Ufff to prosim ne !
http://www.nhl.cz/CZ/25569/nabokov_je_o ... lphie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Anger píše:Ufff to prosim ne !
http://www.nhl.cz/CZ/25569/nabokov_je_o ... lphie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ak chcete z Bobra budúceho brankára č. 1, Nabokov by zlý nebol. Je to Rus, jeho krajan, takže mu pomôźe viac, ako brankár z inej krajiny. Samozrejme, dôležitá otázka je výkonnosť, ale podľa mňa si dal Nabokov na svojej kondícii záleža´t a chytať zabudnúť snáď nezabudol. Samozrejme ideálny pre vás by bol Iľja Bryzgalov.
Čo, ak by nešiel k ńam, by som vám aj priala, aspoň by sa niektorí fanúšikovia Phoenixu prebrali a zistili, kto bol hlavnou postavou ich tímu, že yzy
Per Paul Holmgren, the Flyers have lost the rights to goaltending prospect Joacim Eriksson

EDIT: A vraj bol najvyššie hodnotený medzi prospectmi Philly, alečo.
Všade nad tým fans lamentujú a citujem FF: "My potrebujeme hotového gólmana, nie toto decko"
- niečo v tom zmysle. Nuž, nikto presnú príčinu zatiaľ nevie, ale lol, to nie je dôvod prečo sa ho zbavovať.
EDIT: A vraj bol najvyššie hodnotený medzi prospectmi Philly, alečo.
@HockeyBreak
Hockey Break
The Flyers and Blue Jackets are closing in on a trade that would involve Jeff Carter to Columbus. The trade would occur at the draft
http://twitter.com/#!/HockeyBreak" onclick="window.open(this.href);return false;
Som zvedavá, či je to pravda a ak, tak za koho.
Hockey Break
The Flyers and Blue Jackets are closing in on a trade that would involve Jeff Carter to Columbus. The trade would occur at the draft
http://twitter.com/#!/HockeyBreak" onclick="window.open(this.href);return false;
Výber v prvom kole draftu z miesta č.9, + Kubo Voráček ? Čo ty nato ?mt-svk píše:@HockeyBreak
Hockey Break
Ťaháme na 8. mieste. Ak je ten trejd pravdivý, za Cartera to bude pravdepodobne táto protihodnota, ćo by mi nevadilo. Len dúfam, źe v trejde, ak je pravdivý, nebude zahrnutý aj Carle.
Ďalší Twitter:
a ešte niečo:
Ďalší Twitter:
http://twitter.com/#!/NHLNSiderNHLNSider: All the Jeff Carter to Columbus rumors are not valid. Told it has legs, but nothing is completed.
a ešte niečo:
http://www.bluejacketsxtra.com/live/con ... ml?sid=101" onclick="window.open(this.href);return false;Howson and Flyers general manager Paul Holmgren have chatted on and off since early last season, and they've swung such a deal previously.
Vraj ste za conditional 2012 trejdli za práva na Bryzgalova.
Jedna vlaštovka léto nedělá, tak to ešte oficiálne neoznamujem, ale...
EDIT: Ok, zdá sa, že je to oficiálne.
čakajme trejdy...ten Carter vyzerá fakt reálne, čo poviete? Alebo len Carle a Versteeg, či bude na ocot Leino...
Nuž čo, tak už len Bryzovi zaželať, nech v PO chytá tak ako tento rok.
EDIT: Ok, zdá sa, že je to oficiálne.
3rd round choice in the 2012 NHL Entry Draft, future considerations and forward Matt Clackso
DarrenDreger Darren Dreger
Bryzgalov wants to be paid as a top player...not just a top goalie. Demands too rich for Yotes.
Nuž čo, tak už len Bryzovi zaželať, nech v PO chytá tak ako tento rok.
No zajimave, ale neco podobneho se dalo cekat... Flyers GM Paul Holmgren: “We didn’t make this trade to acquire his rights just to hang around, we’re going to try our best to get him signed.”
Ted jak to vidim ja? Podle me to neni vubec jasne ze Philla si timhle pomuze. Bryzgalov mel spatnou sezonu, to je jedna vec, hlavne v playoffs byl velmi slaby... Phoenixu udajne odkopnul nabidku na 6.25M(ale to jsou jen neoficialni spekulace, dohady...). Bryz se svym agentem dobre vedi, ze Philla je "desperate" co se tyce podpisu golmana a proto nemaji duvod byt humanni k Holmgrenovi. Muze z toho vytezit hodne a jako Rus s tim asi nema nejmensi moralni problem... Pod 6M Bryzgalov nepujde temer urcite, realnych je podle me uplne klidne i 7M, takze kdo vi...
A to je podle me prilis velka cena, hlavne kdyz se uvazi ze Bobrovskij je zatim levne a nadejne zbozi(ale taky loterie). Pokud by podepsal Bryz, velmi uzitecny Leino by byl temer jiste mimo hru a krome toho by se musely delat dalsi zasadni korekce. Jen doufam, ze se nenajde nekdo, kdo by vzal Carleho, ten at si ve Phille pekne zustane
Carter by byl prilis citelna ztrata. Ztratu Cartera a Leina by podle me Bryzgalov nenahradil... No a odklidit takovy prostor z rozpoctu jinym zpusobem jako Carterem+Leinem neni vubec sranda, klidne to muze dopadnout jako loni s Hamhuisem, toho taky Philla chtela nalakat, ale z dohody nakonec nic nebylo. Alternative ze PHI Bryzgalova nakonec nepodepise bych dal tak 40-50%...
Ted jak to vidim ja? Podle me to neni vubec jasne ze Philla si timhle pomuze. Bryzgalov mel spatnou sezonu, to je jedna vec, hlavne v playoffs byl velmi slaby... Phoenixu udajne odkopnul nabidku na 6.25M(ale to jsou jen neoficialni spekulace, dohady...). Bryz se svym agentem dobre vedi, ze Philla je "desperate" co se tyce podpisu golmana a proto nemaji duvod byt humanni k Holmgrenovi. Muze z toho vytezit hodne a jako Rus s tim asi nema nejmensi moralni problem... Pod 6M Bryzgalov nepujde temer urcite, realnych je podle me uplne klidne i 7M, takze kdo vi...
A to je podle me prilis velka cena, hlavne kdyz se uvazi ze Bobrovskij je zatim levne a nadejne zbozi(ale taky loterie). Pokud by podepsal Bryz, velmi uzitecny Leino by byl temer jiste mimo hru a krome toho by se musely delat dalsi zasadni korekce. Jen doufam, ze se nenajde nekdo, kdo by vzal Carleho, ten at si ve Phille pekne zustane
Ani Versteega, ani Leina nepotrebujeme. Krídiel máme habadej len doplácali na nie dobrú formu centrov a najmä obrany, ktorá nedokázala kvalitne rozohrať. Takže ak získame dorého obrancu a prípadne Cartera, plus Mason sa zlepší /čo sa stane, konečne sme získali poriadneho kouča brankárov/ hra krídiel pôjde hore. No a ak by sme získali Jeffa, UFA by mohli mať väčší záujem prísť do Columbusu.
O Carleho nestojím, nie je to obranca, ktorý môže pozdvihnúť našu obranu, on musí mať okolo seba kvalitných obrancov, inak jeho výkony idú dole. Skôr by sa mi páčil Ballard, ak UFA, tak jeden z dvojice Wisnievski/Bieksa.
Teraz si povedal peknú hlúposť. Bryzgalov bol dôvod, prečo hral Phoenix na Západe v PO, len si pozri, koĺko striel bolo vyslaných na bránku Yotes a kde sú. Iľja dokázal, źe vie podržať aj v PO, ći už v Anaheime, alebo minulú sezónu v Phoenixe, to, źe táto mu v PO nevyšla nič nemení na jeho kvalitách. Mimochodom, čo také zlé robil Bobor v Philly, keďźe aj on je Rus?neis píše:Snad ho nepodepíšeme, protože Rusáci nedělají dobrotu. Jedině, že by podepsal slušný kontrakt, což je o Rusáka nemožné. Raději Vokouna !!
philly tymto vypalila rybnik vsetkym co si na Ilju potencialne brusili zuby na UFA trhu (zrejme aj Avs, aj ked vo vseobecnosti som neocakaval ze by colorado bryzgalov povazoval za atraktivnu destinaciu). skvely tah
vedeli co chceli (upgrade v brane) a isli za tym - lepsi brankar v lete na FA trhu k dispozicii nebude (vokoun je podstatne starsi co je urcite dolezity faktor)
so zvedavy na zmluvu co podpise (na 99% som presvedceny ze sa s flyers dohodnu) - tych 8 rokov po 5 mil sa mi zda celkom realnych...
no a teraz sa zacne "hon na cartera" - a burke so satherom uz urcite chystaju municiu
so zvedavy na zmluvu co podpise (na 99% som presvedceny ze sa s flyers dohodnu) - tych 8 rokov po 5 mil sa mi zda celkom realnych...
no a teraz sa zacne "hon na cartera" - a burke so satherom uz urcite chystaju municiu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé