Osobne by som v niekedy v budúcnosti rád videl Erat-Backstrom-Ovechkin. Možno by bolo dobré keby to sadlo Eratovi s Backstromom a mali dobrý zápas, Oates by o tom začal premýšľať

.
V tom prípade však neviem čo urobiť s Johanssonom, Chimera-Grabo-Ward bola posledné 2-3 zápasy naša najlepšia lajna, takže tú by som nerozdeľoval.
MoJo-Laich-Brouwer / Laich-Mojo-Brouwer sa mi nepozdáva. Aj keď čo ja viem, možno by im to išlo

. MoJo v 4. lajne byť nemôže.
Wilsona by bolo pekné vidieť v 3. alebo 2. lajne aby sme videli čo dokáže. Fehr bol minulú sezónu na krídle tiež dobrý.
Máme prebytok hráčov, ktorí v môžu hrať v top 9 a to, že ich dáme do 4. lajny nič nevyrieši. Do 4. lajny sa niekedy viac hodí namiesto dobrého hráča nejaký, ktorý hrá 4. lajnu stále a je lepšie prispôsobený na úlohy 4. lajny.
Podla mňa najlepšie by bolo nájsť nejakú dobrú "chemistry" medzi lajnami a potom počas sezóny vymeniť toho, čo tam najmenej sedí (+niečo k tomu) za nejakého dobrého LD.
Čo sa týka obrany, tak sa mi nepáčí dvojica Schmidt-Green. Pokiaľ chcú nechať Carlsona a Alznera pokope, tak by som skúsil Orlov-Green alebo Urbom-Green.
Od jeho presunutia do 3.lajny má Grabo málo ice-timeu. Minulú sezónu v Toronte ho mal málo a videli sme ako to dopadlo

. Bol by som rád keby s Caps znovu podpísal, no keď bude málo na lade, tak sa to stane asi tažko

. Nechcem aby rozdelili lajnu v ktorej hrá, lebo sú dobrí, ale všimol som si, že už vôbec nehrá na PP. Keby hral na PP, tak by to vyriešilo problém s ice-timeom a určite by bol spokojný. Aj tak posledné 2-3 (?) zápasy nedali ani jeden PP gól, takže horšie to byť nemôže

.
Proti Philly bude zaujímavé kto nahradí Oviho na jeho PP mieste.