Toronto Maple Leafs 7z 20-18 9b
Montreal Canadiens 7z 17-16 9b
Boston Bruins 6z 18-11 8b
Buffalo Sabres 9z 24-24 7b
Ottawa Senators 8z 16-26 5b
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Eller??? Líbí se mi, ale zrovna v tomhle zápasu hrála téměř výhradně jen Plekancova lajna... Eller se doteď bodově trápil, včera se konečně "přimotal" k rozhodujícímu gólu, takže to z něj snad teď spadne. Price byl ale hodně dobrýGetzo5 píše:Z highlightu - Eller a Price![]()
Ja to říkal, já to říkal, dobré to bude pre obe strany...
Hovorím, že hodnotím len z highlightu a tam mal fakt zopár veľmi pekných akcií/myšlienok. Ale tak ty si videl celý zápas, vieš lepšie. Stále si ale myslím, že čím vyššie v zostave pôjde, tým lepšie hrať bude a môže byť pokojne aj hráč na prvú lajnu.habs píše:Eller??? Líbí se mi, ale zrovna v tomhle zápasu hrála téměř výhradně jen Plekancova lajna... Eller se doteď bodově trápil, včera se konečně "přimotal" k rozhodujícímu gólu, takže to z něj snad teď spadne. Price byl ale hodně dobrýGetzo5 píše:Z highlightu - Eller a Price![]()
.
Moc bych mu to přál, zatím ale trochu zápolí s mladickou nervozitou - aspoň to tak někdy vypadá... Hokejově na to určitě má!Getzo5 píše:Hovorím, že hodnotím len z highlightu a tam mal fakt zopár veľmi pekných akcií/myšlienok. Ale tak ty si videl celý zápas, vieš lepšie. Stále si ale myslím, že čím vyššie v zostave pôjde, tým lepšie hrať bude a môže byť pokojne aj hráč na prvú lajnu.habs píše:Eller??? Líbí se mi, ale zrovna v tomhle zápasu hrála téměř výhradně jen Plekancova lajna... Eller se doteď bodově trápil, včera se konečně "přimotal" k rozhodujícímu gólu, takže to z něj snad teď spadne. Price byl ale hodně dobrýGetzo5 píše:Z highlightu - Eller a Price![]()
.
Tak je jasné, že tu máme teprve začátek sezóny a za pár zápasů může být všechno úplně jinak, ale určitě je to super start do sezóny a Price zatím drží - to je asi to nejdůležitější! Pleky hraje zatím famózně, poslední zápas s Islanders byla z jeho strany lahůdkapetrik píše:vychutnavaj si to kym to trva (pre pripad ze by to nahodou netrvalo dlhomaro píše:co hovorite teraz vy jedni neprajnici?
Kto je na cele celej NHL?![]()
![]()
![]()
1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30)
Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrych
kto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
Sám by som to lepšie nepovedal.petrik píše:Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrychkto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
Já si myslím, že Halák má ještě k tomu trochu větší štěstí na obranu před sebou - ta naše nechala Priceho mockrát na pospas soupeřovým útočníkům... Teď proti Vancouveru se její hra dost zlepšila a výsledek tomu hned napovídal! Chci jen říct, že to není zdaleka jen o kvalitách brankáře...petrik píše:Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrychkto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé