od
mt-svk » pát 28. říj 2011 16:54
Celkom nesuhlasim, obrana bola pohybliva, hraci jej neutekali, ale treba niekoho, kto vie vycistit priestor pred brankou.... plus nezabudaj, ze nasa druha obranna dvojica je v tahu, snad by som Clitsoma vymenila za cistica pred branku, alebo povolala Holdena. Pretoze to nam chybalo, inak som mala s obrany dobry pocit. No a Moore sa mi javi celkom spolahlivo.
Mason mal niektore dobre zakroky, ale celkovo na mna posobil unavene, treba nasadit Yorka, alebo ziskat noveho brankara.
K utokom, povedz mi, ako ich mal nasadit? Ked cislo jedna je Brassard, plus mas v time 6 centrov (a to neratam Umbergera s Prospalom), dvaja musia na kridlo a kedze tam je Brassard uplne nulovy, musi Johansen. Taktiez A. Portzline potvrdil, ze si Arniel nemoze dovolit nechat sediet Vermetteho s Umbergerom (mam na mysli predchadzajuce zapasy). Fakt je taky, ze otvaracie utoky neboli zle zlozene, skor naopak, bohuzial, doplatili sme na bez formy hrajucich Vermetteho s Umbergerom, za co trener nemoze. Jedine, co ma zarazilo, bolo posadenie Johansena s Majorovom a posunutie bezmogu Bassa do tretej, co by este bolo fajn, ale AHLkar Giroux v druhej bol na mna moc. Nasledne tomu utoku chybala myslienka, podla mna by mal Umbergera s Vermettem rozdelit, ti dvaja spolu nevymyslia nic, su trochu lepsi treti utok. Skor by som povolala Atkinsona a Byersa, poslala dolu Girouxa, nechala sediet Dorsetta, ktory hra nic, bojuje, ale tot vsjo, je zbytocny. Ja fakt neviem, preco ten nimand hra PK, ked Majorov je v tom lepsi.
Lajny by mohli byt:
Prospal--Johansen--Nash
Umberger--Brassard--Majorov
Byers--Vermette--Atkinson
McKenzie---Pahlsson--Bass
a ked sa vrati Carter:
Umberger--Carter--kridlo
Prospal--Johansen--Nash
Majorov--Vermette--Atkinson
Byers--McKenzie--Bass
Brassarda s Pahlssonom vymenit a hned!
A k zapasu, boli sme lepsim timom, doplatili sme na brankara a tragicke PP, aj ked je fakt, je Giroux na PP nema co robit!!!!!!!!!!!!!!! Je to niekto, kto nevymysli lauter nic, jeho sikovnost je na urovni AHL, uplne zbytocny hrac.