Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No tak konečně!!!!!!!!!!!!
Washington-Columbus 4:1..... :clap: :hop: :yes: :good:
Nové složení útočných řad, se vyplatilo!!!!!!!!! :yes:
Erat 0+3... :clap:
Laich gól, Brouwer gól... :clap:
Holtby skoro čisté konto... :thumbsup:
Jen Graba je mi trochu líto... :?
Něco z AHL

St. John's IceCaps - Hershey Bears 0:4 :clap:

Orlov 1+3 :good:

Dmitrij se začíná dostávat do formy... :yes: :yes:
Doufejme že se brzy objeví v NHL... :yes: :yes:
Z dnešného zápasu zmiešané pocity :?
Čo sa týka priebehu, tak to bol asi najzaujímavejší zápas za dosť dlhú dobu.
Ovechkin 2 góly, z 1:2 na 2:2 a 3:2, vrátil Caps do zápasu. :) :good: :good:
Čo sa týka obrany, tak to bol úplne HROZNÝ výkon :evil: , na Holtbyho išlo 47 (!!!!!) striel, Winnipeg mal VEĽMI veľa 3v2, 2v1 a 1v0. Aj keď dostal 4 góly, tak Holtby bol určite jeden z najlepších hráčov Caps.
Najhorší bol asi Green, v predĺžení ho dokonca Oates nechal sedieť.
Erat víťazný nájazd :good: .
Pokiaľ by Holtby nechytal tak ako chytal, tak v pohode mohli dostať 7+ gólov.
Nakoniec si odnášajú z Winnipegu výhru, ale s výkonom až tak spokojný nie som.
Aj tak, 2 body sú 2 body.
Dnešní zápas jsem sledoval LIVE a po jeho skončení jsem musel mazat do práce, proto píšu až teď... :yes:

Dva body jsou dobrý, ale..... :?
Sice výborný Ovi, skvělý Holtby, pěkně provedené nájezdy, které skvěle ukončil Marty Erat... :good: :clap:

Ale ta obrana... :-( :-O :shock: :? :cry: :verysad:
Jak už tady psal Zdenko, hrůza a děs!!!!!!!!!!! :thumbsdown:
Nejplacenější obránce Caps - Mike Green, nejhorší ze všech obránců Caps na ledě a John Carlson, je na tom podobně... :thumbsdown:

Dneska byl z obránců snad nejlepší John Erskine, který se vrátil po zranění... :good:
Jedna nahrávka, +1 na ledě a výborně zvládnutá situace ve druhé třetině, kdy na něj samotného jeli tři hráči a on to zvládl skvěle a ještě stačil vleže odpálit puk do bezpečí... :yes:
Celkem slušně si s ním rozumí Steve Oleksy, takže 3. obrana, by mohla být vyřešena... :yes:
Teď jen nějak vhodně namíchat ty první dvě... :yes:

Uvidíme zítra proti Edmontonu... :wink:
no, akurat som dopozeral zaznam, to bol uplne sialeny zapas..super, ze sme vyhrali, skvely Holtby..ale to, co som videl prekonava aj dobry pocit z vyhry...ta nasa obrana, TO CO BOLO? ja nechapem, ako sme tento zapas mohli vyhrat, keby nam Jets dali 10 golov, tak nemozme povedat ani slovo, ved tam bolo asi 10 precisleni 2v1 a pocital niekto kolko isli hraci Jets uplne sami na Holtbyho? to bolo urcite tiez viac ako 5 krat, proste neskutocne fakt, katastrofa

Bezpochyby jeden z najhorších shootoutov z pohľadu brankárov ever. :lol: Pavelec je v tomto známa diera a ani Holtby mi nikdy v nájazdoch neprišiel istý, ale čo je veľa, to je moc.
dnes dobry vykon, aj v obrane to fungovalo dost dobre, ale stale je tam plno zbytocnych chyb...strasna skoda, ze zase neudrzali nulu, Holtby by si to zasluzil, chyta skvelo posledne zapasy
A ešte k tomu 4 ES góly, to už je niečo. :-D :clap:
Zatiaľ asi najpohodovejšia výhra v tejto sezóne.
dnes sa predviedli zase :-D a Neuvy co dostava za goly tuto sezonu, tak ten fakt bojuje o post jednotky, v obrane katastrofa, v ofenzive nic, takze jasna prehra
Zaujímavá 1. tretina.
Vyzerá to tak, že Chimera-Grabo-Ward si sadli, často ich môžeme vidieť usadených v o. zóne.
Pri našej PP sa musia tí ďaľší štyria naučiť využiť ten priestor a niečo vymyslieť, čím ďalej viac tímov nasadzuje osobku na Oviho a už dlho nedali gól.
Aj keď musím priznať, že podľa mňa PK Canucks zatiaľ hrá famózne :thumbsup:.
Po dlhej dobe hrajú s nejakým lepším tímom, takže som zvedavý na zbytok zápasu. :)
... :slap:
Capitals Recall Michael Latta and Dmitry Orlov from Hershey...no, konecne Orlov, snad pomoze trosku obrane...Latta nechapem, nestaci to, ze Beagle sedi na tribune a centra vo stvrtej lajne hraje Fehr? fakt skoda tejto ignoracii Beaglea
Pali_Caps píše:Capitals Recall Michael Latta and Dmitry Orlov from Hershey...no, konecne Orlov, snad pomoze trosku obrane...Latta nechapem, nestaci to, ze Beagle sedi na tribune a centra vo stvrtej lajne hraje Fehr? fakt skoda tejto ignoracii Beaglea
Orlov bude hrať - vynikajúca správa :clap: . Teraz len dúfať, že bude hrať dobre a dostane sa do 1. tímu na celú sezónu :yes: .
Podľa mňa by mali dať Fehra naspäť na krídlo. Odohral dostatok zápasov ako C na to aby videli, že mu to nejde a pokiaľ prídu zranenia tak ho tam môžu skúsiť zase.
Adam Oates addresses the media after Wednesday's practice including more information on Alex Ovechin's upper-body injury.......... :? :shock: :-O :-( :cry:
J.R.-20 píše: Dmitrij se začíná dostávat do formy... :yes: :yes:
Doufejme že se brzy objeví v NHL... :yes: :yes:
Uvidíme, koho Orlov nahradí... :wink:
Jestli Urboma, nebo Schmidta... :wink:

Ovi je zraněný, tak snad se do pátku uzdraví.... :cry:
A pokud ne, tak jsem zvědavý, jak to Oates bez něj postaví... :yes: :yes: :yes:

Necháme se překvapit.... :yes:
J.R.-20 píše:Ovi je zraněný, tak snad se do pátku uzdraví....
kludne nech ten zapas aj vynecha, chcel by som vidiet Oatesa ako by na to zareagoval..
Alex Ovechkin will not play Friday night against the Flyers. ...tak to som zvedavy, ako to bude vyzerat
#Caps lines at prax today: 10-19-16, 21-90-20, 25-84-42, 24-46/83-43. ..tak to sa fakt tesim :-D
Osobně by jsem to složil takhle:
90-19-20
10-84-43!!!
25-21-42
24-83-16

27-74
88-52
81-61

30
70

Grabo na druhého centra, Laich na třetího... :yes:
A dal bych šanci Tomu Wilsonovi ve druhém útoku... :yes: Ať ukáže, co umí.
Z Eratem hráli spolu ve 4. útoku, tak by se mohli trochu znát... :yes:

A v obraně Orlov místo Urboma... :yes:

Jsem zvědavý, jak jim to bez Oviho půjde...
Osobne by som v niekedy v budúcnosti rád videl Erat-Backstrom-Ovechkin. Možno by bolo dobré keby to sadlo Eratovi s Backstromom a mali dobrý zápas, Oates by o tom začal premýšľať :-D.

V tom prípade však neviem čo urobiť s Johanssonom, Chimera-Grabo-Ward bola posledné 2-3 zápasy naša najlepšia lajna, takže tú by som nerozdeľoval.
MoJo-Laich-Brouwer / Laich-Mojo-Brouwer sa mi nepozdáva. Aj keď čo ja viem, možno by im to išlo :-D. MoJo v 4. lajne byť nemôže.
Wilsona by bolo pekné vidieť v 3. alebo 2. lajne aby sme videli čo dokáže. Fehr bol minulú sezónu na krídle tiež dobrý.

Máme prebytok hráčov, ktorí v môžu hrať v top 9 a to, že ich dáme do 4. lajny nič nevyrieši. Do 4. lajny sa niekedy viac hodí namiesto dobrého hráča nejaký, ktorý hrá 4. lajnu stále a je lepšie prispôsobený na úlohy 4. lajny.

Podla mňa najlepšie by bolo nájsť nejakú dobrú "chemistry" medzi lajnami a potom počas sezóny vymeniť toho, čo tam najmenej sedí (+niečo k tomu) za nejakého dobrého LD.

Čo sa týka obrany, tak sa mi nepáčí dvojica Schmidt-Green. Pokiaľ chcú nechať Carlsona a Alznera pokope, tak by som skúsil Orlov-Green alebo Urbom-Green.

Od jeho presunutia do 3.lajny má Grabo málo ice-timeu. Minulú sezónu v Toronte ho mal málo a videli sme ako to dopadlo :-( . Bol by som rád keby s Caps znovu podpísal, no keď bude málo na lade, tak sa to stane asi tažko :-( . Nechcem aby rozdelili lajnu v ktorej hrá, lebo sú dobrí, ale všimol som si, že už vôbec nehrá na PP. Keby hral na PP, tak by to vyriešilo problém s ice-timeom a určite by bol spokojný. Aj tak posledné 2-3 (?) zápasy nedali ani jeden PP gól, takže horšie to byť nemôže :-D .

Proti Philly bude zaujímavé kto nahradí Oviho na jeho PP mieste.
1. tretina bola aj pri stave 1:0 zo strany Caps slabá.

Ale ten gól...senzačné udržanie pásma od Schmidta a strela, ktorá sa od Backstroma len tak nevidí :-D .
vedieme uz 3:0 v druhej tretine, bez Ovieho nam to ide, takze co z toho vyplyva? vymenit ho za nejakych poriadnych obrancov :-D ale ne, snad to uz dnes bez problemov dotiahneme..Flyers su tazko zufali
Toto čo je :-D :-D :-D :-D :-D
Backstrom musí dať hat trick treba fandiť ! :)
Zdenko píše:Toto čo je :-D :-D :-D :-D :-D
Backstrom musí dať hat trick treba fandiť ! :)
ale Flyers su tak mimo, ze sa na to az zle pozera :-D
6:0 po dvoch tretinach neskutocne...Ove who?
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS