Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Toronto Maple Leafs 6z 18-13 9b
Boston Bruins 5z 16-8 8b
Montreal Canadiens 6z 14-16 7b
Buffalo Sabres 8z 18-23 5b
Ottawa Senators 7z 16-23 5b
Toronto Maple Leafs 7z 20-18 9b
Montreal Canadiens 7z 17-16 9b
Boston Bruins 6z 18-11 8b
Buffalo Sabres 9z 24-24 7b
Ottawa Senators 8z 16-26 5b
Montreal Canadiens 8z 20-18 11b
Toronto Maple Leafs 7z 20-18 9b
Boston Bruins 6z 18-11 8b
Buffalo Sabres 9z 24-24 7b
Ottawa Senators 8z 16-26 5b
Z highlightu - Eller a Price :thumbsup: :thumbsup: Ja to říkal, já to říkal, dobré to bude pre obe strany...
Getzo5 píše:Z highlightu - Eller a Price :thumbsup: :thumbsup: Ja to říkal, já to říkal, dobré to bude pre obe strany...
Eller??? Líbí se mi, ale zrovna v tomhle zápasu hrála téměř výhradně jen Plekancova lajna... Eller se doteď bodově trápil, včera se konečně "přimotal" k rozhodujícímu gólu, takže to z něj snad teď spadne. Price byl ale hodně dobrý :thumbsup: .
habs píše:
Getzo5 píše:Z highlightu - Eller a Price :thumbsup: :thumbsup: Ja to říkal, já to říkal, dobré to bude pre obe strany...
Eller??? Líbí se mi, ale zrovna v tomhle zápasu hrála téměř výhradně jen Plekancova lajna... Eller se doteď bodově trápil, včera se konečně "přimotal" k rozhodujícímu gólu, takže to z něj snad teď spadne. Price byl ale hodně dobrý :thumbsup: .
Hovorím, že hodnotím len z highlightu a tam mal fakt zopár veľmi pekných akcií/myšlienok. Ale tak ty si videl celý zápas, vieš lepšie. Stále si ale myslím, že čím vyššie v zostave pôjde, tým lepšie hrať bude a môže byť pokojne aj hráč na prvú lajnu.
Getzo5 píše:
habs píše:
Hovorím, že hodnotím len z highlightu a tam mal fakt zopár veľmi pekných akcií/myšlienok. Ale tak ty si videl celý zápas, vieš lepšie. Stále si ale myslím, že čím vyššie v zostave pôjde, tým lepšie hrať bude a môže byť pokojne aj hráč na prvú lajnu.
Moc bych mu to přál, zatím ale trochu zápolí s mladickou nervozitou - aspoň to tak někdy vypadá... Hokejově na to určitě má!
co hovorite teraz vy jedni neprajnici?
Kto je na cele celej NHL? :scare: :fucker: :fucker:

1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30
maro píše:co hovorite teraz vy jedni neprajnici?

1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30
vychutnavaj si to kym to trva (pre pripad ze by to nahodou netrvalo dlho :D )
:wink:

1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30
Len nerob predčasné závery :roll: :thumbsup:
Vysledky Montrealu jsou pro me prijemnym prekvapenim uprime jsem cekal spis spodek tabulky a podobne Toronto.
Uvidíme po polovici sezóny, to sa ale netýka len vás, ale napríklad aj nás, to píšem preventívne. :D

1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30
Maro, ja ti to prajem, užívaj si ten pocit. :)
diky hosi ..je to super pocit..
nasledujuce zapasy opat s nyi, flo a clb...dufame ze urveme co najviac bodov
petrik píše:

1.Montreal 13b 25-21
2. Nashville 13b 21-17
3.Tampa Bay 13b 32-30
vychutnavaj si to kym to trva (pre pripad ze by to nahodou netrvalo dlho :D )
:wink:
Tak je jasné, že tu máme teprve začátek sezóny a za pár zápasů může být všechno úplně jinak, ale určitě je to super start do sezóny a Price zatím drží - to je asi to nejdůležitější! Pleky hraje zatím famózně, poslední zápas s Islanders byla z jeho strany lahůdka :thumbsup: . Teď by se měl vrátit Markov, takže by to mohlo zvednout naše naprosto tragické (co se využití týká, ne herně) přesilovky. A určitě by se měla chytit i další řada, hlavně ta Gomezova, protože s jednou lajnou, sice skvělou, to nemůžeme táhnout nijak dlouho. Jo a samozřejmě nemůžu zapomenout na Subbana, ten kluk až se ještě trochu víc zkrotí, tak to bude jedna báseň - už teď má geniální chvilky... :thumbsup: .
zle zle zle..tak to teda nie
Spolupráce Halpern-Darche i po letech stále funguje :)
:frajer2: :wave: :wave:
:oops: hm,tak to jsem včera v chatu asi fakt trochu přepískl s tím Pricem..... :poklona2: :angel:
Baffy píše::oops: hm,tak to jsem včera v chatu asi fakt trochu přepískl s tím Pricem..... :poklona2: :angel:
No to každopádně, už jsem ti to tam napsal... :D !
a ja som mu predpovedal striedanie po 5 strelách... :hanba:
Asi na ňom sedelo šťastie, čo iné... :D :smile03:
Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrych :D kto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
petrik píše:Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrych :D kto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
Sám by som to lepšie nepovedal. :good:
No Price nechyta vubec zle ale Halak je jeste o stupinek vys.
petrik píše:Je jasne ze po 1 odohranom mesiaci sa to neda nejak objektivne hodnotit, ale zatial sa fans montrealu mozu vytesovat aspon z toho ze vedenie si pri rozhodovani price vs. halak nevybralo zleho brankara, ale iba horsieho z dvoch dobrych :D kto z nich ale nakoniec urobi vacsiu dieru do sveta NHL ukazu az dalsie roky ich karier...
Já si myslím, že Halák má ještě k tomu trochu větší štěstí na obranu před sebou - ta naše nechala Priceho mockrát na pospas soupeřovým útočníkům... Teď proti Vancouveru se její hra dost zlepšila a výsledek tomu hned napovídal! Chci jen říct, že to není zdaleka jen o kvalitách brankáře...
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS