pon 23. bře 2009 11:14
Chápeš... Z toho videa srší vzájomný rešpekt :smile03:
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
cepi píše:nechybalo velacepi píše:dnes pevne verim, ze sa nam Timmy predvedie v tom roletkovom prevedeniinak Timmy
hviezda zapasu 1/42
paradaSkorpion píše:Vitazstvom 4:1 nad Devils sme si zabezpecili prvenstvo v nasej divizii a do play-off pojdeme prinajhorsom z 3. miesta!![]()
![]()
pripadny 7 match v domacom prostredi môze byt klucovy..spomenme si na nase 1.kolo a 7 zapas v Habs..fuu inak si nespominam, kedy sme naposledy triumfovali v divizii, o prinajhorsom 3 konferencom fleku ani nevraviac
![]()
![]()
[li]
9
6[/li]
cepi píše:
Vdaka.begbeee píše:No máte evidentne radosť, užívajte si kým sa dá.
Ale prajem Bostonu dobrú formu na playoff, za sezónu si to zaslúži.
Florida je pravdepodobná naSkorpion píše:V prvom kole by som preferoval nasledovneho supera:
1 - Florida
2 - Montreal
3 - Carolina
4 - Pittsburgh
5 - Rangers
No neviem, ten tvoj rebríček cepi, ja by som nedával Floridu na prvé miesto, veď v tejto sezóne sa mackom proti ním moc nedarí. Carolinu by ste mohli bez problémov zdolať, alebo NY Rangers, takže žiadne tigre.cepi píše:v prvom rade paradicka, ze sa v uvodnom kole vyhneme spominanej 3jice timovz tej moznej 5tice, by som sa osobne rad vyhol Pens a bral by som superov v poradi: Panthers, Canes, Rangers, Habs..na margo Habs (podla mna to PO daju) sice odplata za minulorocne vyradenie by mohla byt zaujimava, ale v ramci 1.kola by som sa im este pre istotu vyhol
je vsak jedno koho dostaneme, sme tam, to je proste
a ak chceme pomyslat na vyssie priecky musime sa porvat s ktorymkolvek superom
No ja som maximalista, extremista a masochistacepi píše:na margo Habs (podla mna to PO daju) sice odplata za minulorocne vyradenie by mohla byt zaujimava, ale v ramci 1.kola by som sa im este pre istotu vyhol![]()
Ja by som bral 1 Carolinakanter píše:SkorpionJa by som Ottawu ešte neodpisoval, vieš ako sa hovorí "Nikdy nehovor nikdy"
![]()
Florida je pravdepodobná naSkorpion píše:V prvom kole by som preferoval nasledovneho supera:
1 - Florida
2 - Montreal
3 - Carolina
4 - Pittsburgh
5 - Rangers50 %
. Čas ukáže, koho budete mať v 1.KOLE PO.
Skorpion píše:"Hrat proti Montrealu... - to sa nazyva vojna."
Skorpion píše:"Nikto nebol lepsi ako Boby Orr."
cepi píše:![]()
zaujimava "fantasy" vecicka z dielne ESPN
dosti detailne prognozy (hodnotenia) jednotl. hracov, ako by si mohli pocinat v sezone 08/09, utocnici, obrancovia, brankari, kto bude kralovat v jednotl. cinnostiach nielen co sa tyka NHL ako celku, ale aj v jednotl. timoch![]()
tak napr. pre Boston je prognoza nasledovna:
F
Marc Savard - 17G + 71A = 88B /+6/ 20:26 (celkovo 32)
Michael Ryder - 30G + 26A = 56B /-9/ 15:53
Patrice Bergeron - 20G + 34A = 54B /+11/ 20:19
D![]()
Zdeno Chara - 15G + 33A = 48B / +6 / 27:11 (celkovo 5)
Dennis Wideman - 14g + 31A = 45B /-1/ 23:19
G :o![]()
Manny Fernandez - 60Z (odchytanych) 2.44 gol.pr. / .914% uspesnost (celkovo 13
Tim Thomas - 20Z / 2.72 / .915
Tuukka Rask - 2Z / 2.66 / .903
![]()
Complete 2009 Projections