Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chápeš... Z toho videa srší vzájomný rešpekt :smile03:
to je jasne já myslím že všichni bijci těžké váhy mají mezi sebou respekt Laraque jednou říkal že chová velký respekt ke každému bitkaři :cinka:
cepi píše:
cepi píše:dnes pevne verim, ze sa nam Timmy predvedie v tom roletkovom prevedeni :clap:
nechybalo vela :) inak Timmy :winner1: hviezda zapasu 1/42 :thumbsup:
Skorpion píše:Vitazstvom 4:1 nad Devils sme si zabezpecili prvenstvo v nasej divizii a do play-off pojdeme prinajhorsom z 3. miesta! :clap:
parada :good: :good: :good: pripadny 7 match v domacom prostredi môze byt klucovy..spomenme si na nase 1.kolo a 7 zapas v Habs..fuu inak si nespominam, kedy sme naposledy triumfovali v divizii, o prinajhorsom 3 konferencom fleku ani nevraviac :good: :good: :good: [li]:arrow: 9 :arrow: 6[/li]

No myslim ze to nebolo az tak davno ked bruins skoncili druhy v konferencii 3-4 roky
Fakt ako to uz pisal cepi chara to nema za potreby na bitky su tam iny borci ale ked uz fakt treba tak myslim ze by nevahal. Minule ked sme hrali s Pens tak mi liezol na nervy Kunitz velmi tvrdo chodil do charu som sa cudoval ze mu to nevisvetlil rucne strucne ze ked este chce hrat nech sa ukludni. no co uz
cepi píše:Obrázek
:D

Konecne zasa jeden poriadny zapas po dlhej dobe. Treba nan teraz nadviazat. Snad sa prebudil aj Lucic, ktory za poslednych 25 zapasov dal len 3 goly a proti Devils to bol jeho prvy po 15 zapasovej pauze!

Na lade Toronta by sme mali uspiet. O den neskor s Philou to bude narocne a potom nas doma caka Tampa, ktorej mame co vracat po zahambujucej porazke na ich lade. Ocakavam minimalne 4 body z tohto trojzapasu.
No máte evidentne radosť, užívajte si kým sa dá.
Ale prajem Bostonu dobrú formu na playoff, za sezónu si to zaslúži.
begbeee píše:No máte evidentne radosť, užívajte si kým sa dá.
Ale prajem Bostonu dobrú formu na playoff, za sezónu si to zaslúži.
Vdaka.

No nemozes sa cudovat. Naposledy sme nad "poriadnym" superom vyhrali zaciatkom februara (s Philou 3-1). Odvtedy nas porazila aj Tampa a Kojoti. Devils su teraz v skvelej forme, o to viac vitazstvo tesi. A tiez islo v podstate o prve miesto na vychode.

Zostava 9 zapasov, t.j. 18 bodov a mame pred diablami 5 bodov naskok, resp. 6 pred Caps (hraju este o 16 bodov). Bude to este napinave!
Myslím si, že "medvedikovia" už prvé miesto nestratia a stanú sa víťazom Východnej Konferencie. Otázkou je, kto bude ich súperom v PO, bude to jeden zo štvorice NY Rangers, Montreal, Florida, Buffalo. Aj keď ôsmi môžu skončiť aj "tučniaci", "hurikáni", prekvapiť môžu aj "senátori" a "javorové listy". Najmä pri Ottawe Senators to môže byť zaujímavé, keďže vyhrali z posledných 10 zápasov 9 :good: . Takže koniec základnej časti bude ešte zaujímavý. :yahoo:
Ottawa a Toronto to zrejme do play-off nedotiahnu. Buffalo je na tom tiez dost zle. V prvom kole urcite nestretneme Devils, Caps a Flyers :good: . Zostava Carolina, Pittsburgh, Rangers, Montreal a Florida.

V prvom kole by som preferoval nasledovneho supera:
1 - Florida
2 - Montreal
3 - Carolina
4 - Pittsburgh
5 - Rangers
Skorpion :arrow: Ja by som Ottawu ešte neodpisoval, vieš ako sa hovorí "Nikdy nehovor nikdy" :wink:
Skorpion píše:V prvom kole by som preferoval nasledovneho supera:
1 - Florida
2 - Montreal
3 - Carolina
4 - Pittsburgh
5 - Rangers
Florida je pravdepodobná na :hmm: 50 % :) . Čas ukáže, koho budete mať v 1.KOLE PO. :)
v prvom rade paradicka, ze sa v uvodnom kole vyhneme spominanej 3jice timov :thumbsup: z tej moznej 5tice, by som sa osobne rad vyhol Pens a bral by som superov v poradi: Panthers, Canes, Rangers, Habs..na margo Habs (podla mna to PO daju) sice odplata za minulorocne vyradenie by mohla byt zaujimava, ale v ramci 1.kola by som sa im este pre istotu vyhol :) je vsak jedno koho dostaneme, sme tam, to je proste :good: a ak chceme pomyslat na vyssie priecky musime sa porvat s ktorymkolvek superom :cert:
cepi píše:v prvom rade paradicka, ze sa v uvodnom kole vyhneme spominanej 3jice timov :thumbsup: z tej moznej 5tice, by som sa osobne rad vyhol Pens a bral by som superov v poradi: Panthers, Canes, Rangers, Habs..na margo Habs (podla mna to PO daju) sice odplata za minulorocne vyradenie by mohla byt zaujimava, ale v ramci 1.kola by som sa im este pre istotu vyhol :) je vsak jedno koho dostaneme, sme tam, to je proste :good: a ak chceme pomyslat na vyssie priecky musime sa porvat s ktorymkolvek superom :cert:
No neviem, ten tvoj rebríček cepi, ja by som nedával Floridu na prvé miesto, veď v tejto sezóne sa mackom proti ním moc nedarí. Carolinu by ste mohli bez problémov zdolať, alebo NY Rangers, takže žiadne tigre.
yzy19 píše:No neviem, ten tvoj rebríček cepi, ja by som nedával Floridu na prvé miesto, veď v tejto sezóne sa mackom proti ním moc nedarí.
V základnej časti sa im proti ním nemusí dariť, ale v PO áno :) , ale môže to byť aj naopak.
Staré, ale ja by som reagoval podobne. Ten druhý gól sa nedá vidieť a neviem, ale za ten prvý by som zakázal rozhodcovi doživotne pískať nech sa naučí pravidlá.
no Florida letoss podle mě bude černý kůň PO.... já osobně jim fandim hraji pěkný hokej .. co sem viděl par zápasů tak Zedník hraje perfektně a Vokoun forma jako hrom!!
Zedník prežíva jednu zo svojich životných chvíľ. Mal viacero vrcholov počas kariéry, ale je to neuveriteľný bojovník a čo ma prekvapilo aj v zámorí má veľkú fanúšikovskú základňu.
Florida sa rysuje ako čierny kôň východu.
:backtotopic: radsej sa vratme k medvedom :wink:
cepi píše:na margo Habs (podla mna to PO daju) sice odplata za minulorocne vyradenie by mohla byt zaujimava, ale v ramci 1.kola by som sa im este pre istotu vyhol :)
No ja som maximalista, extremista a masochista :D - chcem na prve kolo Habs :D . Mame im co vracat z minulych sezon a kedy ak nie teraz :ferovka: . Bolo perfektne, keby sme ich vyradili - taky maly Stanley Cup :) . Ale nie, to len taka sranda. Do play-off treba kracat potichu a zodpovedne :angel: . Kazdy super je tazky, o prekvapenie nie je nudza.
tak ako vravis skorpy :) porazit Habs pocas zakladnej casti, uz to sa pocita, porazit, resp. vyrazit Habs v ramci PO fuuha :roll: ale nepredbiehajme, zoberieme supera takeho, akeho nam "pridelia" a ideme na to :cinka: a veru tak, potichucky, poskromne :smile03:
kanter píše:Skorpion :arrow: Ja by som Ottawu ešte neodpisoval, vieš ako sa hovorí "Nikdy nehovor nikdy" :wink:
Skorpion píše:V prvom kole by som preferoval nasledovneho supera:
1 - Florida
2 - Montreal
3 - Carolina
4 - Pittsburgh
5 - Rangers
Florida je pravdepodobná na :hmm: 50 % :) . Čas ukáže, koho budete mať v 1.KOLE PO. :)
Ja by som bral 1 Carolina
2 Florida
3 Montreal
4 Rangers
5Pittsburgh
myslím si že nejhratelnější je Carolina i když je hodně nevyzpytatelná
Bruins vydali DVD o historii klubu. Par citatov z ukazky:

"Ta hrdost a nadsenie, ked si navliekate ten dres..."
"Mat na sebe dres Bruins a to velke B - da vam to chut do hry."
"Jedna z najdlhsich hokejovych tradicii v Amerike."
"Nikto nebol lepsi ako Boby Orr."
"Hrat proti Montrealu... - to sa nazyva vojna."

:good:

Obrázek
Skorpion píše:"Hrat proti Montrealu... - to sa nazyva vojna."
Obrázek
Skorpion píše:"Nikto nebol lepsi ako Boby Orr."
Obrázek
cepi píše: :hmm:
zaujimava "fantasy" vecicka z dielne ESPN
dosti detailne prognozy (hodnotenia) jednotl. hracov, ako by si mohli pocinat v sezone 08/09, utocnici, obrancovia, brankari, kto bude kralovat v jednotl. cinnostiach nielen co sa tyka NHL ako celku, ale aj v jednotl. timoch :thumbsup:

tak napr. pre Boston je prognoza nasledovna:

F :yes:
Marc Savard - 17G + 71A = 88B /+6/ 20:26 (celkovo 32)
Michael Ryder - 30G + 26A = 56B /-9/ 15:53
Patrice Bergeron - 20G + 34A = 54B /+11/ 20:19

D 8)
Zdeno Chara - 15G + 33A = 48B / +6 / 27:11 (celkovo 5)
Dennis Wideman - 14g + 31A = 45B /-1/ 23:19

G :o :roll:
Manny Fernandez - 60Z (odchytanych) 2.44 gol.pr. / .914% uspesnost (celkovo 13
Tim Thomas - 20Z / 2.72 / .915
Tuukka Rask - 2Z / 2.66 / .903
:idea: :arrow: Complete 2009 Projections
:)
Obrázek
Obrázek
Celkom sa to chlapcom z ESPN zadarilo. Az na brankarov. Savvy na to ma, Ryder by potreboval este nejaky ten gol. Bergy by bol na tom lepsie nebyt zraneni. Obrancovia im vychadzaju celkom presne. Len s brankarmi sa trocha sekli. A tie +/- im tiez nevysli.
:!: Phil Kessel pre blizsie nespecifikovane zranenie a vynecha nasledujuce dva zapasy (s Torontom a Philadelphiou)

Otazka na webe Bruins: S kym sa stretneme v prvom kole play-off?
- Caroline - 5,6%
- Pittsburgh - 6,6%
- New York - 6,6%
- Montreal - 57,3%
- Florida - 15,5%
- Buffalo - 5,6%
- Toronto - 2,8%

Takze nie len ja by som rad videl suboj Bruins vs. Habs v prvom kole :)
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS