Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Price is right............začínám tomu taky věřit! Zápas jsem viděl, dá se říct jako nezaujatý divák a musim říct naprosto zasloužená výhra Canadiens. Dali goly, kdy potřebovali, jejich nejlepší utočníci to táhli, Price odchytal paradní zápas, ale mě se nejvíce líbila práce celé defenzivy Habs, jak blokovala střely, nepouštěla uočníky Flyers do velkých šancích a dobře četla hru. Potom co jsem viděl se nedivím, tomu, kdo vede Severovýchodní divizi-
Ano, taky jsem to videl. To byl ten stary znamy Montreal... :cry: Presne ten uspesny system, na kterem jsme si my loni v playoffs vylamali zuby praktikuji Canadiens i nadale. A funguje jim to az nad ocekavani dobre. Tahle zarputilost v kombinaci s bourlivym domacim prostredim v playoffs bude tezkym problemem pro kazdeho soupere. Respekt.
Atlantik píše:Ano, taky jsem to videl. To byl ten stary znamy Montreal... :cry: Presne ten uspesny system, na kterem jsme si my loni v playoffs vylamali zuby praktikuji Canadiens i nadale. A funguje jim to az nad ocekavani dobre. Tahle zarputilost v kombinaci s bourlivym domacim prostredim v playoffs bude tezkym problemem pro kazdeho soupere. Respekt.
Ale podle mě nehrajeme jen tu tuhou defenzívu, co v play-off! Třeba naše první lajna (Cammalleri-Pleky-Gionta) hraje výborný kombinační hokej a včera ona zařídila všechny tři góly... Potřebuje se nutně chytit Gomez, ten je hodně dole a stahuje s sebou pak i takového Kosticyna, který když byl v lajně u Plekyho, byl nejlepším naším střelcem! Uvidíme, co teď přijde po předpokládané velice dlouhé pauze pro Markova - předpokládám, že někoho přivedeme, ale spíš do útoku. Budeme mít docela velký prostor pod platovým stropem.
habs píše:
Třeba naše první lajna (Cammalleri-Pleky-Gionta) hraje výborný kombinační hokej a včera ona zařídila všechny tři góly...
Nebudes ale snad jejich vyborny kombinacni hokej davat dohromady se vcerejsimi trema goly. Ze, ne... :smile03:
AndyF píše:Predpokladam, ze vyznamovy rozdil mezi tusit a neni nerealne je ve slovenstine stejny.

To ja napriklad tusil, ze dneska prohrajeme, protoze je to 4 zapas za 6 dni navic back to back s cestovanim. Ale s nulou bych teda nerekl..

Takze jestli myslis, ze v teto diskuzi uznam prohru tak :beee: :razzi:
Rozdiel medzi tušiť a nie nereálne je v slovenčine podobný, nie som si ale istý, či význam slova tušiť sa v češtine nelíši nakoľko tušenie, že Price zaznamená nulu som mal. Je to tušenie, nič viac, nie je potrebné to rozoberať. Už vôbec nie sa tomu čudovať, či sa nad tým inak pozastavovať. Niekedy sklame, niekedy nie, dnes nesklamalo. Je predsa úplne jedno, ako na tom ktorý tím je, podobné veci sa stávajú a v NHL pri tak výraznej cirkulácii hráčov tobôž.

Neviem ako tebe, mne ale o žiadnu výhru v diskusii nejde, ak to tak cítiš, nemusím v nej pokračovať ak nechceš, ale vedz, že tak ľahký koniec to mať nikdy nebude...
AndyF píše:
habs píše:
Třeba naše první lajna (Cammalleri-Pleky-Gionta) hraje výborný kombinační hokej a včera ona zařídila všechny tři góly...
Nebudes ale snad jejich vyborny kombinacni hokej davat dohromady se vcerejsimi trema goly. Ze, ne... :smile03:
To úplně netvrdím, na druhé straně při jejich pobytu na ledě byli vždycky nebezpeční a to víc než vaši elitní útočníci, kteří sice trávili dost času v našem útočném pásmu, ale do nebezpečného prostoru před branku se moc nedostávali. Pleky si tam chvílema docela solidně "vodil" vaše obránce... Ale hlavně zařídili všechny tři góly a to byl ten největší rozdíl oproti vašim útočníkům.
A co jsi vlastně chtěl slyšet za odpověď? Že jste byli lepší a poškodili vás rozhodčí, jak jste mi to v noci neustále předhazovali? Jestli tomu tak je, tak to bohužel, to ti rozhodně neřeknu, protože si to v žádném případě nemyslím!
habs píše:
To úplně netvrdím, na druhé straně při jejich pobytu na ledě byli vždycky nebezpeční a to víc než vaši elitní útočníci, kteří sice trávili dost času v našem útočném pásmu, ale do nebezpečného prostoru před branku se moc nedostávali. Pleky si tam chvílema docela solidně "vodil" vaše obránce... Ale hlavně zařídili všechny tři góly a to byl ten největší rozdíl oproti vašim útočníkům.
A co jsi vlastně chtěl slyšet za odpověď? Že jste byli lepší a poškodili vás rozhodčí, jak jste mi to v noci neustále předhazovali? Jestli tomu tak je, tak to bohužel, to ti rozhodně neřeknu, protože si to v žádném případě nemyslím!
OK, aby bylo jasno. Zakladni teze: Nedali jsme ani jeden gol, cili lepsi jsme pochopitelne nebyli. (to ani nikdo co jsem si vsiml netvrdil, i kdyz jsi se to snazil predhazovat a delas to jak vidim stale).
Plekyho gol na 2:0 :poklona2:

A ted chci slyset zcela jasnou odpoved:

Okamzik, kdy Gill podrazil JVR cimz ten upadl na Price a nasledne 2 min za interference je tedy v poradku? V nasledujici presilovce vyseknuti hokejky Timonenovi ktere zcela kasualne vedlo k vlastnimu golu brusli bylo taky v poradku? :unsure:
AndyF píše:
habs píše:
OK, aby bylo jasno. Zakladni teze: Nedali jsme ani jeden gol, cili lepsi jsme pochopitelne nebyli. (to ani nikdo co jsem si vsiml netvrdil, i kdyz jsi se to snazil predhazovat a delas to jak vidim stale).
Plekyho gol na 2:0 :poklona2:

A ted chci slyset zcela jasnou odpoved:

Okamzik, kdy Gill podrazil JVR cimz ten upadl na Price a nasledne 2 min za interference je tedy v poradku? V nasledujici presilovce vyseknuti hokejky Timonenovi ktere zcela kasualne vedlo k vlastnimu golu brusli bylo taky v poradku? :unsure:
Nikdo to tam netvrdil??? Tak to jsme asi každý četli jiný chat... Takové ty řeči, jak se 15 minut za třetinu bráníme, jak jsme zalezlí jen na modré apod. Přitom jsme nejvíc puků získávali forčekingem ve vašem obranném pásmu...
Gill podrazil JVR? To snad ne? JVR přes něj přepadl, to je pravda, ale tady o úmyslu nemůže být ani řeč! Následný pád do brankoviště faulem samozřejmě nebyl, s tím souhlasím, ale nechceš mi tvrdit, že tohle ovlivnilo zápas...? Když jsme u přesilovek, za stavu 1-0 jste měli taktéž výhodu 5 na 3, sice jen 30 sekund (my při gólu přes minutu), ale nevyužili jste jí, ani dohrávanou 5 na 4 a vzápětí jste dostali druhýho - tady se lámal chleba.
A "vyseknutí" hokejky, jak tomu říkáš ty, není a nikdy nebyl žádný faul! Nadzvednutí hokejky hokejkou zespodu se používá naprosto běžně a že hráč drží hokejku zrovna tak slabě, že mu z ruky vypadne, je už jen a jen jeho věcí. Když jsem hrál hokej (podotýkám, že ne na nějaké profesionální úrovni), taky jsem byl vždycky na.ranej, když mně tohle někdo provedl. Ale bylo mi vždycky řečeno, že tohle se prostě nepíská. Takže od té doby se takovýma zákrokama vůbec nezabývám - něco jiného je sekera zeshora na hokejku, to je jasný faul...
Zápas som síce nevidel, takže neviem ako to presne bolo ale to myslí AndyF vážne, že vyseknutie hokejky berie ako FAUL? :shock: :hufi: To hádam nie...samozrejme máš v takom prípade pravdu ty, habs.
habs píše:To úplně netvrdím, na druhé straně při jejich pobytu na ledě byli vždycky nebezpeční a to víc než vaši elitní útočníci, kteří sice trávili dost času v našem útočném pásmu, ale do nebezpečného prostoru před branku se moc nedostávali. Pleky si tam chvílema docela solidně "vodil" vaše obránce... Ale hlavně zařídili všechny tři góly a to byl ten největší rozdíl oproti vašim útočníkům.
A co jsi vlastně chtěl slyšet za odpověď? Že jste byli lepší a poškodili vás rozhodčí, jak jste mi to v noci neustále předhazovali?[/b] Jestli tomu tak je, tak to bohužel, to ti rozhodně neřeknu, protože si to v žádném případě nemyslím!
Toto tam nenapisal ani jeden z nas,naopak uznali sme, ze vyhru ste si zasluzili. Tak co mas za problem, preboha? :hroza:
kajo píše:
habs píše:To úplně netvrdím, na druhé straně při jejich pobytu na ledě byli vždycky nebezpeční a to víc než vaši elitní útočníci, kteří sice trávili dost času v našem útočném pásmu, ale do nebezpečného prostoru před branku se moc nedostávali. Pleky si tam chvílema docela solidně "vodil" vaše obránce... Ale hlavně zařídili všechny tři góly a to byl ten největší rozdíl oproti vašim útočníkům.
A co jsi vlastně chtěl slyšet za odpověď? Že jste byli lepší a poškodili vás rozhodčí, jak jste mi to v noci neustále předhazovali?[/b] Jestli tomu tak je, tak to bohužel, to ti rozhodně neřeknu, protože si to v žádném případě nemyslím!
Toto tam nenapisal ani jeden z nas,naopak uznali sme, ze vyhru ste si zasluzili. Tak co mas za problem, preboha? :hroza:
Já nemám žádný problém, není proč - vyhráli jsme... Ocitoval jsem jen některé příspěvky, víc si jich nepamatuju, bylo jich tam na tenhle zápas spousta. Naší výhru tam jako zaslouženou označil snad jeden příspěvek, jinak se to tam vesměs točilo okolo špatných rozhodčích, našeho údajného stálého bránění apod. Jestli si tohle nepamatuješ, já za to nemůžu...
Ja napsal asi petkrat ze jste zaslouzene vyhrali a dovolil jsem si okomentovat ze jste dost casu travili v obranym pasmu nacez si musel mit porad naky poznamky.
A kto ti tam neustale predhadzoval, ze sme boli lepsi? Ja si to vazne nepamatam... :hmm:
Ty hovoris o nadzvednuti, to jsem teda urcite ani na podesaty nevidel. Zato sekani za vyseknuti hokejky (i nezlomeny) uz jsem videl spoustu
S vama tedy koncim, nema to dal smysl a radeji uz zustanu jen v nasem foru.
AndyF píše:Ty hovoris o nadzvednuti, to jsem teda urcite ani na podesaty nevidel. Zato sekani za vyseknuti hokejky (i nezlomeny) uz jsem videl spoustu
Za "vyseknutí" hokejky zespodu??? To musel být zvláštní rozhodčí... Takže takhle to je - když dojdou argumenty, končíš a už se raději nebavíš! Jak vidíš, ten názor na takový zákrok nemám jen já a Getzo5 určitě není fanouškem Habs. Já to tvé rozhořčení chápu, asi bych byl taky naštvaný, kdyby to bylo obráceně, ale jak už jsem řekl, faul to není.
kajo píše:A kto ti tam neustale predhadzoval, ze sme boli lepsi? Ja si to vazne nepamatam... :hmm:
Jmenovitě nevím, ale co tam bylo nejčastěji psáno už jsem uvedl výše - nechci se v tom pořád babrat...
Anger píše:Ja napsal asi petkrat ze jste zaslouzene vyhrali a dovolil jsem si okomentovat ze jste dost casu travili v obranym pasmu nacez si musel mit porad naky poznamky.
Tak jo, máš pravdu, mě už to nebaví... Dneska tu všichni najednou uznávají naše vítězství za zasloužené :) . Jo a hodně "oduševnělé" byly příspěvky typu "jak Plekymu lezu do z...." apod. Kvalitní argumenty, to pak člověk přemýšlí, jestli se vůbec baví s dospělým člověkem - to si teď zase neber osobně, nepamatuju se, kdo to psal...
Necháme to být, stejně je to jedno a neshodneme se :) . Ale Metallicu fakt můžu, v tom se určitě shodneme :thumbsup: .
Psal jsem to ja.
Protoze pri kazdy kritice na Montreal nebo na Plekance se zacnes naparovat jako pav ale ted neni proc kritizovat ba naopak ja mu to moc preju a je skoda ze to C dostal Gionta a ne Plekanec.

Sory ale proste podle me obcas az moc vidis jen svuj tym.K tomu zapasu uz jsem se vyjadroval nekolikrat tak vis ze jste vyhrali zaslouzene.

Jinak jsem byl v Praze 2008 a 2010 V milovicich na koncertu.Tak zatim cus.
Anger píše:Psal jsem to ja.
Protoze pri kazdy kritice na Montreal nebo na Plekance se zacnes naparovat jako pav ale ted neni proc kritizovat ba naopak ja mu to moc preju a je skoda ze to C dostal Gionta a ne Plekanec.

Sory ale proste podle me obcas az moc vidis jen svuj tym.K tomu zapasu uz jsem se vyjadroval nekolikrat tak vis ze jste vyhrali zaslouzene.

Jinak jsem byl v Praze 2008 a 2010 V milovicich na koncertu.Tak zatim cus.
Jsem zatížený na Habs úplně stejně jako každý jiný fanoušek na svůj tým - to samé můžu říct já o vás po přečtení toho chatu, byli jste ještě chytlavější než já... To, že se s Plekym osobně znám, samozřejmě někdy trochu ovlivní mé poznámky k jeho osobě, ale vůbec nemám problém napsat, že hrál špatně, když špatně hrál! Ale tohle přece není závdavkem k tomu, prezentovat se takovými puberťáckými příspěvky, nemyslíš? A jinak - Pleky by C nikdy nedostal, to bylo jasný.
Aspoň, že s tou Metallicou jsi mě potěšil :D . Já zatím nevynechal ani jeden její koncert u nás, tzn. asi 5 akcí... Je to prostě moje krevní skupina. V Milovicích jsem tedy zákonitě byl taky, ale tam se mi absolutně nejvíc líbil Slayer - Lombardo byl jako z jiné planety :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: .
habs píše:
AndyF píše:Ty hovoris o nadzvednuti, to jsem teda urcite ani na podesaty nevidel. Zato sekani za vyseknuti hokejky (i nezlomeny) uz jsem videl spoustu
Takže takhle to je - když dojdou argumenty, končíš a už se raději nebavíš!
Jezis, vzdyt na tebe zadny argumenty neplati!!

Ty mi tady budes tvrdit ze krychle je kulata a pak ze nemam zadny argumenty.

Takze pro me je to tim uzavreny a uz se k tomu vazne vracet nebudu...
AndyF píše:
habs píše:
Takže takhle to je - když dojdou argumenty, končíš a už se raději nebavíš!
Jezis, vzdyt na tebe zadny argumenty neplati!!

Ty mi tady budes tvrdit ze krychle je kulata a pak ze nemam zadny argumenty.

Takze pro me je to tim uzavreny a uz se k tomu vazne vracet nebudu...
Fajn, vidím, že jsi demagog a argumenty prostě nemáš, nezlob se na mě...
Jinak se měj.
:hroza: ..Klasicky fandove flajers..
Nikdy nepriznaju, ze bol super lepsi.. Ale ak ich tim vyhra, vsetci ostatni su luzri..Uzili sme si to v minulem plejaf az az..

Sorry, ale hadat sa po 1 zapase urcite nebudem.. Pockam si na PO.
:lol2: :lol2: :lol2: maro

Ani nevies, o co sa jedna, kedze si tu vtedy nebol a navyse sme priznali, ze super bol lepsi. Za to, ze habs tu stale melie to svoje (navyse nam vklada do "ust" vyroky, ktore tam v ziadnom pripade nezazneli) a je fanusik montrelu, mu nemusis hned verit. Ci? :hmm:

Ale ako som si uz vsimol, habs zase vyperli nejaku zo svojich mudrosti, pretoze musi mat posledne slovo a ja uz vazne nemam cas ani naladu na to nejako reagovat. Tak do toho :wave: :clap:
Hlavne po tom vitezstvi nechte neco v obchodech a zase nevypalte mesto.. Jako typicti fandove kanadijens. :hroza:
maro píše::hroza: ..Klasicky fandove flajers..
Nikdy nepriznaju, ze bol super lepsi..
Davam ti sanci si to jeste cely jednou precist a omluvit se.. :yes:
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES