Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Malík je extrém , je starej , v ničem nevyniká . Mladý nedělá lepší . Ba naopak . Navíc je jak zpomalenej film . Ta obrana se musí protřídit , tady není co řešit
Co je do hajzlu s Krajíčkem že nehrál poslední 3 zápasy ? Bez něj to je ještě o dost horší
Poslední 3-4 zápasy nás soupeř vždy přetřílel o 15 - 25 střel
Co je do hajzlu s Krajíčkem že nehrál poslední 3 zápasy ? Bez něj to je ještě o dost horší
Poslední 3-4 zápasy nás soupeř vždy přetřílel o 15 - 25 střel
Za ty nazdárky dostanem těžko něco ''hratelnýho''
Za Malíka maximálně nový plexisklo od NYI , za Murphyho pytel puků . Těžko bude někdo takový hráče chtít
to jen my se angažujem do takových to ''hvězd''
a pak to tak taky vypadá . Je až neuvěřitelné , že v naší obraně se již prostřídalo celkem 15 hráčů !!! Co 15 hráčů , ještě tam můžem započítat Carla s O'Brienem . Takže celkem 17.To mě pos*r
Navíc většina z nich , co momentálně nastupují , přišla až v průběhu sezony.To jasně naznačuje,že ten tým nebyl absolutně seskládaný.A to není doted'.
Za Malíka maximálně nový plexisklo od NYI , za Murphyho pytel puků . Těžko bude někdo takový hráče chtít
Navíc většina z nich , co momentálně nastupují , přišla až v průběhu sezony.To jasně naznačuje,že ten tým nebyl absolutně seskládaný.A to není doted'.
Tak to vůbec , dělat dvě přestavby během dvou sezon je blbost . Tým se potřebuje sehrát , a né si zvykat každou sezonu na pytel nových hráčů .
Boston byl v sezoně 06-07 taky dole a kde je ted' . A jak se tak dívám , tak zhruba 12 hráčů z této sezony je i v současném kádru Bruins.Jen se zbavili odpadu , loni se sehráli a letos šlapou ... u nás to takový Happy end určitě mít nebude , ale příští rok bychom měli bojovat o Play - off . Věřím tomu . Pokud teda ti magoři udělají pár dobrých výměn
Zajímavé je , že nás řada magazínů před sezonou pasovala na vítěze naší divize . Ti se teda sakra sekli
Snad bude aspon Hedman
Boston byl v sezoně 06-07 taky dole a kde je ted' . A jak se tak dívám , tak zhruba 12 hráčů z této sezony je i v současném kádru Bruins.Jen se zbavili odpadu , loni se sehráli a letos šlapou ... u nás to takový Happy end určitě mít nebude , ale příští rok bychom měli bojovat o Play - off . Věřím tomu . Pokud teda ti magoři udělají pár dobrých výměn
Zajímavé je , že nás řada magazínů před sezonou pasovala na vítěze naší divize . Ti se teda sakra sekli
Snad bude aspon Hedman
Neřekl bych , furt je to hodně dobrý golman , jako dvojka ideální . Pro nás smůla,že se zranil
Od Halla jsem také čekal větší bodový zápis , 20 bodů jsem myslel , že zvládne .
Jeho potenciál je někde jinde , než jeho současných 8 bodů . Ale hraje dobře oslabení , potřebuje vhodnější spoluhráče , řek bych . Já bych ho šoupl k Halpernovi , to by byla silná dvojka :frajer2: taková ta bránicí linka co dokáže skorovat , to nám rozhodně chybí.Ještě takový Sutherby k nim , to by vypadalo dobře !
Od Halla jsem také čekal větší bodový zápis , 20 bodů jsem myslel , že zvládne .
Jeho potenciál je někde jinde , než jeho současných 8 bodů . Ale hraje dobře oslabení , potřebuje vhodnější spoluhráče , řek bych . Já bych ho šoupl k Halpernovi , to by byla silná dvojka :frajer2: taková ta bránicí linka co dokáže skorovat , to nám rozhodně chybí.Ještě takový Sutherby k nim , to by vypadalo dobře !
kisine maš pravdu jak si psal že máte špatně poskládaný tým taky si to myslím...třeba Devils před sezonou podle mě nikdo nepasoval že by byli 1. v Atlantické divizi ale mají suprově vyváženy tým máme utočne lajny i defensivni lajny prostě super....Tampě fandim ale ten tym bohužel na vic si myslim ted nemá a je mi to líto Prospal ze St Louisem a Vinnym to sami neuhrajou
Prospala když už pryč, tak v balíčku za pořádného beka, jinak to nemá smysl. Letos hrajou skoro všeci kulové, takže Prospal není sám. Jenomže s těma výměnama je to těžké - potřebujem top obránce a ještě navíc křídlo do druhé lajny, co bude dávat góly. To je top6 forward a takoví nejsou levní. Nabídnout nemáme co, Recchi a Roberts můžou být před PO atraktivní, ALE ŽÁDNÝ klub za něho/ně nedá špičkového obránce popř. top6 útočníka(ani 1st pickem nemůžem kompenzovat, protože od Sharks ho už nemáme a náš bude vysoký) a taky nikdo s náma měnit takto nebude, nikdo se před PO nezvdá opory. Jediná možnost měnit s někým, kdo je na tom podobně jak my - Toronto třeba...
jn, ale díky za něj, takhle máme na Trashers už jen 2 body náskok. Poslední už budou jasně Isles, takže o ten druhý výběr se musíme "poprat". O důvod víc udělat všechno proto, a přivést v létě zkušeného beka, protože 2.výběr byl byl pravděpodobně Hedman, tak ať se má (a nejenom on) od koho učit! Ikdyž by měl asi začít na farmě, ale víme, jak to u nás s výchovou hráčů chodí....
(PS: kéž by ty problémy s kádrem šly řešit výměnama jak v PC NHL - Vrbata a 2nd round pick za Gáboríka? No neberte to
)
(PS: kéž by ty problémy s kádrem šly řešit výměnama jak v PC NHL - Vrbata a 2nd round pick za Gáboríka? No neberte to
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé