návrat.Bez něj to není ono :cry: Člověka ani netěší, když Pens prohrají, ani mě nenapadne si pustit jejich zápas, protože tam není na koho kouka :hroza: Takže Crosby zpět, ať je zpět i rivalita :D
Že som tu s tým prišiel ako prvý neznamená, že by som mu problémy/nebodaj nešťastné ukončenie kariéry želal, to ani náhodou :ee: Maximálne z pragmatického hľadiska je dobré, že na tom ľade vo vzájomných zápasoch nie je, to je ale asi tak všetko. Najlepší hráč ligy prirodzene chýba nejednému z nás.
San Jose ma vynikajici team, dnes to byl hrozne hrozne tezky zapas... Couture netrefil prazdnou branu a nasledne v 60.minute Kennedy nastesti vyrovnal a zachranil nam alespon bod ve ktery jsem uz ani nedoufal, bohuzel 4 vteriny pred koncem prodlouzeni Marleau rozhodl, kdyz jeste predtim ho Fleury v brejku vychytal.

San Jose vyhralo asi zaslouzene, ale stejne je tenhle bod po takovem prubehu dobry. Zranil se nam Orpik a tohle je uz opravdu brutalni smula, dostal strelu do ruky a odstoupil ze zapasu, podle vseho zlomeny prst... Kdy uz tohle skonci?? Ted uz se rozpada i obrana.

Co se tyce Neala a Niskanena, oba hrali velmi solidne. Niskanen podporoval utok, mel snad 5 strel a delal vetsinou ty spravne rozhodnuti, dobre brusli, takze celkove OK. Neal prvni polovinu zapasu nemel prilis mnoho sanci, pak uz byl nebezpecnejsi a mel nekolik dobrych akci a hlavne asi 3 excelentni obranne zakroky. Pokud vsichni rikaji, ze Neal neumi branit, tak dnes jsem nestacil zirat...

Vyborne jsme napadali v utocne tretine a Sharks s tim meli velke problemy, udelali hodne turnoveru ve vlastni tretine, skoda ze se to nepodarilo vic vyuzit, sance byly. Nase obrana bez Orpika, P.Martina to mela tezke, SJS toho meli vic nez bychom si pral, ale to taky svedci o jejich kvalite, Fleury byl opet vynikajici a drzel nas ve hre.

A na zaver musim. Uz se to zas zapas co zapas hromadi a dnes uz tedy vylozene nemam na vyber! Rozhodci fakticky byli brutalni, nemam na nich slov, v prodlouzeni odpustili Zralokum dve vylouceni, ve 3.tretine Engelland udelal cisty hit a pak na neho zezadu skoci hrac a zacne oplacet, nepiska se...
4. presilovka Sharks taky byt nemela... My jsme meli jen 2 presilovky, navic pri 1. nasi PP byl Letang kroscekovan a meli jsme hrat 5 na 3 vic nez minutu, opet nic. Proste brutalni piskani a to jsme hrali doma a fanousci buceli na rozhodcich snad kazdych 5 minut ale marne... Aby to nevyznelo uplne jednostranne, nase 2.presilovka taky asi nemusela byt, ale tady stejne neni co resit, vetsina verdiktu byla v prospech SJS.

Ale jak rikam, s bodem spokojenost, zapas to byl velmi dobry a pro Sharks good luck, jejich hokej muze byt :yes:
Ja som videla síce len necelú polku,ale veľmi sa mi ten zápas páčil.To ako naši bojovali :good: A Fleury nás vážne drží,včera chytal parádne.A tie zranenia...to sa už ani nedá nazvať smolou,namiesto toho,aby zranení prichádzali,zdraví odchádzajú :cry: No aj napriek tomu celkom držíme krok s ostatnými a to je super.Tie posledné tri zápasy sme prehrali tesne a ďalšie podľa mňa môžeme kľudne vyhrať.Držím palce :wave:
Stejně jako s Chicagem i bod berem, v dané situaci můžeme být rádi za každý. Ono když už prohrá, tak aspon v nastavení, protože bod se v konečném učtování může vážit zlatem. Neal na první duel nezahrál špatně, ale hvězdou byl stajně Kennedy :poklona2: .
Tak moje přání se splnilo, Alex Kovaljov zpátky doma. Snad si rovzpomene na to jak tu hrál. A prakticky zadarmo, další super Ray Shero tah. :good:
Jo, takze myslime to vazne i letos. Shero vytezil ze zraneni Malkina asi maximum co se dalo a to prakticky za minimalni cenu...
7.kolo draftu za Kovaleva? Are you kidding me? U Kovaleva jistota neni, ale ma u nas krasnou historii, fans ho tady maji radi a mohl by se rozehrat k dobrym vykonum. Jak Rusy moc nemusim, tak Kovy byl muj detsky idol a ted ho tady opet uvidime. Hlavne na presilovke potrebujeme jeho strelu. V nasi situaci je jednoznacnym prinosem. Welcome back Alex!

Ted jeste dolecit zraneni a hlavne Sidneyho a mame to v rukach :yes: Nekolik hracu se uz chysta zpatky o vikendu, snad budeme mit nejhorsi casy za sebou a opet se zacneme hokejem bavit!
martin83 píše:Tak moje přání se splnilo, Alex Kovaljov zpátky doma. Snad si rovzpomene na to jak tu hrál. A prakticky zadarmo, další super Ray Shero tah. :good:
A ten nejlepsi moznej darek k narozkam :yes:
Přesně Leo.... Lexa Kovalev má dneska 38 !! Já jsem z toho tradu zklamaný :-( Lexa je můj idol a jeden z nejoblíbenějších hráčů vůbec a netěší mě že se vrátil zrovna k Pens ( ted budu muset sledovat jejich zápasy :D ) .... Samozřejmě mu přeju at se mu v Pens daří, pořád to je hráč který má podle mě nejlepší ruce co brázdí arény v NHL :yes:
Tak teraz sa to hádam rozbehne :wave:
CAR 4-1 PIT

Nepromenujeme sance, to snad ani neni mozne co zahodime... Prestrilime Hurikany za posledni 2 tretiny 28-11, 80% casu hokeje se hraje v jejich pasmu a ne a ne to tam procpat do brany. Samozrejme jak mame souvisly tlak, tak Carolina si muze v obrane delat co chce, destrukce a krosceku plna prdel a vsechno jim prochazi!

Hurikany pujdou do playoffs, book it! Tenhle team to ma letos(a ne jen letos) proste famozne osefovane. Vysmech vsemu nasadil 4. gol Caroliny, kdy Eric Cole nejdriv narazil Letanga v nasem utocnem pasmu na mantinel a pak ho prilehnul snad na 10 vterin, z cehoz vyplynul protiutok 3 na 1 a gol Caroliny. Letang byl v absolutnim soku, kdyz zpod Erica Colea sledoval jak Carolina rozhoduje zapas... Rozhodci se jen usmival, kdyz Letang zadal vysvetleni :hroza: Jako vedel jsem ze to bude klasicka tvrda tlacenka Hurikanu, ale tenhle zapas moje ocekavani snad i prekonal...

Citace z americkeho fora: Minus of the game: "Refs: Everyone on this board knows I never call out the refs. There were some awful calls in tonight's game. I don't want to discuss it further. It was just fucking awful."

Kovalev nejlepsi hrac Pittsburghu, serviroval to tam jedna basen, ale Kennedy, Neal i J.Staal zahodili velke sance. Ward nekdy ani nevedel jak to chytal, ale dnes prave on vyhral Caroline zapas. Vubec nejsme efektivni, to uz je snad 5.zapas v rade co mame spoustu sanci a nulovy efekt... Naopak Fleury byl dnes stridan, nevysel mu zapas. Nehrajeme vubec spatne, ale fakt nevim co s tim aby se to nejak zlomilo, proste to je zaklete a nepada to tam.
Náplasti na vaší dnešní prohru může být to, že jste nepomohli NJD ;) Doufám, že s Torontem uděláte to samé ;)
neis píše:... že jste nepomohli NJD ;)...
Treba nemaj tu potrebu :ja_neviem:
Myslím, že minimálně pro Atlantika je to určítá útěcha :wink:
Neis: Ja ti ani nevim jestli me tenhle argument tesi... NJD samozrejme z duse nesnasim a hlavne s timhle Lemairovskym hokejem mi je z nich opet spatne. Proti Caroline bych nemel vubec nic, ma tam nekolik sympatickych hracu a ten team bych dokonce mel i rad. Ale na druhe strane stoji spravedlnost a fakt, ze Carolina spolu s Torontem jsou celou sezonu (dnesni zapas to jen potvrdil, ale to mi bylo uz predem jasne) brutalne tlacene tymy od rozhodcich a navic se z nich logicky vyklubali prvotridni diveri, zatimco NJD si to alespon vsechno uhrava ferove... A navic souboj PHI-NJD chci nejvic ze vseho, chapu fans Flyers, ze se toho bojite jako cert krize :giggle:

Ne ze bych mel nejaky extra vztah k Buffalu, ale Sabres mi z toho letos vychazeji jako jedini neutralni.

Takze uzil jsem si dnes jak to chutna na lede Caroliny, ted nas ceka 2-krat venku Toronto, ktere je podle toho co si vsimam dokonce jeste vic protezovane jak Carolina. Tohle vazne neni dobre rozlosovani pro moji nervovou soustavu :scare:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING